• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های دانلود از نظر عرف و شرع!

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
بیایید برید اسید پاشی کنید سایت دانلود چیه..
دو بطری اسید نیاز داریم هر کی داشت پ.خ کنه واسم..

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
کل نوشته شما "سفسطه تو هم بدی" بود که دارای هیچ ارزش منطقی نیست
سفسطه تو هم بدی چیست ( برگرفته از سایت هم میهن )
"سفسطه ی توهم بدی یکی از پر کاربردترین سفسطه های مورد استفاده در گفتار و نوشتار است که جایگاهش بیش تر در پاسخ به نقدی است که از ما صورت گرفته.
یعنی در جواب بجای پاسخ به نقد به اندیشه یا فکر یا گذشته یا آینده یا هر چیز پیرامون طرف مقابل بپردازیم. (که چیزی که اینجا مهم است اینجاست که اگر هم نقد متقابل در پاسخ به نقد هم درست باشد بازهم چیزی از ارزش و بنیان درستی نقد اول کاسته نشده). یعنی مثلا در یکی از مثالهای زیر. سیگاری بودن خود دکتر باعث نمی شود سیگار برای ما ضرری نداشته باشد و یا کثیف بودن من باعث تمیز بودن شما نمی شود.
چند مثال:
من به شما می گویم به فلان دلیل و فلان عینیتی که داریم می بینیم. چقدر تو کثیفی و نظافت را رعایت نمی کنی. =====>شما در جواب می گویید خودت که کثیف تری. (اگر فرض کنیم که من هم کثیف باشم. این باعث تمیز بودن شما نمی شود و اگر واقعا شما نظافت را رعایت نکرده باشد همچنان نقدی که از شما صورت گرفته پا بر جاست) (یعنی عدم پاسخ دادن به عدم نظافت از جانب شما و توجیه شدن با اینکه خودت هم کثیفی).
یا مثالی عمومی دیگر:
دکتری بر پایه ی دانشی که دارد به شما می گوید سیگار کشیدن برای سلامتی مضر است ====> شما در جواب می گویید خودت هم می کشی. (خودت هم بدی). پس با این حساب اعتبار حرف طرف را زیر سوال می بریم. (بازهم عدم توجه به دلایل و منطقی که از نقد اول پشتیبانی می کند)."

با توجه به اینکه شما در خصوص سایتهای دانلود یعنی منتشر کننده صحبت می کردی نظر من هم در مورد انتشار دهندگان این نرم افزار ها بود نه افرادی که دانلود می کنند
که شما حرف من رو از منتشر کنندگان تغییر دادی به دانلود کنندگان که اون تازه خودش می شه سفسطه پهلوان پنبه یعنی حرفت کلا غلط اندر غلط بود :D
حکایت شما هم حکایت اینه:
"يکی را گفتند : عالم بی عمل به چه ماند ؟ گفت به زنبور بی عسل .
"
در حقیقت پاسخ شما چنان محکم بود و حالت تحکمی داشت که گویی خود از مسائل موجود مبرا هستید!!! حال آنکه خود نیز جزیی از مسئله موجود هستید!!! در هر صورت من و شماییم که اعمالمون به وجود سایت های دانلود ختم میشه تا بهشون سودی برسه! وگرنه اگر من و شما دانلود نمی کردیم وجود این سایت ها همچون وجود چشمه بی آب بود که نه آن چشمه خود را در توجه عموم می بیند(که در نتیجه هر روز خشک تر از دیروز می شود) و نه کسی به آن توجه خواهد کرد!!!
یکی هزار تومان میدزد و دیگری 3 هزار میلیارد تومان!! در صورت مسئله هر دو دزد هستند! پس شما قبول دارید که خودتان دزد هستید ولاغیر!!! البته امام علی (ع) می فرماید که "نگاه کن چه چیزی گفته می شود، نگاه نکن چه کسی می گوید" که با این تعبیر باید گفت حرف شما قابل تامله ولی باید دانست که هر حرفی رو باید در چارچوب خودش زد نه در تحکم! بدتر این است که کسی حرف می زند که خود عالم بی عمل است و سخن تحکم آمیز او ممکنه فرد مقابل رو از واقعیت دور کند چرا که با خود می گوید ببین چه کسی دارد چقدر گنده گنده حرف میزند! پس وای به حال زمانی که حرف محکم از زبان نااهلش در آید!
در کل در اصل قضیه فرقی ندارد و کار کار غلطی است ولی به اعمال خودمان نگاه کنیم و بعد دیگران را اینگونه محکوم کنیم! در کل بنده با ادبیات پست اول شما مشکل داشتم که طوری خودتون رو پرچمدار حمایت از حقوق مولف نشان دادید و ناقضان کپی رایت را محکوم کردید و طوری موضوع را بیان کردید که انگار همه آدم حسابی نیستند و همه دزدند و همه از شرع و دین هیچی حالیشون نیست حال آنکه خود جزو همه هستید!!!
پیروز و سربلند باشید!
یا حق!

Last edited:

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
عجب تاپیک فلسفی باحالی شده . من هم مثل شما دنبال جواب بودم ولی به نتیجه ای نرسیدم . وجدانم میگه کار درستی نیست . عقلم میگه مشکلی نداره برو تو کارش . بین وجدان و منتطق موندم چیکار کنم .

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
عجب تاپیک فلسفی باحالی شده . من هم مثل شما دنبال جواب بودم ولی به نتیجه ای نرسیدم . وجدانم میگه کار درستی نیست . عقلم میگه مشکلی نداره برو تو کارش . بین وجدان و منتطق موندم چیکار کنم .
دقیقا من هم عین شمام!!!! وجدانم میگه درست نیست! ته دلم هم احساس خوبی ندارم! اما از لحاظ عقلی و شرعی هیچ دلیلی محکمی مبنی بر غلط بودن این کار ندارم! آخه وقتی خودشون مارو تحریم کردن از طرفی شرع هم که میگه کافر هستن و این کار مشکلی نداره(البته بسته به مرجع تقلید داره) و از طرف دیگه هیچ قراردادی کشور ما با سازندگان این محصولات نداره و از طرف دیگر به این سازندگان سود میرسه که هیچ ضرری نمیرسه! خب با این اوصاف چرا پس باید در این کار تردید وجود داشته باشه به غیر از احساس و وجدانمون که راه احساس اکثرا از منطق و عقل جدا بوده!!! والا تو کشورهای خارجیش که هیچ منع و تحریمی برای خرید نرم افزار و بازی و فیلم و غیره وجود نداره، طرف میاد سایت های تورنت و دانلود رایگان راه میندازه و راست راست داره ازش درآمد کسب میکنه حالا ماکه هزار دلیل برای این موضوع داریم وجدان درد میگیریم!!! همین تلویزیون ملی خودمون حق پخش فیلم هارو فکر کنم اصلا رعایت نمیکنه و هممون هم میشینیم نگاه میکنیم! (http://www.isna.ir/fa/print/93043016957/پرکردن-آنتن-صداوسیما-با-فیلم-های-دانلودی)
واقعا نمیدونم باید چیکار کرد! خیلی دوست دارم بیام تو این کار ولی این احساس و وجدانم اجازه نمیده از اون طرف عقلم هزارتا دلیل میاره که مشکل خاصی نداره و شرع هم که خیلی ها میگن مشکلی نداره اگر سازندگانشون کافر جربی باشن که اکثرا هم هستن!!! فکر کنم این یه موضوعی که هرکسی باید با خودش حل کنه!!!

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام خدمت دوستان عزیز خب موضوع که مشخصه و این مسئله برای من خیلی مهمه که بدونم محتوای سایت های دانلود رایگان از لحاظ شرع و عرف چجوری هست!
اگر واضح تر بخوام بگم منظورم اینه که الان تو ایران سایت های دانلود نرم افزار و بازی ویندوز و اندروید و دیگر سیستم عامل ها پر هست که بصورت رایگان و کرک شده قرار میدن تو سایتاشون! که تو همین سایت ها مستندها و آموزش های پولی شرکت های معروف هم به رایگان برای دانلود وجود داره! یا سایت های فیلم که فیلم های روز رو با کیفیت بالا به صورت رایگان یا با اشتراک (که پولش به جیب خودشون میره) قرار میدن یا سایت های موزیک که آهنگ های خارجی و آلبوم های خارجی که اونور آبی ها برای استفاده ازشون پول میپردازن رو به رایگان میذارن! (آهنگ های ایرانی هم که خب خود خواننده ها از خداشونه سایت ها بذارن چون بستری مثل آیتونز تو ایران وجود نداره! در مورد آلبوم های ایرانی هم که به نظر من نباید گذاشته شن برای دانلود)
با همه این ها حالا کاری نداریم که خود عرف تو ایران داره از همین سایت ها استفاده میکنه و تو گجت های هر کدوم از ما مطمئنا صدها دلار نرم افزار کرک شده وجود داره! و از طرفی، خود سازندگان این نرم افزارها و بازی ها و فیلم ها هم که مارو تحریم کردن و دور زدن تحریم خودش یک مشکل دیگره!
و اینکه درسته که همه ما از همین نرم افزارها و بازی ها و فیلم ها و موزیک های پولی که به صورت رایگان دانلود کردیم، استفاده می کنیم اما سایت های پخش کننده این محصولات رو درسایت هاشون بصورت عمده قرار میدن و اگر قرار باشه گناهی شکل بگیره اونوقت اگر ما یک کار خطا میکنیم این سایت ها هزاران هزار خطا میکنن چونکه هزارن نفر از هزاران مطلبشون استفاده میکنن! (البته اگر سایت های ایرانی هم نباشن سایت های خارجی هستن که در راسشون سرویس های تورنت هست که خب این دلیلی بر حذف صورت مسئله نیست!)
حالا اینو من میخوام بدونم که آیا با تمام چیزهایی که مطرح شد در کل به نظرتون کار این سایت های ایرانی از لحاظ شرع و عرف مشکلی نداره؟؟!!!!! به نظر شما پولی که در میارن حلاله؟!!!!!
ممنون میشم از دوستان اگر همکاری کنن تا این موضوع کمی ابهام زدایی بشه! اینم بگم که گذاشتن محصولات پولی ایرانی به رایگان که به نظر بنده کار غلطی هست ولی من هدفم از این تاپیک بررسی این موضوع حول نرم افزارها و بازی ها و فیلم ها و مستندها و آموزش ها و موزیک ها و آلبوم ها و دیگر محصولات خارجی هست!
داداش من وقتی خارجی ها آی پی ایران راقبول ندارن و به رسمیت نمیشناسن یا به قول خودمون آدم به حساب نمیارن، چه انتظاری از ما داری؟
حتی اگه بخوایم بخریم هم نمیتونیم چرا؟ چون حق افتتاح حساب در خارج یا حتی بانک های اینترنتی را نداریم و اگر بخوایم بخریم هم نمیتونیم پرداخت کنیم

ruhollah_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من كار به حلال و حرام بودن مطالب يا نرم افزار ها ندارم يك سري از پست هاي اين تاپيك رو خوندم همه موندن سر دو راهي

عزيز اگه ميخواي رعايت كني پس واقعا" بايد رعايت كني نه اينكه بگن چون مال مشرك هست استفاده از فايل كپي شده اشكال نداره
طرف اگه مسلمون هم نباشه به نظر من حق انساني اين اجازه رو نميده كه بخواي چيزي كه اون براش زحمت كشيده رو رايگان مال خود كني
غير از دو حالت نداريم ( كاري هم به اسلام نداريم )
يا رعايت ميكنيد
يا رعايت نميكنيد

من به شخصه وضعم طوري نيست كه رعايت بكنم چون از لحاظ مالي با توجه به اوضاع كشور يه ويندوز نزديك 500 تومن ميشه ( به طور مثال )
و هر كدوم از نرم افزار هاي پولي هم همينطور كه هزينه اشون از خريد يك سيستم هم بيشتر ميشه

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
داداش من وقتی خارجی ها آی پی ایران راقبول ندارن و به رسمیت نمیشناسن یا به قول خودمون آدم به حساب نمیارن، چه انتظاری از ما داری؟
حتی اگه بخوایم بخریم هم نمیتونیم چرا؟ چون حق افتتاح حساب در خارج یا حتی بانک های اینترنتی را نداریم و اگر بخوایم بخریم هم نمیتونیم پرداخت کنیم
حرفاتون درسته ولی فقط یه ترسی که وجود داره اینه که حالا اگر تحریمو برداشتن چه بهانه ای باید بیاریم برای کارمون؟!
من كار به حلال و حرام بودن مطالب يا نرم افزار ها ندارم يك سري از پست هاي اين تاپيك رو خوندم همه موندن سر دو راهي

عزيز اگه ميخواي رعايت كني پس واقعا" بايد رعايت كني نه اينكه بگن چون مال مشرك هست استفاده از فايل كپي شده اشكال نداره
طرف اگه مسلمون هم نباشه به نظر من حق انساني اين اجازه رو نميده كه بخواي چيزي كه اون براش زحمت كشيده رو رايگان مال خود كني
غير از دو حالت نداريم ( كاري هم به اسلام نداريم )
يا رعايت ميكنيد
يا رعايت نميكنيد

من به شخصه وضعم طوري نيست كه رعايت بكنم چون از لحاظ مالي با توجه به اوضاع كشور يه ويندوز نزديك 500 تومن ميشه ( به طور مثال )
و هر كدوم از نرم افزار هاي پولي هم همينطور كه هزينه اشون از خريد يك سيستم هم بيشتر ميشه
دقیقا بحث سر همینه که خودتون هم اشاره کردید! شما میگین حق انسانی داره! خب ما هم حق انسانی داریم ولی اونا که رعایت نمیکنن و مارو تحریم کردن پس دیگه چه حقی باقی میمونه برای اونا؟!
بعد چیز دیگری هم که هست اینه که سایت دانلود بیشتر از این که از دانلودهاش به یه جایی برسه از تولید محتواش به جایی خواهد رسید که این به معنی دسترنج و تلاش هست! یعنی شما در نظر بگیر که اگر ما بیایم همین الان سایتی بزنیم که برای هر مطلب فقط یه تیتر داشته باشه و یه عکس و یه لینک دانلود خب مطمئنا به جایی نمیرسه! بلکه باید تولید محتوا کرد که خودش یعنی زحمت و حالا فقط مشکل اینجاست که خود اصل موضوع یذره مشکوکه!!! وگرنه ما داریم بیشتر نتیجه تلاش خودمون رو میبینیم!

ruhollah_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ببين زحمت سايت كلا" بحثش جدا هست و ما كاري نداريم كه چه زحمتي داره

در مورد اين كه اونا ما رو تحريم كردن عزيز من نميگم خيلي روشن فكر هستم ولي يه چيزي بين خود ما آدما ها هست الا خداي نكرده داداش يا آبجي خودت بهت يه حرف بزنه و بهت بر به خوره تا دو روز باهاش حرف نميزني دو تا مملكت شروع كردن چندين سال بهم بد و بيراه گفتن خب روابط اجتماعي اونا قوي تر بود ما رو گوشه نشين كردن و با اين حال باز ما به رويه قبلي ادامه داديم خب معلومه اونا هم بيكار نميشينن

خب از بحث دور شديم به نظر من اسلام دين خوبيه و ما هستيم كه داريم احساسي برخورد ميكنيم به جاي اين كار بايد انساني فكر و برخورد كنيم من تو لينكي كه يكي از دوستان گذاشته بودم خوندم گفت كه چون اون طرفي ها مشرك هستند مشكلي نيست كه از نرم افزار اونها استفاده بشه يه سوال برام پيش اومد مگه مسيحيت دين خدا نيست ؟؟
ساده ترين مثال سيستم عامل ويندوز آيا شما ميدوني كه سازندگانش همگي بي دين (كافر و مشرك ) هستند ؟؟ شايد مسلمون و مسيحي هم داخلشون بوده و زحمت كشيده باشه براش
اگه بحث سر دولت باشه كه دولتمردا بي دين هستن پس اولين كشور تركيه است چون 98 درصد مردم مسلمان هستند ولي دولتمردا بي دين
يه سوال ديگه آقاي بيل گيتس سرمايه دارترين مرد دنيا كم كمك كرده به مردم فقير و خيريه ها
آيا ما حاضر هستيم كه از 13 ميليارد دلار پول خودمون رو همينجوري بگذريم براي مردم ديگه ؟؟؟

و در آخر اي كاش به جاي اين كه از هم كپي كنيم اينقدر ( حتي سايت دانلود هم كپي كاري شده ) اونم فايل هايي كه يه سايت براش 10 تا لينك ميزاره ميومديم و سايت آموزشي بيشتر ايجاد ميكرديم تا دانشمون بيشتر بشه من داخل وب خيلي گشتم براي اسكريپتي يه سايت زده شد براي هر فيلم و سريال يه سايت زده شد ( چه زبان خارجي و چه زبان فارسي ) ولي آيا هيچكدوم اومدن بدون چشم داشت نرم افزار ها رو آموزش بدن من كه كم ديدم همچين چيزي
اي كاش كه اين سايت ها بيشتر بشه

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
ببين زحمت سايت كلا" بحثش جدا هست و ما كاري نداريم كه چه زحمتي داره

در مورد اين كه اونا ما رو تحريم كردن عزيز من نميگم خيلي روشن فكر هستم ولي يه چيزي بين خود ما آدما ها هست الا خداي نكرده داداش يا آبجي خودت بهت يه حرف بزنه و بهت بر به خوره تا دو روز باهاش حرف نميزني دو تا مملكت شروع كردن چندين سال بهم بد و بيراه گفتن خب روابط اجتماعي اونا قوي تر بود ما رو گوشه نشين كردن و با اين حال باز ما به رويه قبلي ادامه داديم خب معلومه اونا هم بيكار نميشينن

خب از بحث دور شديم به نظر من اسلام دين خوبيه و ما هستيم كه داريم احساسي برخورد ميكنيم به جاي اين كار بايد انساني فكر و برخورد كنيم من تو لينكي كه يكي از دوستان گذاشته بودم خوندم گفت كه چون اون طرفي ها مشرك هستند مشكلي نيست كه از نرم افزار اونها استفاده بشه يه سوال برام پيش اومد مگه مسيحيت دين خدا نيست ؟؟
ساده ترين مثال سيستم عامل ويندوز آيا شما ميدوني كه سازندگانش همگي بي دين (كافر و مشرك ) هستند ؟؟ شايد مسلمون و مسيحي هم داخلشون بوده و زحمت كشيده باشه براش
اگه بحث سر دولت باشه كه دولتمردا بي دين هستن پس اولين كشور تركيه است چون 98 درصد مردم مسلمان هستند ولي دولتمردا بي دين
يه سوال ديگه آقاي بيل گيتس سرمايه دارترين مرد دنيا كم كمك كرده به مردم فقير و خيريه ها
آيا ما حاضر هستيم كه از 13 ميليارد دلار پول خودمون رو همينجوري بگذريم براي مردم ديگه ؟؟؟

و در آخر اي كاش به جاي اين كه از هم كپي كنيم اينقدر ( حتي سايت دانلود هم كپي كاري شده ) اونم فايل هايي كه يه سايت براش 10 تا لينك ميزاره ميومديم و سايت آموزشي بيشتر ايجاد ميكرديم تا دانشمون بيشتر بشه من داخل وب خيلي گشتم براي اسكريپتي يه سايت زده شد براي هر فيلم و سريال يه سايت زده شد ( چه زبان خارجي و چه زبان فارسي ) ولي آيا هيچكدوم اومدن بدون چشم داشت نرم افزار ها رو آموزش بدن من كه كم ديدم همچين چيزي
اي كاش كه اين سايت ها بيشتر بشه
در مورد اینکه وقتی نمیدونم تو شرکت فرد مسلمون هست یا نه که فکر کنم مبنارو بر این میذاریم که نیست و مشکلی نداره استفاده از محصول بصورت رایگان (البته باز هم تاکید میکنم که فکر کنم اینطوریه و مطمئن نیستم!)
در مورد سایت آموزشی و این چیزا واقعا حرفتون درسته ولی این رو باید در نظر داشته باشید که واقعا نمیشه از این طریق درآمد زیادی تو ایران داشت و اصلا نمیصرفه! مخصوصا اگر بخوای به رایگان بذاری!!! برای همین کلا وب ایران کلاسش از سطح جهانی متمایزه! برای همینه که همه میرن دنبال سایت های تفریحی و دانلود و این چیزا! چون تو ایران درآمد از طریق چنتا آموزش که بخوای رایگان بذاری سخته! اونوقت وقتی بازدید کننده سایت های تخصصی کمتره باید از کجا درآمد داشته باشی؟! مگر اینکه آموزش هارو پولی بذاری که اون هم در شرایط خاص خریدار پیدا میکنه! مثل زمانی که آموزش هات کمیاب باشن و نمونه فارسیش به رایگان نباشه و به درد بخور باشن و اصولی و درست تولید شده باشن!
حالا بماند که خود تخصص داشتن هم کار آسونی نیست! چون باید در یک چیز تخصص بالا داشت تا موفق بود!

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
در مورد اینکه وقتی نمیدونم تو شرکت فرد مسلمون هست یا نه که فکر کنم مبنارو بر این میذاریم که نیست و مشکلی نداره استفاده از محصول بصورت رایگان (البته باز هم تاکید میکنم که فکر کنم اینطوریه و مطمئن نیستم!)
:eek:
یعنی اگر برنامه نویس مسلمان نباشه دزدی ازش ایرادی نداره ولی همون برنامه نویس مسلمان باشه آنوقت دزدی ازش حرامه؟
بعد میگن این داعش از کجا آمده!

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
:eek:
یعنی اگر برنامه نویس مسلمان نباشه دزدی ازش ایرادی نداره ولی همون برنامه نویس مسلمان باشه آنوقت دزدی ازش حرامه؟
بعد میگن این داعش از کجا آمده!
شما چرا مغلطه میکنی عزیز من؟! اینو من نگفتم که!!!
این رو اهل شرعش گفتن! اونم گفتم فکر کنم!
بعد شما سعی کن لحنتو عوض کنی! یعنی خودت خودتو دزد میدونی؟!!
شما عادت داری چیزای بی ربطو به هم ربط بدی؟!! آخه اصلا این چه ربطی به داعش داره؟! چارتا دانلود نرم افزار و این چیزارو شما با داعش یکسان میکنی؟!!!!!!! هروقت با ویندوز اورجینال کار کردی و نرم افزارای گوشیت و کامپیوترت اورجینال بودن و بابتش پول لایسنس دادی، شما هم بیا پرچمدار حمایت از قانون کپی رایت شو!
منم نمیگم این کار درستیه ولی دیگه اسمشو لطفا دزدی نذارید! حالا هی ما بگیم نره شما بگو بدوش!
ماشالا اعتماد به نفستون در حدیه که داری کل مملکت ایران رو دزد خطاب میکنی! دیگه نمیدونم چی باید گفت به شما! واقعا تاسف باره!
موفق باشید!

بالا