• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت يا نرم افزاري هست كه تلفظ كلمات انگليسي رو به فارسي بنويسه؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان چنين سايت يا نرم افزاري وجود داره؟
مثلا بنويسم Hello تلفظش رو بزنه هِلو؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ميشه بپرسم كجاش تلفظش رو ميزنه؟
تو اين مدتي كه من استفاده ميكنم ازش چنين قابليتي نداره

ببخشید، الان که باز سوال رو می خونم می خواید تلفظ رو به فارسی بنویسه، نه این که تلفظ کنه. نمی دونم، ندیدم همچو چیزی، ولی تلفظ شنیداری داره.

فایل های ضمیمه

• Untitled9.jpg
    Untitled9.jpg
    61.1 KB · نمایش ها: 24

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
ممنون.تلفظش هم ماشيني هست و بدرد نميخوره.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
شاید این پاسخ شما نباشه دوست عزیز، اما به هیچ روی با الفبای فارسی نمیشه همه واژگان انگلیسی رو نشون داد. یعنی رسما بگم نه تنها اشتباه بلکه مضحکه.
اگه میخواید زبان یاد بگیرید دیکشنری آکسفورد رو بذارید جلوتون شیوه تلفظ لغات رو با علائمی بنام IPA جلوی هر کلمه نشون داده.

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام .
فکر نمیکنم همچین نرم افزاری وجود داشته باشه ولی اگه میخاید تلفظ کلمات بصورت ضبط شده باشه میتونید از دایرة المعارف Encarta استفاده کنید .
تو خود این نرم افزار یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داره که کلمات رو هم میخونه شما میتونید تلفظ کلمه رو گوش کنید بعد به فارسی بنویسید .
توصیه : بهتره تلفظ کلمات رو به فارسی ننویسید سعی کنید با گوش کردن مداوم و تکرار با صدای بلند تلفظ کلمه رو یاد بگیرید .

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
شاید این پاسخ شما نباشه دوست عزیز، اما به هیچ روی با الفبای فارسی نمیشه همه واژگان انگلیسی رو نشون داد. یعنی رسما بگم نه تنها اشتباه بلکه مضحکه.
اگه میخواید زبان یاد بگیرید دیکشنری آکسفورد رو بذارید جلوتون شیوه تلفظ لغات رو با علائمی بنام IPA جلوی هر کلمه نشون داده.

به نظر من این روش برای کسی که میخاد تلفظ کلمه رو یاد بگیره خیلی سخته . شما حتی تمام علایم رو هم بلد باشی بازم نمیتونی کلمات انگلیسی رو درست تلفظ کنی ! بهتره قبلش برای هر لغت چندین بار تلفظ اون کلمه رو بشنوی و حتما تکرار کنی .

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
به نظر من این روش برای کسی که میخاد تلفظ کلمه رو یاد بگیره خیلی سخته . شما حتی تمام علایم رو هم بلد باشی بازم نمیتونی کلمات انگلیسی رو درست تلفظ کنی ! بهتره قبلش برای هر لغت چندین بار تلفظ اون کلمه رو بشنوی و حتما تکرار کنی .

با عرض معذرت باید عرض کنم دقیقا اشتباه میفرمایید! اصلا آقای عزیز اون علائم رو گذاشتن که شما بتونی بدون پرسیدن از این و اون تلفظ هر کلمه رو جلوش ببینی و بگی دیگه قربونت. شاید شما ( خیلی ببخشید اینو میگم ها) بلد نباشید و مشکل داشته باشید. لطفا تعمیم ندید. بنده هیچ مشکلی در تلفظ حتی سختترین کلمات توی دیکشنری ندارم.
حتی اگه تلفظش رو قبلا هم نشنیده باشم وقتی اون جلوش رو نگاه کنم فوری میتونم کلمه رو ادا کنم.
اگه کسی با حتی دیدن اون علائم هم نتونه تلفظ کنه که دیگه ببخشید ها، یعنی باید بره elementary بشینه! به اون میگن نوآموز!

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان چنين سايت يا نرم افزاري وجود داره؟
مثلا بنويسم Hello تلفظش رو بزنه هِلو؟
دوست عزیز سلام
بعید میدونم سایتی پیدا کنید که این امکانات رو داشته باشه!
نظر بنده اینه که قوانین تلفظات کلمات رو یاد بگیرید مثلا بعضی دیکشنری ها مانند بابیلون وقتی کلمه ای داخل میزنید... یک سری حروف جلوی کلمه میاد که نشان دهنده روش تلفظ این کلمه هست!
این نشانه ها و قوانین رو یاد بگیرید دیگه نه نیازی به نوشتاری به صورت فارسی هست نه تلفظش از بابیلون!
با تشکر!

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
با عرض معذرت باید عرض کنم دقیقا اشتباه میفرمایید! اصلا آقای عزیز اون علائم رو گذاشتن که شما بتونی بدون پرسیدن از این و اون تلفظ هر کلمه رو جلوش ببینی و بگی دیگه قربونت. شاید شما ( خیلی ببخشید اینو میگم ها) بلد نباشید و مشکل داشته باشید. لطفا تعمیم ندید. بنده هیچ مشکلی در تلفظ حتی سختترین کلمات توی دیکشنری ندارم.
حتی اگه تلفظش رو قبلا هم نشنیده باشم وقتی اون جلوش رو نگاه کنم فوری میتونم کلمه رو ادا کنم.
اگه کسی با حتی دیدن اون علائم هم نتونه تلفظ کنه که دیگه ببخشید ها، یعنی باید بره elementary بشینه! به اون میگن نوآموز!

در جواب شما باید بگم که زبان انگلیسی از نظر تلفظ یکی از زبانهای خارجی سخت برای یادگیری هست چرا ؟
خط و تلفظ دو جلوه ی زبان هستند. یکیش جلوه نوشتاری و دیگری جلوه گفتاری . رابطه ی بین این دو جلوه (گفتار و نوشتار) در زبان انگلیسی یک به یک نیست . به عبارت دیگه خط انگلیسی خطی اوانگار نیست و بی نظم و پر از کمبودهای فراوانه . از جمله ی این کمبودها استفاده از دو یا چند حرف در کنار هم برای نمایش یک اوا و یا به کار گرفتن چند حرف مختلف با یک ارزش اوایی واحد .
و مهم تر از همه در زبان فارسی ۲۹ واج داریم که به ۶ مصوت و۲۳ صامت تقسیم می شود ولی در زبان انگلیسی ۴۳ واج داریم که به 1۹ مصوت و۲۴ صامت تقسیم می شود. چطور ممکنه ما بدون اینکه یه مصوت جدید رو بشنویم بتونیم بدرستی اونو تلفظ کنیم !

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
در جواب شما باید بگم که زبان انگلیسی از نظر تلفظ یکی از زبانهای خارجی سخت برای یادگیری هست چرا ؟
خط و تلفظ دو جلوه ی زبان هستند. یکیش جلوه نوشتاری و دیگری جلوه گفتاری . رابطه ی بین این دو جلوه (گفتار و نوشتار) در زبان انگلیسی یک به یک نیست . به عبارت دیگه خط انگلیسی خطی اوانگار نیست و بی نظم و پر از کمبودهای فراوانه . از جمله ی این کمبودها استفاده از دو یا چند حرف در کنار هم برای نمایش یک اوا و یا به کار گرفتن چند حرف مختلف با یک ارزش اوایی واحد .
و مهم تر از همه در زبان فارسی ۲۹ واج داریم که به ۶ مصوت و۲۳ صامت تقسیم می شود ولی در زبان انگلیسی ۴۳ واج داریم که به 1۹ مصوت و۲۴ صامت تقسیم می شود. چطور ممکنه ما بدون اینکه یه مصوت جدید رو بشنویم بتونیم بدرستی اونو تلفظ کنیم !

شما معلومه اصلا فرمایش بنده رو یک خطش رو هم نخوندید! عزیز من اتفاقا چون زبان انگلیسی خواندنش با اون چیزی که نوشته میشه متفاوته اومدن اون الفبای آوانگاری که اون بالا دهنم کف کرد خدمتتون توضیح دادم اختراع کردن دیگه قربون اون چشات!
شما وقتی یاد بگیری که هر کدوم اون اشکال معرفی شده در دیکشنری چه صدایی میدن (خوب معلومه عزیز من باید حداقل اول یه بار درستش رو بشنوی که بدونی چه صدایی میده.) دیگه همه کلماتی رو که جلوش با اون اشکال تلفظش مشخص شده باشه رو میتونی بخونی.
خوب واضحه منم نگفتم یه آدمی که توی عمرش حتی یک کلمه هم انگلیسی نشنیده بشینه با دیکشنری تلفظ یاد بگیره! من فرض کردم که اون شخص اون بیست و چند یا سی و چند آوای موجود رو با شکلشون یاد گرفته (یعنی یا شنیده یا کسی نشسته یه بار براش تلفظ کرده اینم یاد گرفته) بعدش حالا دیگه دیکشنری رو باز میکنه دیگه هر کلمه ای که میبینه میخواد یاد بگیره اون جلوشو نگاه میکنه تلفظ میکنه چندبار تا اینکه ملکه ذهنش بشه.
شما اول اون پست منو خوب بخون بعد واسه من مصوت و اصوات رو بشمرید!

و اینم بگم که اتفاقا زبان انگلیسی در برابر بسیاری از زبانهای دیگه تلفظ و یادگیریش آسونتره. حالا واسه شما سخته دیگه امر جداگانه ایه. شما برو کره ای یا بخصوص هلندی یاد بگیر ببین بعد یک سال هنوز حتی حروف و اصوات رو نمیتونی ادا کنی چه برسه بخوای شروع کنی به ادای کلمات یا جمله سازی!
خود کودکان هلندی تا 8 سالگی درست و دقیق نمیتونن اصوات رو ادا کنن!

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز سلام
بعید میدونم سایتی پیدا کنید که این امکانات رو داشته باشه!
نظر بنده اینه که قوانین تلفظات کلمات رو یاد بگیرید مثلا بعضی دیکشنری ها مانند بابیلون وقتی کلمه ای داخل میزنید... یک سری حروف جلوی کلمه میاد که نشان دهنده روش تلفظ این کلمه هست!
این نشانه ها و قوانین رو یاد بگیرید دیگه نه نیازی به نوشتاری به صورت فارسی هست نه تلفظش از بابیلون!
با تشکر!

آی خدا عمرت بده! منظور منو توی یه خط حالی کردی به دوستان اینجا. همین امر بدیهی که شما فرمودید رو من دهنم کف کرد به اون دوست کاربرمون که چنین چیزی رو ناممکن! تلقی میکنه متوجهشون کنم.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دعوا كردن نداره كه.بگيد چنين چيزي نيست خيال ما رو راحت كنيد.:D
لطفا تاپيك بسته شود.

Last edited:
بالا