mdibmehr2
Registered User
- نوشتهها
- 2,899
- لایکها
- 36
سلام داداش اسمه من محمد مهدیه...به نقل از mozaso0 :
اینا هم کاملا درسته فقط کامل نیست... درست می گم.؟؟؟
سلام داداش اسمه من محمد مهدیه...به نقل از mozaso0 :
آقای دیوید اون برای سایتهایی پید تو کلیک نیست... بعد بچه ها از این تاپیک بیشتر استقبال کردند اگه می شه بزارید تو همین تاپیک به بحت درباره سایتهای کلاه بردار ادامه بدیم...ممنون میشیم...به نقل از david_sh :دوست عزیز ، و کلیه دوستانی که تازه وارد عرصه تجارت الکترونیک شدند تاپیک scam list یا همان سایتهای کلاه بردار قبلا ًایجاد شده دوستانی که مایل به ارائه لیست هستند از جمله آقای مهر لطفا به این تاپیک مراجعه کنند.
لیست آخر از سایتها رو دادم بعد می ریم سر سایتهای خوب و مطمئن... اوکی ؟به نقل از mozaso0 :محمد مهدی جان دستت درد نکنه![]()
لیست سایتهایی که کلاه بردار نیستن رو هم در آخر اعلام کن !
با پید تو ساین آپاش راحت می شه 2 دلار یا بیشتر در اوورد...عالیه... منتظر لینک باشید... راستی اگه زیر مجموعه من میشید من لینکشو می دما...به نقل از mdibmehr2 :یه سایت جدیده که دارم روش تست می کنم تا بهتون بگم توش کار کنید.
این سایت تقریبا جدیده و فکر نکنم کسی باهاش تو این تا÷یک کار کرده باشه... حداقل ÷رداختش 50 سنته و ایمیا های 1/4 سنتی می ده...
اگه تایید شد تو امضام می زارم و بهتون خبر می دم...
امروز لیست در دستم نیست از این بابت هم معضرت می خوام...:blush:
اسمش چیه ؟؟؟؟؟به نقل از parisa61 :ای وای پولم پرید.![]()
![]()
![]()
من در یکی از این هایپ هایی که اینجا به عنوان متقلب نوشته 500$ سرمایه گذاری کرده ام .
خواهش می کنم وظیفه بود.....به نقل از mozaso0 :محمد مهدی جان دستت درد نکنه !![]()