• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت تفريحي

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
من يه سايت تفريحي دارم كه ادرسش اين هست و قصد فروشش رو دارم :
khodemooni.net
سيستم سايت وردپرس هست ،‌ اولاي بهمن 89 راه اندازي شده ، متاسفانه به دلايلي فرصت نكردم بروز رسانيش كنم و 400 و خورده اي پست داره . اون موقع كه بروز رساني مي كردم 500 تا اي پي بازديد داشت ولي الان حدود 200 تا . تمامي مطالب با نهايت تغييرات ارسال شدن و عكس هاي پست ها هم در هاست شخصي اپلود شدن و نهايت تعداد تگ براي هر پست نوشته شده . رنك سايت فعلا 0 هست ولي طبق پيش بيني ها در اپديت بعدي رنك 2 يا 3 خواهد گرفت و بازديد چند برابر خواهد شد چون بسياري از اصول سئو در اين سايت رعايت شده .
تعداد ايندكس گوگل 9180 هست ، تعداد ايندكس هاي سايت نشون ميده كه سايت چقدر نزد گوگل اعتبار داره در حالي كه خيلي از سايت‌ها با چند هزار پست ، پنج شش هزار صفحه بيشتر ايندكس ندارن !
تعداد بك لينك ها هم 24 هزار و خورده اي هست !!
قيمت خريد رو پيشنهاد بديد

Last edited:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من يه سايت تفريحي دارم كه ادرسش اين هست و قصد فروشش رو دارم :
khodemooni.net
اولاي بهمن 89 راه اندازي شده ، متاسفانه به دلايلي فرصت نكردم بروز رسانيش كنم و 400 و خورده اي پست داره . اون موقع كه بروز رساني مي كردم 500 تا اي پي بازديد داشت ولي الان حدود 200 تا . تمامي مطالب با نهايت تغييرات ارسال شدن و عكس هاي پست ها هم در هاست شخصي اپلود شدن و نهايت تعداد تگ براي هر پست نوشته شده . رنك سايت فعلا 0 هست ولي طبق پيش بيني ها در اپديت بعدي رنك 2 يا 3 خواهد گرفت و بازديد چند برابر خواهد شد چون بسياري از اصول سئو در اين سايت رعايت شده .
تعداد ايندكس گوگل 9180 هست ، تعداد ايندكس هاي سايت نشون ميده كه سايت چقدر نزد گوگل اعتبار داره در حالي كه خيلي از سايت‌ها با چند هزار پست ، پنج شش هزار صفحه بيشتر ايندكس ندارن !
تعداد بك لينك ها هم 24 هزار و خورده اي هست !!
قيمت خريد رو پيشنهاد بديد

سیستم سایتت چیه؟

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
40 تومن

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان اگر پيشنهادي داريد تو همين تاپيك اعلام كنيد ! پ.خ نديد

face

Registered User
لایک‌ها
15
تعداد بک لینک 2 تاس که!
[ame="http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=link:khodemooni.net&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

مشخصات هاست رو هم لطف کنین

face

Registered User
لایک‌ها
15

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
backup
چند مگه؟
الان مشخصات هاستش چقدره(میخوام بدونم چقدر پهای باند و .. نیازه.عکسها توی هاست هست یا لینک به جاهای دیگه شده)
حدود 60 مگ ، هاست 500 مگ فضا و 50 گيگ پهناي باند . عكس ها همه رو همين هاسته
حتي يك پنجم از فضا استفاده نشده حالا چه برسه به پهناي باند

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان سايت و دامنه رو با هم 80 تومن مي فروشم ‌!! مطمئن باشيد اين سايت براي كسي كه بخواد كار كنه و وقت بروزرساني داشته باشه اينده داره و مطمئنا در اپديت بعدي گوگل رنك خوبي مي گيره !! خداييش من خيلي پايين دارم ميدم !

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
من دامینو همون 25 میخرم ، اگه میخوای بگو تا آنلاین پول واریز شه

یک سوال دیگه : از همکاری با فروتل راضی هستی؟

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
دوستان سايت و دامنه رو با هم 80 تومن مي فروشم ‌!! مطمئن باشيد اين سايت براي كسي كه بخواد كار كنه و وقت بروزرساني داشته باشه اينده داره و مطمئنا در اپديت بعدي گوگل رنك خوبي مي گيره !! خداييش من خيلي پايين دارم ميدم !

از کجا معلومه که رنک میگیره؟!:|

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
به خاطر بك لينك هايي كه داره و نكات اوليه سئو (تنظيم افزونه ها ، نقشه سايت ، ارسال مطالب و ...) كه رعايت شده و تعداد ايندكس هاي سايت + پيش بيني سايت سئو مسترينگ
سايت وردپرسي من داشتم كه خيلي وضعش بد بوده و به راحتي رنك 2 رو گرفته حالا اين سايت كه جاي خود داره !
حالا براي من كه فرق نمي كنه ، صبر مي كنم هر موقع رنك دار شد ميام قيمت بالاتر مي فروشم ! :دي

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
گفتم كه دامنه و سايت با هم فروخته ميشه !

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان نگفتم ! سايت رنك 2 گرفت
بيايد بالا ... الان ديگه فكنم ارزش داشته باشه :دي

بالا