pcyord
Registered User
بک لینک میگیرن فقط
چجوری بالا میاد پس برنامه ای که دارم اینه ماهی 500 هزار واسه تبلیغات و بالا آووردن سایتم بزارم کنار به نظرت چجوری خرج بشه بهتره
اصلا سمت سئو کار نرید !! تاکید میکنم اصلا !سلام بچه ها یه سوال کسایی که سایتهایی وردپرسی را میگن سئو میکنند دقیقا چیکار میکنن؟ سایتهای وردپرس که بیشترش بر پایه افزونه هستش ؟
( من یه سایت وردپرسی به سئوکارا پیام دادم که هزینش چند میشه همه جوره قیمت دادن از 200 تومان تا 500 تومان)
ایناهاش... خودم!!دقیقا و به نظرت سئوکار واقعی کیه
از این تاپیک به جایی نمیرسییعنی نزدیک ترین چجوری؟ سایت من تفریحی هستش یعنی فقط از تفریحی بک لینک بگیرم؟مثلا از دانلود نگیرم؟
یه هاست مناسب بگیرید
یه قالب مناسب تهیه کنید
چند تا افزونه ضروری رو نصب کنید
شروع کنید به پست گذاشتن من یه سایت زدم تو یکماه به 5-6 هزار ایپی رسیدم خیلی معمولی
قبلا یه سایت داشتم 10-15 هزار ایپی گوگل داشت دادم برام سئو کنند کلا سایت داغون شد جای خیلی معتبر هم داده بودم
سئو کار ها معمولا برای سایت بک لینک میگیرند
قالب رو سبک میکنند
افزونه و پلاگین ها رو تنظیم میکنند
یه دست به سر و روی سایت میکشند و چند تا نکته به شما میگن همین
من یه سئو کار رو میشناختم البته هیچ موقع سایتهای ایرانی رو به غیر از یک سایت سئو نکرد
به 5 زبان زنده دنیا تسلط داشت میگفت اطلاعاتی که سئو کاران ایرانی دارن مثل اکثر این سایتهای سئو معروف رو میشه تو 3-4 روز یاد گرفت
ادرس 2-3 تا انجمن فرانسوی رو داده بود از اونجا شروع کرده بود الان یادم نیست چی بود اطلاعات زیادی هم خودم ندارم
از دوستان اگر کسی میتونه پیدا کنه به ما هم بده
کلا اگر از وردپرس و افزونه هیچی بلد نیستید و تازه کار هستید مشورت با یه سئو کار و راهنمایی گرفتن ازش خیلی خوبه حتی اگر پول بدید
یه هاست مناسب بگیرید
یه قالب مناسب تهیه کنید
چند تا افزونه ضروری رو نصب کنید
شروع کنید به پست گذاشتن من یه سایت زدم تو یکماه به 5-6 هزار ایپی رسیدم خیلی معمولی
قبلا یه سایت داشتم 10-15 هزار ایپی گوگل داشت دادم برام سئو کنند کلا سایت داغون شد جای خیلی معتبر هم داده بودم
سئو کار ها معمولا برای سایت بک لینک میگیرند
قالب رو سبک میکنند
افزونه و پلاگین ها رو تنظیم میکنند
یه دست به سر و روی سایت میکشند و چند تا نکته به شما میگن همین
من یه سئو کار رو میشناختم البته هیچ موقع سایتهای ایرانی رو به غیر از یک سایت سئو نکرد
به 5 زبان زنده دنیا تسلط داشت میگفت اطلاعاتی که سئو کاران ایرانی دارن مثل اکثر این سایتهای سئو معروف رو میشه تو 3-4 روز یاد گرفت
ادرس 2-3 تا انجمن فرانسوی رو داده بود از اونجا شروع کرده بود الان یادم نیست چی بود اطلاعات زیادی هم خودم ندارم
از دوستان اگر کسی میتونه پیدا کنه به ما هم بده
کلا اگر از وردپرس و افزونه هیچی بلد نیستید و تازه کار هستید مشورت با یه سئو کار و راهنمایی گرفتن ازش خیلی خوبه حتی اگر پول بدید