من که برای ورود مشکلی ندارم. احتمالا مشکل از نت خودتونههر کاری میکنم نمی تونم سایتو باز کنم خورد پولمونو یا به خاطر مشکل اینترنته
حتما از چیزپی ان استفاده کردین و تشخیص داده آیپی تون عوض شده و نمیزاره وارد حسابتون بشین. به پشتیبانی تیکت بدین.سلام , سایتش بالا اومد ولی لاگین نمی تونم بکنم این پیغام میاد
مشاهده پیوست 874021
تیکت زدم خدا کنه درست بشهحتما از چیزپی ان استفاده کردین و تشخیص داده آیپی تون عوض شده و نمیزاره وارد حسابتون بشین. به پشتیبانی تیکت بدین.
تیکت زدم مشکلم حل شد دمت گرمتیکت زدم خدا کنه درست بشه
بهتره اینکار رو نکنید چون احتمال اینکه بن بشین خیلی زیادهمثل اینکه به IP خیلی حساسه
میشه با vps زیرمجموعه خودومون بشیم تا حداقل پول کارمزد از کلید تو vps در بیاد؟؟
امیدوارم چند ماهی آنلاین بمونه البته خیلی بعیده منم اصل پولم رو بیرون کشیدم ولی بدم نمیاد یه چند ماهی انلاین بمونه تا یه فیضی ببریمخدا رو شکر من اصل پولم رو گرفتم. تا الان پول 6 روز رو گرفتم
برای من اکثرا 24 ساعت طول میکشه پرداخت کنهیه برداشت منو تو پندینگ گذاشته!!!
سه تا از پرداخت های من تو پندینگ هستن هنوز نپرداختنبرای من اکثرا 24 ساعت طول میکشه پرداخت کنه
منم اصل پولم رو کشیدم بیرون ولی دو روزه اصلا درخواست ندادم میخواستم یه بار دیگه آپگرید کنم نمیدونم تو این دو روز پرداخت داشته یا نه ولی تو سایتش که زده پرداخت داشته به اکانتهای پی پال و پرفکتاز 10 برداشت، 9 برداشت رو پرداخت. هر برداشتم 2.91 واریز کرد. سر جمع ازش 26.19 گرفتم که با کسر از 15 و کارمزد. نزدیک 11 دلار ازش سود کردم.
حالا چقدر بود دوست عزیز ضرر که نکردیدس
سه تا از پرداخت های من تو پندینگ هستن هنوز نپرداختن
15 دلار گذاشتم تا الان ۱۱ دلار کشیدم بیرون ۱۰ دلار در حالت پندینگه تیکت زدم ببینم تا فردا چی میشهحالا چقدر بود دوست عزیز ضرر که نکردید