من متاسفانه نتونستم وارد اون لینکی که دادید بشم...
ادرس هاست من ...
www.gtmax.fahi5.com هستش و دامینی هم که در خواست کرده بودم
begt.org
بود یا
gtforum.org
که جالب اینه که جفتشون رو جناب نومد ثبت کردن ...!!
من آدرس
www.begt.org رو در قسمت extra domain وارد می کنم ولی دامین به هاست من هنوووز بعد از گذشت این همه مدت وصل نشده ...
قطعا اگر مشکلی بود باید تا حالا حل میشد .
من جفت دامین ها رو مجدد WHOIS کردم دیدم نوشته که دومین ها توسط نومد خریداری شده ولی فعلا در حال INACTIVE قرار دارن...
موضوع رو با نومد مطرح کردم گفت اشکالی در دومین ها هستش که به زودی بر طرف میشه ولی بعد از گذشت این همه مدت من هنوز هم نمی تونم با زدن begt.org وارد هاست خودم بشم .
شرایط
جدید شما رو هم برای دادن دومین خوندم ولی فکر نمی کنم این شرایط شامل دومین های ثبت شده من باشه ...
و اما شرایط ساده برای سایت هایی که خواهان دامین رایگان هستند:
- اصول طراحی وب در سایت شما باید رعایت شده باشد.
- دارای بازدیدی ثابت، حداقل 100 نفر در روز باشد. (معیار: قسمت آمار Fahi5)
- سایت دارای محتوای مفید باشد.
وقتی که نومد داشت اسم دامین های مختلف رو برای ثبت می گرفت گفت " از این پست به بعد هر کی در خواست بده تا 10 نفر اول دومین میگیرین ! " که من نفر دوم شدم و 2 تا دومین مورد نظر خودم رو دادم که در صورت مشکل در ثبت اولی حداقل شانس ثبت دومین دوم وجود داشته باشه... که اومدم دیدم جفت دومین های مورد نظرم ثبت شدن توسط نومد ...
نومد وقتی که دومین من رو ثبت می کرد هیچ کدوم از شرایط بالا رو مطرح نکرد برای گرفتن دامین مورد نظر
گفت فقط اون 10 نفر اول دومین میگیرن و بعد از گذشت این همه مدت هنوز 2 تا دامین من رو فعال نکردن.
این قضیش چیه ؟ این طور که رفتار می کنید آدم فکر می کنه تنها هدف شما گرفتن پیشنهاد های خوب برای نام دامین بوده و ثبت اون به نفع خودتون ....
شما 2 تا زا اسم های مورد نظر من رو برای دامین ورداشتید به اسم خودتون ثبت کردید در حالی که قولش بهم داده شده بود که دامین ثبت بشه و در اختیارم قرار بگیره...
حالا با همه این تفاصیر قراره چی کار کنید ؟ همچنان 2 تا دامین ثبت شده من رو برای خودتون در حالت غیر فعال نگه دارید یا اون ها رو فعال می کنید ؟
حداقل اگر تصمیم ندارید دامین پبشنهادی آدم رو پس بدید بگید از چه سایتی این دامین هار و ثبت کردید و هزینه ثبتش چه قدر بوده که ازتون بخرمشون ... و ایمد وارم قیمتی که میگید همون قیمت خرید اولیه خودتون باشه ...!
در کل من هنوز منتظر میمونم ببینم چی میشه و امید وارم از شما جناب پوریا و نومد جواب کامل دریافت کنم حالا چه این جا چه در پی ام فرقی نمی کنه ...
فعلا