• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت باکس خود را راه اندازی کنید

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من امروز در این فروم عضو شدم دلیلشم با خوندن این تاپیک متوجه می شوید.

کسی دوس داشته که تا حالا یک سایت باکس داشته باشه؟ اما اسکریپت درست حسابی نداره؟یا تجربه نداره؟

من امروز فقط به دو نفر از اعضا فعال اینجا PM دادم و یک پیشنهاد دادم که یکیشون رد کرد و دیگری هنوز جواب نداده. اما چون من برای اینکار عجله دارم گفتم این بحث را در اینجا واسه همه مطرح کنم.
اون دو دوست عزیز افراد زیر بودند:
amk , shahre_ahanin
نکته: لطفا عزیزانی که مخالف سایتهای باکس هستند و یا در این ضمینه شکست خوردند مثلا سایتی 200 دلارشون رو خورده و بقیه سایت ها رو هم فحش میدن در اینجا نظر ندهند . من و دیگر دوستان می دونیم که حدود 10 سایت در این ضمینه تقریبا درست کار اند. اما ما با این سایتها کاری نداریم خودمون می خوایم سایت بزنیم . اگه کسی قرار این وسط دزد باشه یا ما مدیران سایت هستیم یا هکرهای که اگه بتونند سایت رو هک کنند.

خواب این روزها چندین نوع اسکریپت باکس داریم به جز neobux.com و valuebux.com که دست نویس هستند و جایی اسکریپتشون فروش نمیره .
1)GEN3 : ورژنهای مختلفی داره v.1.3 اسکریپت خوبیه و مطمئن هستش نه 100%
www.amirbux.com
www.tuibux.com
www.palmbux.com

2)YOUR OWN BUX که اسکریپتش داغونه
3) PHPBUX بدتر از YOB
4)securebux جدید یعنی مثل chillbux. dingobux که بسته شدند اما www.max-ptc.com هنوز بازه.اسکریپت خوبیه.مطمئنه نه 100%

کلا یک سایت موفق که در عرض 2 هفته بخواد بترکونه باید اولا سیستم Instant Cashout داشته باشه
دوم یک تالار گفتگو (forum)
سوم 2 3 تا مدیر که وقت را بین همدیگه تقسیم کنند تا بتونند بیشتر ساعتهای 24 ساعت شبانه روز سایت را ساپورت کنند چون بعضی از اعضا سوال می پرسن که باید به موقع پاسخ داده بشه تا باعث یه دلگرمی بشه و بعضی ها چرت می نویسن که سریع باید پاک بشه و اون user سریع ban بشه.
من 2 3 هفته پیش یک هاست و دومین دست دوم از فروم sharemafia خریدم و یک اسکریپت که سایتی مثل اون نیست فعلا . روی هاست راه اندازی کردم . هدف من موارد زیر بود:
امتحان کردن اسکریپت بابت اینکه مشکلی داره یا نه
پهنای باند مورد نیاز
چه ساعتهایی فروم شلوغه
اینکه سرمایه اولیه چه قدر می خواد
.....

من با استفاده از نرم افزار super email spider از فروم سایت valuebux.com حدود 500 ایمیل اعضاشو استخراج کردم و به همشون ایمیل گروهی زدم یا از یاهو یا با استفاده از super email sender.
فکر می کنین چی شد؟

ظرف 4 روز و خورده ای 4200 نفر عضو گرفت سایت. تقریبا روز هفتم پهنای باند 5000 مگابایتی تموم شد و دومین سایت suspend شد . 30 40 دلاری در حساب داشتم که واسه امتحان سیستم instant cashout به حساب بعضی از اعضا واریز شد
چرا دنباله کار رو نگرفتم؟ چون اولا پول نداشتم دوما تنها بودم و سوما دومین سایت یک دومین قدیمی بود و بعضیها به اسم اسکم می شناختنش .
اسم سایت www.parsbux.com بود که البته اول ماه میلادی جدید دوباره باز می شه که البته دیگه فایده نداره

چیزهایی که من واسه کارم نیاز دارم به شرح زیر هست:
1 الی3 نفر دیگه واسه همکاری
همکار اگه زبان انگلیسی و زبان پی اچ پی یکم بلد باشه الیه
حساب وریفای شده الرتپی داشته باشه ( بیزنسی)
امنیت یکم وارد باشه
200 الی 250 دلار نیاز هست واسه روزهای اول که به اعضایی که به حداقل پرداخت میرسند پول بدیم به صورت instant که به سایت اعتماد کنند و برن واسه ما تبلیغ کنند و ارتقا عضویت کنند و ... که سود ما از همینه.

تبلیغ اولیه با همون ایمیل گروهی جواب می ده .بعدا که یکم سود کردیم پول تبلیغ در سایتهای بزرگ مثل neobux میدیم

مشکلی که این وسط فقط هست اطمینان به همدیگر هست من این تاپیک را واسه این اینجا باز کردم که این مشکل با هم فکری دوستانی که این راه رو دوس دارن حل بشه.

لطفا از پاسخ های بیهوده و بی ربط و مایوس کننده بپرهیزید .جدی باشید . این تاپیک را بالا نگه دارید.

تمپلیت رو خودم سعی می کنم تهیه کنم یکی از دوستان اینترنتی چند ساله من که تا حالا ندیدمش این لطف را می کنه

در تاپیک بعدی که فردا در ادامه همین ادیت می کنم اسکریپتهای مورد نیازتون را میزارم که اگه خودتون خواستین تنهایی سایت بزنین ازشون استفاده کنین. چون طبق گفته خودم در عنوان این تاپیک ___سایت باکس خود را راه اندازی کنید_____
اگر در مورد نصب اسکریپت مشکلی داشتید بپرسید

در پایان بگم که اگر سوالی و شکی و چیزی هست راحت همینجا مطرح کنین با PM بدهید حتما جواب میدم

می دانم همتون استادین ولی کسی در اینجا همچین تاپیکی نزده بود که جدی بگیره این موضوع رو . من قبل عضو شدن در این تالار گفتگو 10 ساعتی تالار رو مرور کردم .چیزی پیدا نکردم . اگه کسی همچین چیزی مطرج کرده بود به من بگید .شاید از خستگی از دستم در رفت
موفق و پیروز باشید.

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
egold game:
BatchGame
http://www.mediafire.com/?hjjo2t2mmwm

HeadTailGame
http://www.mediafire.com/?g4z34znm24m
Horse.Race.game.PHP.NULL-DGT
http://www.mediafire.com/?mcuoeazum41
OddEvenGame
http://www.mediafire.com/?m2nyzmyx5mm
random:
random mina
http://www.mediafire.com/?gwyxnjhcynr
randomizer
http://www.mediafire.com/?eo1zdqzumoz
STORMPAYPPO_RANDOMIZER_v1.4
http://www.mediafire.com/?ntighm2tnmh
Stormpaypro Randomizer v1.4
http://www.mediafire.com/?tqynytizmmf

7 script for hyip + 10 template
http://www.mediafire.com/?ud24i0wyycf
2 script for dooblor
http://www.mediafire.com/?gnumlrmi1nu
Auto-Surf-V2.5_eng
http://www.mediafire.com/?zoyeynyhy4z

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
super email spider:
http://www.mediafire.com/?iwmnynnjnyz

super email sender:
http://www.mediafire.com/?j5qtzwttm2y

لیست بعضی از اعضای valuebux.com:

http://www.mediafire.com/?mrygdhjnqx2

بعضی از اسکریپتها بسیار قدیمی هستند دلیل قرار دادن انها در اینجا این بود که در بین سایتهای ایرانی دیدم افرادی حتی این ها را هم می فروشند.
نباید چیزی بخرید از من بپرسید اول

با تشکر

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
متوجه صحبتون نشدم؟
منظور؟

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود بر شما

اسکریپت سایت powerclick

با سایت ایرانی power2click اشتباه نگیرید

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گویا شما تا حالا با سایتهای باکس کار نکردید .
اگر این برداشت من درست هست بگید تا یه متنی به عنوان توضیح کامل این سایت ها بنویسم و برای شما به صورت PM بفرستم.

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در این قسمت مطالبی را توضیح میدم که یرای اعضای این بخش از فروم تکراری هست و من پوزش می خوام . اما یکسری از دوستان از بخش های دیگه که تاپیک منو دیدن pm دادن که اقا یک توضیح کلی در مورد باکس بده.
من در این بخش در مورد موارد زیر توضیح میدم که امیدوارم کامل باشه:
۱)روش کار با یک سایت باکس : توضیح منوها و روش کسب در امد به عنوان یک عضو نه مدیر سایت
۲)شناخت تقریبی سایتهای درست کار
۳)اشنایی با بانک الرتپی
۴)اشنایی با نحوه سود کردن به عنوان مدیر سایت
۱)روش کار با یک سایت باکس : توضیح منوها و روش کسب در امد به عنوان یک عضو نه مدیر سایت
برای اموزش سایت www.valuebux.com را در نظر بگیرید .
برای ثبت نام وارد لینک زیر شوید:
http://www.valuebux.com/register
مشخصات خواسته شده رو وارد کنید انچه مهم هست نام کاربری و رمز و شماره حساب (AlertPay Email Address for Payments یا LibertyReserve Account for Payments ) و ایمیل خود هست.
بعد از ثبتنام از طریق لینک زیر وارد سایت شوید:
http://www.valuebux.com/login
حالا وارد میز کارتان می شوید در میز کارتان عبارتهای زیر را می بینید:
account , advertising panel, referring tools ,upgrade,rent referrals, view referrals,reguest payment,history,account settings, surf ads,faq,contact,forum,Jackpot
در ادامه اصطلاحات فوق را توضیح می دم:
اگر شما یکی از اعضا هستید کار روزانه شما کلا این است که روی اگهی هایی که مدیر سایت در بخش مربوطه گذاشته کلیک کنید . زیر مجموعه بگیرید و برای در امد بیشتر ارتقا عضویت بدهید و زیر مجموعه اجاره کنید.
surf ads: این همان بخش کلیک روی اگهی ها هست . روزانه تقریبا ۴ اگهی در اینجا موجود هست که بابت هر کدام باید ۳۰ ثانیه صبر کنید تا پول به حسابتان در سایت افزوده شود. نباید روی همه اگهی ها یا حتی ۲ اگهی هم زمان کلیک کنید و با هم اگهی را ببینید . این کار تقلب هست و به زودی حساب شما معلق می شود.
referring tools : در اینجا ابزاری هست برای معرفی دیگران به سایت .مثل لینک شخصی شما و بنرهای سایت که می توانید بنر را در سایت خود یا در فروم های دیگران قرار دهید و توجه دیگران را به این سایت جلب کنید . البته نه به زور . مثلا۱۰ بار ایمیل گروهی به افراد خاص نزنید در صورت اعتراض انها مدیر سایت حساب شما را می بنده.
زیر مجموعه ای که شما از این طریق بدست می اورید اصطلاحا زیرمجموعه مستقیم (direct referrals) می گویند . بعضی از سایت ها سیستمی دارند که شما را محدود می کنند که تعداد محدودی مثلا ۳۰ تا زیر مجموعه مستقیم بگیرین.
زیر مجموعه چه سودی داره؟
اگر مثلا شما بابت هر کلیک روی اگهی ۱ سنت می گیرین بابت هر کلیک زیرمجموعه روی اگهی ۰.۵ سنت می گیرین .
rent referrals: بعضی ها توانایی جمع اوری زیر مجموعه ندارند یا می خواهند بیشتر پول کسب کنند در این بخش می توانند یکی از پکیجهای موجود (مثلا ۱۵ زیر مجموعه ۷.۵$) را برای یک ماه اجاره کنین و به زیر مجموعه های خود بیفزایید.
view referrals: در این بخش می توانید وضعیت زیرمجموعه های مستقیم و یا اجاره شده خود را از نظر موارد زیر بررسی کنید:
چند تا کلیک کرده اند . چه قدر پول بابت هر زیر مجموعه در یافت کرده اید . کی اجاره شده اند یا کی عضو سایت شدند . اخرین تاریخ فعالیتشون کی بوده . و .......
account: در این بخش یک شمای کلی از همه چیز می بینید :
کی عضو شدین . نوع عضویت . تعداد زیرمجموعه های مستقیم و اجاره ای . ارزش هر کلیک شما و زیر مجموعه تان . تعداد کل کلیک های شما و زیرمجموعه تان . چه قدر پول در حساب سایت دارید . چه قدر پول برای بازی شانسی دارید . چه قدر پول تا به حال از سایت در یافت کرده اید.

upgrade:
کلا دو نوع عضویت داریم . عضویت رایگان و طلایی(یا هر اسم دیگه ای .یعنی رایگان نیست)
برای مثال ویژگیهای عضویت رایگان و طلایی را در این سایت به شما می گم:
عضویت رایگان:
ارزش هر کلیک شما : ۰.۰۱ $
ارزش هر کلیک زیر مجموعه شما : ۰.۰۰۵$
محدودیت برای گرفتن زیرمجموعه مستقیم : ۲۵ نفر
اجازه بازی کردن ندارید.
۴ اگهی در روز کلیک می کنید.

عضویت غیر رایگان:

ارزش هر کلیک شما : ۰.۰۱۲۵ $
ارزش هر کلیک زیر مجموعه شما : ۰.۰۰۷۵$
محدودیت برای گرفتن زیرمجموعه مستقیم : ۲۰۰ نفر
اجازه بازی کردن دارید.
۶-۸ اگهی در روز کلیک می کنید
نمودارهای مختلفی برای بهتر دیدن وضعیت خود در اختیار می گیرید.
می توانید برای زیر مجموعه هایتان پیغام بفرستید.
معمولا upgarde ها یک ساله هستند در این سایت با پرداخت ۵۹.۲۵ دلار در سال از امکانات فوق برخوردار می شوید . که واقعا در در امدزایی تاثیر داره . اگه سایت درست کار باشه !!!

reguest payment :
در این سایت برای بار اول وقتی پولتان به ۵ دلار رسید می توانید پول خود را در خواست کنید که به صورت instant یعنی در عرض چند ثانیه در یافت می کنید .

Jackpot: بازی شانسی
forum: تماس با مدیر و دیگر اعضایی که در تالار گفتگو فعال هستند.
در فروم یک بخشی هست به نام payment proof که در انجا می توانید نمونه فیشهای پرداختی سایت به اعضا را ببینید.
account settings: رمز خود . ایمیل و هر چیز دیگر را در اینجا می توانید تغییر دهید.
faq و terms : قوانین کار در سایت و تبلیغات و محدودیتها
advertising panel: اوضاع تبلیغاتی را که شما به سایت داده اید را از اینجا بررسی کنید
history: این که چه تراکنشهای مالی واسه شما اتفاق افتاده مثل دریافت پول یا پرداخت شما به سایت بابت اگهی و ... نمایش داده می شود.

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
۲)شناخت تقریبی سایتهای درست کار
۱)چک کنید که سیستم پرداخت فوری داره یا نه (Instant cashout)
2)چک کنید که تالار گفتگو داره یا نه (Forum )
۳)در سایت هایی که در مورد سایتهای باکس بحث می کنند در مورد سایت مورد نظر تحقیق کنید که ایا پرداختی داشته یا نه.مثل سایتهای زیر:
www.makemoneykingdom.com
www.ptctalk.com
www.talkptc.com
۴)در تالار گفتگو در بخش payment proof چک کنید که چند نفر تا حالا دریافتی داشته اند.
به فیش هایی توجه کنید که به صورت اسکرین شات هست و به دستنویس ها توجه نکنید.
به مبلغ های واریزی و تاریخ واریزی توجه کنید.
۵)یه تمپلیت دقت کنید که کار شده روش یا نه . یعنی از جایی کپی نگرفته باشه و یکم زحمت کشیده باشه.
۶)بخش مشکلات اعضا را در تالار گفتگو بررسی کنید
۷)ببینید اگر سایت سیستم فروش زیرمجموعه دارد سایت خوبی نمی تواند باشد چون بعد مدتی همه زیرمجموعه هاشو از دست میده و یک سری از افرادی که اوایل شروع کار سایت دریافتی داشته اند زیرمجموعه ها رو می خرند و این یعنی ضرر برای مدیر . و از اثراتی که کم کم سایت می خواد اسکم بشه این هست که پرداخت روزانه را جیره بندی می کنه
۸) اگر سایت بابت هر کلیک شما ۱ سنت و بابت هر کلیک زیر مجموعه نیم سنت میده نباید روزانه بیشتر از ۴ الی ۵ تبلیغ برای افراد رایگان و بیشتر از ۶ الی ۷ تا اگهی برای افراد طلایی بزاره . چون زود این هم ور شکست میشه و جیره بندی می کنه.
۹) اگر سایت سیستم پرداخت فوری فقط برای افراد طلایی داره یا در صفحه اول سایت یا در بخش قوانین نوشته premium support . عضو چنین سایتی نشوید.

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
3)اشنایی با بانک الرتپی

بانک الرتپی یک بانک در کانادا است که یک ساختمان فقط داره و کارهاش اینترنتی هست. کلا چند جور حساب بانکی داره :

Personal Account (حساب شخصی) و Business Account (حساب بیزینسی)

حساب شخصی خود دارای دو نوع هست :

Personal Starter (شخصی معمولی) و Personal Pro (شخصی حرفه ای)

کل حساب ها یا می توانند وریفای شده باشند یا نباشند و یا ارتقا یافته باشند یا نباشند.

ویژگی حسابها : در اینجا به برخی اشاره می کنم:

Personal Starter (شخصی معمولی):

۱)امنیت بالا برای خرید محصول به صورت انلاین

۲)دریافت و فرستادن پول به صورت رایگان (یعنی بانک کارمزد نمی گیره)

۳)در ماه نهایت دریافتی شما نباید از ۴۰۰ دلار تجاوز کند(مثل شماره ۴)

۴)نهایت موجودی در صورتی که حساب ارتقا یافته نباشه ۲۰۰۰ دلار هست اگر ارتقا یافته باشه این محدودیت حذف می شود.

۵)کردیت کارت قبول می کند

کلا حسابش بدرد کسی می خوره که سایتی نداره و تجارتی نداره فقط شاید در یافت کوچکی از یک سایت داشته باشه.

Personal Pro (شخصی حرفه ای):

۱)برای در یافت پول بانک کارمزد می گیره که به صورت زیر حساب می کند.

کارمزد = ۲.۵ ٪ +۰.۲۵ دلار

۲)کردیت کارت قبول می کند

۳) می توانید به گروهی از مردم به یک باره پول بفرستید

۴)یک مقدار از ابزار بیزینسی را دارا می باشد . مثلا شما یه سایتی میزنی و بعد مثلا می خوای یه چیز به صورت انلاین بفروشی و می خوای از این دکمه های ( اول پول بپردازید بعد دانلود کنید) یا ( اول پول بپردازید بعد سفارش دهید) بسازید و ... این حساب این امکان را داراست .

کلا این حساب برای افرادی که عضو سایتهای مثل باکس هستند بد نیست.

Business Account (حساب بیزینسی):

کلا هر چی بخوای داره ولی باز بعضی هاشو می گم براتون:

۱)کارمزد = ۲.۵ ٪ +۰.۲۵ دلار

۲)می توانید نام حساب بانکی را با توجه به کارتون پیش ببرید

۳)کردیت کارت قبول می کند

۴)چند شماره حساب با نام های مختلف می توانید در یک حساب داشته باشید به صورتی که کسی نمی فهمه که مثلا این ۴ تا حساب مال یک نفره . یعنی با نامهای مختلف می توانید تجارت کنید اما مخزن حسابهاتون یکیه

۵)ابزار بیزینسی به صورت کامل دارا هست

۶)می توانید به گروهی از مردم به یک باره پول بفرستید

۷)۲۱ واحد پول را ساپورت می کنه

۸)می توانید برای کارمندانتان لیست حقوقی درست کنید به اضافه کارمزد و سود

و .....

برای افراد که از ایران حساب باز می کنند خطر بسته شدن حساب بسیار هست

از وی پی ان استفاده کنید.

برای استفاده کامل از هر نوع حساب باید حسابتان وریفای شده باشه.

وریفای چیست؟

وریفای در واقع مثل این میمونه که شما مثلا میری بانک صادرات می خوای حساب باز کنی وقتی فرم رو پر می کنی کارمند ان بانک از شما شناسنامه می خواد که چک کنه هویتت درسته یا نه. وریفای هم همینه بانک برای فهمیدن اینکه اسم و فامیلت و ادرس و شماره تلفن و جنسیت و کشورت درسته ازت مثلا تصویر اسکن شده پاسپورت یا گواهی نامه یا ... و تصویر اسکن شده فیش اب یا برق یا گاز یا برگه ترانکنش مالیه شما را در یک بانک دیگه می خواد . همین !!! دیگه بعد مشکلی نداری.

این مدارک نباید مال کسی باشه که ساکن ایران هست ولی مثلا پاسپورت می تونه ایرانی باشه اما کشور صادر کننده پاسپورت باید غیر ایران باشه. و دیگه اینکه پاسپورت و فیش تلفن باید به نام یک نفر باشه . اگه غیر این بود الان همه می رفتن تو گوگل مدرک پیدا می کردند!!!

اینم توضیح بانک الرتپی که من تا حالا ندیدم در سایتهای ایرانی. شایدم کم می گردم در سایتهای ایرانی و ندیده باشم.

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
۴)اشنایی با نحوه سود کردن به عنوان مدیر سایت

شما اگه بخوای یک سایت توپ راه اندازی کنی باید موارد زیر را دارا باشی:

۱)حداقل یک همکار

۲)به امنیت وارد باشید یکم به زبان برنامه نویسی و انگلیسی وارد باشید

۳)۲۰۰ الی ۳۰۰ دلار برای پرداختهای اولیه برای اعتماد

۴)اگه خودت می خوای سایتو تبلیغ کنی پس باید یه ۲۰۰ ۳۰۰ تا هم واسه تبلیغ بدی که معمولا نمی دن این روزها

کل هزینه راه اندازی مربوط به خرید هاست و دامین و اسکریپت یا اگه داری هزینه ساخت تمپلیت و هزینه

پرداخت اولیه میشود.

حالا می پرسید این هزینه اولیه چیه برای پرداخت؟

فرض کنید شما یک سایت میزنید با امکانات زیر:

حداقل پرداخت : ۳ دلار

قیمت ارتقا عضویت برای یک سال: ۶۰ دلار

عضویت رایگان:

ارزش هر کلیک : ۰.۰۱ $

ارزش هر کلیک زیر مجموعه : ۰.۰۰۵$

محدودیت برای گرفتن زیرمجموعه مستقیم : ۲۵ نفر

اجازه بازی کردن ندارد.

۴ اگهی در روز کلیک می کنید.

عضویت غیر رایگان:

ارزش هر کلیک : ۰.۰۱۲۵ $

ارزش هر کلیک زیر مجموعه : ۰.۰۰۷۵$

محدودیت برای گرفتن زیرمجموعه مستقیم : ۲۰۰ نفر

اجازه بازی کردن دارد.

۶-۸ اگهی در روز کلیک می کنید

خواب حالا میرم سر جواب سوال:

در اویل کار شما اون ۴ تبلیغ روزانه را که میزاری از کجا میاری کی پولشو میده؟

تمام سایت خودشون این تبلیغت رو می زارن و بخشهای مختلف سایت را نشون میدن مثلا تشویق به ارتقا عضویت می کنند با تشویق به اجاره زیر مجموعه . بعضی ها هم ۴ تا سایت همزمان میارن بالا و در همدیگه یکدیگر را تبلیغ می کنند !!

خوب کی در روز اول سایت میاد به مدیر یهو ۶۰ دلار پول ارتقا عضویت را بده؟

جواب : هیچ کی !! پس چاره کار چیه که اینا پول بدن؟

چاره اینه که وقتی اوایل کار افراد اولیه سایت که معمولا به ۱۵۰ ۲۰۰ نفری میرسه این افراد خودشون روی اگهی ها کلیک می کنند و سریع هم زیر مجموعه می گیرن و زود هم به حداقل پرداخت ۳ دلارشون میرسن .

پس پولشون باید پرداخت بشه بهشون . چون این افراد کلیدی ترین و موثر ترین افراد هم از جهت منبع درامد مدیر و هم رشد سایت از نظر تعداد اعضا خواهد بود

در سایتهای باکس یک چیز هست که همه باهاش اشنایید و اونم حرص پول در اوردن مفته . طرف می گه اه این سایت یکی دو یار که ۳ ۴ دلارمو در خواست کردم بهم به صورت فوری داده پس حتما این سایت حالا حالا ها موندگاره !!! تازه میان پول ارتقا عضویت میدن . در فروم عضو می شن و فیش های دریافتی شون رو می زنن تو سایت و به دیگران نشون می دن و بقیه کف می کنند و اونا هم به عاقبت همین نفرات اول دچار می شن ( همون عاقبتی که اکثر ما دچار شدیم )

و ۶۰ دلار ۶۰ دلار و همین طور ۲۰ دلار ۳۰ دلار ( پول اجاره زیرمجموعه) و ... میاد تو حساب مدیر سایت. و مدیر سایت فقط شاید یک چهارم در امدشو به اعضا به عنوان پولی که در خواست می کنن میده.

اکثر سایت ها رو نگاه کنین تا ۷ الی ۸ ۹ هزار نفر اول که اون بالا امار سایت را میبینی . میبینی که پرداخت سایت کمه مثلا (۵۰۰ دلاره) بعده یک هفته دیگه که سر میزنی مینیی امار شده به صورت زیر :

تعداد اعضا : ۲۱۲۵۰ نفر پول پرداخت شده: ۳۵۶۴ دلار افراد انلاین :۹۵۶ نفر

بله عزیزان این شیوه کسب درامده و از این قسمت مدیر نگران حمله هکرها میشه . بعضی هاشون به خاطره همین ترس اسکم میشن یا خورد خورد پول میدن . یا میرن یه سایت جدید می زنن اخه حالا سرمایه راه اندازی ۱۰ سایت همزمان رو دارند .

بد شانس اند ان دسته از اعضای سایت که این اواخر عمر سایت عضو می شن و فیش های پرداختی رو میبینند و میرن ۶۰ دلارو میدن و ..... سرشون کلاه میره و بعد میان تو این سایت persiantools که گویا سایت معروفیه ( شرمنده من اصلا روی سایتهای ایرانی شناختی ندارم) میگن اقا خودتو بکشی اخرش ۱ دلار پس از ۲ ماه در میاری که نسبت به هزینه کارت یا adsl و ... نمی ارزه . می گن از ما نصیحت این کار وقت تلف کردنه .....

دوستان هر کی این حرفهارو میزنه فقط در حد یک کاربر در این سایتها بوده یا اگه مدیر بوده نتونسته جلوی هکرها رو بگیره یا سایتش قشنگ نبوده و یا تالار گفتگو نداشته.

شما دیدید که من همه مطالب رو از دیشب تاحالا باز کردم . یک شخصی هم که تا حالا باکس نشنیده الان تقریبا خداست در این ضمینه

من گفتم الان تابستونه میشه چند نفری سایت را ساپورت کرد. و چون تنهام و پول کافی هم ندارم گفتم از این سایت که گویا مرکزه این کارها در ایرانه و بچه های زیادی هستند کمک بگیرم . وگرنه خودم اگه بخوام تنهایی سایت راه بندازم پولشو که فکر کنم اخر پاییز جور شه که خیلی دیره . تازه جور هم شه تنهایی واقعا نمیشه . مگر اینکه ۱۰ روزه سایت اسکم بشه.

دوستان امید وارم ۳ بخش اخره صحبتم مخصوصا مفید واقع شده باشه . نظری و سوالی هست من در خدمتم.

با تشکر

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من در مورد بانک پی پال هیچ اطلاعاتی ندارم.
اما در مورد الرتپی اسکریپت همه چیز را داراست و نیازی به قرار داد هم نیست . مگر اینکه 500 تا ادم بیکار برن الکی شکایت کنند به بانک . اون موقع بانک گیر میده .

نمی دونم جوابتو دادم یا نه .
اگه مشکلی هست pm بده
موفق باشی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من در مورد بانک پی پال هیچ اطلاعاتی ندارم.
اما در مورد الرتپی اسکریپت همه چیز را داراست و نیازی به قرار داد هم نیست . مگر اینکه 500 تا ادم بیکار برن الکی شکایت کنند به بانک . اون موقع بانک گیر میده .

نمی دونم جوابتو دادم یا نه .
اگه مشکلی هست pm بده
موفق باشی

سلام مجدد!

نیازی به 500 نفر نیست..اگر حتی 1 نفر هم شکایت کنه،پولی رو که به حسابت واریز شده ( از طریق حساب اون بنده خدا ) ریفاند میشه..و اگر تعداد شکایت کننده ها زیاد بشه آلرت پی ایمیل میزنه بهت و یا میگه مدارکت رو دوباره بفرست..یا ازت توضیح میخوات که آقا داری چکار میکنی..سایتت چیه،کجایی و..اگرم دید کلک ملکی تو کارت هست 180 روز الی واسه همیشه اکانتت رو میبنده!

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حرف شما درست.
ولی قرار نیست در این سایت کلاه برداری کنه
ما توسط بانک از شاکی proof می خوایم . جلوگیری از این مسائل یا حل مشکلاتش با من.
نه دزدی تو کاره و نه چیزه دیگه ای . مدارک هم هست و نگرانی نیست.
اسکریپت ویژگیهای رنت کردن و محدودیت گرفتن زیرمجموعه داره . طوری تنظیم می کنیم که مجبور نشیم سایت را اسکم کنیم
خروج پول هم اینقدر صرافی هست. از ویزا کارت هم میشه .
2 3 هفته ای وقت می بره اما میشه 10000 تا 10000 تا خارج کرد.

بالا