• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من قبلا فری بیت کوین و فری دوژکوین عضو بودم ولی متاسفانه رمز کیف پول دوژکوین رو گم کردم حتی ایمیل ثبت نام ولی خوبی این دو تا این بود ک بدون کد زدن خودمون هم، زیرمجموعه ها کد میزدن هر ماه سود میداد. فکر کنم راه بازیابی نداره:(
اگه قبلا ریکاوری رو فعال کرده بودید میشد ولی اینطور که شما گفتی بعید میدنم این کار رو کرده باشید
-------------------------------
اینم بخونید بد نیست در مورد خود پرداز های بیت کوین هست
همه چیز در مورد ATM بیت کوین

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
در ضمن یه سایت هست که هر ساعت 1000 ساتوشی میده
لینک بزارم کسی عضو میشه ببینیم سرعتش چطوریاست !؟

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان یه سوال بی ربط میپرسم !
من برای این سایت های درآمد بیت کوین سردرگم هستم چطوریه کارشون ؟ باید چیکار کنی مثلا بهتون بیت کوین بده ؟ باید وقتتون رو صرف کنید براش ؟
در ازای چه کاری بیت کوین میده به شما ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستان یه سوال بی ربط میپرسم !
من برای این سایت های درآمد بیت کوین سردرگم هستم چطوریه کارشون ؟ باید چیکار کنی مثلا بهتون بیت کوین بده ؟ باید وقتتون رو صرف کنید براش ؟
در ازای چه کاری بیت کوین میده به شما ؟
در ازای ورود به سایت و وارد کردن کد کپچا یه مقداری بهتون میدن هر ساعت که سر هفته واریز میشه
وقت آنچنانی هم نمیخواد هر بار که سر میزنی ظرف کمتر از یک دقیقه ( خود من 10 ثانیه) کپچا رو حل میکنی و رو دگمه میزنید

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
در ازای ورود به سایت و وارد کردن کد کپچا یه مقداری بهتون میدن هر ساعت که سر هفته واریز میشه
وقت آنچنانی هم نمیخواد هر بار که سر میزنی ظرف کمتر از یک دقیقه ( خود من 10 ثانیه) کپچا رو حل میکنی و رو دگمه میزنید
خب همین یه ساعت که میگید چقدر درآمد میکنید اصلا ارزشش رو داره ؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
ساعتی 0.002 دلار میده:D البته اگه شانست خوب باشه مبلغ زیادی میده که 99 درصد موارد همون مقدار ناچیز رو میده که اگه 1 ماه هم 24 ساعته کپچا بزنی چیزی گیرت نمیاد

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
ساعتی 0.002 دلار میده:D البته اگه شانست خوب باشه مبلغ زیادی میده که 99 درصد موارد همون مقدار ناچیز رو میده که اگه 1 ماه هم 24 ساعته کپچا بزنی چیزی گیرت نمیاد
پس ملت الکی بیکارن دنبال این همه سایت تولید بیت کوین هستن ؟ با این اوصاف ماهانه 5 هزار تومانم نمیشه پول درآورد
فکر کنم الکی وقت تلف کنیه

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
پس ملت الکی بیکارن دنبال این همه سایت تولید بیت کوین هستن ؟ با این اوصاف ماهانه 5 هزار تومانم نمیشه پول درآورد
فکر کنم الکی وقت تلف کنیه
زیر مجموعه گیری و استفاده از چندین سایت باعث میشه شما مبلغ بیشتری رو بدست بیارید

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
زیر مجموعه گیری و استفاده از چندین سایت باعث میشه شما مبلغ بیشتری رو بدست بیارید
به نظر من که کار پردرآمدی نیست حتی درآمد درحد متوسط هم نیست که بخای براش زحمت بکشی . اگه دوستان درآمدی خوبی دارند باز نحوه ی درآمدشون رو توضیح بدن من خودم توسعه دهنده هستم ومدت ها هم روی هسته ی بیت کوین تو گیت هاپ کار کردم ولی اصلا اصول و کسب درآمد از سایت های اینطوری رو نمیدونستم چطوری هست ولی الان که بررسی میکنم میبینم کار بی ارزش و وقت تلف کنی هست

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
به نظر من که کار پردرآمدی نیست حتی درآمد درحد متوسط هم نیست که بخای براش زحمت بکشی . اگه دوستان درآمدی خوبی دارند باز نحوه ی درآمدشون رو توضیح بدن من خودم توسعه دهنده هستم ومدت ها هم روی هسته ی بیت کوین تو گیت هاپ کار کردم ولی اصلا اصول و کسب درآمد از سایت های اینطوری رو نمیدونستم چطوری هست ولی الان که بررسی میکنم میبینم کار بی ارزش و وقت تلف کنی هست
گفتم که شما بیشترین درآمد رو میتونی با زیر مجموعه هاتون داشته باشید
اینطوری پول بیشتری هم در میارید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
از اول یکسری بودن این نوع کسب درآمد رو زیر سوال میبردن هزار بار گفتم بررسی باخودتونه و اینکه چه تصمیمی میگیرید ولی خود من اگه به حرف همین ها گوش میدیدام الان این پولی رو که دارم نداشتم و دقت داشته باشید بیشتر کسانی که با این سایتها کار میکنن خارجی هستن و صد البته سود آوره
توضیحاتش در پست اول هست اینکه شما پوینت های جایزه + قرعه کشی هفتگی بصورت رایگان شرکت داده میشید که مبلغش حدود 2-3 بیت کوین یا 8-12 میلیونه
حالا تو خودش رول هم شانس 200 دلار هست همه اینها هم فقط با حل یک کپچا نمیدونم ما کی میخوایم یاد بگیریم هیچی بدون زحمت گیر نمیاد دیگه کپچا زدنم زحمت داره آخه؟
حالا هر کی نخواست کار کنه به من سودی نداره بیشتر زیر مجموعه هام خارجین و واقعا ایرانی ها کوتاه مدت ول میکنن چون همینطور فکر میکنن

amilreza1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
توی لینک های که داده بودی ثبت نام کردم فقط ، یکم آموزش بیشتر بزار بهتر
ممنون
(یه سوال رو لینک ها شما کلیک کردم و ثبت نام کردم ، الان زیر مجموعه شمام یا نه ؟)

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام دوست عزیز
توی لینک های که داده بودی ثبت نام کردم فقط ، یکم آموزش بیشتر بزار بهتر
ممنون
(یه سوال رو لینک ها شما کلیک کردم و ثبت نام کردم ، الان زیر مجموعه شمام یا نه ؟)
سلام
اگر از لینک ها استفاده کرده باشید خودکار انجام میشه ولی برای چک کردن باید آدرس بیت کوینی که باهاش ثبت نام کردید داشته باشم ( دقت کنید یوزر و پس رو به هیچکی ندید) فقط آدرس رو میتونید بدید
آموزش اینجا رو ببینید : http://abrr.ir/?p=10/
و این فیلم :http://abrr.ir/?p=311

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
جواب مارو ندادی !؟
دوست عزیز اگه میخوای تبلیغ کنی تاپیک جدا ایجاد کن برا خودت
لینک رفر دار نمیزارن نظر بپرسن که من خودم تست میکنم اگه مناسب بودن در پست اول میزارم در قبال چیزایی که نزاشتم مسئول نیستم !!!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خیلی از کاربران ممکنه این فکر رو بکنن چون اغلب یا دنبال راه در رو هستیم یا میگیم طرف خوش شانسه ولی اینو در نظر نمیگیرم شاید خیلی بیشتر از ما تلاش میکنه
من اغلب با سیستم کار میکنم و با این سایتها هم کار میکنم و تاپیک رو ببینید متوجه میشید که بیشتر از دوساله فعال هستم خیلی ها میان یکی دو روز امتحان میکنن و میرن خوب چه بسا در این مدت یکسری تجربه ها هم بدست میاد
هیچ کاری بدون تلاش به موفقیت منجر نمیشه
-------------------------------------------------------------------
نه فعلا فقط فری بیت کوین و فری داژ کوین کار میکنم و سایتی اگه مورد تاییدبود در پست اول قرار میدم
موفق باشید

یعنی این که برای شما اینجوری درمیاد بخاطر اینه که زیرمجموعه زیاد داری؟ یا خوش شانسی؟ یا خیلی وقته عضوی (بدون ارتباط با تعداد زیرمجموعه فقط باتوجه به سابقه عضویت)
یا اینکه روزانه ساعات زیادی کار میکنی و ابتدای روز کم میندازه برات و هرچی در روز بیشتر وقت میذاری هی بیشتر میشه؟؟ یا ....؟؟

بالا