Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بنده فقط توضیح دادم..نگفتم خدایی نکرده قرار اسکم کنید یا..
موفق باشید
موفق باشید
چرا بجاي Bux ، هايپ راه نمي اندازيد؟
كه نياز به هيچ سرمايه اي هم نداره.
از شما بعیده ها...
بعد اینکه کی گفته هایپ هیچ سرمایه ای نمیخوات...تو که عضو گروه هستی..باید یکم اینفوت رو بیشتر کنی.. xD
یه سایت هایپ واسه تبلیغ اولیه و اسکریپت توپ یا تمپلیت توپ خیلی بشتر از اینها خرج می خواد . افرادی را می شناسم که از گلد کدرز پکیج اسکریپت هایپ خریدند و همش ظرف 48 ساعت تمپلیت می سازند و 300 400 دلار تبلیغ میدن و ظرف دو هفته 2000 3000 تا میزند تو جیب میرن سراغ سایت بعدی . هایپ خرج داره . بیشترم داره . در ضمن یجا گند بزنی سری تو مانیتورها یکی یه چرت بگه کسی دیگه تو سایتت سرمایه گزاری نمی کنه .
همه هايپها كه اسكم نيستند.
تعدادي هستند دارند چند ساله كار مي كنند و پرداختي هم دارند.
براي سرمايه هايپ: بجز هاست و دومين و اسكريپت (كه مي تونه نال يا اصلا فري باشه) ديگه به چه چيزي نيازه؟
مگر غير از اينه كه سود هر عضو، از سرمايه عضو بعدي تامين ميشه؟
هايپ مانيتورها همه هايپها رو مانيتور مي كنند. لازم نيست حتما بهشون پول بدي تا مانيتور كنند.
در یک کلمه بخوام بگم : سخت در اشتباهی! بعدا کامل واسط توضیح میدم..حالا چه تو یاهو یا..
همه هايپها كه اسكم نيستند.
تعدادي هستند دارند چند ساله كار مي كنند و پرداختي هم دارند.
براي سرمايه هايپ: بجز هاست و دومين و اسكريپت (كه مي تونه نال يا اصلا فري باشه) ديگه به چه چيزي نيازه؟
مگر غير از اينه كه سود هر عضو، از سرمايه عضو بعدي تامين ميشه؟
هايپ مانيتورها همه هايپها رو مانيتور مي كنند. لازم نيست حتما بهشون پول بدي تا مانيتور كنند.
من هايپ بزنم؟!!شما یک چیز را اول در ذهنت واسه خودت معلوم کن که می خوای یک سایت درست کار بزنی یا اسکم؟
از خودت بپرس اگه درست کارم پول مردم و سودشون را چه طوری بدم؟ از کجا؟
ایا باید هی پول را از این بگیرم و به اون یکی بدم؟ تا کی دست به دست کنم؟
اون هایپر های معروف بازار کار رو بلدند می دونند کجا پول مردم را بخوابونند تا 5 % سود بگیرند بعد بیان تو سایتشون بنوییسند 102% after 4 days
من یک پیشنهاد دارم اگه هایپ خرج نداره . اگه درامد داره . یکی بزن پول که در اوردی بیا بشو مسئول مالیه سایت باکس من . منو کمک کن تا کارمون راه بیفته .
من هايپ بزنم؟!!
من ديدم شما دنبال سرمايه براي سايت PPC هستين با خودم گفتم چون هايپ نياز به سرمايه نداره (كه ظاهرا اشتباه مي كردم) بيام بهتون پيشنهاد بدم.
نه بابا. من نه علاقه اي به ايجور كارها دارم نه تخصص اش رو.
ضمنا عذر مي خواهم كه تاپيك رو منحرف كردم:blush: