• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید و معتبر برای مسابقات ورزشی با گزینه های بیشتر

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی هر کی قبل بازی بت ببنده ناشیه؟
فک نکنم اینجوری باشه دادا مهم اینه که نتیجه رو درست پیش بینی کنه
لایو بستن هم باخت داره داداش، من خودم دیدم که دارم میگم:D

یه بار تو بازی لایو 30دلار بستم فقط 20 ثانیه مونده بود برنده شم ولی باختم دادا ربطی به قبل و بعد نداره
ضریب هم تو بازی لایو پایین میاد سود هم کم میشه. بجاش از قبل میبندم فردا میام میبینم بله مثلا تیمی که روش بستم 4-5 تا زده اینجوری بهتره به نظر من!

ولی هر که یه نظری داره من فقط نظر دادم

موفق باشید.

تا حدود زیادی ربطی به این ماجرا نداره
ولی خب نزدیک به شروع بازی بستن بهتره لااقل آدم از وضعیت نهایی تیم یا بازیکن قبل از بازی مطمئن میشه و میبنده
وگرنه لایو بستن فقط شاید از این نظر خوب باشه که بازی رو پیگیری کنی و ببینی و اگه دیدی داری میبازی وسط کار بکشی بیرون که بیشتر ضرر ندی
ولی از نظر من مهمتر اینه که فقط از روی ضریب نبندی
دیدم بازی هایی رو که تیمی با ضریب 1.01 باخته!!! نباید صرفا ضریب رو ملاک قرار داد و یه نکته دیگه هم اینکه روی هر بازی و بازیکنی نباید بت بزنی
به نظر من هرکس باید برا خودش یکی دو رشته ورزشی رو بگیره و در اون رشته چندتا بازیکن یا تیم خاص رو زیر نظر بگیره و فقط روی همونا شرط ببنده با شناخت و تحلیل وضعیت تیم یا بازیکن و پیگیری روند بازیهاش
نه اینکه هر بازی ببینی بت بزنی
و البته از آپشن های اضافی هم استفاده کنی مثلا هندیکاپ ، دابل شانس ، نودراو ، آور آندر و....

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
تا حدود زیادی ربطی به این ماجرا نداره
ولی خب نزدیک به شروع بازی بستن بهتره لااقل آدم از وضعیت نهایی تیم یا بازیکن قبل از بازی مطمئن میشه و میبنده
وگرنه لایو بستن فقط شاید از این نظر خوب باشه که بازی رو پیگیری کنی و ببینی و اگه دیدی داری میبازی وسط کار بکشی بیرون که بیشتر ضرر ندی
ولی از نظر من مهمتر اینه که فقط از روی ضریب نبندی
دیدم بازی هایی رو که تیمی با ضریب 1.01 باخته!!! نباید صرفا ضریب رو ملاک قرار داد و یه نکته دیگه هم اینکه روی هر بازی و بازیکنی نباید بت بزنی
به نظر من هرکس باید برا خودش یکی دو رشته ورزشی رو بگیره و در اون رشته چندتا بازیکن یا تیم خاص رو زیر نظر بگیره و فقط روی همونا شرط ببنده با شناخت و تحلیل وضعیت تیم یا بازیکن و پیگیری روند بازیهاش
نه اینکه هر بازی ببینی بت بزنی
و البته از آپشن های اضافی هم استفاده کنی مثلا هندیکاپ ، دابل شانس ، نودراو ، آور آندر و....

درسته
همینجوره که گفتی ولی مثلا چقدر مگه میشه پولو بیرون کشید؟اگه تو لحظه ای که بت رو باختی بخوای پولو بیرون بکشی خیلی کمه بدرد نمیخوره بخوای رو بیرون کشیدن پول حساب کنی به شخصه حاظرم بیرون نکشم:D

بقه ی حرفاتم کاملا درست و آموزشی بود، دمت گرم;)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
درسته
همینجوره که گفتی ولی مثلا چقدر مگه میشه پولو بیرون کشید؟اگه تو لحظه ای که بت رو باختی بخوای پولو بیرون بکشی خیلی کمه بدرد نمیخوره بخوای رو بیرون کشیدن پول حساب کنی به شخصه حاظرم بیرون نکشم:D

بقه ی حرفاتم کاملا درست و آموزشی بود، دمت گرم;)

خواهش
یکی از مزایای بت زدن اینه که خیلیا سمتش نمیان
نه اینکه حسود باشم ولی اگه هجوم بیارن سمت این کار باور کن گندش درمیاد
یه عده میگن حرومه یه عده میترسن اعتماد ندارن یه عده اصلا سر درنمیارن و یه عده هم پولشو ندارن
در خدمتم..... موفق باشی

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
خواهش
یکی از مزایای بت زدن اینه که خیلیا سمتش نمیان
نه اینکه حسود باشم ولی اگه هجوم بیارن سمت این کار باور کن گندش درمیاد
یه عده میگن حرومه یه عده میترسن اعتماد ندارن یه عده اصلا سر درنمیارن و یه عده هم پولشو ندارن
در خدمتم..... موفق باشی

آره ولی دسته ی اولی و دومی یکی هستن.

اونایی که میترسن بت بزنن برای اینکه خودشونو قانع کنن میگن حرومه در صورتی که میرن بیرون حواسشون به کاراشون نیست بعد سر این چیزا میشه بچه پیغمبر بازی درمیارن
متنفرم از این آدما

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894

یه بار تو بازی لایو 30دلار بستم فقط 20 ثانیه مونده بود برنده شم ولی باختم دادا ربطی به قبل و بعد نداره
ضریب هم تو بازی لایو پایین میاد سود هم کم میشه. بجاش از قبل میبندم فردا میام میبینم بله مثلا تیمی که روش بستم 4-5 تا زده اینجوری بهتره به نظر من!

موفق باشید.

من نميگم ناشي هست من قبل بازي با يه استك مناسب بت رو ميبينم.وقتي هم بازي شروع شد بازي رو لايو دنبال ميكنم.هدفم از دنبال كردن بازي لايو اين هست كه بتونم جلوي ضرر احتمالي رو بگيرم.و گاهي هم ضرر تبديل به سود ميشه اميدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
من نميگم ناشي هست من قبل بازي با يه استك مناسب بت رو ميبينم.وقتي هم بازي شروع شد بازي رو لايو دنبال ميكنم.هدفم از دنبال كردن بازي لايو اين هست كه بتونم جلوي ضرر احتمالي رو بگيرم.و گاهي هم ضرر تبديل به سود ميشه اميدوارم منظورم رو تونسته باشم برسونم.

اوکی;)
آره بابا مگه کلکل دارم؟ شما راست میگی:)
مرسی:general601:

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
هندیکاپ قضیش چیه؟؟؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894

موفق باشید.

داداش اينم از شكار امشب ما ميگم كه بايد بازي رو لايو دنبال كرد من بازي رو دنبال ميكنم ضريب پا داد ميرم روش ميبيندم

61986992332888585142.png

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش اينم از شكار امشب ما ميگم كه بايد بازي رو لايو دنبال كرد من بازي رو دنبال ميكنم ضريب پا داد ميرم روش ميبيندم

61986992332888585142.png
داداش دقیقه هفتاد بت زدی؟؟
نتیجه اون لحظه چی بود؟ چند چند تموم شد اخرش؟
ویرایش
البته اخرش که معلومه یک هیچ شده
شما بعد از گل بستی؟
بازی رو نگاه میکردی؟

Last edited:

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
داداش من بعد گل كه نميش بت رو بست
دقيقه 56 بت رو بستم
بازي رو هم لايو دنبال مي كردم.

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
امشب شب پر سودي هست اينم يكي از لايو ها
دقيقه 50 بستم

51450680414144493740.png

از سال 2007 با اين سايت كار ميكنم تابحال به مشكلي برنخوردم هميشه بهترين بوده حتي زماني كه ليبراتي رزو اسكم شد اين سايت مي تونسد اعلام برشكستگي كنه چون اغلاب كاربراش با ليبراتي كار مي كردند ولي به كارش با قدرت ادامه ميده در كل من باهاش خيلي حال ميكنم به طور متوسط هم هر ماه ازش 500 الي 800 دلار بيرون كشيدم.

اينم لينك سايت مورد نظر

به اين بانك هاي الكترونيكي هم پرداخت داره

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اساتید شرط هایی که میبندین رو به ما هم بگین

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش من بعد گل كه نميش بت رو بست
دقيقه 56 بت رو بستم
بازي رو هم لايو دنبال مي كردم.

بعد از گل نمیشه بست؟ کی میگه داداش؟ لابد توی این سایت اینجوریه وگرنه توی پلنت که میشه

این سایت دبل شانس هم داره؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
بعد از گل نمیشه بست؟ کی میگه داداش؟ لابد توی این سایت اینجوریه وگرنه توی پلنت که میشه

این سایت دبل شانس هم داره؟

كلا نحوه سوالت كردن اشتباه بود

بعد گل زدن كه سايت نمياد ضريب 2 بده به تيم انوقت همه ميومدن بعد گل بت رو ميبستند

سايت پلن آپشن هاي زيادي براي رد بت داره

يكي از بت هاي امروز

http://upload7.ir/viewer.php?file=23374127619036924230.png

چند تا از عكس بت هام رو گذاشتم اخه چند نفر از دوستان تو پيام خصوصي گفته بودن گفته بودن كه براي اثبات حرفات چند تا لاين بزار اين عكس ها رو گذاشتم واسه دل خوشي شون

kingt

Registered User
لایک‌ها
83
اقایون یه سری از اپشن هارو توضیح میدین؟؟
ما هرچی بستیمم ......

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
كلا نحوه سوالت كردن اشتباه بود

بعد گل زدن كه سايت نمياد ضريب 2 بده به تيم انوقت همه ميومدن بعد گل بت رو ميبستند

سايت پلن آپشن هاي زيادي براي رد بت داره

يكي از بت هاي امروز

http://upload7.ir/viewer.php?file=23374127619036924230.png

چند تا از عكس بت هام رو گذاشتم اخه چند نفر از دوستان تو پيام خصوصي گفته بودن گفته بودن كه براي اثبات حرفات چند تا لاين بزار اين عكس ها رو گذاشتم واسه دل خوشي شون

یکی بچه زرنگ باشه با تی وی فوتبالو دنبال کنه بعد از گل زدن فرض بره بت بزنه خیلی توپه تا بخوان ضریب هارو بکشن پایین چند ثانیه طول میکشه!

اینو خودم امتحان کردم یه فازی داد الان دیگه نه حوصله شو دارم نه وقتشو

بدرود

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
یکی بچه زرنگ باشه با تی وی فوتبالو دنبال کنه بعد از گل زدن فرض بره بت بزنه خیلی توپه تا بخوان ضریب هارو بکشن پایین چند ثانیه طول میکشه!

اینو خودم امتحان کردم یه فازی داد الان دیگه نه حوصله شو دارم نه وقتشو

بدرود

داداش همين لت بت رو من يه زماني تو پلانت ميزدم فهميدن از اون موقع نميزاره شرط رو رد كني سريع ميبنده

ولي تو ماراتون ميشه روي واليبال لت بت رد كرد اونم گاهي خيلي سريع شدن اين بوكي ها

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
داداش همين لت بت رو من يه زماني تو پلانت ميزدم فهميدن از اون موقع نميزاره شرط رو رد كني سريع ميبنده

ولي تو ماراتون ميشه روي واليبال لت بت رد كرد اونم گاهي خيلي سريع شدن اين بوكي ها

سریع تر از من نیستن:D

من کمتر از 1 ثانیه میبندم تا بخوان ضریبو بیارن پایین من بت زدم تموم شده رفته:general304:
امتحان کردم قبل از اینکه گزارشگر بگه گل من بت و بستم:D
یعنی دیدم دارن حمله میکنن همه چیزو آماده کردم دیگه هر چقد سریع باشن فایده نداره:)

ماراتون سایت خوبیه؟

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
من با چند تا سايت كار ميكنم ماراتون يكي از اون هاست از نظر من ماراتون و پلانت و بت ات هوم عالي هستند

بالا