• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت دانلود با پیج رنک 2 و الکسا 80 هزار+650 پست و قالب اختصاصی فقط 300 هزار تومان

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خب خب
ماهم وقت کم اوردیم درسا و.. بدجوری حال مارو گرفتن
تصمیم گرفتم یه مدت نت نیام و گفتم چه بهتر که سایتمو بفروشم !
پادشاهان دانلود رو که همه تون میشناسین
امار : قبل امتحانا بالای 3 هزار بعد امتحانا بدلیل این که نبود سرور 6 روز قطع بوده هنوز بک اپ ندادن دارن میدن فول بک اپ رو رفتم روی سرور قدرتمند رو المان
خب بخاطر این مشکل الکسا ایران از 900 اومد 1500 و الکسا جهان از 70 هزار اومد به 73 هزار
البته امار بنظرم مشکل جدی نیست ، بخاطر جبران این هم تصمیم گرفتم به خریدار 15 روز خدمات ویژه ارائه کنم = نویسندگی و ترجمه رایگان بصورت حرفه ای آپدیت روزانه سایت ، لینک سازی و.. تا امار مجدد جون بگیره

خب میریم سر قالب :
قالب برای ایرانیا خیلی مهمه ظاهر پسندن بیشتر تا باطن
همونطور که می دونید قالب الان من از امین تبریزی پرسیدم 350 هزار تومان طراحی می کنه ! که ما خوشبختانه اشنا در اومد و ارزون تر برامون در اومد قالب خوبه ، خریدار هر تغییری هم خواست در قالب ایجاد می کنیم.(گرافیکی ، کد نویسی و..)

خب میریم رو سرور :
همیشه غم من رو سرور پادشاهان بود چون سرور خیلی مهمه خیلی
به جرائت می تونم بگم کل هاستینگ های ایران رو دور زدم :D ولی اخر یه سرور خوب گیرمون نیومد رو زدیم به وی پی اس و.. اینا هم کلی هزینه داشت که خوب همه رو پس دادیم و موقتا پادشاهان رو بردیم روی یه سرور فوق حرفه ای دوستان تا بفروشیم سایتو یعنی سرورا و .. بر عهده دوستانه که بخرن البته میتونم خوب راهنماییشون کنم یا اسپانسر گیر بیارم ..

خب میریم سر دامین :
الکسا : خوب و خوبتر میشه دامنه قابل حفظ و با معنی
kings = پادشاهان dl = مخفف دانلود جمعا پادشاهان دانلود

خب میریم سر سئو :
تمامی پست ها رو با نهایت استاندارد نوشتم
اکثرا لینک سازی داخلی شدن تگ دسکرپشن خوب نوشتم با تگ نوشته
به جرائت می تونم بگم که سئو نوشته ها عالیه !

خب میریم سر محبوبیت :
الکسا نشون دهنده محبوبیته،گوگل هم به صفحه اول رسوندم در واژه های بسیار رغابتی ولی بخاطر مشکلات اخیر اومده 4 ولی اینا رو همگی می تونم حل کنم با ساپورت 15 روزه ویژه ام
وخیلیا هم در نظرات همیشه تشکر می کنن و کسی تا الان بد نگفته

خب میریم سر زمان انقضا دامنه :
هر موقع خریدار دامنه رو خرید از همون موقع تا 1 سال تمدید می کنم.

خب میریم سر تعداد پست ها :
بالای 250-70 پست مفید

خب میریم سر چگونه اعتماد کنیم ف.تر نشه :
از همون وقت که سایت ثبت شد در ساماندهی هم ثبت کردم . یه دفعه قسمتی از انجمن بخش شکلکا بخاطر اسم شکلک فیلتر شد که در عرض چند ساعت بیرون امد .

خب میریم سر در امد از سایت :
کم کمش ماهی با ادگاه و همکاری در فروش 50 هزار می تونید در بیارید
من که رو تبلیغات محصولات فروش توجه زیادی نداشتم ماهی بالای 20-35 در می اوردم . با تبلیغات بهینه بیشتر از اینا هم میشه در اورد
هنوز اولشه اینده پادشاهان و درخشان می بینم

خب میریم سراغ اضافات :
انجمن با بالای 3 هزار عضو و مطلب
+ دامنه اپلود سنتر عکس (بک اپش موجوده چون سرورارو تحویل دادم بک اپ گرفتم می تونید منتقل کنید . به سرور جدید تا بالا بیاد )
بنر هم سه تا داره + یه ارم
خب میریم سر قیمت :
من که واقعا ارزش کارمو می دونم بخدا میگم 600 بیشتر می ارزه ولی خب چون گرون نگفته باشم از 600 بیشتر نمی گم و کمترم نمی گم بهتره یه مزایده بذاریم ..
قیمتای پیشنهادیتونو بگین ..
به بیشتر قیمت فروخته میشه

نگران این نباشین که تخصصی در این زمینه ندارید : 15 روز بصورت حرفه ای درخدمتتان خواهیم بود : ترجمه و نویسندگی ، اموزش های مدیریتی ، نشان دادن سایت های منبع دانلود (خارجی) جهت دریافت جدیدترین برنامه ها و.. و می تونم قول بدم در این مدت طوری سایتو بروز داشته باشم که امار و الکسا همه برگرده .. و با اموزش ها شما را نیز حرفه ای خواهم کرد .

تذکرات : 1 خواهش میکنم اسپم ندیدن و از بحث خارج نشین فقط قیمتتونو بگین و اگه خریدارین یا علی ..

در ضمن رو لینکسازی خارجی هم خیلی کار کردم
مطمئنا اپ بعدی گوگل خوب جواب میده

فراموش کردم بگم عمر دامنه هم نزدیک به یک سال

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی نبود تو انجمن !!!!!!؟!!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دیتابیس انجمن رو جدا میفروشید؟

بعد مگه آدرس kingsdl.com نیس؟

واسه من باز نمیشه!

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه هر دو باهم
فول بکاپ هر دو شونو + دامین می دم .

سرورارو پس دادم ،می خواستم موقتا سایتو رو یه هاست بالا بیارم بخاطر امتحانا هنوز موفق نشدم به حتمال زیاد فردا بالا بیارمش

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوگل مدت هاست که اپ نشده پس روش حساب نکنید!
اپ بعدی خوب جواب میده ..

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
گوگل مدت هاست که اپ نشده پس روش حساب نکنید!
اپ بعدی خوب جواب میده ..

پس یه سوال دارم جسارتا
الان قیمت 600 تومن شما مبناش چیه؟ یعنی اون ویژگی که باعث شده سایت شما 600 بفروشید چیه؟

در ضمن اینکه می گید 15 روز تضمینی سایتا می ترکونید و . . . اولا رو چه حسابی؟ ثانیا این تضمین چیه؟

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز در سوال تون در پیام خصوصی کاملا توضیح دادم و در همین تاپیکم توضیح دادم.
ولی چون اینجا هم برای دوستان غضیه روشن تر بشه بازم توضیح می دم.
1-همونطور که گفتم رو رنک گوگل حساب فعلا باز نکنید چون اپدیت منظم نداره و زمانی که سایت نیمه تائسیس بوده اپ شده و دیگه نشده! ولی مطمئنا آپ بعدی رتبه خوبی بگیره .
2-الکسا گفتم خوب پیشرفت داشته تا 900 ایران بوده که مشکلات سرور پیش اومد و افت کرد که اینم قول میدم با پشتیبانی 15 روز ه ای که گفتم جون بدمش دوباره .
3-بیش از 650 پست حرفه ای که همونطور که گفتم حاصل ساعت ها ترجمه،لینک سازی،تگ سازی و.. است و به جرائت می تونم بگم یک پست کپی نبوده.
4-همین دانشی که بهتون منتقل کنم تا رو به پیشرفت باشین خودش فراوان ارزش ها داره
5-قالب حرفه ای و اختصاصی سایت
6-تا حدی سئو + لینک سازی خارجی محکم
7-رند بودن دامنه
8-داشتن انجمن
9- همینقدرم خرجش شده و..

15 روز بکوب سایت رو بروز می کنیم و هر مشکلی داشته باشید حل می کنیم + لینک سازی می کنیم . اگه 15 روز بالا نکشید(مطمئنا میکشه)20 روز خوبه!؟

لازم به توضیح بیشتر نمی دونم چون کاملا در تاپیک توضیح دادم و در پ.خ هم بهتون گفتم .
اما اگه بازم ابهاماتی وجود داشت در خدمتم .

Last edited:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز در سوال تون در پیام خصوصی کاملا توضیح دادم و در همین تاپیکم توضیح دادم.
ولی چون اینجا هم برای دوستان غضیه روشن تر بشه بازم توضیح می دم.
1-همونطور که گفتم رو رنک گوگل حساب فعلا باز نکنید چون اپدیت منظم نداره و زمانی که سایت نیمه تائسیس بوده اپ شده و دیگه نشده! ولی مطمئنا آپ بعدی رتبه خوبی بگیره .
2-الکسا گفتم خوب پیشرفت داشته تا 900 ایران بوده که مشکلات سرور پیش اومد و افت کرد که اینم قول میدم با پشتیبانی 15 روز ه ای که گفتم جون بدمش دوباره .
3-بیش از 650 پست حرفه ای که همونطور که گفتم حاصل ساعت ها ترجمه،لینک سازی،تگ سازی و.. است و به جرائت می تونم بگم یک پست کپی نبوده.
4-همین دانشی که بهتون منتقل کنم تا رو به پیشرفت باشین خودش فراوان ارزش ها داره
5-قالب حرفه ای و اختصاصی سایت
6-تا حدی سئو + لینک سازی خارجی محکم
7-رند بودن دامنه
8-داشتن انجمن
9- همینقدرم خرجش شده و..

15 روز بکوب سایت رو بروز می کنیم و هر مشکلی داشته باشید حل می کنیم + لینک سازی می کنیم . اگه 15 روز بالا نکشید(مطمئنا میکشه)20 روز خوبه!؟

لازم به توضیح بیشتر نمی دونم چون کاملا در تاپیک توضیح دادم و در پ.خ هم بهتون گفتم .
اما اگه بازم ابهاماتی وجود داشت در خدمتم .

سلام
اولا که قالب شما عمومیه و ماله یک سایت موبایل هست که الان اسمشو نمیدونم (فکر کنم پی سی موب) و قالبتون هم به هم میریزه
دوما بازدید شما الان روزانه 20 تا هم نیست
هیچکدوم از پست هاتون سئو سازی نشده
هدر سایت هم که حرفه ای نیست و یک کار آماتور هست
یا این بازدید میشه بگید چطوری ماهی 50 تومن فروش دارید؟؟

من برای خودتون می گم،قیمتی که زاشتید هیچکس نمیخره مطمئن باشید :)

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی اطلاع قضاوت نکنید !
1- درسته این قالب عمومیه قالب اختصاصیو امشب می ذارم چون تغییراتی خواستم درش بدم
2- اگه واقعا 20 تا امار داشتم که امارو نشون نمی دادم ! هنوز لحظاتی بیشتر نمیشه سایت پس از یک هفته بالا اومده !
دلیل بیارین که پستا سئو نیست ؟!
قالب اختصاصی رو هم بزودی می تونید ببینید

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای شما هنوز رو سرور جدید ست نشده یا کاش هست
چون اگه ست شده باشه باید پیام زیر رو نشون بده .
website under construction

Coming Very Soon

Last edited:

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز خواهشمندم تا اینجا اعلام نکردم که سایت اماده است . اعلام نظر در مورد سایت نکنن
باتشکر

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز خواهشمندم تا اینجا اعلام نکردم که سایت اماده است . اعلام نظر در مورد سایت نکنن
باتشکر

قصد فضولی نیست اما عرف اینه اول سایت و همه چیزشا آماده می کنند بعدا میان تاپیک می زنن نه اینکه اول تاپیک بزنی بعدا از کلی صحبت بگی تا سایت آماده نشده پست ندین
:blink::blink:

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت اماده بوده اول فقط قرار بود که دی ان اس ست بشه که با مشکل برخوردیم با اون سرور که باز از یه جا دیگه سفارش دادیم یک روز مارو معطل کردن بعد گفتن واگذار کردیم باید صبر کنید بعد رفتیم سرویس دهنده ای که هنوز یه هاست پیشش داشتیم گفتن منتقل کردیم فکر کردیم دیگه سرویس نمی خواین و فلانو فلان .. تا اینقدر طول کشید موقع امتحانات هم هست من وقت زیادی ندارم که به شدت پیگیر باشم.
الانم روی یه سرور سپردم بک اپ رستور کنن اینام گیر دادن فردا
وی پی اسامو کاش تحویل نمی دادم به این مشکل بر نمی خوردم.

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان،خریداران عزیز هم خواهشمندم فعلا بر اساس توضیحاتی که دادم قیمت مورد نظر یا پیشنهادی شونو بگن
باتشکر

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت بالا اومد .
اما خوب منتقل شده رو سرور جدید بعضی جاهای قالب بصورت ؟ میاد
که باید درستش کنم.

saeed824

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0