• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساعت کنترل دار ---------------------- اصل ژاپن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دقيقا سال ساختش ماله كيه؟

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
35 هستم........ خواستی پخ بده . پول پست هم با من.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
35 حضوری تهران هستم . خواستی پخ بده .

به شرط اینکه کنترلش کار بکنه خریدام ها .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یعنی یکی از دلایلی که من دوست دارم هرچند وقت یکبار یه سری به اینجا بزنم همین یاد دوران کودکیه!! یه ایتم هایی برای فروش میاد که ادم رو میبره یه دنیا اونطرف تر!! مثل اون نوار سگاها !! خیلی اپ داداش خیلی. این مدلش رو من ندیده بودم.تو مدرسه مون پسر بزرگترین وارد کننده ی کاسیو در ایران همکلاسمون بود. اون اول از اینا خرید همه فکرمیکردیم دیگه تکنولوجی (تکنولوژی نه!!) دیگه تمومه دیگه!! قیمتش 24 تومن اون موقع بود...سرویس مدرسه سالی 12 تومن بود!!

JOE_COLE0

Registered User
لایک‌ها
34
یعنی یکی از دلایلی که من دوست دارم هرچند وقت یکبار یه سری به اینجا بزنم همین یاد دوران کودکیه!! یه ایتم هایی برای فروش میاد که ادم رو میبره یه دنیا اونطرف تر!! مثل اون نوار سگاها !! خیلی اپ داداش خیلی. این مدلش رو من ندیده بودم.تو مدرسه مون پسر بزرگترین وارد کننده ی کاسیو در ایران همکلاسمون بود. اون اول از اینا خرید همه فکرمیکردیم دیگه تکنولوجی (تکنولوژی نه!!) دیگه تمومه دیگه!! قیمتش 24 تومن اون موقع بود...سرویس مدرسه سالی 12 تومن بود!!

آره واقعآ .

JOE_COLE0

Registered User
لایک‌ها
34
واقعا یادش بخیر ، یکی از دوستای ما هم تو دوران دبیرستان داشت میرفتیم نمایشگاه بین المللی تلوزیونهارو خاموش میکردیم ، فقط غرفه ژاپن مچمون رو گرفت!!!

چه جلبی بودن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا