• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید ایرانی با درامد روزانه1500 تومان

migmig18

Registered User
لایک‌ها
15
سایت جدید ایرانی باکس که همین امروز افتتاح شده و درامد روزانه اش 1500 تومان هست

درآمد 1200 تومانی در روز (برای تبلیغ کردن سایت خوبی است)

قوانین و معرفی

باعرض سلام و درود فراوان

کاربران عزیز ایرانی باکس بنده حامد لک هستم مدیر کل باکس ایرانی امیدوارم به تاسیس شدن این شما را با دنیایی

واقعی پی تی سی و در امد خوب ان اشنا کنم .این سایت برگرفته و قدرت از سایت های خارجی که بند به مدت شش

سال در این زمنیه کار میکنم . باتشکر

(تاریخ تاسیس ایرانی باکس‌:95/8/25)

قوانین سایت

1- برای برداشت هر هزار تومان از سایت باید 200 امتیاز داشت باشید

2-کاربرانی که در 10روز آخر بیش از 2روز فعالیت نکرده باشند(کلیک نداشته باشند) درخواست برداشتشون برگشت میخوره (یعنی نمودار کلیک های شما در 10 روز آخر نباید بیش از 2روز صفر باشه)

3-امتیازات هر 2ماه یک بار در پایان ماه های زوج سال (اردیبهشت-تیر-شهریور-آبان-دی-اسفند) ریست خواهند شد
کاربرانی که بیش از 100000 امتیاز داشته باشند میتوانند قبل از ریست شدن امتیازات با ارسال تیکت به پشتیبانی درخواست تبدیل امتیاز به حساب سپرده رو داشته باشند
هر 200 امتیاز تبدیل به 1تومن حساب سپرده خواهد شد
ریست امتیازات نیز به منظور فعال نگه داشتن کاربران و بالا رفتن میانگین کلیک زیرمجموعه های اجاره ای انجام می شود.

4-در این سایت به هیچ عنوان محدودیتی در برداشت وجود ندارد در این سایت میزان برداشت شما به هیچ عنوان با میزان سرمایه گذاری شما ارتباطی ندارد (یعنی قانون بازیافت سرمایه و خرید سهام وجود ندارد و بدون حتی 1ریال سرمایه گذاری میتوانید به مقدار بی نهایت برداشت داشته باشید)

5-برخی قوانین انجمن که از کاربران تقاضا داریم تا رعایت نمایند:
به هیچ عنوان در انجمن انجام تبلیغات برای سایر سایت ها مورد قبول نیست (سریعا موضوع و یا پست ایجاد شده حذف خواهد شد, در صورت تکرار مجدد از ورود به انجمن منع خواهید شد) به هیچ وجه در قسمت اخبار و طرح های سایت, موضوع جدید ایجاد ننمایید (در صورت ایجاد سریعا حذف خواهد شد)
لطفا تاپیک ها و موضوع های جدید رو در قسمت مربوطه ایجاد نمایید (در صورت عدم رعایت این مورد موضوع ایجاد شده به قسمت مربوطه انتقال خواهد یافت) از به کار بردن الفاظ خودمانی و غیر محترمانه در انجمن خودداری نمایید (در غیر این صورت بار اول تذکر داده خواهد شد و بار دوم دسترسی به انجمن برای شخص خاطی مسدود خواهد شد) در صورت استفاده از الفاظ رکیک بدون کوچکترین اغماض شخص خاطی برای همیشه از انجمن محروم خواهد شد

6-خلاصه ای از انواع حساب ها در این سایت:
1-جاری: حساب اصلی شماست که قابل برداشت به حساب بانکی می باشد (در آمد حاصل از کلیک ها و کلیک زیرمجموعه ها به این حساب واریز می شود)
2-سپرده: برای خرید و اجاره زیرمجموعه و خرید انواع بسته های تبلیغاتی جهت انجام تبلیغات در سایت استفاده می شود (این حساب قابل افزایش از طریق حساب جاری از طریق گزینه حساب سایت و یا از طریق افزایش موجودی به صورت آنلاین بوسیله کارت های بانکی شبکه شتاب از طریق گزینه درگاه بانک می باشد)

7-تمام درخواست برداشت در این سایت زیر 7 ساعت کاری انجام میشود

8- کامزد برداشت 8 درصد میباشد.

9. حداقل برداشت10000تومان

باتشکر
مدیریت کل سایت ایرانی باکس
حامدلک

[/url
http://iranibux.com/?r=migmig18

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
درود و احترام

در این سایت ثبت نام کردم به جهت اینکه از درامد این سایت تبلیغ بدهم امیدوارم سایت شما رو به پیشرفت باشد

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
دوستانی که می خوان ثبت نام کنند از لینک زیر استفاده کنند ;)
الان سه روز اوقات بیکاری کلیک کردم و تقریبا 4000 تومان تو حساب
باکس ایرانی

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
با سپاس از ادمین ایرانی باکس

امروز صبح بعد از روشن کردن موبایل اس ام ای اومد و دیدم مبلغ 10200 تومان واریز شده به حسابممتوجه شدم که دیروز که درخواست داده بودم امروز صبح به جساب واریز شده

cash.gif
باکس ایرانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
روحش شاد و یادش گرامی!

Capture.PNG

• Like
Reactions: ap3

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
چقدر کم طاقت و قانع هم بوده:general304:

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
اسکم شد ؟؟؟؟؟؟؟
صد تومن سرمایه گذاشته بودم ..:(:(

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اسکم شد ؟؟؟؟؟؟؟
صد تومن سرمایه گذاشته بودم ..:(:(

از طریق فتا پیگیری کنید.اگه پیگیری شما و افراد مثل شما نباشه این آدما روز به روز به این کارهاشون ادامه میدن.

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
من هیچ وقت در سایتای کلیکی ایرانی فعالیت نکردم چون بهشون اعتماد نداشتم .
چند سال وسوسه نشدم تا اینکه چند روز پیش در سایت " ایرانی باکس" ثبت نام و شروع به کار کردم
و سرمایه گذاشتم که ای کاش مثل همیشه به این سایتا اعتماد نمیکردم و هرگز سرمایه نمیذاشتم .

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
من هیچ وقت در سایتای کلیکی ایرانی فعالیت نکردم چون بهشون اعتماد نداشتم .
چند سال وسوسه نشدم تا اینکه چند روز پیش در سایت " ایرانی باکس" ثبت نام و شروع به کار کردم
و سرمایه گذاشتم که ای کاش مثل همیشه به این سایتا اعتماد نمیکردم و هرگز سرمایه نمیذاشتم .

داداش عضو شدی ولی نباید از جیبت پول میدادی

منم عضو شدم ولی میدونستم دزد هستن فقط کلیک کردم و ده هزار تومن شده بود حسابم میخاستم امروز درخاست واریز بدم که
ولی الان غصه هم نمیخورم چون هیچ پولی بهشون ندادن
واقعا هیچ وقت به این ها پول ندید و گول حرفاشون را نخورید

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
داداش عضو شدی ولی نباید از جیبت پول میدادی

منم عضو شدم ولی میدونستم دزد هستن فقط کلیک کردم و ده هزار تومن شده بود حسابم میخاستم امروز درخاست واریز بدم که
ولی الان غصه هم نمیخورم چون هیچ پولی بهشون ندادن
واقعا هیچ وقت به این ها پول ندید و گول حرفاشون را نخورید
حق با شماست .
منم از اول قصد نداشتم سرمایه بذارم ... با پولی که تو سایت جمع کرده بودم چند تا زیر مجموعه خریدم ........ دیدم هر زیر مجموعه ای بالای 20 تا کلیک میکنند
واسه همین وسوسه شدم و سرمایه گذاشتم . 200 تا زیر مجموعه خریدم . خوب کلیک میکردند روزانه سی هزار تومن به موجودیم اضافه می شد .

اومدیم درامدی کسب کنیم ولی بدتر ضرر کردیم . دیگه باید درس بگیرم و به قول شما از جیبم پول ندم .
چند ساله اصلا سراغ این جور سایتا نرفتم ولی این دفعه ....................... .

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
منم تو سایت عضو شده بودم و کار کرده بودم که دیدم اینطوری شده :(
ولی من هم پول نریختم تو سایتشون... چون اعتمادی به این سایتها ندارم
اونقدر سایتهایی عضو بودم که اینطوری شد...
اینها و گول خوردن ماها همش بخاطر تبلیغ یکسری ادمه که دروغکی میان میگن ما پول گرفتیم و از این حرفها که اینها همش دروغه و اینها خودشونن که برای جذب کاربر میان پست میزارن که کاربرهارو ترغیب کنن که بیان عضو بشن.
همه اینکارها بی جواب نمیمونه
بالاخره خدا همه این چیزهارو میبینه.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
عجب نامردی بود طرف
کاشکی کل مبلغی که درآورده بودم رو برداشت می کردم برای تست 10 هزار تومان گرفتم
اینم مشخصات دامین که خریده
viy_irani_bux.png

Last edited:

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
همه اینکارها بی جواب نمیمونه
بالاخره خدا همه این چیزهارو میبینه.
درسته خوردن این جور پولا بی جواب نمیمونه و بالاخره یه وقتی یه جایی به یه طریقی تو گلوشون گیر میکنه . اینو مطمئنم

بالا