به نظر من که کار پردرآمدی نیست حتی درآمد درحد متوسط هم نیست که بخای براش زحمت بکشی . اگه دوستان درآمدی خوبی دارند باز نحوه ی درآمدشون رو توضیح بدن من خودم توسعه دهنده هستم ومدت ها هم روی هسته ی بیت کوین تو گیت هاپ کار کردم ولی اصلا اصول و کسب درآمد از سایت های اینطوری رو نمیدونستم چطوری هست ولی الان که بررسی میکنم میبینم کار بی ارزش و وقت تلف کنی هست
از اول یکسری بودن این نوع کسب درآمد رو زیر سوال میبردن هزار بار گفتم بررسی باخودتونه و اینکه چه تصمیمی میگیرید ولی خود من اگه به حرف همین ها گوش میدیدام الان این پولی رو که دارم نداشتم و دقت داشته باشید بیشتر کسانی که با این سایتها کار میکنن خارجی هستن و صد البته سود آوره
توضیحاتش در پست اول هست اینکه شما پوینت های جایزه + قرعه کشی هفتگی بصورت رایگان شرکت داده میشید که مبلغش حدود 2-3 بیت کوین یا 8-12 میلیونه
حالا تو خودش رول هم شانس 200 دلار هست همه اینها هم فقط با حل یک کپچا نمیدونم ما کی میخوایم یاد بگیریم هیچی بدون زحمت گیر نمیاد دیگه کپچا زدنم زحمت داره آخه؟
حالا هر کی نخواست کار کنه به من سودی نداره بیشتر زیر مجموعه هام خارجین و واقعا ایرانی ها کوتاه مدت ول میکنن چون همینطور فکر میکنن