شماره کارتتون رو دریافت کردم، شنبه صبح مبلغتون عودت داده میشه نگران نباشیدرفیق من لایک نخواستم، جواب پ.خ خواستم
مرسی...
پ.خ شد خدمتتونسلام
دوست عزیز ساعت های کاسیو سری ادیفایس که ساعت جهانی دارند مثل Edifice EFR-304 موجود دارین ؟ قیمت و مدل هاشونو برام ارسال کنید ممنون
سلاممیشه قیمت چند نمونه های پر فروشتون رو برای مقایسه بدید ؟
میشه قیمت چند نمونه های پر فروشتون رو برای مقایسه بدید ؟تو چه رنج قیمتی مد نظرتون هست جناب؟
من متوجه منظورتون از مقایسه نمیشم جناب. اگر قصد خرید دارید بفرمایید تو چه رنج قیمتی میخواید مدل هایی که دارم رو خدمتتون بفرستم.میشه قیمت چند نمونه های پر فروشتون رو برای مقایسه بدید ؟
400 تومانمن متوجه منظورتون از مقایسه نمیشم جناب. اگر قصد خرید دارید بفرمایید تو چه رنج قیمتی میخواید مدل هایی که دارم رو خدمتتون بفرستم.
پ.خ شد400 تومان
شرمنده جناب قیمت ها رو به روز میدیم طبق شرایط بازار. بفرمایید تو چه رنج قیمت و با چه مشخصاتی میخواید تا مدل های موجودم رو بهتون معرفی کنمسلام جناب . بنده میخوام دو تا ساعت تهیه بکنم.اگه میشه لیست قیمت تمامی ساعت ها رو برای من پخ کنید که من نیام یکی یکی بپرسم. دست شما درد نکنه
اسپرت، مجلسی، بند چرم، فلزی، دیجیتال، عقربه ای، محدوده قیمت..سلام جناب . بنده میخوام دو تا ساعت تهیه بکنم.اگه میشه لیست قیمت تمامی ساعت ها رو برای من پخ کنید که من نیام یکی یکی بپرسم. دست شما درد نکنه
عقربه ای بند چرم و اسپرت. تا 450اسپرت، مجلسی، بند چرم، فلزی، دیجیتال، عقربه ای، محدوده قیمت..
ارسال شدعقربه ای بند چرم و اسپرت. تا 450
سپاس