EmpireWorld
همکار بازنشسته
آخه اصولا برای تشخیص سئوکار و طراح قالب یه لینک از خودشون توی سایت طرف میذارنبله چرا نشه
یکی میره میگه من فلان سایت رو سئو کردم
نمیدونم والله
آخه اصولا برای تشخیص سئوکار و طراح قالب یه لینک از خودشون توی سایت طرف میذارنبله چرا نشه
یکی میره میگه من فلان سایت رو سئو کردم
ادرس سایت را برای انالیز پ خ کنیدداداش همین سوالو من دارم برای بنده هم بفرستید لطفا
اگر خریدار اون لینک رو بخره سئو کار لینک رو نمیذارهآخه اصولا برای تشخیص سئوکار و طراح قالب یه لینک از خودشون توی سایت طرف میذارن
نمیدونم والله
آنالیز جزئی پ خ شدواسه انالیز ارسال شد
ضمانت : اسکن کارت ملی + قرار داد رسمیسلام
لطفا اطلاعات تکمیلی اعم از نمونه کار و ضمانت و شرایط ضمانت و ... پخ کنید..
ممنون
سایت شما در کلمه ی بسیار رقابتی پا به عصه گذاشته اس و امیدی به موفقیت نیست زیرا روی میهن بلاگ قرار داردسلام ادرس وبلاگ من myfootballnews.ir هستش لطفا بررسیش کنید و بگویید وقتی شما سئو کردید بعد از مدت حدودا 2 ماه حدودا چند ای پی از موتورهای جست و جو به وبلاگم می ایند.
ممنون
سلام جنابدرود
نمونه کار های موفقتون رو پ خ کنید لطفا
درودسلام
بری من هم بفرست
سایتم تفریحی رتبه 800 ایرانه میخوام باز هم بیارمش بالاتر کارایی که میتونی بکنی رو بفرست
در صفحه ی 1 برای 10 نفر جا هستچرا همه سایت تفریحی دارن و می خوان بیارنش بالا؟
اگه گذاشتید ما برسیم بالا:دی
سلامدر صفحه ی 1 برای 10 نفر جا هست
به همه میرسه
آنالیز ارسال شد ...سلام
بنده براتون سایت رو پخ کردم.لطفا آنالیزتون رو بفرستید... در ضمن توی اکثر کلمات صفحه اول هستیم.میخوام روی بقیه کلمات مثل باریسول و سازه پارچه ای هم اول باشیم
متاسفانه نمونه از دیتالیف نداریم ولی از اپن کارت،وردپرس و جوملا و ... داریماگر نمونه کار دیتالایف دارید لطفا پ.خ کنید
با تشکر