mojtaba0912
Registered User
- نوشتهها
- 71
- لایکها
- 23
به این راحتی ها هم که دوستان میگن. مخاطبان و وب مستران خارجی مثل ایرانی ها نیستند که شما بشینید یه مطالبی رو کپی کنید و بذارین داخلش. به محض اینکه مطالب کپی توی سایت شما قرار بگیره ازتون شکایت و از کل جستجو گر گوگل حذف میشید. باید مطالب اختصاصی باشه یا خودتون باید بنویسید یا باید نویسنده بگیرین که هزینه های خاص خودش رو داره. خیلی از حساب بانکی خارجی هم ایران رو تحریم کردن باید خیلی مواظب باشین که متوجه نشن شما ایرانی هستین چون کل درامدتون بلاک میشه. اون سایت هایی هم که شما میگین کپی کرده قطعا منبع رو ذکر کرده ولی حتی اون سایت ها هم بعد از مدتی توسط گوگل بن میشه شاید حتی بعد از سه سال.
وب سایت فارسی رو هم که کارت به نظرم راحت تره بازدید ها سریع بالا میاد ولی خب درامدش پایینه همه سایت های کلیکی و پاپ اپ هم که واقعا درامدشون کمه. مثلا یه سایت خارجی با 2000 ای پی خیلی درامدش بیشتر از یه وب سایت فارسی با 12000 بازدید هست البته بازم با توجه موضوع وب سایت.
نکته اخر اینکه با وضعیت موجود من وب سایت خارجی رو پیشنهاد میکنم توی ایران تا زمانی که تلگرام هست وب سایت های ایرانی و وب مستر ها از این رکود خارج نمیشن
وب سایت فارسی رو هم که کارت به نظرم راحت تره بازدید ها سریع بالا میاد ولی خب درامدش پایینه همه سایت های کلیکی و پاپ اپ هم که واقعا درامدشون کمه. مثلا یه سایت خارجی با 2000 ای پی خیلی درامدش بیشتر از یه وب سایت فارسی با 12000 بازدید هست البته بازم با توجه موضوع وب سایت.
نکته اخر اینکه با وضعیت موجود من وب سایت خارجی رو پیشنهاد میکنم توی ایران تا زمانی که تلگرام هست وب سایت های ایرانی و وب مستر ها از این رکود خارج نمیشن