• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت پاپ آپ معتبر و سالم معرفی کنید

hojatalimohhamadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
popupads.ir کلاهبردار هست 300 هزار تومان من رو واریز نکردن . شکایت قطعی هست .

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
میدونم شما خواستید معرفی کنیم اما بنده پیشنهاد میکنم که خودتون پاپ آپتون رو اجاره بدید و یا محصولی برای فروش بذارید .
با احترام به سایت های پاپ آپ درستکار متاسفانه تعداد سایت های کلاهبردار در پاپ آپ افزایش شدیدی پیدا کرده .
اگر سایتتون رو دوست دارید بیشتر مراقبش باشید .

oldenZoro

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان
پاپ مستر خیلی برای من کم شمارش می کنه .که البته میگن این مشکل مربوط به آیپی ها ی تکراری داخل سیستم هست .
آیا سیستم جایگزین که معتبر باشه هست؟ مکس پاپ آپ هنوز فعال هست؟ کسی باهاش کار می کنه؟

Last edited:

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
من با چندتا سایت پاپ اپ کار کردم ، اینجا براتون تجربه کار باهاشون رو میگم.
سایت Popkade : شمارش اش متوسطه (نه کمه نه زیاد) ، پشتیبانی خیلی بدی داره ، واریزی هاشون هم خیلی بالا پایین داره ، فقط یکبار در هفته میتونید درخواست واریز بدید ، همون هم گاهی اوقات یک هفته طول میدن تا واریز بشه ، اما خوب پول تون رو میدن.
سایت Popmaster : شمارش نرماله ، پرداختی هاشون هم هر وقت درخواست دادم ، نهایت یکی دو روز واریزی داشتن. پشتیبانی شون هم مشکلی نداشتم باهاشون.
سایت Facenama : شمارش خوبه ، اما قیمت هر پاپ آپ هم یک مقدار پایینه ، واریزشون هم بد نیست ، ۲-۳ روز طول میکشه ، پشتیبانی هم فقط از طریق ایمیله هیچ بخش تیکتی ندارن !
سایت Lordpopup : شمارش متوسط ، پرداختی هاشون هم با تاخیر انجام میدن و من راضی نبودم.
سایت Nextpopup : این سایت کلاهبرداه ، به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ، پولم رو پرداخت نمیکنن و میگن به خاطر اینکه پاپ آپ مون اول از همه تو سایت تون باز نشده (با اینکه همچین چیزی اصلا توی قوانین سایت وجود نداره)، پرداخت نمیکنیم ! در حال حاضر درام کارهای شکایت ازشون رو انجام میدم.
سایت as-popup : شمارش متوسط ، پرداختی هاشون هم خوبه و پشتیبانی بدی نداره ، بزرگترین مشکل اش این بود که برای آی پی های خارجی سایت اسپم آلوده رو تو پس زمینه سایت تون لود میکنن و همین کار باعث شد سایتم از طرف گوگل جریمه بشه ، اگر از سایت شون استفاده میکنید ، حواستون باشه و با آی پی خارجی سایت تون رو چک کنید.

من تازه در Nextpopup عضو شدم و نظری راجع به شمارش و پرداخت این سایت ندارم ولی هنگام عضویت یه چنین قانونی را که اول باید پاپ اپ این سایت باز بشه یه جایی خوندمش .

A-L pc

Registered User
لایک‌ها
180
من تازه در Nextpopup عضو شدم و نظری راجع به شمارش و پرداخت این سایت ندارم ولی هنگام عضویت یه چنین قانونی را که اول باید پاپ اپ این سایت باز بشه یه جایی خوندمش .
این صفحه قوانین شون هست ، زمانی که من به خودشون هم نشون دادم ،( اون گزینه رو جدیدن اضافه کردن )
چیزی که مهمه اینکه زمانی که کدشون روی سایت من بود ، همچین قانونی نداشتن ، حتی زمانی که من درخواست واریز دادم هم همچین قانونی ندیدم ، موقع پرداخت که شد ، امدن این قانون رو گذاشتن ، حالا شما قضاوت کنید ، این کار دزدی نیست ؟(حروم خوری تو روز روشن است)

اینهایی که میان از nextpopup تعریف میکنن ، یا از خودشون هستن یا اینکه تعداد آی پی اش پایین هست ، من تا زمانی که تعداد آی پی کم بود ، مشکلی نداشتم ، پولت که زیاد بشه ، زورشون میاد پرداخت کنن ،‌
Untitled-1.jpg

بالا