• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت باکس خود را راه اندازی کنید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بنده فقط توضیح دادم..نگفتم خدایی نکرده قرار اسکم کنید یا..

موفق باشید

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از لطف شما بی نهایت سپاس گزارم.
منم منظورم اون نبود که شما همچین حرفی زدی. حرف من هم توضیحی بود برای افرادی که این تاپیک رو می خونند.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اصولا اين كار (زدن سايت PPC ) درآمدي هم داره؟ (با توجه به اينكه الان خيلي دست زياد شده.)

اصلا به زحمت و دردسرش مي ارزه؟

ضمنا اگر كسي بخواد ادورتايز كنه چرا بايد بياد سراغ تازه كارها؟

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا نداره؟ داره.

مردم به سیستمهای جدید سایتت نگاه می کنند . مثلا اسکریپت gen2 هر کی الان سایت بزنه یا your own bux کارش زود می خوابه.

در ضمن کسی قرار نیست به ما ادور بده .
همه سایتهای باکس خودشون 4 5 تا تبلیغ پایه میزارن . بعضی اوقات یکی درامدشو در سایت به جای cashout یه ادور convert میکنه بعضی از سایتها هم این خاصیت رو ندارن پس میان تبلیغ می خرند.
اصولا درامد شما از طریق دریافت پول بابت خرید premium membership ها هست و پولی رو که در ادامه به اعضا پرداخت می کنی تقریبا با پولی که بابت اجاره زیرمجموعه دریافت می کنی یر به یر می شه به جز نفرات اول سایت که در امدشون نسبت به بقیه بیشتره . و باز هم زیاد خدشه ای وارد نمیکنه

اگر شما تا حالا در یکی از این سایتها یک پکیج مثلا 100 تایی زیر مجموعه rent کرده باشید متوجه می شوید که از 100 تا 40 50 تا بیشتر قعال نیسنتد و از اون 40 50 تا هم بعضیهاشون یک رو ز در میون با دیر تر به سایت سر میزنند یا اگه هر روز سر بزنند روی همه اگهی ها کلیک نمی کنند . یه دو دوتا 4 تا بکنی می بینی که مدیر بابت هر اجاره یک نفر مثلا 40 سنت می گیره بابت یک ماه که چون 40 50 تاش فعال نیستند 40 50 تا 40 سنت میاد تو جیبش و راحت جواب cashout های دیگران رو میده .
بعضی از مدیر ها هم یک خط در میون خودشون الکی هی user می سازند تا بابت rent پول بگیرند
در ضمن به یک سایت اکتفا نمی کنیم

شما ها نتر سید اینقدر راه زیاده .

به محض اینکه من یاران وفادار خود را پیدا کنم دیگر منو اینجور جاها نمیبینید

امروز داشتم این فروم را بررسی می کردم دیدم یک اقایی به یک نفر دیگه داشت پز می داد که اقا من 14 ساله در این کارها هستم اینا هیچ سودی نداره.

این به سن و سال نیست
به تجربه و هوش هست و امکانات جدید .

باور کن اون اقا در این سالها از یک عضو معمولی در سایتی مثل دانکی میلز فراتر نرفته . چون برده اونا شده این حرف رو زده .

غیره اینه؟ بگین کی تاحالا حرفهای منو در فرومهای ایرانی زده ؟

Last edited:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
چرا بجاي Bux ، هايپ راه نمي اندازيد؟

كه نياز به هيچ سرمايه اي هم نداره.

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من دوس ندارم . هایپ را باید 2 هفته ای ببندی بری پی کارت . اصلا می دونی هایپرهای واقعی که 5 تایی بیشتر نیستند سود چه طوری میدند؟
اگر کار بورس بلدی برو دنبالش. ولی وزرات اطلاعات بگیریت تا ابد حبسی یا اگر ابد نباشه ( یکم زیاد گفتم) بخشی از اموالت مصادرست .از جرایم اینترنتی اگاهی؟
هایپ در نظر اسلامی و جمهوری اسلامی حرام هست . چون می گن سود زیادی می ده .

برای باکس فعلا خبری نیست .
شما باید برای هایپ از خارجی ها دومین و این چیزا بخری و اونور اب مثل اینجا نیست که با 20 30 تومن یک سال فضا و دامین اجاره کنی (برای اینکه امارتو نزنن .... )

بیشتر تحقیق کن .
سایتهای هایپ ایرانی بسیار داریم ولی من دنبال درد سر نیستم . از من سوالات باکس بپرسید خودم میدونم راههای دیگه در امد هست !!
موفق باشید

Captive

لایک‌ها
16,664
چرا بجاي Bux ، هايپ راه نمي اندازيد؟

كه نياز به هيچ سرمايه اي هم نداره.

از شما بعیده ها...:D

بعد اینکه کی گفته هایپ هیچ سرمایه ای نمیخوات...تو که عضو گروه هستی..باید یکم اینفوت رو بیشتر کنی.. xD

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه سایت هایپ واسه تبلیغ اولیه و اسکریپت توپ یا تمپلیت توپ خیلی بشتر از اینها خرج می خواد . افرادی را می شناسم که از گلد کدرز پکیج اسکریپت هایپ خریدند و همش ظرف 48 ساعت تمپلیت می سازند و 300 400 دلار تبلیغ میدن و ظرف دو هفته 2000 3000 تا میزند تو جیب میرن سراغ سایت بعدی . هایپ خرج داره . بیشترم داره . در ضمن یجا گند بزنی سری تو مانیتورها یکی یه چرت بگه کسی دیگه تو سایتت سرمایه گزاری نمی کنه .
ساپورت 24 ساعته اون هم سخت تره !!!!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
از شما بعیده ها...:D

بعد اینکه کی گفته هایپ هیچ سرمایه ای نمیخوات...تو که عضو گروه هستی..باید یکم اینفوت رو بیشتر کنی.. xD

همه هايپها كه اسكم نيستند.

تعدادي هستند دارند چند ساله كار مي كنند و پرداختي هم دارند.

براي سرمايه هايپ: بجز هاست و دومين و اسكريپت (كه مي تونه نال يا اصلا فري باشه) ديگه به چه چيزي نيازه؟

مگر غير از اينه كه سود هر عضو، از سرمايه عضو بعدي تامين ميشه؟
یه سایت هایپ واسه تبلیغ اولیه و اسکریپت توپ یا تمپلیت توپ خیلی بشتر از اینها خرج می خواد . افرادی را می شناسم که از گلد کدرز پکیج اسکریپت هایپ خریدند و همش ظرف 48 ساعت تمپلیت می سازند و 300 400 دلار تبلیغ میدن و ظرف دو هفته 2000 3000 تا میزند تو جیب میرن سراغ سایت بعدی . هایپ خرج داره . بیشترم داره . در ضمن یجا گند بزنی سری تو مانیتورها یکی یه چرت بگه کسی دیگه تو سایتت سرمایه گزاری نمی کنه .

هايپ مانيتورها همه هايپها رو مانيتور مي كنند. لازم نيست حتما بهشون پول بدي تا مانيتور كنند.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664

براي سرمايه هايپ: بجز هاست و دومين و اسكريپت (كه مي تونه نال يا اصلا فري باشه) ديگه به چه چيزي نيازه؟

هايپ مانيتورها همه هايپها رو مانيتور مي كنند. لازم نيست حتما بهشون پول بدي تا مانيتور كنند.

در یک کلمه بخوام بگم : سخت در اشتباهی! بعدا کامل واست توضیح میدم..حالا چه تو یاهو یا..

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در یک کلمه بخوام بگم : سخت در اشتباهی! بعدا کامل واسط توضیح میدم..حالا چه تو یاهو یا..

با سپاس از شما دوست عزیز که این توضیح را به بقیه میدی . اخه این تاپیک من واسه هایپ نزدم

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

شما یک چیز را اول در ذهنت واسه خودت معلوم کن که می خوای یک سایت درست کار بزنی یا اسکم؟
از خودت بپرس اگه درست کارم پول مردم و سودشون را چه طوری بدم؟ از کجا؟

ایا باید هی پول را از این بگیرم و به اون یکی بدم؟ تا کی دست به دست کنم؟

اون هایپر های معروف بازار کار رو بلدند می دونند کجا پول مردم را بخوابونند تا 5 % سود بگیرند بعد بیان تو سایتشون بنوییسند 102% after 4 days
من یک پیشنهاد دارم اگه هایپ خرج نداره . اگه درامد داره . یکی بزن پول که در اوردی بیا بشو مسئول مالیه سایت باکس من . منو کمک کن تا کارمون راه بیفته .

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
شما یک چیز را اول در ذهنت واسه خودت معلوم کن که می خوای یک سایت درست کار بزنی یا اسکم؟
از خودت بپرس اگه درست کارم پول مردم و سودشون را چه طوری بدم؟ از کجا؟

ایا باید هی پول را از این بگیرم و به اون یکی بدم؟ تا کی دست به دست کنم؟

اون هایپر های معروف بازار کار رو بلدند می دونند کجا پول مردم را بخوابونند تا 5 % سود بگیرند بعد بیان تو سایتشون بنوییسند 102% after 4 days
من یک پیشنهاد دارم اگه هایپ خرج نداره . اگه درامد داره . یکی بزن پول که در اوردی بیا بشو مسئول مالیه سایت باکس من . منو کمک کن تا کارمون راه بیفته .
من هايپ بزنم؟!!:eek:

من ديدم شما دنبال سرمايه براي سايت PPC هستين با خودم گفتم چون هايپ نياز به سرمايه نداره (كه ظاهرا اشتباه مي كردم) بيام بهتون پيشنهاد بدم.

نه بابا. من نه علاقه اي به ايجور كارها دارم نه تخصص اش رو.:)

ضمنا عذر مي خواهم كه تاپيك رو منحرف كردم:blush:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من هايپ بزنم؟!!:eek:

من ديدم شما دنبال سرمايه براي سايت PPC هستين با خودم گفتم چون هايپ نياز به سرمايه نداره (كه ظاهرا اشتباه مي كردم) بيام بهتون پيشنهاد بدم.

نه بابا. من نه علاقه اي به ايجور كارها دارم نه تخصص اش رو.:)

ضمنا عذر مي خواهم كه تاپيك رو منحرف كردم:blush:

فدای تو:lol:
دمت گرم .:)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
قالب اختصاصي هم خواستيد در خدمتم :):)

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها سایت امتحانی که در پست اول گفته بودم اومد بالا .
http://www.parsbux.com/

تالار:
http://parsbux.com/forum/

ساپورت رسیدگی به گفتگو و افراد با من . تالار رو ببینید این فقط مال چند روزه .

الان دیگه سایت اسکمه چون 11 روز خوابیده بود .

Last edited:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من GEN3 رو روي هاستم نصب كردم ولي اين ارورها رو ميده:

Warning: shell_exec() has been disabled for security reasons in /home/public_html/lib/lib_functions.php on line 22

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/lib/configuration.php on line 30
An error occured while trying to process the settings, Please re- access the site later or consult the administrator.​

Last edited:

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مشخصات هاست (localhost) و دیتا بیس و یوزر و رمزشو در این فولدرت edit کن.

lib/configuration.php

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با این وجود که تمام در و دیوار شهر های دنیا نوشتن که parsbux.com اسکم هست اما هنوز توش کلیک می کنند و روزانه 2000 3000 نفر سر می زنند .

عجیبه !!!!

بالا