• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو ... و باز هم سئو ! دوستاني كه سئو كار هستن بيان داخل!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فضای نت مسموم نیست شما با شرکت کار کن تا به مشکل نخوری وقتی کار به این بزرگی میخوای بکنی بهتره بیای با شرکت کار کنی که یک تلفن نباشه یک دفعه خاموش بشه بره شما به مشکل بخوری شما هم وقت نمیتونی برای کارت بزاری مشکلی نیست بهترین شرکت هم پیشرو انفورماتیک و کاسپید و ایساتیس و مدیر سایت می باشد شما حوصلتون کمه من اصلا نمیدونم شما چی میخوای اول تاپیک را هم خودندم لازم داشتید کاری تماس بگیرید تا صحبت های انجام بشه درباره مشکلتون.

شما کلا مشکل دارید دوست عزیز !

ایشون به بنده پیام دادن که ما سایت آقای قالیباف رو سئو کردیم و نیازی به اعتبار سنجی هم نیست !!!

بنده در جواب به ایشون میگم چرا خیلی هم زیاد نیاز به اعتبار سنجی هست ! یه بچه دبستانی هم میتونه بیاد اینجوری کامنت بزنه و از دیگران کلاهبرداری کنه !
در جواب بنده ببینید چی میگن :

نگفتم نیازی به اعتبار سنجی نیست میگم نمونه های بزرگ ما قالیباف هست هم سئو و هم طراحی سایت. دوما اگر شما 10 سال کار میکنید نباید الان اینطوری سردر گم یک سئو باشید.
شما هم دنبال جرو بحث و دعوا با کسی میگردی میتونی بری توی خیابان اینجا انجمن منم با شما بحثو دعوای ندارم کارتونو خواستید انجام میدم صحبت میکنیم قرار داد منعقد میشه اگر تهرانید میاین دفتر تهران اگر اصفهان هستید اونجا هم دفتر داریم. نخواستید هم خوشحال شدیم از اشنایتون مشکلات شخصیتونو به افراد انتقال ندید متشکر.

والله عزیز
اونی که دنبال دعوا و جر و بحث هست شما هستی نه من !
از طرز حرف زدن و برخوردت معلومه چطور آدمی هستی !
ترجیح میدم پولم رو یه کلاهبردار خوش اخلاق بخوره ! ولی با شما کار نمیکنم به هیچ وجه ...

در پایان یه تجدید نظری تو طرز برخوردت با مشتری بکن !

منم سایت پرزیدنت اوباما رو سئو کردم ! خخخخخخ

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
کاش پیغامی که خودتون هم فرستادیدو میزاشتید کار شوخی نیست برادر من من بهت شرکت هارو معرفی کردم که کارت قانونی تر پیش بره شما فکر کنم زیر 20 سال هستید این کارا طبیعی توی پرشین تولز یک سری افراد میان تو خصوص از این ور اون ور رونده ناراحتیشونو روی افراد خالی میکنن موفق باشی من صحبتی با شما ندارم دیگه بیشتر از این هم برخوردتون بی ادبانه بشه به مدیر اطلاع میدم و موارد قانونی اقدام میکنم خدمتتون.

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوست عزیز،

شما عینا مقاله سایت من را کپی کردید و در سایت خودتون گذاشتید. به نظر شما به چنین کاری چی میگن؟

رتبه اول گوگل به صورت تضمینی

پیش میاد جناب شیرازی !
دو روز دیگه اگه یکی دیگه هم پیدا شد که گفت سایت آقای قالیباف رو سئو کرده نباید تعجب کنیم :D

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
پیش میاد جناب شیرازی !
دو روز دیگه اگه یکی دیگه هم پیدا شد که گفت سایت آقای قالیباف رو سئو کرده نباید تعجب کنیم :D

بله متاسفانه در حال حاضر این اتفاقات برای من زیاد پیش میاد... شخصی عینا طرح دوره آموزش سئو من را کپی کرده، و چند نفر هم که مدعی سئو کار بودن میکنند منتظرن ببینن من چه مقاله ای مینویسم و همون را کپی میکنن در سایت خودشون و به اسم خودشون منتشر میکنن... همین مسائل هست که آدم رو سرد میکنه از فعالیت کردن....

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
فضای نت مسموم نیست شما با شرکت کار کن تا به مشکل نخوری وقتی کار به این بزرگی میخوای بکنی بهتره بیای با شرکت کار کنی که یک تلفن نباشه یک دفعه خاموش بشه بره شما به مشکل بخوری شما هم وقت نمیتونی برای کارت بزاری مشکلی نیست بهترین شرکت هم پیشرو انفورماتیک و کاسپید و ایساتیس و مدیر سایت می باشد شما حوصلتون کمه من اصلا نمیدونم شما چی میخوای اول تاپیک را هم خودندم لازم داشتید کاری تماس بگیرید تا صحبت های انجام بشه درباره مشکلتون.

کاسپید و ایساتیس اگر سئوکار بودند میامدند سایت خودشون رو بکشند بالا نه اینکه بیاند ads google بدند واسه کسب درآمد.

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
بالا