فضای نت مسموم نیست شما با شرکت کار کن تا به مشکل نخوری وقتی کار به این بزرگی میخوای بکنی بهتره بیای با شرکت کار کنی که یک تلفن نباشه یک دفعه خاموش بشه بره شما به مشکل بخوری شما هم وقت نمیتونی برای کارت بزاری مشکلی نیست بهترین شرکت هم پیشرو انفورماتیک و کاسپید و ایساتیس و مدیر سایت می باشد شما حوصلتون کمه من اصلا نمیدونم شما چی میخوای اول تاپیک را هم خودندم لازم داشتید کاری تماس بگیرید تا صحبت های انجام بشه درباره مشکلتون.
شما کلا مشکل دارید دوست عزیز !
ایشون به بنده پیام دادن که ما سایت آقای قالیباف رو سئو کردیم و نیازی به اعتبار سنجی هم نیست !!!
بنده در جواب به ایشون میگم چرا خیلی هم زیاد نیاز به اعتبار سنجی هست ! یه بچه دبستانی هم میتونه بیاد اینجوری کامنت بزنه و از دیگران کلاهبرداری کنه !
در جواب بنده ببینید چی میگن :
نگفتم نیازی به اعتبار سنجی نیست میگم نمونه های بزرگ ما قالیباف هست هم سئو و هم طراحی سایت. دوما اگر شما 10 سال کار میکنید نباید الان اینطوری سردر گم یک سئو باشید.
شما هم دنبال جرو بحث و دعوا با کسی میگردی میتونی بری توی خیابان اینجا انجمن منم با شما بحثو دعوای ندارم کارتونو خواستید انجام میدم صحبت میکنیم قرار داد منعقد میشه اگر تهرانید میاین دفتر تهران اگر اصفهان هستید اونجا هم دفتر داریم. نخواستید هم خوشحال شدیم از اشنایتون مشکلات شخصیتونو به افراد انتقال ندید متشکر.
والله عزیز
اونی که دنبال دعوا و جر و بحث هست شما هستی نه من !
از طرز حرف زدن و برخوردت معلومه چطور آدمی هستی !
ترجیح میدم پولم رو یه کلاهبردار خوش اخلاق بخوره ! ولی با شما کار نمیکنم به هیچ وجه ...
در پایان یه تجدید نظری تو طرز برخوردت با مشتری بکن !
منم سایت پرزیدنت اوباما رو سئو کردم ! خخخخخخ