• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ست جعبه آچار بکس(جغجغه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان میشه آدرس بدین.توی خود حسن آباد باید برم؟؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان میشه آدرس بدین.توی خود حسن آباد باید برم؟؟
دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن قدمت نشانه اصل بودن نیست منم لمگشو دارم خواستی عکس میزارم اینجا ببینی شاید همون 20 ساله داره کار میکنه اگه اصل باشه قدرشو مکانیکی میدونه واسه کسی که سالی 500 تا پیچ بیشتر شل و سفت نمیکنه همین چینیها عالین و چینی هم درجه بندی داره ...
راستی حسن آباد رفتی به سمت خ 30 تیر برو ابزار فروشیها همونجان روبروی ترمینال فیاض بخش .
در ضمن بنده 65 خریدارم ولی قیمتشو نمیدونم چون آکش نیست.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من یک سر رفتم حسن آباد.اینجوری که گفتن جنسش چینیه.یک دونه عین مال خودم از لحاظ شکل و شمایل و اندازه دیدم 140 تومان تایوانی(26 قطعه) .من همین جا تصحیح میکنم.قبلا شاید 4 5 باری هم استفاده شده چون 3 تا از پیچ های کوچکش کمی سرشون خورده شده.عموما من 2 نوع دیدم یکی که چینی و یکی هم تایوانی.مدل های تایوانی گرانتر بودن.با این تفاسیر دوستان لطفا قیمت بدین.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من یک سر رفتم حسن آباد.اینجوری که گفتن جنسش چینیه.یک دونه عین مال خودم از لحاظ شکل و شمایل و اندازه دیدم 140 تومان تایوانی(26 قطعه) .من همین جا تصحیح میکنم.قبلا شاید 4 5 باری هم استفاده شده چون 3 تا از پیچ های کوچکش کمی سرشون خورده شده.عموما من 2 نوع دیدم یکی که چینی و یکی هم تایوانی.مدل های تایوانی گرانتر بودن.با این تفاسیر دوستان لطفا قیمت بدین.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255

بله دوست عزیز 20 سال پیش موقعی بود که چین جنس میزد و روش مینوشت ساخت ژاپن و آمریکا و... مثل الان با افتخار نمیزد ساخت چین ! معروف ترین مارک ابزار ژاپن رکس بود که همون هم چینیش تو بازار پر بود بهر حال منم پیشنهادمو میدم 35

FireBlade

Registered User
لایک‌ها
0
این قیمت منصفانه شما مثلا چقده؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا