• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو سایت

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزیز میشه بفرمایید چقدر گرفتند و بابت چه مواردی؟ قالب یا افزونه یا ...؟
ممنون میشم
شاید ما هم باهاشون کار کردیم
سلام
دوست عزیز هزینه را نمیتونم بگم
ولی سایت من اسکریپت مهیالیسم هست
ایشون کد نویسیش را بهینه کردن.
چند تا مطلب تو سایت منتشر کردن
تو شبکه های اجتماعی برام لینک سازی کردن و سایت را به شبکه های اجتماعی وصل کردن
هنوز هم دارن روش کار میکنن

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
من بهشون پیام دادم
ببینم چه شود شاید مشتریشون شدم
چون دل خوشی ندارم از سئوکار ها:general710:

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با سلام سئو علم پیچیده ای و فقط تجربه میخواد بنده 4 سال سایت داشتم و از همه نظر سئوشو دست کاری کردم
2 سال هم مطالعه حرفه ای و انجام کار دادم
الان میتونم به صورت حرفه ای بیارمتون صفحه 1 گوگل با هزنیه مناسب با من در تماس باشید!!

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
با سلام سئو علم پیچیده ای و فقط تجربه میخواد بنده 4 سال سایت داشتم و از همه نظر سئوشو دست کاری کردم
الان میتونم به صورت حرفه ای بیارمتون صفحه 1 گوگل با هزنیه مناسب با من در تماس باشید!!

داداشم ناراحت نشی
ولی من هم قالب عالی دارم سئو شده و ولید و بهینه
هم در چک می سئوی 100 دارم!!
هم مطالب اختصاصی
هم فایل اچ تی اکسس عالی
هم افزونه ها را تا اخرش بلدم
و....
اگر غیر اینا چیزی تو چنته داری بیا جلو اگر نه به قول خودت تازه سئوکارها، اذیتم نکن و وقت هردومونو نگیر
منتظر پیامت هستم

Film_iran

لایک‌ها
483
سلام دوست عزیز میتونم به جرات بگم شما فقط پایه بلدی!!!

سئو خیلی فراتر از ایناس سئو یعنی درک گوگل یعنی تحلیل و برسی سرچ انجین یعنی تجربه شما داری با یه آدم با تجربه حرف میزنی من خودمو اصلا سئو کار نمیدونم!!

من آدمی هستم میتونم با گوگل رفیق باشم همین!!!

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوست عزیز میتونم به جرات بگم شما فقط پایه بلدی!!!

سئو خیلی فراتر از ایناس سئو یعنی درک گوگل یعنی تحلیل و برسی سرچ انجین یعنی تجربه شما داری با یه آدم با تجربه حرف میزنی من خودمو اصلا سئو کار نمیدونم!!

من آدمی هستم میتونم با گوگل رفیق باشم همین!!!
خب!!
ماکه هرچی از شما نمونه خواستیم گفتید ندارم
در ضمن بنده کمی بسیار بیشتر از پایه بلدم شاید;)خیلی با اطمینان صحبت می کنین

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
داداشم ناراحت نشی
ولی من هم قالب عالی دارم سئو شده و ولید و بهینه
هم در چک می سئوی 100 دارم!!
هم مطالب اختصاصی
هم فایل اچ تی اکسس عالی
هم افزونه ها را تا اخرش بلدم
و....
اگر غیر اینا چیزی تو چنته داری بیا جلو اگر نه به قول خودت تازه سئوکارها، اذیتم نکن و وقت هردومونو نگیر
منتظر پیامت هستم
اینطوری که شما نوشتی میتونم بگم که شما اطلاعاتت از دوستانی که میان میگن سئوکاریم بیشتر نباشه کمتر نیست... بنظرم پولت رو دور نریز 90% سئوکارها مثل همین سئوتک برات افزونه تنظیم میکنن و نحوه پست دادن رو برات توضیح میدن و یکم قالبت رو دستکاری میکنن ...پولت رو خرج تبلیغ بکنی بسیار بیشتر بازدهی میگیری

Film_iran

لایک‌ها
483
خب!!
ماکه هرچی از شما نمونه خواستیم گفتید ندارم
در ضمن بنده کمی بسیار بیشتر از پایه بلدم شاید;)خیلی با اطمینان صحبت می کنین

سلام عزیز نمونه هم فراهم شده :)

بله چون تو کارم حرفه ای هستم و با اطمینان صحبت میکنم شما هر کسیو قبول داری به عنوان سئو کار بیار تا من به تمام سوالاتی که فکر میکنه یه سئو کار باید بلد باشه بهش جواب میدم

ما خیلی آروم کار میکنیم هر کی بهمون چیزی بگه دفاع میکنیم فقط

بازم میگم بنده دستمزدم از خیلیا منساب تره و کارم هم بهتره موفق باشید

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
با عرض سلام و احترام

بنده به عنوان مدیر سایت http://7seo.ir در تکمیل فرموده های دوستان عزیز و استاد گرانقدر جناب شیرازی باید عرض نمایم . بله سئو یک کار فول تایم و بسیار زمان بر است که با تجربه بنده و گفته های مشترکین در حال حاضر چندین تیم انگشت شمار در ایران وجود دارند که بر روی سایت ها زمان می گذارند و اقدام به سئو حقیقی یک سایت می نمایند لذا باید عرض شود سایت ما در کلمات کلیدی زیر در صفحه اول گوگل می باشد که فقط و فقط بر اثر کار گروهی و صرف زمان به این جایگاه رسیده است .
سئو سایت ( صفحه اول گوگل گزینه اول ، که می توان گفت پر رقابت ترین کلمه در کلمات پیرامون سئو می باشد و نشان از توانایی تیم ما دارد )
سئو تضمینی ( صفحه اول گوگل گزینه اول )
آنالیز سئو ( صفحه اول گوگل گزینه اول )
سئو و بهینه سازی ( صفحه اول گوگل گزینه سوم )
سئو رایگان ( صفحه اول گوگل گزینه دوم پس از سایت استاد شیرازی )
و ...
سایت 98فایل سایت آپلودعکس توسط تیم http://7seo.ir در حال سئو و بهینه سازی می باشد و کپی رایت ما در کد های HTML صفحه موجود است

با تشکر

Last edited:

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135

با عرض سلام و احترام

بنده به عنوان مدیر سایت http://7seo.ir در تکمیل فرموده های دوستان عزیز و استاد گرانقدر جناب شیرازی باید عرض نمایم . بله سئو یک کار فول تایم و بسیار زمان بر است که با تجربه بنده و گفته های مشترکین در حال حاضر چندین تیم انگشت شمار در ایران وجود دارند که بر روی سایت ها زمان می گذارند و اقدام به سئو حقیقی یک سایت می نمایند لذا باید عرض شود سایت ما در کلمات کلیدی زیر در صفحه اول گوگل می باشد که فقط و فقط بر اثر کار گروهی و صرف زمان به این جایگاه رسیده است .
سئو سایت ( صفحه اول گوگل گزینه اول ، که می توان گفت پر رقابت ترین کلمه در کلمات پیرامون سئو می باشد و نشان از توانایی تیم ما دارد )
و ...
سایت 98فایل سایت آپلودعکس توسط تیم http://7seo.ir در حال سئو و بهینه سازی می باشد و کپی رایت ما در کد های HTML صفحه موجود است

با تشکر
سلام
در مورد هزینه و ضمانت کار توضیح بدید لطفا ممنون

Film_iran

لایک‌ها
483

etarahan

Registered User
لایک‌ها
71
با عرض سلام و احترام

و ...

با تشکر
این که یه مدتی روی سئوی سایتتون کار کردین و توی این کلمات که اصلا کلمات سختی نیستند اومدین بالا دلیل نمیشه همه دوستان رو ناامید کنید که : سئو یک کار فول تایم و بسیار زمان بر است که با تجربه بنده و گفته های مشترکین در حال حاضر چندین تیم انگشت شمار در ایران وجود دارند.
شما واسه جیب خودت مردم رو ناامید نکن. ضمنا اصلا کار شاقی نمیکنی. یارو متخصص شبکه اس میگه من چیزی بلد نیستم شما....

بالا