• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من به مرور زمان روش هایی رو یاد گرفتم که برام تفریح و درآمدی هم داره ولی هرگز مثل تسک زدن نیست
اگه دنبال درامدی روش پربازدهی رو دنبال کن وگرنه با این مقدار ساتوشی نمیشه درامدی داشت به نسبت زمانش

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اگه دنبال درامدی روش پربازدهی رو دنبال کن وگرنه با این مقدار ساتوشی نمیشه درامدی داشت به نسبت زمانش
من دارم و میصرفه که ادامه دادم هم دردسر کمتری داره هم در کنار فعالیت های دیگه بعد مدتی میبینی از این راه همدر کنار بقیه گیرت اومده :)
یه کد وارد کردن در زمانی که کارای دیگه میکنی چقدر وقت میگیره ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من دارم و میصرفه که ادامه دادم هم دردسر کمتری داره هم در کنار فعالیت های دیگه بعد مدتی میبینی از این راه همدر کنار بقیه گیرت اومده :)
یه کد وارد کردن در زمانی که کارای دیگه میکنی چقدر وقت میگیره ؟
خب اگه میصرفه روزی چند دلار درامد داری که میگی میصرفه

آیدوغموش

Registered User
لایک‌ها
203
سلام داداش با این روشی که گفتی میشه پول در اورد؟
کسی خوب وقت بزاره چقدر میتونه پول در بیاره ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خب اگه میصرفه روزی چند دلار درامد داری که میگی میصرفه
بسته به فعالیت داره مثل تسک ثابت نیست که ! اینجا چندین فاکتور درگیرن مثل زیر مجموعه و مثلا هر روز چند بار سر میزنید و ... در گیرن
در کنار تسک زدن زدن کپچا اینقدر سخته ؟ اگه دنبال درآمد بالا هستید و کار با این ریتم براتون سخته این سایتا بدردتون نمیخوره هدف من زیر مجموعه گرفتن به هر هدفی نبوده و نیست
اما با زیر مجموعه هام همراهم کلا دور همی هم بازی میکنیم هم بهره ای میبریم :) درامدش هم مطمعنه و استرس نداره شاید همین عامله که این نحوه منو بیشتر جذب میکنه :general707:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بسته به فعالیت داره مثل تسک ثابت نیست که ! اینجا چندین فاکتور درگیرن مثل زیر مجموعه و مثلا هر روز چند بار سر میزنید و ... در گیرن
در کنار تسک زدن زدن کپچا اینقدر سخته ؟ اگه دنبال درآمد بالا هستید و کار با این ریتم براتون سخته این سایتا بدردتون نمیخوره هدف من زیر مجموعه گرفتن به هر هدفی نبوده و نیست
اما با زیر مجموعه هام همراهم کلا دور همی هم بازی میکنیم هم بهره ای میبریم :) درامدش هم مطمعنه و استرس نداره شاید همین عامله که این نحوه منو بیشتر جذب میکنه :general707:
متوجهم اما توقع داشتم مصداقی بگی روزی چند دلار از این روشی که انجام میدی درمیاد مثلا 5 یا 10 دلار مهم نتیجه هستش

ealham156

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا سفارش اینترنتی را تجربه کرده اید؟ اعتبار 8 سال فروش اینترنتی ،طرف قرارداد با پست دولتی ، تحویل طی 2 تا 4 روز کاری، ابتدا سفارش را در منزل خود از مامور پست تحویل بگیریید و سپس وجه را به مامور پست پرداخت کنید ، لوازم بهداشتی آرایشی، آشپزخانه، خانه ، عطر و ادکلن،لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل، زیورآلات و ساعت ، وسایل تفریحی و شخصی
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839
40414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273
7475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
حتما چیز دندون گیری درنمیاد که روت نمیشه بگی باید واقع بین باشیم دوست من
با این لحن صحبت کردن ظاهرا قصد تخریب دارید
طبق شناختی که ازتون داشتم انتظار دیگه ای ازتون داشتم امروز صبح تهاجمی سوال میکردید ولی فکر کردم واقعا قصد بررسی دارید
کسی که فعال باشه و زیر مجموعه خوب داشته باشه خیلی بیش از تسک زدن گیرش میاد
قرار نیست اطلاعات شخصی را برای شما فاش کنم شما هم در کار کردن یا نکردن مختارید و من مجبورتون نکردم
چیزی که مشخصه من مدت زیادیه اینجا فعالیت دارم و اگه چیزی گیرم نمیومد تسک زدن رو ول نمیکردم بیام اینجا
وقتی تو کلیک افیکس زیر مجموعتون شدم و با وجود فعالیت و صرف وقت زیاد. بخاطر اینکه 9 دلار دارم و کمتر از 10 دلاره نتونستم دریافتش کنم نیومدم به شما تهمت بزنم چرا جواب خوبی ها اینطوری داده میشه ؟
انصاف در کنار واقع بینی که خوبه
موفق باشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با این لحن صحبت کردن ظاهرا قصد تخریب دارید
طبق شناختی که ازتون داشتم انتظار دیگه ای ازتون داشتم امروز صبح تهاجمی سوال میکردید ولی فکر کردم واقعا قصد بررسی دارید
کسی که فعال باشه و زیر مجموعه خوب داشته باشه خیلی بیش از تسک زدن گیرش میاد
قرار نیست اطلاعات شخصی را برای شما فاش کنم شما هم در کار کردن یا نکردن مختارید و من مجبورتون نکردم
چیزی که مشخصه من مدت زیادیه اینجا فعالیت دارم و اگه چیزی گیرم نمیومد تسک زدن رو ول نمیکردم بیام اینجا
وقتی تو کلیک افیکس زیر مجموعتون شدم و با وجود فعالیت و صرف وقت زیاد. بخاطر اینکه 9 دلار دارم و کمتر از 10 دلاره نتونستم دریافتش کنم نیومدم به شما تهمت بزنم چرا جواب خوبی ها اینطوری داده میشه ؟
انصاف در کنار واقع بینی که خوبه
موفق باشید
مساله خیلی اسونه چرا انقدر پیچیدش میکنی عزیز یکی از کاربرا هم بالاتر همین مساله رو گفته بود لپ کلام که روزی چند دلار از این روش کاسبیم چیز شخصی هم نیستش اگه بدونم از این روش چند دلاری میشه کاسب شد به شخصه واردش میشم چشم بسته که نمیشه وارد سیستمی شد
شما هم به عنوان استارتر موظفی به ابهامات پاسخ بدی
در مورد کلیک افیکس هم که قبلا هم گفتم که باید 10 دلار تسک بزنی که بشه برداشت زد دیگه جواب چی رو باید بدم قانون سایته
ممنون میشم که به ابهامات جواب بدی

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ابهام نداره همه چیز تاپیک اول گفته شده شما درامد منو میخوای منم میگم شخصیه
همین قدر بگم اکثریت زیر مجموعه های من خارجین و راضیم
اگه میخوای بدونی چقدر میشه درآمد داشت قبلا هم گفتم بسته به فعالیت از (0 تا بی نهایت) بستگی به فاکتور هایی مثل زیر مجموعه و فعالیتتون و ترفند هایی که بکار میبرید و ... داره
هستند کسانی که روزی چندین برابر کسانی که تسک میزنن درمیارن
تو قسمت وضعیت میتونید ببینید مثلا یکی 7بیت کوین پرداختی داشته که با قیمت فعلی میشه 1400 دلار کسانی هم هستن و میان و هدف ندارن شکست میخورن و رها میکنن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ابهام نداره همه چیز تاپیک اول گفته شده شما درامد منو میخوای منم میگم شخصیه
همین قدر بگم اکثریت زیر مجموعه های من خارجین و راضیم
اگه میخوای بدونی چقدر میشه درآمد داشت قبلا هم گفتم بسته به فعالیت از (0 تا بی نهایت) بستگی به فاکتور هایی مثل زیر مجموعه و فعالیتتون و ترفند هایی که بکار میبرید و ... داره
هستند کسانی که روزی چندین برابر کسانی که تسک میزنن درمیارن
تو قسمت وضعیت میتونید ببینید مثلا یکی 7بیت کوین پرداختی داشته که با قیمت فعلی میشه 1400 دلار کسانی هم هستن و میان و هدف ندارن شکست میخورن و رها میکنن

هر جور صلاحه شما به عنوان نمونه بارز توی این فروم خاستم نتیجه واقعی رو بدونم که اگه ارزش داره واردش بشم اما با این صغرا کبرا چیدنات به نتیجه رسیدم که با ارزش بیت کوین که توی این چند ماه کمتر از نصف شده ارزش فعالیت توی بیت کوین یا ارزهای دیگه نیستش
پیروز باشید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
منم به این نتیجه رسیدم نباید پاسخ میدادم بعد صرف اینهمه وقت در عوض تشکر شد صغرا کبری چیدن !
شما مختارید هر کسی استراتژی خودشو داره موفق باشید
اینو بدونید هر کالایی قیمتش با عرضه و تقاضا تعیین میشه و افت قیمتش دلیل بر بی ارزش بودنش نیست تو ایران هر چی افت میکنه همه آه و ناله میکنن روند طبیعی بازاره
اون روز که 1200 دلار رسید چیا دربارش گفته میشد ؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
هر جور صلاحه شما به عنوان نمونه بارز توی این فروم خاستم نتیجه واقعی رو بدونم که اگه ارزش داره واردش بشم اما با این صغرا کبرا چیدنات به نتیجه رسیدم که با ارزش بیت کوین که توی این چند ماه کمتر از نصف شده ارزش فعالیت توی بیت کوین یا ارزهای دیگه نیستش
پیروز باشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
منم به این نتیجه رسیدم نباید پاسخ میدادم بعد صرف اینهمه وقت در عوض تشکر شد صغرا کبری چیدن !
شما مختارید هر کسی استراتژی خودشو داره موفق باشید
اینو بدونید هر کالایی قیمتش با عرضه و تقاضا تعیین میشه و افت قیمتش دلیل بر بی ارزش بودنش نیست تو ایران هر چی افت میکنه همه آه و ناله میکنن روند طبیعی بازاره
اون روز که 1200 دلار رسید چیا دربارش گفته میشد ؟
منظورت اینه که داری سرمایه گذاری میکتی و صبر میکنی که قیمت کوین رفت بالا بفروشی اینکه کار وقت گیریه البته اگه منظورت اینه

بالا