• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ست جعبه آچار بکس(جغجغه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
فروخته شد.....................سلام

جعبه آچار بکس اصل زاپن در تهران به فروش میرسد.
ست کاملا نو میباشد و تا حالا ازش هیچ استفاده ای نشده.
من قیمت تو دستم نیست.لطفا قیمت منصفانه بدین.ممنون.فروخته شد
عکسها::]98403[/ATTACH]

فایل های ضمیمه

• 11.jpg
    11.jpg
    98 KB · نمایش ها: 565
  • 22.jpg
    22.jpg
    98.9 KB · نمایش ها: 568
Last edited:

IIXL

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
ساکن تهران هستید ؟
قیمت پیشنهادی خودتون رو به من هم اعلام کنید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
میلی متر
بله من تهرانم
دوستان این ست آچار قدیمیه و مال اصل زاپن.خیلی هم محکم .
قیمت هم 200
لطفا دوستان نظر بدن تا به قیمت خوبی برسیم

Last edited:

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
قیمت 200 هزار تومان نسبتا قیمت بالاییه

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سهیل جان این اصله.چینی هم نیست.من توی نت سر زدم یک دسته جغجغه معمولی چینیو به تنهایی حدود 17 میدن .در هر صورت من از کسانی که تو بازارش هستند درخواست دارم که قیمت بذارند.ممنون.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
قیمتت بالاس
زیاد روی ژاپنی بودن نمی شه مانور داد با 60 تومن می شه یه ست تایوانی خرید که از نظر کیفیت هم چیزی کم نداره

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
قیمت نو این جعبه بکس حدود 170 تومنه من خودم تایوانی دارم که چند وقت پیش خریدمش 61 تومن ولی الان بعضی پیچارو رد میده خراب شده هر کسی که ابزارشناس باشه میفهمه که ژاپنی یه چیز دیگس مرگ نداره

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
روی خود آچارها و دسته هاش هم نوشته ساخت ژاپن ؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ببینید یه زمانی بین چینی بی کیفیت و ژاپن درجه یک تفاوت از زمین بود تا زیر زمین اما الان دیگه ژاپن از این چیزا تولید نمیکنه وقت و سرمایشو میزاره سر روبات و هوا فضا ولی دیگه تکنولوژی و آلیاژ در انحصار ژاپن و ... نیست به علت نیروی کار ارزان بیشتر کشورها کارخونه هاشونو منتقل کردن به چین و جنس درجه یک چین یا تایوان با قیمت خیلی ارزونتر و کیفیت قابل قبول تو بازار موجوده مثلا من یه مینی سنگ بوش آلمان گرفتم 110 سوخت 50 دادم تعمیر این سری یه توسن خریدم 30 بعد از 2 سال سوخت انداختم دور دوباره یه آک خریدم 35

بهترین کار اینه که شما بری خیابون سپه بین حسن آباد وخیام یا پاساژ ابزار از مغازه ها که موجود دارن یا دستفروش های ابزار قیمت بگیرید موفق باشید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان این آچارو پدرم حدود 20 سال پیش خریده.تا الان هم توی زیرزمین بوده.الان آوردمش بیرون.به کارمم خیلی نمی آد.مال همینه که می خوام بفروشم. در هر صورت به نظر خودم چیز محکمی نشون میده.من خودم 2 ماه پیش یک دونه از این ست های کوچک خریدم 5000 تومان!!.ولی شاید باور نکنید اومدم باهاش یه پیچ کوچولو رو شل کنم سرش کلا داغون شد و شکست.با اولین استفاده.چینی هم بود.

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان این آچارو پدرم حدود 20 سال پیش خریده.تا الان هم توی زیرزمین بوده.الان آوردمش بیرون.به کارمم خیلی نمی آد.مال همینه که می خوام بفروشم. در هر صورت به نظر خودم چیز محکمی نشون میده.من خودم 2 ماه پیش یک دونه از این ست های کوچک خریدم 5000 تومان!!.ولی شاید باور نکنید اومدم باهاش یه پیچ کوچولو رو شل کنم سرش کلا داغون شد و شکست.با اولین استفاده.چینی هم بود.

برادر این درشت نوشتن رو بیخیال:دی روی آچارها نوشته ساخت ژاپن؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
نه ننوشته.فقط روی جعبه ی فلزیش زده.
CR-MO STEEL
CHROME MOLYBDENUM STEEL
جنسشونم از وانادیم.

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
قیمت نو این جعبه بکس حدود 170 تومنه من خودم تایوانی دارم که چند وقت پیش خریدمش 61 تومن ولی الان بعضی پیچارو رد میده خراب شده هر کسی که ابزارشناس باشه میفهمه که ژاپنی یه چیز دیگس مرگ نداره

بهترين ابزار دنيا متعلق به آمريكاست ..
ابزارهاي ارجينال تو تمام ابزارها مشخصات خودشون رو ميزنند مثلا تو بوكسهاي snapon تو تك تك بوكسها كمك ها و لق لقه و جقجقه كلمه اسناپون هست همينطور تو ابزارهاي اشنايدر آلمان يا koken ژاپن يا لرد آلمان حتي برندهاي تايواني مثل toptool هم اين مورد رعايت شده نوع بسته بندي و جنس ابزار شما به نظر ارجينال نمياد لازم بذكره جنس چيني 20 سال پيش و حتي قبل از اون هم وجود داشت و قدمت نشان ارجينال نيست
اينم بگم من 20 سال با ابزار كار كردم و همين الان هم كلكسيون ابزار مختلف رو دارم بهتره يه سر به حسن آباد بزني و از ماهيت جعبه بوكست مطلع بشي

rata

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر من قیمتت مناسبه البته اگه استفاده نشده باشه و واقعا ژاپنی باشه

توصیه من به شما اینه که اگه تهران تشریف دارید برید حسن آباد و اونجا تحقیق کنید برای قیمت

اگه ابزار فروشهای اونجا ورداشتن که هیچ اما اگه ورنداشتن بهترین کسانی که میتونی این جعبه رو بهشون

بفروشی تعمیرکاران خودرو هستند . اگه آشنا مکانیکی داری برو پیشش بگو اینو میخوام بفروشم.اونا قدرشو از هر کس دیگه بهتر میفروشن

بهترین جعبه بکسهایی که قدیما بودن جعبه های ساخت elora بودن که بعدها اسپانیا هم تولیدشون کرد

الان خود ما یدونه داریم که بیشتر از 20 ساله ازش استفاده میکنیم

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
میلی متر
بله من تهرانم
دوستان این ست آچار قدیمیه و مال اصل زاپن.خیلی هم محکم .
قیمت هم 200
لطفا دوستان نظر بدن تا به قیمت خوبی برسیم

میخوام نظر بدم امااا مطمئنم ناراحت میشی !!;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا