hojatalimohhamadi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 21
- لایکها
- 9
popupads.ir کلاهبردار هست 300 هزار تومان من رو واریز نکردن . شکایت قطعی هست .
خیرشما حتما سیستم دیگه ای را ندیدید یا تست نکردید که این سیستمه .... براتون بهترین هست
من با چندتا سایت پاپ اپ کار کردم ، اینجا براتون تجربه کار باهاشون رو میگم.
سایت Popkade : شمارش اش متوسطه (نه کمه نه زیاد) ، پشتیبانی خیلی بدی داره ، واریزی هاشون هم خیلی بالا پایین داره ، فقط یکبار در هفته میتونید درخواست واریز بدید ، همون هم گاهی اوقات یک هفته طول میدن تا واریز بشه ، اما خوب پول تون رو میدن.
سایت Popmaster : شمارش نرماله ، پرداختی هاشون هم هر وقت درخواست دادم ، نهایت یکی دو روز واریزی داشتن. پشتیبانی شون هم مشکلی نداشتم باهاشون.
سایت Facenama : شمارش خوبه ، اما قیمت هر پاپ آپ هم یک مقدار پایینه ، واریزشون هم بد نیست ، ۲-۳ روز طول میکشه ، پشتیبانی هم فقط از طریق ایمیله هیچ بخش تیکتی ندارن !
سایت Lordpopup : شمارش متوسط ، پرداختی هاشون هم با تاخیر انجام میدن و من راضی نبودم.
سایت Nextpopup : این سایت کلاهبرداه ، به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ، پولم رو پرداخت نمیکنن و میگن به خاطر اینکه پاپ آپ مون اول از همه تو سایت تون باز نشده (با اینکه همچین چیزی اصلا توی قوانین سایت وجود نداره)، پرداخت نمیکنیم ! در حال حاضر درام کارهای شکایت ازشون رو انجام میدم.
سایت as-popup : شمارش متوسط ، پرداختی هاشون هم خوبه و پشتیبانی بدی نداره ، بزرگترین مشکل اش این بود که برای آی پی های خارجی سایت اسپم آلوده رو تو پس زمینه سایت تون لود میکنن و همین کار باعث شد سایتم از طرف گوگل جریمه بشه ، اگر از سایت شون استفاده میکنید ، حواستون باشه و با آی پی خارجی سایت تون رو چک کنید.
این صفحه قوانین شون هست ، زمانی که من به خودشون هم نشون دادم ،( اون گزینه رو جدیدن اضافه کردن )من تازه در Nextpopup عضو شدم و نظری راجع به شمارش و پرداخت این سایت ندارم ولی هنگام عضویت یه چنین قانونی را که اول باید پاپ اپ این سایت باز بشه یه جایی خوندمش .