دوست عزیز اینجا جای درخواست فایل نیست.شماره سریال گوشی: 352922023215378
مدل گوشی: نوکیا 6220 کلاسیک
خیلی ممنون
پست شما به زودی پاک میشود.
دوست عزیز اینجا جای درخواست فایل نیست.شماره سریال گوشی: 352922023215378
مدل گوشی: نوکیا 6220 کلاسیک
خیلی ممنون
سلام. بعضی وقت ها نکات ریزی رعایت نمیشه و باعث میشه که نتیجه نگیرید.سلام، منم مشکل این دوستمون رو دارم، یعنی پیغام Expired Cerificate رو دارم و کاری که برا 5800 گفته بودین هم کردم،ولی باز هم Expired Certificate میده، البته اون پیغام The issue of this certifate... هم دارم ولی برا چند نفرو که گذاشتید دیدم همه این طوربودند..؟!
سلام من هم 5800 با سريال 353184034904966دارم هركاركردم نرم افزار smartcom نصب نشد لطفا راهنمايي فرماييد متشكرمعزیزم مشکلات ساین فقط در این تاپیک و بس
خب دوست عزیز من هم میفهم منظورتون رو ! گفتم که چه کار کنید
من خودم این مشکل رو برای 20 نفر حل کردم ولی شما توجه ندارید
شما این مراحل رو با دقت طی کنید حتما درست میشه
اگر نشد اون موقع بفرمایید تا یک فکری بکنیم
1- اول از همه گوشی يك بك آپ تهيه كنيد (شماره تلفن ها و ... پاک میشوند)
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- سيم كارت و مموري كارت رو دربياريد
4- گوشي رو روشن كنيد و با كد #7370#* گوشي رو ريست كنيد
5- حالا تاريخ و زمانتون رو تنظيم كنيد و فقط مموري كارت رو جا بزنيد
6-فايل ساين شده توسط نرم افزار Signsis رو حالا نصب کنید
عزیز براي دريافت فايل Cer از سايت در تاپیک زیر دخواست بدید: (فایل Cer برای هک گوشی لازمه)سلام من هم 5800 دارم هركاركردم نرم افزار smartcom نصب نشد 353184034904966: s/n لطفا فايل هاي لازم را برايم ارسال كنيد متشكرم
اگر نرم افزار ساین بشه که دیگه این ارور رو نمیده
5800 معمولا با قایل ساین شده هم کار نمیکنه باید:
1- اول از همه گوشی يك بك آپ تهيه كنيد (شماره تلفن ها و ... پاک میشوند)
2- گوشي رو خاموش كنيد
3- سيم كارت و مموري كارت رو دربياريد
4- گوشي رو روشن كنيد و با كد #7370#* گوشي رو ريست كنيد
5- حالا تاريخ و زمانتون رو تنظيم كنيد و فقط مموري كارت رو جا بزنيد
6-فايل ساين شده توسط نرم افزار Signsis رو حالا نصب کنید
شخصا چندیدن 5800 را به همین روش ساین کردم
حالا مشکل شما کجاست؟
این کارها رو دقیق انجام بدیدی مشکلی نباید داشته باشید
پسورد نوکیا معمولا 12345 هستمن وقتی می خوام گوشیمو ریست کنم ازم پسورد می پرسه. من تا حالا برا گوشیم پسورد نذاشتم. هر پسوردی هم که میزنم اشتباهه مثلاً 0000 یا 1234
میشه یه راهنمایی بکنید؟
سلامبا سلام و عرض ارادت
گوشي من 5800 هست
من فايلهاي cer و key را از سايت مربوط كه چيني هست دريافت كردم . برنامه singer را هم از سايت شما دريافت كردم. سپس برنامه singer مخصوص موبايل را در گوشي نصب كرده ام . اما از اينجا به بعد را ديگر بلد نيستم . فايلهاي cer و key را بايد چكار كنم ؟
اگه ممكن هست بطور كامل برام شرح بدين چه كارهايي بايد از اينجا به بعد انجام بدم؟
خيلي ممنون و متشكر
سلامبا سلام اقا این دوتا فایل را نمیشه دانلود کرد
دوست عزیزسلام،
آقا دستت درد نكنه همه چيز تا مرحلهي 5 ( 5. سپس SignSis.sisx که در ضمیمه 2 بود را نصب کرده و با سرتیفیکیتی که دریافت کرده بودید MapDrives.v1.00.Unsigned.sis را ساین کنید.) خوب پيش رفت اما در اين مرحله بعد از نصب SignSis.sisx تو گوشيم (5800XpressMusic v 21.0.025 ) وقتي برنامه رو اجرا ميكنم از من ميخواد كه به صورت نوشته ( abc...) اسم برنامه و فايلهاي key و cer و پسورد رو وارد كنم، منم اسم دقيق همه رو وارد مبكنم اما با پيعام Error Load sis file مراجه ميشم.
تورو خدا كمكم كنيد. از ارديبهشت كه گوشيم و گرفتم درگير ساين كردنم و حالا هم كه تا اينجا پيش رفتم اين طور شد.
دوست عزیز فایل کیجن نداره که SmartComGPS v1.55 Farsiسلام من گوشي n78 با شماره 352057026238638 دارم و هركار ميكنم نميتونم فايل كيجن يا ساين برنامه SmartComGPS v1.55 Farsi رو بگيرم اگه ميشه برام قرار بدين .
خيلي ممنون ميشم
دوست عزیز فایل کیجن نداره که SmartComGPS v1.55 Farsi
شما باید خود نرم افزار رو ساین کنید.
پست اول رو با دقت بخونید (نیاز به نرم افزار signsis هست)