واللا تفاوتی دیده نشد
هر کجا سود داری هستی
هر کجا بقیه سود دارن ناراحتی
اصلا هم کسی ادعا نکرده ادم خوب ماجرا هست الا شما که بقیه اعتراض کردن به بورس شما سینه سپر کرده بودی که ما فرق دارم با بقیه موقع سقوط هم کلا کشیدی کنار انگار از اول اصلا نبودی
تازه اعتراض هم نه برای اینکه شما سود بردی به خاطر اینکه کمک میکردی به بقای ج ا با تعریف هایی که از بورس میکردی
آینه رو اول از همه باید بذاری جلو خودت
100% من اول آینه رو جلوی خودم گرفتم ولی شما نگرفتی
من اعتراف کردم ضرر و زیان ملت برام مهم نیست ! برن یاد بگیرن که ضرر نکنن ...
من اعتراف کردم هرجایی سود باشه هستم به غیر از موارد محدود . برامم مهم نیست چه کاریه
من اعتراف کردم خودم از کسایی بودم که قبل از ریزش سهم هام رو به 2 یا 3 برابر قیمت فروختم و برامم مهم نبود خریدار ها قراره ضرر بکنن. میتونستن دودوتا چهارتا بکنن که متضرر نشن . هرچند که اگه از دوستان و اطرافیان بودن تا حدودی ناراحت میشدم
هم من هم شما هم بقیه به بقاشون کمک میکنیم . فرقی که داریم اینه من از این کمک نه ناراحتم نه خوشحال . نه طرفدارم نه مخالف . کاملا خنثی و بی تفاوت
کل موضوع اینه شما هم مثل منی
و هر کسی هم مثل ماست باید سکوت بکنه و واقعیت درونی خودش رو ببینه و ادای مخالفت و خوب بودن در نیاره ...
چون بقیه 85 میلیون نفر هم همینن . نسبت به یکسری موضوعات مثل سیاست های جنگی موافقم و نسبت به یکسریشون به خصوص اقتصادی و مدیریتی مخالف ولی در کل اصلا سیاس.ی نیستم ...
صحبت این بود که شما داری مردم رو تشویق میکنی به این گرداب
و 100% بقیه رو به این گرداب تشویق میکنم که درگیر گرداب " گرونی ها تموم نمیشه " نشن
شما چیکار میکنی ؟
اگه همون چیزای جزئی ای که میگفتم رو بقیه رعایت میکردن ، قطعا ریزش رو میدونستن و حداقل بچه های پی تی ضرر نمیکردن
و اگه اونا رو رعایت میکردن توی این 2 سال سود قابل قبولی میبردن مثل خودم
و همچنان مثل بنده که توی این چند سال خداروشکر پیشرفت خوبی داشتم و نگران مسائل اقتصادی نیستم ، اونا هم همینطوری میشن و دیگه لازم نیست نسبت به مسائل اقتصادی واکنش نشون بدن
حالا مردم میتونن بازم نسبت به همه چی گله بکنن و دغدغشون این باشه مرغ و گوشت و ماکارونی و برنج و روغن و شیر چنده و 10 سال بعد هم وضعیتشون از الان بدتر باشه ...
قرار هم نیست همه پولدار بشن . همینکه وضعیت مالیشون خوب بشه کافیه
هر چی بخری یکی ناراحت میشه این وسط
اصلا ناراحتی من یا بقیه نباید واسه شما مهم باشه
ما کی هستیم که شما بخوای به ناراحتی ما فکر بکنی ؟!
صحبتم اینه وقتی شما دست به هر کاری بزنی تهش اینه بر خلاف اون صحبت های شماست و حرف و عملتون با هم نمیخونه و بهتره حداقل توی حرف زدن اینقدر مخالفت و اعتراض نشون ندید !!
و بیخودی خودت رو خوب نشون ندی و امثال ما رو بد
هرچند که خودم اعتقاد دارم بدم و با این موضوع هیچ مشکلی ندارم چون 85 میلیون نفر دیگه هم مثل خودمن