• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت رتبه 117 ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esmaiel_pourjaf

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سوال دیگه: چون لینک دانلود فایل وارز تو دیتابیس هست ، دیتاسنتر ایراد نمی گیره؟

نه خیر عزیز 4 ساله ایرادی نداشته بعد از این هم ایرادی نداره.دوست من فایل نرم افزار کرک شده یا چیزی که کپی رایت داشته باشه روی هاست غیر وارز آپلود شه گیر میده سرور نه اینکه آدرس لینک دانلود در دیتابیس باشه! :blink:

یه سوال از همگی: کدومتون واقعاً قصد خرید دارید؟ :D من که میگم نهایت 1-2 نفر قصدشون خرید باشه، بقیه دارن آمار میگیرن ...
- رنک آلکسا رو گفته، پس سایت مشخصه.
- سوالایی که من دیدم خیلیاش مبتدی بود. اگه میخواید با همین روند پیش برید، وقتتون رو تو همچین موضوعی نذارید! چون تخصص ندارید!

@ استارتر: شما هم کامل در مورد هاست و سرور و ... تو پست اول بنویس، تا نه این همه دنبال آمار باشن و نه سوالای تکراری پرسیده بشه.

خیلی ممنون اضافه کردم به پست اول :)
دقیقآ خیلی از افراد فقط قصد دارن تعداد مطالبشون تو انجمن بالا بره انگار!

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
لطفا شرایط رو برای من پ خ کنید . آمارگیر معتبر مثل وبگذر داری؟ اگر هست اونم بدید چک کنم .

مد نظر بود خریدارم.

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
سلام.
اول اینکه برای درآمد ماهیانه چه تضمینی وجود داره؟
ماهیانه چقدر پول برای سایت باید بدیم؟
ورودی گوگل + آمار دقیق روزانه رو میخوام/
فایل پی دی اف اکانت گوگل آنالیزتون رو میخوام.
نویسنده چند نفر داره؟
اگر سایت رو بفروشید منابع پستاتون رو مدید؟ جزئیات رو برام بفرستید . ممنونم.:)

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
یه سوال از همگی: کدومتون واقعاً قصد خرید دارید؟ :D من که میگم نهایت 1-2 نفر قصدشون خرید باشه، بقیه دارن آمار میگیرن ...
- رنک آلکسا رو گفته، پس سایت مشخصه.
- سوالایی که من دیدم خیلیاش مبتدی بود. اگه میخواید با همین روند پیش برید، وقتتون رو تو همچین موضوعی نذارید! چون تخصص ندارید!

@ استارتر: شما هم کامل در مورد هاست و سرور و ... تو پست اول بنویس، تا نه این همه دنبال آمار باشن و نه سوالای تکراری پرسیده بشه.

دوست عزیز شما خودتون احتمالا روی یک گنج نشستین و خیالتون راحته...
من دنبال یک سایت خوبم.
ولی هر کدوم آخرش یک جای کارشون میلنگه/
نمیشه به هیچ کدون آخر اعتماد کرد،نمیگم ایشون اینجوری هستند ،ولی باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت...
اگر خوب بود که مریض نیستیم. میخریم...!:blink:

esmaiel_pourjaf

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
لطفا شرایط رو برای من پ خ کنید . آمارگیر معتبر مثل وبگذر داری؟ اگر هست اونم بدید چک کنم .
مد نظر بود خریدارم.

دوست عزیز نمی خوام اطلاعات سایت رو در اختیار همه قرار بدم.فقط کسانی که خریدار واقعی هستند که مشخص بشه می تونن این مبلغ رو پرداخت کنند و قصد اسپم رو ندارن.

سلام.
اول اینکه برای درآمد ماهیانه چه تضمینی وجود داره؟
ماهیانه چقدر پول برای سایت باید بدیم؟
ورودی گوگل + آمار دقیق روزانه رو میخوام/
فایل پی دی اف اکانت گوگل آنالیزتون رو میخوام.
نویسنده چند نفر داره؟
اگر سایت رو بفروشید منابع پستاتون رو مدید؟ جزئیات رو برام بفرستید . ممنونم.:)

شما هم یک زحمت بکش و یک نگاه به پست بنده بنداز. برای درآمد هم هیچ تضمینی وجود نداره تضمین اش بار علمی فرد خریدار از اینترنت هست. که سایتی که 4 ساله داره فعالیت می کنه چجور سایتی هست.
ورودی گوگل سایت هم روزانه 10 هزار ورودی داره.
در مورد منابع پست ها هم بله منابع خودمون رو میدم به خریدار.

2 تا از دوستان باتجربه پرشین تولز که مشخص بود قصد خرید دارند پسورد وبگذر و شرایط واریز و... بهشون اعلام شد که اگر بتونن با این شرایط عمل کنن بهشون واگذار میشه.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دوست عزیز من توانایی خرید سایت شما رو دارم ، میشه تلفن تماستان را برایم ارسال بفرمایید؟

در ضمن اطلاعات از هاست ها یا سرورهایتان و همچنین نحوه پرداخت شارژ ماهانه سرورها برایم ارسال بفرماییید

ممنون منتظرم

esmaiel_pourjaf

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوست عزیز من توانایی خرید سایت شما رو دارم ، میشه تلفن تماستان را برایم ارسال بفرمایید؟

در ضمن اطلاعات از هاست ها یا سرورهایتان و همچنین نحوه پرداخت شارژ ماهانه سرورها برایم ارسال بفرماییید

ممنون منتظرم

پ خ شد

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قصد راه اندازی سایت دانلود داشتم دقیقا :D

1) مهمترین مشکل من بحث ضمانت هست :blush: : راستش خودم خاک اینترنت تو حلقمه داداش توهین نشه اما خرید 3 هزار تومنی هم تو اینترنت اعتباری بهش نیست چه رسد به 5 ملیونی

لطفا بگید در نحوه خرید چه ضمانتی هست + بانک اطلاعاتی چه ضمانتی هست روش ؟ آخه شده بانک یک سایت هم تو همین انجمن فروختن

یعنی من خریدار اولا به چه تضمیینی 5 ملیون را بدم؟
ثانیا به چه تضمینی 5 میون را که دادم بانک اطلاعاتی سایت محفوظه برای خودم؟

2) وبگذر

3) آخرین قیمت شما ؟

4) می تونید تو چند قسط بدهید؟

مهمترین مشکل من بخش ضمانت کار هست در صورت داشتن راه حل لطفا شمارتون هم بدین

یا حق

esmaiel_pourjaf

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام
قصد راه اندازی سایت دانلود داشتم دقیقا :D

1) مهمترین مشکل من بحث ضمانت هست :blush: : راستش خودم خاک اینترنت تو حلقمه داداش توهین نشه اما خرید 3 هزار تومنی هم تو اینترنت اعتباری بهش نیست چه رسد به 5 ملیونی

لطفا بگید در نحوه خرید چه ضمانتی هست + بانک اطلاعاتی چه ضمانتی هست روش ؟ آخه شده بانک یک سایت هم تو همین انجمن فروختن

یعنی من خریدار اولا به چه تضمیینی 5 ملیون را بدم؟
ثانیا به چه تضمینی 5 میون را که دادم بانک اطلاعاتی سایت محفوظه برای خودم؟

2) وبگذر

3) آخرین قیمت شما ؟

4) می تونید تو چند قسط بدهید؟

مهمترین مشکل من بخش ضمانت کار هست در صورت داشتن راه حل لطفا شمارتون هم بدین

یا حق

خیالتون از بابت درآمد سایت راحت باشه.من درآمد حداقل 600 ت در ماه رو ضمانت می کنم.

بهتون پ خ زدم.

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
قابل توجه وبمستر های عزیز

بنده با مدیر سایت 4downloads.ir تماس گرفتم
با شماره موبایل ایشون و گفتند ما اصلا اعلام فروش نکردیم واسه سایتمون

خواهشا مسئولین رسیدگی کنند

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
عجبـــــــــــ :)

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان بنده هم با مدیر سایت 4downloads تماس داشتم و ایشان در این رابطه چنین فرمودند:

خیر همچین موضوعی را ما در جایی منعکس نکرده ایم. ظاهرا فرد کلاهبردار و یا نیت دیگری از این موضوع داشته است.
لطفا به همه دوستان اعلام کنید. شماره تماس یا آدرسی از این یارو دارند حتما توی فروم ذکر کنند تا پیگیر قضایی این مسئله باشم .
با سپاس فراوان

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
جالب اینجاست که وقتی بهش گفتم من تا امشب پولا شاید بریزم به حسابت یک شماره بده

کفت پول قبضما ندادم و شمارم مسدوده :D:D

من اگر بچه 6 ساله هم بود شک می کردم که وقتی سایتی درامدش ماهی 600 تومن باشه پول قبض نمی ده؟؟؟؟؟

من یک ساعت با یارو چت کردم

می دونید چی گفت گفت برای اطمینان 500 تومن اولیه را به همون حساب وارد کنید :eek::eek::eek: آخه من پول می ریختم به حساب رئیس واقعی سایت چه سودی واسه این کلاهبردار داشت؟

MEHDIshop

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنده هم با مدیر سایت 4downloads تماس داشتم و ایشان در این رابطه چنین فرمودند:

خیر همچین موضوعی را ما در جایی منعکس نکرده ایم. ظاهرا فرد کلاهبردار و یا نیت دیگری از این موضوع داشته است.
لطفا به همه دوستان اعلام کنید. شماره تماس یا آدرسی از این یارو دارند حتما توی فروم ذکر کنند تا پیگیر قضایی این مسئله باشم .
با سپاس فراوان

ساده ای ؟؟؟

نه شماره ای داده نه هیچی

بعید نیست از کافی نت اومده باشه.

فقط از یک راه می شه و اون اینکه تمام این پست ها را پاک کنیم و وقتی ایشون امشب تشریف میاره وانمود کنیم خریداریم و شماره حساب ازش بگیریم بابت ریختن 5 ملیون تا شک نکنه و شماره حساب بده :D:D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چه مسخره بازی شده واقعا . این مورد چندمه پیش میاد .

منم مشکوک شده بودم از اول و برخلاف همیشه تو این تاپیک اصلا پست ندادم . گفتم باز بیام چند تا ایراد بگیرم جنجال میشه مثل دفعه قبل .

من نمیدونم اینا چه دردی ازشون مداوا میشه ؟ کاش قصد کلاه برداری داشتن ، انقدر تابلو که معلومه سر کسی کلاه نمیره. فقط وقت همه رو میگیرن .

توی تاپیک خرید خود ما که تو همین بخش انجمن هم هست ، موارد عجیب غریبی برامون پی ام شده که مرغ پخته هم خندش میگیره ! کم موندن گوگل رو هم بذارن واسه فروش . اونم با چه قیمتایی .

متاسفم واقعا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا