• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ست سونی LBT-V725 + یک جفت بلندگو هیتاچی

featit

Registered User
لایک‌ها
134
باورت میشه تو اتاق من جا واسه نشستن نیست؟ :general503: ولی واقعا خودم یه زمانی آرزوم این بود اینارو تجربه کنم ! شبا خوابش رو میدیدم :general208::general404: ولی انصافا جا ندارم دارم میفروشم و بلندگو دیگه هم دستم هست
بلندگو رو اگه ببینی از نزدیک یک دونه خال یک اتمی هم روش نیست ! کارتن داشت میگفتم آکبنده ! ووفر تیوتر مید سوپر تیوتر برق میزنه !
حدود 4.5 قیمت میزارم روش... خودم خیلی وقت پیش خریدم...ولی نسبت به بلندگوهایی که میبینم خرید و فروش میشه و در مقابل این هیچن قیمت با این حساب 1.2 تومان پایینتره...

featit

Registered User
لایک‌ها
134
ست سونی 725 با قیمت 650 فوری به فروش میرسه ... بدون باند هیتاچی !
مفت مفت دارم میدم ! یک ترانس 300 وات + کنترل حداقل 60.70 پولشه ! :)
بدون یک ریال تخفیف.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ست سونی 725 با قیمت 650 فوری به فروش میرسه ... بدون باند هیتاچی !
مفت مفت دارم میدم ! یک ترانس 300 وات + کنترل حداقل 60.70 پولشه ! :)
بدون یک ریال تخفیف.
سلام داداش من 500 بیشتر ندارم حتی تو یکی از تاپیکها هم یدونه ضبط دیدم که 7900 واته و برای اصفهان هستش به اونم پیام دادم 500 بیشتر ندارم ...میدی معامله کنیم ؟

featit

Registered User
لایک‌ها
134
سلام داداش من 500 بیشتر ندارم حتی تو یکی از تاپیکها هم یدونه ضبط دیدم که 7900 واته و برای اصفهان هستش به اونم پیام دادم 500 بیشتر ندارم ...میدی معامله کنیم ؟
خدایی این قیمته؟!
همونی که اینجا آگهی گذاشت 500 تومان که تو مشهده خبری ازش شد؟ اصلا دستگاه روشن بود؟!!! اصلا نگاه به بانداش کردی مقایسه کنی با بانده من؟!! همون طرف تو دیوار تو بخش مشهد میدونی چند آگهی کرده بوده؟!!! یه نگاه بنداز به آگهیش که از عکسش میفهمی همینه که تو این سایت 1 هفته پیش آگهی کرد و مدیر به دلیل نداشتن عکس با نام کاربری بست تو صفحه 3 یا 4 پیداش میکنی
http://mashhad.divar.ir/v/nAWGLiAZh/

من اینجا شفاف سازی کردم نوشتم ترانس 300 وات که خیلیا نمیگن و موقع ارسال 100 وات میفرستن که اسمشم هست با ترانس فروخته شده ! :)
کسی که دیروز باند کنوودم رو خرید دلال بود که توپخونه میره میاد و هرکی خواست اسمش رو میگم ! ست سونی رو 550 خواست ندادم ! ست 750 رو هم 300 خواست ندادم ! اینا دلالن !
اگه پولت کمه خوب دست رو یه وسیله دیگه بزار 750 هم هست !
من هرچی اینجا آگهی کردم اینجا تو سر مال زدن ناز کردن به همون قیمت دلال توپخونه ازم خرید ! نمونش باند 925 رو به یکی از کاربرای اینجا دادم 250 ! آگهیش هم هست !
دلالم ازم خرید بعدا همون رو تو پاساژ مرکزی گذاشتن 600 تومان !!!!!!!! یکم بنظرم با دیده باز خرید کنیم ... من گفتم پول لازمم ولی نه اینکه 500 بخوام بدم بره ! اگه اینطور باشه 550 میدم ولی بعدا همین رو از توپخونه برید بخرید با قیمت 800 تومان !

majid-12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش...
خواستی سی دی 925 دارم که با 725 یکیه هیچ فرقی نمیکنه... هیتاچی تیوتر داره ولی کریستالیه ... بود و نبودش تاثیری نداره... میدرنج و تیوتر داخل هست یکنم مثل ووفر جلو نیست
یه مقایسه کن بلندگو خودت رو من ندیدم... ترانس و سی دی هم ردیف کن 700 اینا بفروش
سلام داداش...
خواستی سی دی 925 دارم که با 725 یکیه هیچ فرقی نمیکنه... هیتاچی تیوتر داره ولی کریستالیه ... بود و نبودش تاثیری نداره... میدرنج و تیوتر داخل هست یکنم مثل ووفر جلو نیست
یه مقایسه کن بلندگو خودت رو من ندیدم... ترانس و سی دی هم ردیف کن 700 اینا بفروش
دوست عزیز اگه هنوز اون سی دی سونی 925 رو نفروختی اگه سالمه ازتون میخرم قیمتش برام مهم نیست .

featit

Registered User
لایک‌ها
134
دوست عزیز اگه هنوز اون سی دی سونی 925 رو نفروختی اگه سالمه ازتون میخرم قیمتش برام مهم نیست .
3 ﻃﺒﻘﻪ ﺩاﺭﻡ اﺯ 925 اﮔﻪ ﺧﻮاﺳﺘﻴﺪ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ
09361746560

Last edited:
بالا