vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
من به مرور زمان روش هایی رو یاد گرفتم که برام تفریح و درآمدی هم داره ولی هرگز مثل تسک زدن نیستشما روزی چقدر از این سکه ها درمیاری واقعا میصرفه؟
من به مرور زمان روش هایی رو یاد گرفتم که برام تفریح و درآمدی هم داره ولی هرگز مثل تسک زدن نیستشما روزی چقدر از این سکه ها درمیاری واقعا میصرفه؟
اگه دنبال درامدی روش پربازدهی رو دنبال کن وگرنه با این مقدار ساتوشی نمیشه درامدی داشت به نسبت زمانشمن به مرور زمان روش هایی رو یاد گرفتم که برام تفریح و درآمدی هم داره ولی هرگز مثل تسک زدن نیست
من دارم و میصرفه که ادامه دادم هم دردسر کمتری داره هم در کنار فعالیت های دیگه بعد مدتی میبینی از این راه همدر کنار بقیه گیرت اومدهاگه دنبال درامدی روش پربازدهی رو دنبال کن وگرنه با این مقدار ساتوشی نمیشه درامدی داشت به نسبت زمانش
خب اگه میصرفه روزی چند دلار درامد داری که میگی میصرفهمن دارم و میصرفه که ادامه دادم هم دردسر کمتری داره هم در کنار فعالیت های دیگه بعد مدتی میبینی از این راه همدر کنار بقیه گیرت اومده
یه کد وارد کردن در زمانی که کارای دیگه میکنی چقدر وقت میگیره ؟
بسته به فعالیت داره مثل تسک ثابت نیست که ! اینجا چندین فاکتور درگیرن مثل زیر مجموعه و مثلا هر روز چند بار سر میزنید و ... در گیرنخب اگه میصرفه روزی چند دلار درامد داری که میگی میصرفه
متوجهم اما توقع داشتم مصداقی بگی روزی چند دلار از این روشی که انجام میدی درمیاد مثلا 5 یا 10 دلار مهم نتیجه هستشبسته به فعالیت داره مثل تسک ثابت نیست که ! اینجا چندین فاکتور درگیرن مثل زیر مجموعه و مثلا هر روز چند بار سر میزنید و ... در گیرن
در کنار تسک زدن زدن کپچا اینقدر سخته ؟ اگه دنبال درآمد بالا هستید و کار با این ریتم براتون سخته این سایتا بدردتون نمیخوره هدف من زیر مجموعه گرفتن به هر هدفی نبوده و نیست
اما با زیر مجموعه هام همراهم کلا دور همی هم بازی میکنیم هم بهره ای میبریمدرامدش هم مطمعنه و استرس نداره شاید همین عامله که این نحوه منو بیشتر جذب میکنه :general707:
گفتنی ها رو گفتم دوست من :general701:متوجهم اما توقع داشتم مصداقی بگی روزی چند دلار از این روشی که انجام میدی درمیاد مثلا 5 یا 10 دلار مهم نتیجه هستش
iهزار ساتوشی می شود این قدر 0.00001 بیت کوینهر 1000 سوتاشی چند تا بیت کویین میشه
حتما چیز دندون گیری درنمیاد که روت نمیشه بگی باید واقع بین باشیم دوست منگفتنی ها رو گفتم دوست من :general701:
با این لحن صحبت کردن ظاهرا قصد تخریب داریدحتما چیز دندون گیری درنمیاد که روت نمیشه بگی باید واقع بین باشیم دوست من
مساله خیلی اسونه چرا انقدر پیچیدش میکنی عزیز یکی از کاربرا هم بالاتر همین مساله رو گفته بود لپ کلام که روزی چند دلار از این روش کاسبیم چیز شخصی هم نیستش اگه بدونم از این روش چند دلاری میشه کاسب شد به شخصه واردش میشم چشم بسته که نمیشه وارد سیستمی شدبا این لحن صحبت کردن ظاهرا قصد تخریب دارید
طبق شناختی که ازتون داشتم انتظار دیگه ای ازتون داشتم امروز صبح تهاجمی سوال میکردید ولی فکر کردم واقعا قصد بررسی دارید
کسی که فعال باشه و زیر مجموعه خوب داشته باشه خیلی بیش از تسک زدن گیرش میاد
قرار نیست اطلاعات شخصی را برای شما فاش کنم شما هم در کار کردن یا نکردن مختارید و من مجبورتون نکردم
چیزی که مشخصه من مدت زیادیه اینجا فعالیت دارم و اگه چیزی گیرم نمیومد تسک زدن رو ول نمیکردم بیام اینجا
وقتی تو کلیک افیکس زیر مجموعتون شدم و با وجود فعالیت و صرف وقت زیاد. بخاطر اینکه 9 دلار دارم و کمتر از 10 دلاره نتونستم دریافتش کنم نیومدم به شما تهمت بزنم چرا جواب خوبی ها اینطوری داده میشه ؟
انصاف در کنار واقع بینی که خوبه
موفق باشید
هر جور صلاحه شما به عنوان نمونه بارز توی این فروم خاستم نتیجه واقعی رو بدونم که اگه ارزش داره واردش بشم اما با این صغرا کبرا چیدنات به نتیجه رسیدم که با ارزش بیت کوین که توی این چند ماه کمتر از نصف شده ارزش فعالیت توی بیت کوین یا ارزهای دیگه نیستشابهام نداره همه چیز تاپیک اول گفته شده شما درامد منو میخوای منم میگم شخصیه
همین قدر بگم اکثریت زیر مجموعه های من خارجین و راضیم
اگه میخوای بدونی چقدر میشه درآمد داشت قبلا هم گفتم بسته به فعالیت از (0 تا بی نهایت) بستگی به فاکتور هایی مثل زیر مجموعه و فعالیتتون و ترفند هایی که بکار میبرید و ... داره
هستند کسانی که روزی چندین برابر کسانی که تسک میزنن درمیارن
تو قسمت وضعیت میتونید ببینید مثلا یکی 7بیت کوین پرداختی داشته که با قیمت فعلی میشه 1400 دلار کسانی هم هستن و میان و هدف ندارن شکست میخورن و رها میکنن
هر جور صلاحه شما به عنوان نمونه بارز توی این فروم خاستم نتیجه واقعی رو بدونم که اگه ارزش داره واردش بشم اما با این صغرا کبرا چیدنات به نتیجه رسیدم که با ارزش بیت کوین که توی این چند ماه کمتر از نصف شده ارزش فعالیت توی بیت کوین یا ارزهای دیگه نیستش
پیروز باشید
منظورت اینه که داری سرمایه گذاری میکتی و صبر میکنی که قیمت کوین رفت بالا بفروشی اینکه کار وقت گیریه البته اگه منظورت اینهمنم به این نتیجه رسیدم نباید پاسخ میدادم بعد صرف اینهمه وقت در عوض تشکر شد صغرا کبری چیدن !
شما مختارید هر کسی استراتژی خودشو داره موفق باشید
اینو بدونید هر کالایی قیمتش با عرضه و تقاضا تعیین میشه و افت قیمتش دلیل بر بی ارزش بودنش نیست تو ایران هر چی افت میکنه همه آه و ناله میکنن روند طبیعی بازاره
اون روز که 1200 دلار رسید چیا دربارش گفته میشد ؟