نوه ی دلبندم
اگه بحث جذب مخاطب باشه علتش اینه که مردم همیشه دنبال قهرمان میگردن وفیلمهایی که تونستن قهرمان سازی کنن به شدت موفق بودن .فیلمهای جمشید هاشم پور تو دهه ی شصت وهفتاد یادتونه اصلا نیاز به گفتن نیست چه استقبالی میشد
در مورد رستم وسهراب کدوم فیلم فاخری درباره ش ساخته شده؟نکنه همون فیلم درپیتی که سروتهش معلوم نبود وسط جنگ رستم وسهراب میرفت تو زمان امام علی و سه تا قضیه رو باهم قاطی کرده بود فک نکنم یک هزارم بودجه امام علی ،امام رضا یا مختارنامه هزینه شده بود
شما میگی توجه ملت به خاطر ارادتشونه من میگم تبلیغات بیش ازحد و وحشتناک سیستم واسه ائمه.
کجای دنیا با بودجه ی دولتی (بیت المال) دهها روز عزاداری و واسه امام حسین برگزار میشه می دونی چه بودجه ی هنگفتی میشه .ربطی به بحث نداره ولی با چه حقی این همه بیت المال رو حیف ومیل واز بین میبرن من یکی که راضی نیستم همون امام حسین که ارادت بهش دارین بزنه به کمرتون با عزاداریتون.
همیشه ایرانی جماعت معروف بوده به افراط وتفریط .بابا یه روز به احترام شهادتش کارهایی که منع کرده انجام ندین .نه شصت هفتادروز عزاداری و ریخت وپاش
پدر بزرگ مهربانم من اصلن اسم هیچ فیلمی رو نیاوردم و منظورم با هیچ فیلمی نبود و تازه من گفتم اگه بخوان بسازن نه اینکه ساخته شده
درکل اون فیلمی رو که سام آوردی من اصلن فیلم نیمدانم چه برسه بخوام ازش اسم بیارم
تنها تیکه خوب اون فیلم هم نبرد رستم و اسفندیار بود که البته بازم خوب کار نشده بود و بهت بگم که کمترین بیننده رو داشت
خوب این دست که به خاطر قهرمان سازی ملت میرن طرف فیلما ولی ولی قشنگ دقت کن
فیلمهای امام علی-امام رضا - حضرت یوسف- حضرت ابراهیم - حضرت مریم و ... اینا چه قهرمانهایی داشتن که مردم به خاطر کاراکتر بزن بهادرشان برن فیلم نگاه کنن؟
اگه به کاراکتر قهرمانی باشه و ساختن اون فیلم ها هم برای نشان دادن یه قهرمان باشه و همین و هیچ هدف دیگه ای ندشاته باشه خوب مگه مرض دارن انقدر هزینه کنن میان
تروی و گلادیاتور و چندتا فیلم دیگه رو نشان میدن مفت و این همه هزینه هم نمیکنن
یه چیزی توی این گونه فیلمها هست که قهرمان و قهرمان بازی رو در درجه سوم و چهارم قرار میده
از هرکی بپرسی جذاب ترین صحنه و پر طرفدار ترین صحنه توی مختار نامه صحنه تنهایی مسلم بن عقیل و صحنه حمله دشمنان به خیمه ها بود که هیچ قهرمان بازی ای اینجاها وجود نداره
خوب عزیز دل اگه این همه هزینه میشه درسته و قطعا خیلی ازین پول ها اضافی و به حرام میره و خیلی ها هستن که از روش دارن میخورن
همین که توی یه محله 4- تا 5 تا حسینه و مجلس میگیرن که حتی دوتاش هم زیاده
یا توی یه خیابان هر ده بیست قدم یه تکیه زدن اینا همش غلطه و اینا مخیوان ثواب کنن ولی چوبشا میخورن هم این دنیا و هم اون دنیا
به شخصه من و اطرافیانم به مجلسی میریم که ساده ترین باشه و حس و قربش بیشتر
و اینم بگم که هر کشوری برای یه سری از مراسم های کشورش خرج های خیلی زیادی میکنه
مثلا همین شاه توی جشن های شاهنشاهیش شاید دو برابر همین پول رو هزینه میکرده
یا کشورای دیگه که جشن ها و مراسم های مختلفی دارن ببین چه خرجایی میکنن و این فقط مختص ایران نیست
البته اینم بهت بگم که سود این مراسم ها بازم به خود مردم و به طبع اون به دولت برمیگرده
از چه لحاظ سود میرسه به مردم!همش پول ایناست که خرج میشه و حقشان خورده میشه؟!!
این مراسم ها از لحاظ روحی روانی تاثیرات مطلوبی داره که حتی بهترین روانشناسها هم قادر نیستن این تاثیرات رو ایجاد کنن
سبک شدن و ارامش روحی روانی- از یاد رفتن بد بختی ها - حس همدلی و......
نمیشه از تاثیرات این مراسمها هم (جشن و عزاداری و ...)به آسانی گذشت
مطمئن باش اگه دولت هیچ هزینه ای نکنه برای این مراسم ها خود مردم از جیبشان میزارن و این مراسم ها رو برپا میکنن همونطور که الان خیلی از جاهای دیگم اینطوریه
خوب جماعت ایرانیه دیگه شما بیا درستش کن:blush:
در کل یه جاهایی حق باشماست ولی یه جاهایی رو کاملا یک طرفه و حق بجانب رفتین
یا حسین