• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی Teobux فارسی زبان

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Amir9891 :
در مورد آمار کلیک نفرات که میگی 1.2 هست بازم باهات مخالفم.
شما لطف كن يه بار ديگه پاراگراف دوم پست قبلي منو خوب بخون!
من هر چي توضيح ميدم شما بازم حرف خودتو ميزني و ميگي:
به نقل از Amir9891 :
اگر آمار 1.2 بود به فرض این که کل نفرات من هم فعال باشند آمارم باید از 1.2 بیشتر نمیشد در حالی که اینطور نیست
من يه چيزي ميگم شما يه چيز ديگه ميگي! :hmm:
ميتوني امتحان كني! شما كه ماهي 400 از توباكس ميگيري، فكر نكنم اجاره 10 نفر و زير نظر گرفتنشون، هزينه ي زيادي برات داشته باشه. (توي پست قبلي توضيح دادم كه چطوري اين كارو كني)

قضيه 1.5 سال فعاليت توباكس رو هم خوب ماست مالي كردي!!! :lol::lol::lol:

به نقل از Amir9891 :
خوب وقتی مشتری زیاد داشته باشند کیفیت خدمات رسانی هم یه مقدار پایین میاد دیگه
كل كاربران فعال توباكس از 2000 نفر بيشتر نيست و اين تعداد تفاوت زيادي با سايتي مثل اي باكس نداره! :p

به نقل از Amir9891 :
teobux بهترین سایت کلیکی دنیا است.
حتي اگه اين طور باشه كه شما ميگي، من ديگه هيچ علاقه اي به ادامه فعاليت در توباكس ندارم. :D و الان يك هفته بيشتره كه به توباكس سر نزدم....

منم در حال حاضر ترجيح ميدم كه با سايتهاي اي باكس و باكسها فعاليت كنم. چون با نفرات مستقيمي كه دارم، يه خورده درآمدي ازشون دارم. :cool: ولي با 7-6 ماه فعاليت در توباكس، فقط ضرر كردم! :blink:

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

میانگین کلی کلیک نفرات با اون حرفی که من میزنم چه فرقی داره ؟!
بنابراین حرفم رو تکرار میکنم:
"اگر آمار 1.2 بود به فرض این که کل نفرات هم فعال باشند آمار هیچ کس نباید از 1.2 بیشتر می شد در حالی که اینطور نیست "

کل کاربران فعال تیوباکس اگر 2000 نفر باشند توی باکسفا و سایتهای دیگه مطمئن باش از 200 تا بیشتر نیستند :lol:
نکته مهمی که نباید فراموش کرد اینه که تعداد افراد فعال اصلاً برای کسی که میخواد درآمد کسب کنه فاکتور مهمی نیست . میزان اتماد به سیستم و پرداخت و عوامل دیگه توی این کار دخیل هستند.
راستی فراموش نکن 2000 نفر فعال عدد شوخی ای نیستا !
به هر حال من از خدماتش کاملاً راضی هستم چون سریع کارهام رو ردیف می کنند. شاید علتش همین ارتقاء عضویت باشه !

خوب تیوباکس احتمالاً اولین تجربه ات بوده و حتماً ازش دل چرکین شدی ؛
مطمئنم اگر حرفه ای بشی دوباره برمیگردی سمتش.
الان نمی خواد جمله بالایی من رو با یه منفی سازی رد کنی ؛ صبر کن زمان خودش همه چیز رو مشخص میکنه. :)

باکس رو ولش کن ، هر جا هستی تنت سلامت باشه :)

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
خيلي فرق داره عزيزم! شما منظور منو درست متوجه نميشي.
يه راه حل ساده: شما لطف كن اون روشي رو كه گفتم، امتحان كن. 10 روز بعد نتيجه رو همينجا اعلام كن.
پس يادت نره ! 10 روز ديگه منتظرم.....;)

منم اميدوارم هر جا كه باشي، موفق باشي...:)

بالا