• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت چند زبانه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان میخواستم بدونم من یه سایت فارسی رو به طور کامل بر اساس قالب بخوام به چند زبان دیگه بطور مثال انگلیسی،عربی،فرانسه،روسیه و چینی برگردونم(ترجمه بصورت کامل)،چجوری باید اینکارو بکنم تو ایران که فک نکنم بشه راحت کسیو پیدا کرد مثلا زبان فرانسه یا چینی بلد باشه و به برنامه نویسی هم مسلط باشه درسته!?
حالا باید بیام اول به انگلیسی برگدونم بعدش دونه دونه بدم مترجمای خودمون ترجمه کنن و یا بدم سایتای فریلنسر خارجی متن انگلیسیو به همراه قالب سایتو به زبان مثلا فرانسه و چینی برام دربیارن?
البته میدونم یسری افزونه ها هست که اینکارو انجام میدن بدون هیچ دردسری ولی خب اونا عین گوگل ترنسلیت ترجمه شون خیلی نامفهومه..
یه سوال دیگه اینکه اگه بیام چند تا زبان تو سایت بذارم سایت سنگین میشه و موقع بالا اومدن سایت کاربرهارو اذیت میکنه یا نه?
اگه کسی راه چاره ای داره لطفا راهنمایی کنید خیلی برام این موضوع مهمه

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
اول باید اسکریپتتون مشخص بشه. اختصاصیه؟وردپرس،جوملا و...
میتونید از ماژول و افزونه تا حدودی استفاده کنید یا هر زبان رو جدا کنید مثلا:
site.com/en
site.com/fr
site.com/ar
و...

اما موضوع سنگینی سایت و یا جوابگو بودن سایت و اینطور مسائل اول بر میگرده به اسکریپتتون

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
من هنوز اسکریپت سایتو تهیه نکردم ،ولی یه نوع سایت فروشگاه اینترنتی خیلی کوچیکه که میخوام مرچنت وبمانی هم توش بذارم و چند زبانه باشه که بدم برام طراحی و پیاده کنن ،به نظرتون با توجه به چند زبانه بودن php باشه بهتره یا asp.net? و از چه cms استفاده بشه بهتره مثلا وردپرس برا php بهتره یا dotenetnuke برای asp با توجه به چند زبانه بودن و در دسترس بودن ماژول ها و افزونه ها و هم از نظر سبکی سایت و راحت بالا اومدن سایت?

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
انتخاب نوع سی ام اس یک چیز شخصی میتونه باشه تا حدودی و بعد اون بر میگرده به تسلط فرد.
بنده با asp اصلا کار نکردم و نظری نمیتونم بدم در موردش و باید دوستان با تجربه تر بیان و در این مورد شما رو راهنمایی کنن ، اما در مورد پی اچ پی میتونم خدمتتون عرض کنم که اگر قصد استفاده از سی ام اسی داشته باشید که همه جور افزونه و قالب و .. براش باشه همون وردپرس میتونه انتخاب مناسبی برای شما باشه ، چون علاوه بر افزوه و ماژول و ... انجمنهای پشتیبانی زیادی هم توی وب فارسی و همین انجمن داره و اگر روزی مشکل یا سوالی داشتید میتونید همینجا از بچه ها راهنمایی بگیرید.

قبل از راه اندازی سایت مدنظرتون هم به نظر بنده ، اول به دنبال پیدا کردن و داشتن یک تیم قوی باشید تا بتونید از عهده سایت بر بیاید ، وگرنه خدای نکرده در آینده به سختیهای زیادی بر میخورید(اینم به عنوان راهنمایی یک دوست از من در نظر داشته باشید)

بالا