• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوکارها دقیقا چیکار میکنند؟

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
متاسفانه میبینیم که خیلی از دوستان میان و میگن آره یک پلاگین نصب کن بک لینک بخر نتیجه میگیری نه دوست عزیز از این خبرا نیست

سئو مثل سابق نیست من خودم موافق پول دادن به کسایی که 2 تا مقاله خوندن و خودشون رو سئو کار حرفه ای می دونن نیستم

ولی سئو یک چیز اصولی و زمان بر هست و نیاز به تخصص داره به همین راحتیام که میگن سایت بالا نمیاد

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
چجوری بالا میاد پس برنامه ای که دارم اینه ماهی 500 هزار واسه تبلیغات و بالا آووردن سایتم بزارم کنار به نظرت چجوری خرج بشه بهتره

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
چجوری بالا میاد پس برنامه ای که دارم اینه ماهی 500 هزار واسه تبلیغات و بالا آووردن سایتم بزارم کنار به نظرت چجوری خرج بشه بهتره

ببینید الان گوگل هوشمند شده قبلا هر کی بیشتر بک لینک میخرید رتبه اش بالاتر بود اما الان هر کس که محتوای اختصاصی و خوبی داشته باشه قوانین رو رعایت کنه بالا تره البته باز هم باید سئو انجام بشه
به عنوان مثال به جای خرید بک لینک یک سئو کار واقعی از وب سایت های معتبر با پیج رنک بالا به صورت طبیعی و دائمی براتون لینک میگیره ( بدون نیاز به هزینه اضافی )

خواستید تماس بگیرید تا کامل راهنماییتون کنم 09362614945

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
امیر حیدری 3eo.ir تایید میشن از نظر شما؟ سئوکارم ایشونه؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
دقیقا و به نظرت سئوکار واقعی کیه

M.B.N

Registered User
لایک‌ها
203
سلام بچه ها یه سوال کسایی که سایتهایی وردپرسی را میگن سئو میکنند دقیقا چیکار میکنن؟ سایتهای وردپرس که بیشترش بر پایه افزونه هستش ؟

( من یه سایت وردپرسی به سئوکارا پیام دادم که هزینش چند میشه همه جوره قیمت دادن از 200 تومان تا 500 تومان)
اصلا سمت سئو کار نرید !! تاکید میکنم اصلا !
هر کاری که سئو کار بتونه انجام بده شما هم میتونید بنده با سئو کار های مختلفی کار کردم بعضیا ادعای پیج رنک 5 کردند که الان دو سال شده خبری نیست بعضی ها هم ادعای ان تایم بودن که بعد 9 ماه پروژه رو خیلی ساده ماست مالی کردن !
سعی خودت بک لینک بخری و رو سئو سایتت کار کنی

در ضمن ... محتوا پادشاه است !

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
با امیر حیدری کار کردی ؟
یعنی من فقط محتوای ترجمه شده و پربازدید بزارم اوکی میشه؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دقیقا و به نظرت سئوکار واقعی کیه
ایناهاش... خودم!!
شوخی کردم. بنده هم سئو انجام میدم اما طبق قواعد و اصول و البته وقت گذاشتن زیاد .... بگذریم
دوست بالاییمون راست میگن. بهترین سئو کار خود شما میتونید باشید
ولی به شرطی که مطالعه کنین و به روز باشید در این زمینه
صرفا 4 تا مطلب گذاشتن و 4 تا کلمه کلیدی زدن کاری از پیش نمیبره.
و یک چیزی هم که غلط جا افتاده بین همه... اینه که سئو رو با افزایش بازدید اشتباه میگیرن!
سئو یعنی اینکه شما سایتت رو به حالت استاندارد در بیاری و چیزی رو که موتورهای جستجو بهتون پیشنهاد میدن انجام بدید. بعداً در دراز مدت خودش باعث جذب بازدید کننده میشه.
در سئو هیچ تضمینی وجود نداره چون یک کار اشتباه ممکنه سایتی با درآمد و بازدید بالا را به فنا بده و این اشتباه ممکنه هم از طرف شما باشه ، هم از طرف سئو کار و یا حتی سایتی که ازش بک لینک گرفتید!

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
پس به نظرت اگه بخوایم بک لینک بگیریم بهترین کار چیه بدون در نظر گرفتن قیمت

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
نظر من 5 تا 10 بک لینک از سایتهای معتبر و مرتبط و البته مشروط به اینکه سایت مربوطه با بازدید واقعی به رتبه خوب رسیده باشه نه با با افزایش دهنده ها...
چون این مثل طنابی میمونه که به سایت شما وصله. اگر بیافته توی چاه شما رو هم میکشه با خودش میبره
اگر سایتتون رو مثل فرزند خودتون یا اصلا بجای خودتون در نظر بگیرید... دوست دارید چه جور رفقایی داشته باشید... چه خصوصیتهایی داشته باشن؟
در این مورد خوب فکر کنین بعد بهترین دوست رو برای سایتتون پیدا کنین.
تصمیمی که گوگل گرفته اینه که کاری کنه سایتها با هم رفیق باشن نه رقیب.
در سایت الکسا و در قسمت تاپ سایت کشور ایران رو انتخاب کنین لیست سایتهای پربازدید رو براتون میاره
یکی از سایتهای دلخواه رو انتخاب کنین و امارش رو در الکسا ببینید بخصوص اماری که بصورت نمودار ارائه میده.
مثلا میبینید سایتی از اول سال تا الان در یک سطح مناسبی بازدید و پیشرفت داشته... خوب این خوبه
یه سایتی هم میبینید تا دیروز افت زیادی داشته اما امروز یهو بازدیدش زده بالا و امارش باورنکردینه... خوب این بده (گوگل شک میکنه)

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سایتهای بزرگ چطوره ازشون بک لینک بگیرم ؟
بیتوته . سیمرغ. میهن دانلود. برترینها. تکناز و غیره

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
خوبه هر کدوم که به سایتتون نزدیکترن لینک بگیرید ازشون

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
یعنی نزدیک ترین چجوری؟ سایت من تفریحی هستش یعنی فقط از تفریحی بک لینک بگیرم؟مثلا از دانلود نگیرم؟

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
یعنی نزدیک ترین چجوری؟ سایت من تفریحی هستش یعنی فقط از تفریحی بک لینک بگیرم؟مثلا از دانلود نگیرم؟
از این تاپیک به جایی نمیرسی
بزن فوقش شکست میخوری
وقتی میگن دست سئوکار نده خب نده خودت بزن ببین به کجا میرسی خب

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
یه هاست مناسب بگیرید
یه قالب مناسب تهیه کنید
چند تا افزونه ضروری رو نصب کنید
شروع کنید به پست گذاشتن من یه سایت زدم تو یکماه به 5-6 هزار ایپی رسیدم خیلی معمولی
قبلا یه سایت داشتم 10-15 هزار ایپی گوگل داشت دادم برام سئو کنند کلا سایت داغون شد جای خیلی معتبر هم داده بودم
سئو کار ها معمولا برای سایت بک لینک میگیرند
قالب رو سبک میکنند
افزونه و پلاگین ها رو تنظیم میکنند
یه دست به سر و روی سایت میکشند و چند تا نکته به شما میگن همین
من یه سئو کار رو میشناختم البته هیچ موقع سایتهای ایرانی رو به غیر از یک سایت سئو نکرد
به 5 زبان زنده دنیا تسلط داشت میگفت اطلاعاتی که سئو کاران ایرانی دارن مثل اکثر این سایتهای سئو معروف رو میشه تو 3-4 روز یاد گرفت
ادرس 2-3 تا انجمن فرانسوی رو داده بود از اونجا شروع کرده بود الان یادم نیست چی بود اطلاعات زیادی هم خودم ندارم
از دوستان اگر کسی میتونه پیدا کنه به ما هم بده
کلا اگر از وردپرس و افزونه هیچی بلد نیستید و تازه کار هستید مشورت با یه سئو کار و راهنمایی گرفتن ازش خیلی خوبه حتی اگر پول بدید

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
یه هاست مناسب بگیرید
یه قالب مناسب تهیه کنید
شروع کنید به پست گذاشتن من یه سایت زدم تو یکماه به 5-6 هزار ایپی رسیدم خیلی معمولی
قبلا یه سایت داشتم 10-15 هزار ایپی گوگل داشت دادم برام سئو کنند کلا سایت داغون شد جای خیلی معتبر هم داده بودم
قالب رو سبک میکنند
من یه سئو کار رو میشناختم البته هیچ موقع سایتهای ایرانی رو به غیر از یک سایت سئو نکرد
به 5 زبان زنده دنیا تسلط داشت میگفت اطلاعاتی که سئو کاران ایرانی دارن مثل اکثر این سایتهای سئو معروف رو میشه تو 3-4 روز یاد گرفت
ادرس 2-3 تا انجمن فرانسوی رو داده بود از اونجا شروع کرده بود الان یادم نیست چی بود اطلاعات زیادی هم خودم ندارم
کلا اگر از وردپرس و افزونه هیچی بلد نیستید و تازه کار هستید مشورت با یه سئو کار و راهنمایی گرفتن ازش خیلی خوبه حتی اگر پول بدید
یه هاست مناسب بگیرید
یه قالب مناسب تهیه کنید
قالب رو سبک میکنند

سلام این جایی که میگی معتبر بوده و دادی سئو کردن و سایتتو داغون کرده میشه اسمشو تو پ.خ واسم بنویسی ممنون میشم

بالا