به نقل از iranvig :
پس چرا ديگه ادامه نميديد؟؟؟ سبزينه با اون سبزي و تراوتش ديگه منتشر نميشه؟؟؟ چرا؟؟؟
سلام اشكان خان عزيز
...
1) شما لطف دارين , اگه چيزي بوده بخاطر لطف دوستاني مثل شما بوده .
2) توقف روند انتشار سبزينه مقطعي هست و در آينده نزديك روند انتشار از سر گرفته ميشه .
3) اينكه چرا سبزينه ديگه منتشر نميشه در حوصله بحث ما نميگنجه . همچنين در حوصله خود من !
يادآوري و تكرار مكررات دردي رو دوا نميكنه . از طرفي درد يكي دوتا نيست . اما بخاطر سوال مكرر دوستان گذرا
اشاره ميكنم . اميدوارم حوصله سر بر نشه :
4) مشكل ما جدا از مشكل بقيه ي نشريات الكترونيك نيست . به نظر حقير كمترين و با توجه به درگيري ها
و ارتباطاتي كه با ديگر نشريات داشتم : " تا مشكل و بحث اقتصادي نشريات مرتفع نشه وضع همينه "
همه ي دوستان به غير از يكي از نشريات كه بار خودش رو بسته , وضع رو كج دار و مريض ميگذرونن .
حالا امروز نشد فردا ..... خودتون كه اوضاع نشريات رو ميبينين . ما هيچي . همه لنگ ميزنن .
واقعيت اينه كه : " فرهنگ بدون پشتوانه و حمايت اقتصاد پايدار نخواهد بود " .
5) وقتي يه عده قرار ميذارن كه كاري رو بصورت گروهي انجام بدن . وقتي كه تو جاهاي ديگه امكان درآمدزايي
رو دارن . وقتي كه محدوديت هادر قبال اينترنت روز به روز افزايش پيدا ميكنه . وقتي كه هيچ امنيتي
برات وجود نداره . وقتي كه از طرف فرمانداري فلان جا دوستهات تهديد ميشن كه پاي همه تون گيره و
اله و بله . وقتي كه مجبوري در چارچوبهاي خط كشي شده عبور كني . وقتي كه رييس سازمان ملي
جوانان با نيشخند مياد تو غرفه هاي نشريات ( جشنواره نشريات ) و مشكلات همه رو به هيچ ميگيره و تو ميبيني
مسئولين همه سايتها از اين حرف ( كه بلا استثنا به همه گفته ) عصباني ان و خودت قبلا تو جلسات سازمان بودي و
ديدي كه بودجه رو چه جوري به " سمينهار " تبديل كردن و هيچكس نميتونه بگه : پس اين بودجه ي شما كجا
ميره ؟ , وقتي كه ميبيني بحث توليد محتوا تو اينترنت به هيچ وجه جدي گرفته نميشه .
وقتي با ديد مالي تو نشريات چاپي ميتوني كار كني و احترامت رو هم دارن . وقتي كه من خودم با كارتي به اينترنت
وصل ميشم كه سبزينه رو فيلتر كرده در حالي كه يك كلمه ي ركيك تو سبزينه وجود نداره و متنهاي
اعتقادي _ مذهبي تو سبزينه يه ستون ثابت داره . وقتي كه بعضي از دوستان صرفا دنبال چارتا جوك و كليپ و
عكس سكسي ان . وقتي كه ............
انصافا چرا بايد يه عده حدود 2 سال بدون كوچكترين چشمداشت برقرار و سر پا بمونن ؟ خسته نشن و با
همون انگيزه ي اول ادامه بدن ؟ چرا بايد براي خودشون درد سر بتراشن ؟ شما به من جواب بدين ؟؟؟
غير از اينه كه همه كار و زندگي و درس و دانشگاه دارن ؟
من خودم هنوز جوابي پيدا نكردم . ولي از چند وقت بعد به ياري خدا انتشار سبزينه رو دوباره ادامه ميديم .