• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سايت www.adbite.com براي درامد

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از porkhor :
نفهميدم. از adbite سوال شده و در مورد adbrite جواب داده شده!
بهرحال اگه منظور دوميه تذكر ميدم كه زياد اعتماد نكنين بهش. سه چهار ماه آگهي ها رو نشون ميدين و بعد كه ميخواد پولو بفرسته درصد بالائيشو حذف ميكنه به اين بهانه كه آگهي دهنده گفته ترافيكي كه فرستادين از كشوراي تخمي (مثه ايران) بوده و پولشو نداده! توي tos موقع ثبت نام هم گقته فقط بشرطي پول ميده كه پولو وصول كرده باشه.
پيشنهاد من adengage هس كه بشدت خوش حسابه و سبك كارش شبيه اينه با ابن تفاوت كه تعداد كليكو هم نشون ميده و مثلا ميگه از فلان آگهي اين تعداد كليك داشتي هر كدوم اينقدر. يه سري هم ppl داره که هر کلیکش نیم تا یه دلار هم میشه. فقط موقع ثبت نام بايد يه صفحه خارجي معرفي كنين. ;)
=======
آقا يا شما خيلي دقيقي يا من خيلي خنگم!!!
(دوميش درست تره!!!) من تا قبل از اينكه پست شما رو بخونم فكر مي كردم موضوع adbrite هست!!!!!!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از porkhor :
نفهميدم. از adbite سوال شده و در مورد adbrite جواب داده شده!
بهرحال اگه منظور دوميه تذكر ميدم كه زياد اعتماد نكنين بهش. سه چهار ماه آگهي ها رو نشون ميدين و بعد كه ميخواد پولو بفرسته درصد بالائيشو حذف ميكنه به اين بهانه كه آگهي دهنده گفته ترافيكي كه فرستادين از كشوراي تخمي (مثه ايران) بوده و پولشو نداده! توي tos موقع ثبت نام هم گقته فقط بشرطي پول ميده كه پولو وصول كرده باشه.
پيشنهاد من adengage هس كه بشدت خوش حسابه و سبك كارش شبيه اينه با ابن تفاوت كه تعداد كليكو هم نشون ميده و مثلا ميگه از فلان آگهي اين تعداد كليك داشتي هر كدوم اينقدر. يه سري هم ppl داره که هر کلیکش نیم تا یه دلار هم میشه. فقط موقع ثبت نام بايد يه صفحه خارجي معرفي كنين. ;)
===========
البته من adengage رو هم امتحان كردم!
پول زيادي نمي شه باحاش در اورد.... در مورد كليكي نيم تا يه دلار مطمئني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

porkhor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از setareh2 :
===========
البته من adengage رو هم امتحان كردم!
پول زيادي نمي شه باحاش در اورد.... در مورد كليكي نيم تا يه دلار مطمئني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

باز هم كم دقت بودين خانم! من نگفتم كليكي نيم تا 1 دلار. گفتم pay per lead كه البته اگه ويزيتوراتون ايروني باشن بندرت جواب ميده. بهر حال من الان مدتيه كار سايت ايروني و كليك رو گذاشتم كنار و فقط روي مشتري آمريكائي كار ميكنم و درصد فروش. بهمين علت اين نوع رو بيشتر ميپسندم :happy:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از porkhor :
باز هم كم دقت بودين خانم! من نگفتم كليكي نيم تا 1 دلار. گفتم pay per lead كه البته اگه ويزيتوراتون ايروني باشن بندرت جواب ميده. بهر حال من الان مدتيه كار سايت ايروني و كليك رو گذاشتم كنار و فقط روي مشتري آمريكائي كار ميكنم و درصد فروش. بهمين علت اين نوع رو بيشتر ميپسندم :happy:
========
اوهوم!!!!
ppl نيم تا 1 دلار خيلي كمه!
تو موارد درصد فروش و ppl به نظر من بهترين جا CJ هست. فكر نكنم بهتر از اون سيستمي پيدا كني!
موضوع كاريه شما چيه؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
آقا بالاخره كدام شد؟ adbite يا adbrite؟ adbite واسه چيه؟ adbrite چطور؟

بالا