• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرانجام نسخه نهایی و رسمی فایرفاکس 4 منتشر شد

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سرانجام نسخه نهایی فایرفاکس ۴ از راه رسیده و آماده دانلود است. فایرفاکس طرفداران زیادی دارد که مدت طولانی در انتظار از راه رسیدن نسخه جدید اش بودند. حالا که نسخه جدید منتشر شده زمان اش رسیده تا ببینیم چه امکاناتی به این مرورگر محبوب اضافه شده است. اینجا می توانید با امکانات جدید و مهم فایرفاکس از نگاه آقای Johnathan Nightingale مدیر بخش توسعه فایرفاکس در شرکت موزیلا آشنا شوید. ‏​

افزایش سرعت: ‏ این سرعت بیشتر، شامل زمان راه اندازی اولیه، رندر کردن فایل‌های گرافیکی و لود صفحات خواهد بود. در این مورد فایرفاکس حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در تست Kraken این مرورگر نسبت به آخرین نسخه کروم، اینترنت اکسپلورر و اپرا سریع تر عمل کرده است. نسخه جدید فایرفاکس نسبت به خودش هم بین ۳ تا ۶ برابر سریع تر شده است. ‏​

به هم ریختگی کمتر: ‏ نسخه جدید فایرفاکس برای مدیریت ساده‌تر تب ها و پنجره ها ارتقا بصری فوق العاده ای داشته است. حالا شما ابزار های مختلفی را برای استفاده ساده‌تر و مؤثرتر از مرورگر را در طول وبگردی دارید. ‏

به عنوان نمونه یکی از امکانات موجود برای مدیریت تب ها، حذف صفحاتی است که تکراری باز شده‌اند. اتفاقی که در عمل می‌افتد این است که تعداد تب های شما کاهش قابل توجهی خواهد داشت. ‏

هر قدر هم که مرورگر سریع باشد، بخش زیادی از سرعت کار وابسته به نحوه کار کردن افراد و سرعت کاربران است. به عنوان مثال در شرایطی که تعداد زیادی تب را باز کرده‌اید و بین آن‌ها سر در گم هستید، اینجا شما هستید که نمی‌توانید سریع کار کنید. ‏

درون فایرفاکس جدید شما فضایی را برای سایت‌هایی که معمولاً همیشه باز هستند مانند جیمیل، فیس بوک و یا توییتر دارید و بنایراین فرقی نخواهد کرد شما چند صفحه را همزمان باز کرده‌اید، این وب سایت‌ها همیشه جلوی چشم شما هستند و اگر تغییری هم درون آن‌ها رخ دهد شما مطلع خواهید شد. به عنوان مثال، بلافاصله پس از دریافت ایمیل از وجود آن مطلع خواهید شد. ‏

فایرفاکس در زمان بارگزاری مجدد از تب هایی که فعال هستند شروع می کند، درنتیجه شما سرعت بیشتری را احساس می کنید. آخرین چیزی که تمام کننده معنای نظم بیشتر در فایرفاکس است قرار گرفتن آیتم های مختلف منو در یک دکمه، برای دسترسی ساده‌تر است. ‏​

پانوراما: ‏ پانوراما کار خودش را به عنوان یک افزونه شروع کرد و حالا یکی از امکانات اصلی فایرفاکس با هدف ایجاد نظم بیشتر شده است. با این امکان در حین وبگردی به سادگی با کشیدن و رها کردن صفحات در بخش‌های مختلف می‌تواند آن‌ها دسته بندی کنید و در گروه‌های مختلفی قرار دهید. ‏

پیش از این اگر می خواستید در دسته بندی های مختلف صفحات را باز کنید باید از پنجره های مختلف برای نگهداری تب ها استفاده می کردید. اما با این امکان جدید، می‌توانید ۲۰ تبی را که باز کرده‌اید در گروه‌های مختلفی درون یک پنجره مانند کار، سرگرمی و تحقیقات دسته بندی کنید و در میان آن‌ها سر در گم نشوید. ‏​

همگام سازی (Sync): ‏ امکان دیگری که برای این نسخه جدید دیده شده است امکان سینک کپی های متعدد فایرفاکس بر روی پلتفرم‌های مختلف است. ممکن است شما وب سایت یک هتل را طریق کامپیوتر محل کارتان دیده باشید. با این امکان جدید شما روی موبایل اندرویدی تان هم آدرس آن را خواهید داشت. ‏

نگران امنیت نیز نباشید زیر تمام اطلاعات قبل از انتقال و ورود به شبکه رمز نگاری می شوند. ‏​

آن سوی پرده: ‏ امکانات زیادی در فایرفاکس۴ اضافه شده است که بسیاری از آن‌ها در ظاهر دیده نمی‌شوند، پشتیبانی از فرمت WebM برای ویدیوهای با کیفیت اچ دی، پخش تصاویر سه بعدی به وسیله WebGL و پشتیبانی از CSS 3 و همچنین ساپورت مولتی تاچ از این دسته هستند. ‏

افزایش بسیار زیاد سرعت با Direct2D , Direct3D در ویندوز و Xrender برای لینوکس و OpenGL برای مک هم از امکانات دیگری است که تنها نتیجه آن‌ها را تجربه می کنیم. ‏​

ارتقا سطح امنیت: ‏ با استفاده فایرفاکس ۴ از (HSTS (HTTP Strict Transport Security که یک مکانیسم برقراری ارتباط امن بین وب سرور و مرورگر است، امنیت کاربران به شدت بالا رفته است. همچنین با بهره گیری از سرویس CSP یا Content Security Policy، امکان حملات XSS به حداقل خود رسیده است. ‏​

من را دنبال نکن: ‏ فایرفاکس دکمه ای به نام Do Not Track را به بخش تنظیمات اش اضافه کرده است. با فعال کردن آن در عمل اتفاق خاصی رخ نمی دهد. مرورگر هنگام باز کردن صفحات وب به سایت ها می گوید شما مایل نیستید توسط شبکه های تبلیغاتی ردیابی شوید. البته آنها مجبور نیستند به نظر شما احترام بگذارند و مفید بودن این گزینه بستگی به این دارد که چنین سایت هایی تا چه حد به نظر کاربرانشان احترام بگذارند. بنابراین تصور نکنید با فعال کردن این گزینه چیزی به امنیت شما اضافه میشود. ‏​

‏HTML5 : ‏ این مرورگر به صورت نسبتا کاملی از HTML5 پشتیبانی می‌کند، این بدان معنا است که با آخرین تغییرات وب منطبق خواهد بود. این خودش یک دنیای بزرگ است. ‏​

پشتبیانی از پلتفرم‌های مختلف: ‏ برخلاف IE9 که تنها بر روی ویندوز ویستا و ویندوز ۷ قابل استفاه است، آخرین نسخه فایرفاکس با پلت فرم‌های مختلف منطبق است و تفاوتی نمی‌کند که سیستم عاملتان ویندوز، مک یا لینوکس است، با تمامی آن‌ها می‌توانید از قدرت فایرفاکس لذت ببرید. ‏​

‏ ‏ ارتباط نزدیک با نظر مخاطب: ‏ در انتها یکی از مهمترین برتری‌های فایرفاکس به عنوان یک نرم‌افزار متن باز یعنی مطابقت آن با نظر کاربران و برطرف کردن نیازهای آن‌ها است. این در حالی که نرم‌افزار های انحصاری مانند IE9 بر اساس نیازسنجی ماکروسافت و سفارش کار به توسعه دهندگان برنامه به روز می‌شوند اما به گفته ی آقای نایتینگل بین ۳۰ تا ۴۰ درصد از کد این برنامه بر اساس مشارکت افراد مختلف به وجود آمده است. ‏

دانلود:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
از نظر سرعت که عالی شده
6.gif

منکه از طرفدارای قسم خورده :)دی) فایرفاکس هستم و با هیچ مرورگری عوضش نمیکنم
wub.gif

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
منم نصب کردم.
خوب شده ها. ایول

راستی ، قبلا چند تا تب باهم باز بود، فایر فکس رو میخواستی ببندی، یه پیغام هشدار میومد که میخوای تب ها سیو بشن یا نه کلا میبندی صفحات رو. یه تیک پایینش بود من اشتباها زدم رفت. دیگه اون پیغام نمیاد. کسی اون پیغام رو میدونه چطوری باز فعال کنم. چون خیلی مشکلات خوردم از وقتی نمیاد

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چه ایراداتی ، مصرف رم هنوز بالاس ؟

مرورگر که فقط اپرا اما کلا باید هر سه تا ie-firefox- opera رو با هم داشت
تایید
لعنتی نمیدونم چرا چند وقته روی این ویندوزم کار نمیده
یه سوال الان من این نصب کنم پلاگین های قبلی دوباره باید نصب کنم روش ؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
تایید
مال من که قریب به اتفاق پلاگین ها رو گفت تطابق نداره مجبورا دوباره نصب کردم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منم نصب کردم.
خوب شده ها. ایول

راستی ، قبلا چند تا تب باهم باز بود، فایر فکس رو میخواستی ببندی، یه پیغام هشدار میومد که میخوای تب ها سیو بشن یا نه کلا میبندی صفحات رو. یه تیک پایینش بود من اشتباها زدم رفت. دیگه اون پیغام نمیاد. کسی اون پیغام رو میدونه چطوری باز فعال کنم. چون خیلی مشکلات خوردم از وقتی نمیاد
option>tabs>warn me when closing multiple tabs

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
منم نصب کردم.
خوب شده ها. ایول

سلام

از طریق مسیر زیر :

tools/options/tabs

تیک گزینه زیر رو بزن :

war me when closing multiple tabs

تایید

الان اکثرا addon ها داره اپدیت میشه... برای من به جز چند مورد روی 4 اپگرید شد ( نیازی به نصب دوباره نیست)

با اومدن ورژن 4 دیگه همه تمرکزش رو روی addon ها میذارن که روی این ورژن ساپورت بشه :دی

پ.ن : من فعلا از همه چی راضی ام :) عجب سرعتی گرفته خدایی
tiredugly2.gif

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
یه چیز جالب :blink:

من دکمه refresh توی منوی بالای بروزر نمیبینم :wacko: این دکمه حذف شده ؟
22.gif

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این خاصیت tab scrolling درش غیر فعال هست چجوری فعالش کنم؟
همینکه هر چقدر تب با هم باز کنیم همرو در یک صفحه نشون بده و طول تب ها رو کوچک کنه
در browser.tabs.tabMinWidth هم value رو صفر گذاشتم فرقی نکرد.چجوری درست میشه؟

چه ایراداتی ، مصرف رم هنوز بالاس ؟

مرورگر که فقط اپرا اما کلا باید هر سه تا ie-firefox- opera رو با هم داشت

نه برای مصرف رم نمیگم
در بعضی از سایت هایی که میرم مشکل داره و کاملا هماهنگ نیست.

Last edited:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
یه چیز جالب :blink:

من دکمه refresh توی منوی بالای بروزر نمیبینم :wacko: این دکمه حذف شده ؟
22.gif
برو تو customize اضافش کن
سلام

از طریق مسیر زیر :

tools/options/tabs

تیک گزینه زیر رو بزن :

war me when closing multiple tabs

option>tabs>warn me when closing multiple tabs
تشکر.
اما تیکشم فعاله ولی تاثیر نداره
کسی دستوری چیزی نداره به تنظیمات کارخونه برش گردونم بدون اینکه بوکمارکام بپره؟ تشکر

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من که هیچ مشکلی باهاش ندارم..الان نصب کردم

راستی..

IE 9 هم خیلی سرعتش بالاست...

البته من همچنان از فایرفاکس استفاده میکنم..

ولی IE 9 حداقل نسبت به فایرفاکس 3 خیلی سریع تر بود.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من که هیچ مشکلی باهاش ندارم..الان نصب کردم

راستی..

IE 9 هم خیلی سرعتش بالاست...

البته من همچنان از فایرفاکس استفاده میکنم..

ولی IE 9 حداقل نسبت به فایرفاکس 3 خیلی سریع تر بود.
بله ie9 هم خیلی واقعا پیشرفت کرده و در حال حاضر سریعترین مرورگر هست تا اونجایی که میدونم
ولی یه جورایی دل نچسبه
فایرفوکس یه چیز دیگس

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بله ie9 هم خیلی واقعا پیشرفت کرده و در حال حاضر سریعترین مرورگر هست تا اونجایی که میدونم
ولی یه جورایی دل نچسبه
فایرفوکس یه چیز دیگس

بله موافقم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
بله داش علی باید افزونه ها رو دوباره نصب کنی :دی
به به علی جون. یه کاری کردم در پست بعدی توضیح میدم:دی
پ.ن: عیدت مبارک
-----------------------
نیازه به پست بعدی نیست:دی

دیدم به هیچ نحو درست نمیشه. لاجرم یه بک آپ از بوکمارکا و اینا گرفتم(به غیر تنظیمات)
یه بار دیگه فایرفکس رو نصبیدم

===============
نکته جالب: الان IDM پلاگینش با فایرفکس نمیخونه. ای خدا.

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این خاصیت tab scrolling درش غیر فعال هست چجوری فعالش کنم؟
همینکه هر چقدر تب با هم باز کنیم همرو در یک صفحه نشون بده و طول تب ها رو کوچک کنه
در browser.tabs.tabMinWidth هم value رو صفر گذاشتم فرقی نکرد.چجوری درست میشه؟

جواب ما رو هم یکی بده ممنون میشم..!

بالا