• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ایران گویا | رتبه بندی سایت های ایرانی / نظرات شما!

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
الکسای سایت (zabanamozan ) آموزش زبان انگلیسی 3720 می باشد نه 28000 و در ضمن الکسای ئی زبان 7973 می باشد و بالای چهار هزار می باشد

28000 رتبه زبان سرا هست, نه زبان آموزان. زبان سرا سایتش خالی هست و رتبه الکساش 28000 هست.

ضمنا زبان آموزان شریک خود ما هست توی همون صفحه اصلیش که برین لوگوی ما رو می بینید: زبان آموزان-آموزش زبان انگليسي

بعدش ما اولین و تنها آموزشگاه مجازی زبان در ایران هستیم که کلاس آنلاین با سیستم ویدئو کنفرانس داریم و مثل این سایت تفریحی ها نیستیم که بخواهیم رتبه الکسا کم کنیم که تبلیغ بگیریم. الکسا ما 1 باشه یا 1 میلیون برای کار ما فرقی نداره. چون تبلیغ نمی گیریم. مثلا با جاهای مثل پرتال دانشگاهی کشور UNP.ir کار می کنیم.

این سایت طبق الکسا رنک نکرده, وگرنه توی بحث آموزش, حالا ئی زبان به کنار, باید سایتهایی مثل سلام زبان می اومد.

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
28000 رتبه زبان سرا هست, نه زبان آموزان. زبان سرا سایتش خالی هست و رتبه الکساش 28000 هست.

ضمنا زبان آموزان شریک خود ما هست توی همون صفحه اصلیش که برین لوگوی ما رو می بینید: زبان آموزان-آموزش زبان انگليسي

بعدش ما اولین و تنها آموزشگاه مجازی زبان در ایران هستیم که کلاس آنلاین با سیستم ویدئو کنفرانس داریم و مثل این سایت تفریحی ها نیستیم که بخواهیم رتبه الکسا کم کنیم که تبلیغ بگیریم. الکسا ما 1 باشه یا 1 میلیون برای کار ما فرقی نداره. چون تبلیغ نمی گیریم. مثلا با جاهای مثل پرتال دانشگاهی کشور UNP.ir کار می کنیم.

این سایت طبق الکسا رنک نکرده, وگرنه توی بحث آموزش, حالا ئی زبان به کنار, باید سایتهایی مثل سلام زبان می اومد.

در مرحله اول رتبه بندی الکسای زبان سرا 257 بود و در مرحله دوم رتبه بندی الکسای 501 را داشت و امروز شده 28000 که امروز هم از فهرست حذف گردید سایت سلام زبان هم با پیشنهاد شما به فهرست اضافه شد رتبه 22 آموزشی می باشد و سایت ئی سلام هم چون رتبه اش بالای 7 هزار بود در قسمت موضوعی درج نشده است از قبل در قسمت تبادل لینک درج شده است .
باتشکر از راهنمائی شما

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
تقریبا 4ماه پیش شروع کرد اون موقع رنک گوگلش 1 بود و موقعی که ایمیل میزنه به مدیر سایت دائم ازش میخواد که لینک سایتش رو تو سایتمون بزاریم
الان با آپدیت جدید گوگل پیج رنکش 4 شده

از هر ده سایت یکیش هم لینکش کنه سریع رنکش میره بالا
فکر کنم راحت از این راه تا 6/7 هم برسه پیج رنکش و بعد بک لینک میفروشه تا چند وقت دیگه که به این رنک برسه:دی

درسته تقریبا 4 ماه پیش شروع کرده اون موقع هم رنک گوگلش 1 نبود بلکه رنک گوگلش صفر بود در ضمن دائم از مدیران سایت هم نخواستیم که ما رو لینک کنند بلکه در مرحله اول بعنوان اطلاع رسانی مدیران سایت، از درج لینکشان بود که ایمیل زدیم و در مرحله رتبه بندی دوم نیز رتبه جدید را اعلام نمودیم و گفتیم که در صورت تمایل ایران گویا را لینک کنند و در کل شاید 2 یا 3 سه بار آنهم جهت اطلاع رسانی از رتبه سایتشان ایمیل زدیم البته بسیاری از سایت های داخلی لطف نمودند و بدون اینکه ما درخواست کنیم خودشان لینک سایت ایران گویا را درج نمودند و بعضی ها هم با 2 بار ایمیل زدن هیچ اعتنایی نکردند و اینکه ایران گویا رنک گوگلش افزایش پیدا کرد بیشتر بخاطر درج لینک ایران گویا در سایت های خارجی با رنک 9 و 8 بوده که رنکش افزایش یافته است
نکته بعدی اینکه هدف از راه اندازی سایت ایران گویا فروش بک لینک نبوده و بلکه هدف جمع آوری بهترین سایت های ایرانی در یکجا بوده است
باتشکر از اظهار نظر شما

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بابا بیخیال جهت آشنایی بیشتر برای من و دوستان بود
از خجالت آبم کردی :blush:

مدیر سایت ایران گویا هستم - البته این موارد را هم که گفتم تعارف نبود واقعیت بود من یکبار که به بوشهر رفته بودم از یک موتور سوار آدرس جایی را پرسیدم و او در کنار ماشین با ما آمد و آدرس را نشان داد و بعد که از او پرسیدم شما هم تو این محل زندگی میکنید گفت نه فقط برای نشان دادن آدرس آمدم و این برای من خیلی جالب بود که این همه وقت گذاشته که یک آدرس را به من نشان بدهد و بعد از آن هم در هر کجا با بچه های بوشهر سروکار داشتم همشون تو بامعرفت بودن از دیگران یک سرو گردن بیشتر بودند

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
تقریبا 4ماه پیش شروع کرد اون موقع رنک گوگلش 1 بود و موقعی که ایمیل میزنه به مدیر سایت دائم ازش میخواد که لینک سایتش رو تو سایتمون بزاریم
الان با آپدیت جدید گوگل پیج رنکش 4 شده

از هر ده سایت یکیش هم لینکش کنه سریع رنکش میره بالا
فکر کنم راحت از این راه تا 6/7 هم برسه پیج رنکش و بعد بک لینک میفروشه تا چند وقت دیگه که به این رنک برسه:دی
ایشون به ما ایمیل زدن و سایتشون رو معرفی کردن وقتی ما سایت رو دیدیم و واقعا دیدیم یه ایده نو و جالبی هست ( داخل ایران) خودمون لینک کردیم سایت ایشون رو و هیچ وقت یاد نداریم در هر ایمیلی که دادن درخواستی جهت درج لینک داده باشن قبلا ایمیل یکی دو بار جهت اطلاع رسانی دادن اما به تازگی ایمیلی از طرف این سایت دریافت نکردیم الآن از این تاپیک مجدد سایتشون رو دیدم و دیدم که رنکشون هم افزایش پیدا کرده البته رنکشون 10 هم بشه هیچ چیز از ما و سایر دوستان کم نمیشه افتخاریم هست که سایتی با رنک بالا توی ایران داشته باشیم

بالا