• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت رتبه 117 ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
چه مسخره بازی شده واقعا . این مورد چندمه پیش میاد .

منم مشکوک شده بودم از اول و برخلاف همیشه تو این تاپیک اصلا پست ندادم . گفتم باز بیام چند تا ایراد بگیرم جنجال میشه مثل دفعه قبل .

من نمیدونم اینا چه دردی ازشون مداوا میشه ؟ کاش قصد کلاه برداری داشتن ، انقدر تابلو که معلومه سر کسی کلاه نمیره. فقط وقت همه رو میگیرن .

توی تاپیک خرید خود ما که تو همین بخش انجمن هم هست ، موارد عجیب غریبی برامون پی ام شده که مرغ پخته هم خندش میگیره ! کم موندن گوگل رو هم بذارن واسه فروش . اونم با چه قیمتایی .

متاسفم واقعا

امیر خان راه زیاده برای جلوگیری از این کلاه برداری ها
مثلا توی بخش فروش دامنه یکی بشه مدیر هماهنگی
بعدا قبل از تایید تاپیک فروش آن شخص با شمارش که در هویز دامنش هست تماس بگیره اگر همون بود اجازه تاپیک صادر بشه

البته کار سختی هست بخوان به هر شخص زنگ بزنن اما چاره دیگه ای هم نیست:(

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
عجب اتفاقات عجیبی می افته توی پرشین تولز :blink: اینطور تاپیک ها خیلی مرسوم شده. قصد به بازی گرفتن آدم رو دارن یا یک پولی به جیب بزنن. خودشون بیکارن فکر میکنن دیگران هم مثل خودشون هستن.واقعآ متاسفم.. :eek:

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
مگه هتله که هرکی دلش میخواد میاد اعلام فروش واسه دامین فوردانلودز میزنه؟ نه داداش.اونجایی که این کارا رو کردن راحته، اسمش هتله. یه حال اساسی باید به این داداشه زرنگمون بدم. به قوله شاعر که میگه : تو جایی داری می ش ا ش ی که ما قبلا ر ی د ی م.دوستان آی دی این دوست عزیز رو یک لطف کنه برام پخ کنه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ساده هستید شما ! کی سایت 117 ایران رو 5 میلیون می فروشه !
اگه پول دارید سایت من رو بخرید 10 تومان قیمت گزاشتم روش

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
خب مقصر اصلی این قضیه خود ما هستیم. یه قانون نانوشته بگذارید هر کی خواست سایت بالای مثلا 100 هزار تومنی بفروشه یه پیج مخفی توی سایتش بذاره و لینک بده به مشتریای واقعی یا کاربرای با سابقه تا تایید کنن. البته اگر طرف، سایت(هاست) رو هک نکرده باشه چون اونوقت قضیه فرق میکنه!

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
های !:D

آی اَم زوکربرگ !!:f34r:

آی وانت سل مای سایت !!:cool:

یس ! یس ! فیسبوک !:(

2500 $ ! بید بید !!:goatee:

پلیز ریل بایر پخ می !!:whistle:

آنتی اسپم آن !!

بای ریگارد !;)

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام به شما بنده به قیمت پایه یعنی 5 میلیون تومان خریدارم. و اگه حاضرید حضوری با هم ملاقات کنیم و سایت منتقل بشه و بنده پول رو تحویل بدم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
سلام به شما بنده به قیمت پایه یعنی 5 میلیون تومان خریدارم. و اگه حاضرید حضوری با هم ملاقات کنیم و سایت منتقل بشه و بنده پول رو تحویل بدم.

صفحه قبل رو بخون :D

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
صفحه قبل رو بخون :D

عجب پس کلاه برداری مجازی بوده . من کلی وقت گذاشتم در مورد این سایت تحقیق کردم .

متاسفانه مردم آزاری اینترنتی تو کشور ما رو به افزایشه .:D:D:D

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
خیلی فکر کردم و فقط به این نتیجه رسیدم که ایشون تنهاهدفش تخریب سایت فور دانلود بوده وگرنه کسی پول بهش نمیداده . احتمالا با مدیر سایت مورد نظر دشمنی داشته

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خیلی فکر کردم و فقط به این نتیجه رسیدم که ایشون تنهاهدفش تخریب سایت فور دانلود بوده وگرنه کسی پول بهش نمیداده . احتمالا با مدیر سایت مورد نظر دشمنی داشته

احتمالا همینطور بوده . البته احتمال بیماری هم وجود داره

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
از مدیرای پرشین تولز میخوام بیان این تایپیک رو ببندن.ولی حذف نکنن.اسپم ها زیاد داره میشه به خاطر یه کلاه بردار.ممنون

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
در سایت دیجیتال پوینت هم این مسئله خرید و فروش سایت وجود داره و هر کسی که سایتی رو برای فروش می زاره تا مالکیت خودشو تایید نکنه هیچ خریداری بهش اطمینان نمی کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا