آژانس هواپیمایی
pop up

ساختن یک Object

شروع موضوع توسط Helen_Farhani ‏8 اکتبر 2007 در انجمن PHP

  1. Helen_Farhani

    Helen_Farhani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2007
    نوشته ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    اگر در یک فایل که مدام include میشه ما یک object بسازیم، این برای ما هزینه بر هست؟
    مثلا در فایل فوق ما همچین چیزی داشته باشیم:

    PHP:
    $objectDB = new classDB();
    و این فایل مدام در فایلهای دیگه include بشه (صرفنظر از اینکه از include_once استفاده نکنیم)
     
  2. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    کلاس رو معمولا برای انجام یه کار خاص مینویسن و توی یه فایل اجرایی هم معمولا objectش ساخته میشه یعنی اینکلود به این شکل خیلی صحیح نیست ! ولی مشکلی هم پیش نمیاره

    میتونید از خواص وراثت توی کلاسها استفاده کنید اگه تو فایل اینکلودی هم از کلاس استفاده میکنید
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ممم یک روشی بود برای اینکه می فهمیدی که کلاس ات قبلا ایجاد شده
    این رو ببین : http://ir.php.net/manual/en/ref.classobj.php

    نمی دونم سیستم کد نویسی ات چه طوری هست ولی شاید این تابع هم کمکت بکنه
    http://ir.php.net/manual/en/function.get-class.php
    که چک کنی اگر این object همون class مورد نظرت هست دیگه نسازیش


    آهان بحث سر هزینه بر بودنش بود
    اگر اونطور که از اسم کلاست بر میاد می خواهی وصل دیتابیس بشی و توی contractor اون هم بخهای به دیتابیس connect بشی
    به نظر من که کار هزینه بری هست
    می تونی یک متغیر گلوبال تعریف کنی
     
  4. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    من هنوز منظور از هزینه بر بودنو نفهمیدم!!!