شما لطف كن يه بار ديگه پاراگراف دوم پست قبلي منو خوب بخون!به نقل از Amir9891 :در مورد آمار کلیک نفرات که میگی 1.2 هست بازم باهات مخالفم.
من هر چي توضيح ميدم شما بازم حرف خودتو ميزني و ميگي:
من يه چيزي ميگم شما يه چيز ديگه ميگي! :hmm:به نقل از Amir9891 :اگر آمار 1.2 بود به فرض این که کل نفرات من هم فعال باشند آمارم باید از 1.2 بیشتر نمیشد در حالی که اینطور نیست
ميتوني امتحان كني! شما كه ماهي 400 از توباكس ميگيري، فكر نكنم اجاره 10 نفر و زير نظر گرفتنشون، هزينه ي زيادي برات داشته باشه. (توي پست قبلي توضيح دادم كه چطوري اين كارو كني)
قضيه 1.5 سال فعاليت توباكس رو هم خوب ماست مالي كردي!!! :lol::lol::lol:
كل كاربران فعال توباكس از 2000 نفر بيشتر نيست و اين تعداد تفاوت زيادي با سايتي مثل اي باكس نداره!به نقل از Amir9891 :خوب وقتی مشتری زیاد داشته باشند کیفیت خدمات رسانی هم یه مقدار پایین میاد دیگه
حتي اگه اين طور باشه كه شما ميگي، من ديگه هيچ علاقه اي به ادامه فعاليت در توباكس ندارم. و الان يك هفته بيشتره كه به توباكس سر نزدم....به نقل از Amir9891 :teobux بهترین سایت کلیکی دنیا است.
منم در حال حاضر ترجيح ميدم كه با سايتهاي اي باكس و باكسها فعاليت كنم. چون با نفرات مستقيمي كه دارم، يه خورده درآمدي ازشون دارم. ولي با 7-6 ماه فعاليت در توباكس، فقط ضرر كردم! :blink:
Last edited: