• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ایران گویا | رتبه بندی سایت های ایرانی / نظرات شما!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام،دیشب ایمیلی با محتوای زیر دریافت کردم:
باسلام
ضمن تبریک به شما ، باطلاع میرساند در رتبه بندی اخیر سایت ( ایران گویا ) سایت ( *** ) در بین ** سایت برتر با موضوع ** در ایران ، رتبه ** را به خود اختصاص داده است
لطفا شما نیز سایت ایران گویا با پیج رنک 4 را در لینک دوستان سایتتان لینک نمائید
آدرس لینک شما : **
باتشکر از شما - ایران گویا
آدرس سایت ما
http://irangooya.ir

در نگاه اول سایت خوبی به نظرم نیومد،ولی بررسی کردم دیدم رتبه بندی های بر اساس رتبه ی الکسا هستش و تقریبا سایت های تا 2000 ایران رو مورد بررسی قرار داده ان و رتبه بندی کردن،خیلی حال کردم و خیلی از سایت های بیخود و اسپم که رتبه دارن رو نیاورده بود تو لیستشون!

من که حمایت میکنم این سایت رو،شما هم حمایت کنید،در ضمن من ایمیل زدم بهشون که فقط به رتبه ی الکسا تکیه نکنن،مثلا پرشین تولز رو زده بودن بهترین هاستینگ ایران،در صورتی هاستینگ پرشین تولز حرفه ای نیست و معمولی هستش،و به خاطر رتبه ی الکسایه بالا اشتباه زده بود که گفتم بهشون،گفتم بهتره پرشین تولز بهتره تو بهترین انجمن ها باشه!

شما هم اگه نظری دارین منعکس کنید من لینک اینجا رو میدم به مدیر اونجا مطالعه کنه.

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سایت اش از جوملا استفاده می کنه.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سایت اش از جوملا استفاده می کنه.

بله یک سایت جوملایی هست و هیچ اسکریپت هوشمندی که بخواد مثل الکسا کار کنه در اون نیست. دستی لینک اضافه می کنند, کلا از دید یک لینک دایرکتوری چیز بدی نیست. ولی اکسای ایرانی و ... در کار نیست.
البته می تونند هوشمندانه سایتها رو بررسی کنند و این سایت های تفریحی بی خودی رو که الکسا رو دور می زنند حذف کنند.

جای ئی زبان هم بد جور توی قسمت آموزشش خالی هست. مثلا سایت آموزش زبان انگلیسی با رنک ایران 28000 که یک سایت خالی هست اون بالا اومده , ولی سایت های بزرگ آموزش زبان در کشور از جمله ئی زبان, سلام زبان و OLC اصلا توی لیست نیست.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
تقریبا 4ماه پیش شروع کرد اون موقع رنک گوگلش 1 بود و موقعی که ایمیل میزنه به مدیر سایت دائم ازش میخواد که لینک سایتش رو تو سایتمون بزاریم
الان با آپدیت جدید گوگل پیج رنکش 4 شده

از هر ده سایت یکیش هم لینکش کنه سریع رنکش میره بالا
فکر کنم راحت از این راه تا 6/7 هم برسه پیج رنکش و بعد بک لینک میفروشه تا چند وقت دیگه که به این رنک برسه:دی

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام
تقریبا 4ماه پیش شروع کرد اون موقع رنک گوگلش 1 بود و موقعی که ایمیل میزنه به مدیر سایت دائم ازش میخواد که لینک سایتش رو تو سایتمون بزاریم
الان با آپدیت جدید گوگل پیج رنکش 4 شده

از هر ده سایت یکیش هم لینکش کنه سریع رنکش میره بالا
فکر کنم راحت از این راه تا 6/7 هم برسه پیج رنکش و بعد بک لینک میفروشه تا چند وقت دیگه که به این رنک برسه:دی

کسی ازش لینک نمیخره :دی
چون خروجیش بالائه،اون موقع یعنی 4 ماه پیش به من هم میل زده بوده انگار،تو جیمیلم سرچ کردم به میل دیگه هم ازش بود،ولی بهش اهمیت نداده بودم :دی

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
لطفا موردهای فراوان را بگوئید که برطرف شود
باتشکر

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بله یک سایت جوملایی هست و هیچ اسکریپت هوشمندی که بخواد مثل الکسا کار کنه در اون نیست. دستی لینک اضافه می کنند, کلا از دید یک لینک دایرکتوری چیز بدی نیست. ولی اکسای ایرانی و ... در کار نیست.
البته می تونند هوشمندانه سایتها رو بررسی کنند و این سایت های تفریحی بی خودی رو که الکسا رو دور می زنند حذف کنند.

جای ئی زبان هم بد جور توی قسمت آموزشش خالی هست. مثلا سایت آموزش زبان انگلیسی با رنک ایران 28000 که یک سایت خالی هست اون بالا اومده , ولی سایت های بزرگ آموزش زبان در کشور از جمله ئی زبان, سلام زبان و OLC اصلا توی لیست نیست.
الکسای سایت (zabanamozan ) آموزش زبان انگلیسی 3720 می باشد نه 28000 و در ضمن الکسای ئی زبان 7973 می باشد و بالای چهار هزار می باشد

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
شما کی باشین؟؟

من یک خدمتگذار در دنیای اینترنت هستیم - محمد آقا من یک بار بوشهر آمده ام مردم خیلی مهربان و خونگرمی دارد و تا کنون هم هرچی دوست و رفیق بوشهری داشتم همشون عالی بودند به نظر من بهترین مردم ایران مردم بوشهر هستند

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
من یک خدمتگذار در دنیای اینترنت هستیم - محمد آقا من یک بار بوشهر آمده ام مردم خیلی مهربان و خونگرمی دارد و تا کنون هم هرچی دوست و رفیق بوشهری داشتم همشون عالی بودند به نظر من بهترین مردم ایران مردم بوشهر هستند

بابا بیخیال جهت آشنایی بیشتر برای من و دوستان بود
از خجالت آبم کردی :blush:

بالا