• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت توپ برای فضای مجانی

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
فروم رو به خودم بسپار چون مشکل آپلود و ... ندارم

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من دیگه ما اینجا دامین نمی دیم!!!

واقعن که

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من دیگه ما اینجا دامین نمی دیم!!!

فکر کنم این در رابطه با پست منه . اگه این جوری باشه باید خدمتتون عرض کنم که وقتی من پی ام زدم خدمتتون هنوز 10 نفر تموم نشده بود .
به هر حال موردی نداره اگر هم نمیخواید دامین بدید لطف کنید و یک کلمه بگید نمیدم تا منم برم دنبال زندگی خودم . البته اگه تا الان اون دامینی رو که دادم خدمتتون نگرفته باشند .
در هر صورت خیلی ممنون :D

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من ، من منظورم با شما نبود!؟!؟!؟!
منظورم با دو تا از دوستان بود که پستشون رو تاغییر دادن، ماله شما رو هم روی چشم، ولی فعلا اکانتم خرابه!!!!:(
در اولین وقت حتما می کنم

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز این مشکل قبلا بررسی شده و هیچ مشکلی نداشته فقط شما باید کوکیت فعال باشه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام Nomad جان آقا چه جوری میتونم با دامینی که برام ثبت کردی (dlord.net) ور برم؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
من متاسفانه نتونستم وارد اون لینکی که دادید بشم...
ادرس هاست من ...

www.gtmax.fahi5.com هستش و دامینی هم که در خواست کرده بودم

begt.org

بود یا

gtforum.org

که جالب اینه که جفتشون رو جناب نومد ثبت کردن ...!!
من آدرس www.begt.org رو در قسمت extra domain وارد می کنم ولی دامین به هاست من هنوووز بعد از گذشت این همه مدت وصل نشده ...
قطعا اگر مشکلی بود باید تا حالا حل میشد .
من جفت دامین ها رو مجدد WHOIS کردم دیدم نوشته که دومین ها توسط نومد خریداری شده ولی فعلا در حال INACTIVE قرار دارن...

موضوع رو با نومد مطرح کردم گفت اشکالی در دومین ها هستش که به زودی بر طرف میشه ولی بعد از گذشت این همه مدت من هنوز هم نمی تونم با زدن begt.org وارد هاست خودم بشم .

شرایط جدید شما رو هم برای دادن دومین خوندم ولی فکر نمی کنم این شرایط شامل دومین های ثبت شده من باشه ...

و اما شرایط ساده برای سایت هایی که خواهان دامین رایگان هستند:
- اصول طراحی وب در سایت شما باید رعایت شده باشد.
- دارای بازدیدی ثابت، حداقل 100 نفر در روز باشد. (معیار: قسمت آمار Fahi5)
- سایت دارای محتوای مفید باشد.

وقتی که نومد داشت اسم دامین های مختلف رو برای ثبت می گرفت گفت " از این پست به بعد هر کی در خواست بده تا 10 نفر اول دومین میگیرین ! " که من نفر دوم شدم و 2 تا دومین مورد نظر خودم رو دادم که در صورت مشکل در ثبت اولی حداقل شانس ثبت دومین دوم وجود داشته باشه... که اومدم دیدم جفت دومین های مورد نظرم ثبت شدن توسط نومد ...

نومد وقتی که دومین من رو ثبت می کرد هیچ کدوم از شرایط بالا رو مطرح نکرد برای گرفتن دامین مورد نظر
گفت فقط اون 10 نفر اول دومین میگیرن و بعد از گذشت این همه مدت هنوز 2 تا دامین من رو فعال نکردن.

این قضیش چیه ؟ این طور که رفتار می کنید آدم فکر می کنه تنها هدف شما گرفتن پیشنهاد های خوب برای نام دامین بوده و ثبت اون به نفع خودتون ....
شما 2 تا زا اسم های مورد نظر من رو برای دامین ورداشتید به اسم خودتون ثبت کردید در حالی که قولش بهم داده شده بود که دامین ثبت بشه و در اختیارم قرار بگیره...
حالا با همه این تفاصیر قراره چی کار کنید ؟ همچنان 2 تا دامین ثبت شده من رو برای خودتون در حالت غیر فعال نگه دارید یا اون ها رو فعال می کنید ؟

حداقل اگر تصمیم ندارید دامین پبشنهادی آدم رو پس بدید بگید از چه سایتی این دامین هار و ثبت کردید و هزینه ثبتش چه قدر بوده که ازتون بخرمشون ... و ایمد وارم قیمتی که میگید همون قیمت خرید اولیه خودتون باشه ...!

در کل من هنوز منتظر میمونم ببینم چی میشه و امید وارم از شما جناب پوریا و نومد جواب کامل دریافت کنم حالا چه این جا چه در پی ام فرقی نمی کنه ...

فعلا

a_mahyar_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت انگار دچار مشکل شده درست؟

nomad

Registered User
لایک‌ها
0
با ازر معدرت بله و مشکل از دامینه!!!! ما سعی می کنیم سرسعا درستش کنیم!!!!
ببخشید

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
داداش زیر خاکی بالا میاری؟
این سایت هم متعلق به مدیران pargb هست ( یعنی بوده )

بالا