• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرانجام نسخه نهایی و رسمی فایرفاکس 4 منتشر شد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من fire fox 4 رو سيستمم نصبه ولي بعضي وقت ها هنگ ميکنه مشکلش چيه؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
واقعا من دارم نگاه میکنم میبینم فایر فاکس به شدت داره افت میکنه و کم کم داره از میدان رقابت خارج میشه. توی فایرفاکس 4 که تقریبا هیچ چیز جدیدی نیست (البته من بتای 8 رو ریخته بودم). مثلا قابلیت هایی مثل Paste and search یا Paste and go کپی کاری محض از کروم هستن و اگر فایرفاکس بخواد اینجور پیش بره به شدت با افت کاربر روبرو میشه.

به نظر من رقابت در آینده بین IE و Chrome

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
واقعا من دارم نگاه میکنم میبینم فایر فاکس به شدت داره افت میکنه و کم کم داره از میدان رقابت خارج میشه. توی فایرفاکس 4 که تقریبا هیچ چیز جدیدی نیست (البته من بتای 8 رو ریخته بودم). مثلا قابلیت هایی مثل Paste and search یا Paste and go کپی کاری محض از کروم هستن و اگر فایرفاکس بخواد اینجور پیش بره به شدت با افت کاربر روبرو میشه.

پس این وسط Opera نقش هویج رو داره؟:D
هرچند که Operaنیازی به رقابت نداره:cool:
===============================================
یادم نبود که خودم گفتم بهتر هستش در اینجا بحث مرورگرها مطرح نشه...شرمنده:blush:

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
پس این وسط Opera نقش هویج رو داره؟:D
هرچند که Operaنیازی به رقابت نداره:cool:
===============================================
یادم نبود که خودم گفتم بهتر هستش در اینجا بحث مرورگرها مطرح نشه...شرمنده:blush:

هویج؟! شاید! :p

میدونین راستش اپرا یک سری کاربرای خاص داره. این کاربراش نه زیاد میشن نه کم!

این آمار رو یک نگاهی بندازید:

Web%20Browser%20Market%20Share.JPG

واقعا اپرا تاثیری روی روند اینترنت نداره و نقشش خیلی کم رنگه ولی آی.ای و کروم نقش بسیار مهمی دارن مخصوصا الان که فایرفاکس داره کم کم کاربرانش رو از دست میده.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
مخصوصا الان که فایرفاکس داره کم کم کاربرانش رو از دست میده.

سخت در اشتباهی دوست من ، فایرفاکس هیچ وقت محبوبیتش رو بین کاربرانش از دست نمیده :)

دانلود IE9 در 24 ساعت 2.3 میلیون بوده ولی برای FIrefox4 هنوز به 24 ساعت نرسیده حدود 5 میلیون رسیده بود.. کم مونده بود رکورد سال 2008 در 24 ساعت هم بزنه :)

امار زنده رو مشاهده کن :

http://glow.mozilla.org

:cool:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من که راضیم از فایرفاکس 4
خیلی کامله از هر نظر باهاش حال میکنم
فقط یکم سنگین شده، یجورایی زیادی رم میکشه، یا سیستم من ضعیفه نسبت به این نسخه، نمیدونم والا مشکل چیه

رم که خب میکشه ، ولی بستگی به تعداد تب باز شده ، بوکمارت ها و ... داره که برنامه رو سنگین میکنه .:)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
من هنوز نگرفتم
th_running1.gif

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سخت در اشتباهی دوست من ، فایرفاکس هیچ وقت محبوبیتش رو بین کاربرانش از دست نمیده :)

دانلود IE9 در 24 ساعت 2.3 میلیون بوده ولی برای FIrefox4 هنوز به 24 ساعت نرسیده حدود 5 میلیون رسیده بود.. کم مونده بود رکورد سال 2008 در 24 ساعت هم بزنه :)

امار زنده رو مشاهده کن :

http://glow.mozilla.org

:cool:

ببین اگر شما بخوای اینجوری به قضیه نگاه کنی که تقریبا 1.5 سال پیش اعلام شد آمار دانلودهای فایرفاکس از مرز یک بیلیون گذشت. تازه این آمار مال 1.5 سال پیش بود الان فکر کنم تعداد آمار دانلودش باید به اندازه جمعیت چین باشه! ولی آیا فایرفاکس اینقدر کاربر داره؟! ابدا!
یادمه یک مقدار قبل از اینکه کروم بیاد سهم فایرفاکس چیزی حدود 40 درصد بود ولی الان چقدره؟ به سختی 20 درصد!
دلیل اینکه اینقدر فایرفاکس افت کرده اینه که اصلا ما شاهد ایده توش نیستیم فقط سعی میکنن باگ های قبلی رو برطرف کنن ولی این دقیقا همون چیزیه که کروم داره به علاوه همونطور که میدونید مخارج موزیلا رو گوگل تامین میکنه و اگر به این پی ببره که مرورگرش به تنهایی توانایی رقابت با آی.ای رو داره دیگه موزیلا رو ساپورت نمیکنه اونوقت موزیلا از کجا میخواد هزینه کارمنداش رو بده؟!
علت اینکه میگم آی.ای اینه که مال خود مایکروسافته و یکپارچگی عجیبی با ویندوز داره مثلا همین IE 9 رو نگاه کنید چقدر با ویندوز 7 هماهنگه.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من هر دوی IE 9 و Firefox 4 رو نصب کردم. IE نسبت به نسخه های قبلی خیلی پیشرفت کرده و خیلی بهتر شده ولی Firefox یه چیزه دیگس. IE هنوز همون مشکلات هنگ کردن رو داره و سرعت خود اپلیکشن زیاد جالب نیست.( سیستم هم ضعیف نیست که فکر کنید از سیستم باشه ها Core i5 با 4 'گیگ رم سیستمه) تنها ایرادی که به Firefox 4 می تونم بگیرم سازگار نبودن با بعضی ار پلاگین ها از جمله Kaspersky و free download manager هست که یکم اذیت می کنه و امیدوارم این مشکل حل بشه.

اتفاقا همین IE 9 روی همین ویندوز 7 هنگ می کنه گاهی اوقات. تازه هم ویندوز تازه نصب شده و هم اینکه اورجینال هست. و خیلی تعجب کردم که هنگ کرد 2-3 بار. ولی جدا خیلی از نسخه های قبلی IE بهتر شده.قبول کنید که اگه IE همراه با ویندوز به صورت برنامه default ویندوز ارائه نمیشد اینقدر محبوبیت پیدا نمی کرد. درصد زیادی از کاربرای کامپیوتر همون چیزی که تو خود ویندوز هست رو استفاده می کنن و اصلا از Broswser ها اطلاعی ندارن و همین یکی از امتیازهایی هست که IE داره و بقیه ندارن!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
به نظر من تنها ایراد فایرفاکس در نسخه های 3 کند بودن و گیر کردن های گاه و بیگاهش بود که در نسخه 4 کاملا رفع شده و از نظر من الان یک مرورگر ایده آله.
قرار نیست که مثل اپرا آب هویج هم بگیره :D اونجور کار ها رو اکستنشن ها انجام میدن که هرکی هرچی خواست سوار مرورگرش کنه

kasra.23

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان مشکل book mark listo چطوری حل کردین ؟چطوری Import یا Export کرد ؟lol

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
من هر دوی IE 9 و Firefox 4 رو نصب کردم. IE نسبت به نسخه های قبلی خیلی پیشرفت کرده و خیلی بهتر شده ولی Firefox یه چیزه دیگس. IE هنوز همون مشکلات هنگ کردن رو داره و سرعت خود اپلیکشن زیاد جالب نیست.( سیستم هم ضعیف نیست که فکر کنید از سیستم باشه ها Core i5 با 4 'گیگ رم سیستمه) تنها ایرادی که به Firefox 4 می تونم بگیرم سازگار نبودن با بعضی ار پلاگین ها از جمله Kaspersky و free download manager هست که یکم اذیت می کنه و امیدوارم این مشکل حل بشه.

اتفاقا همین IE 9 روی همین ویندوز 7 هنگ می کنه گاهی اوقات. تازه هم ویندوز تازه نصب شده و هم اینکه اورجینال هست. و خیلی تعجب کردم که هنگ کرد 2-3 بار. ولی جدا خیلی از نسخه های قبلی IE بهتر شده.قبول کنید که اگه IE همراه با ویندوز به صورت برنامه default ویندوز ارائه نمیشد اینقدر محبوبیت پیدا نمی کرد. درصد زیادی از کاربرای کامپیوتر همون چیزی که تو خود ویندوز هست رو استفاده می کنن و اصلا از Broswser ها اطلاعی ندارن و همین یکی از امتیازهایی هست که IE داره و بقیه ندارن!

مشکل از ویندوزه نه از IE. مایکروسافت کلی روش کار کرد تا یک ورژن درست و حسابی بده بیرون اونوقت شما به همین راحتی میگی هنگ میکنه و ...
مشکلی که هست اینه که چون ویندوزهای داخل ایران غیر قانونی هستن. آپدیت نیمشن و کلی از باگ های ویندوز توشون هست ولی ویندوزی که مرتب آپدیت میشه چنین مشکلاتی براش پیش نمیاد.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
مشکل از ویندوزه نه از IE. مایکروسافت کلی روش کار کرد تا یک ورژن درست و حسابی بده بیرون اونوقت شما به همین راحتی میگی هنگ میکنه و ...
مشکلی که هست اینه که چون ویندوزهای داخل ایران غیر قانونی هستن. آپدیت نیمشن و کلی از باگ های ویندوز توشون هست ولی ویندوزی که مرتب آپدیت میشه چنین مشکلاتی براش پیش نمیاد.

نه آقا گفتم که ویندوز اورجینال هست کپی نیست اورجیناله و سرویس پک 1 هم نصبه و کلیه آپدیت های امنیتی هم نصب شده و هیچ برنامه اضافه ای هم نصب نیست . مایکروسافت سعی کرده ولی کافی نبوده! از نسخه های قبلی IE که خیلی بهتره. اصلا ویندوز آپدیت نباشه هم IE باید درست کار کنه این که دلیل نمیشه. گفتم که اگه IE برنامه default ویندوز نبود همین قدری که الان هست همه گیر نمیشد

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
نه آقا گفتم که ویندوز اورجینال هست کپی نیست اورجیناله و سرویس پک 1 هم نصبه و کلیه آپدیت های امنیتی هم نصب شده و هیچ برنامه اضافه ای هم نصب نیست . مایکروسافت سعی کرده ولی کافی نبوده! از نسخه های قبلی IE که خیلی بهتره. اصلا ویندوز آپدیت نباشه هم IE باید درست کار کنه این که دلیل نمیشه. گفتم که اگه IE برنامه default ویندوز نبود همین قدری که الان هست همه گیر نمیشد

حقیقتش من IE 9 رو روی سیستم دارم تا حالا یکبار هم هنگ نکرده، ویندوزم هم مثل شما اوریجینال نیست! فقط آپدیت هایی رو که IE 9 لازم داشت نصب کردم. حالا دیگه واقعا نمیدونم مشکل شما از چیه؟!

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
من این موزیلا 4 رو نصب کردم سرعت لودش خیلی کند شده کسی میدونه مشکل چیه ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole

منظورتون کپی کاری محض کروم از Opera و الان فایرفاکس از Opera هستش دیگه...؟ :p

ببین اگر شما بخوای اینجوری به قضیه نگاه کنی که تقریبا 1.5 سال پیش اعلام شد آمار دانلودهای فایرفاکس از مرز یک بیلیون گذشت. تازه این آمار مال 1.5 سال پیش بود الان فکر کنم تعداد آمار دانلودش باید به اندازه جمعیت چین باشه! ولی آیا فایرفاکس اینقدر کاربر داره؟! ابدا!
یادمه یک مقدار قبل از اینکه کروم بیاد سهم فایرفاکس چیزی حدود 40 درصد بود ولی الان چقدره؟ به سختی 20 درصد!

IE فقط به مدد مرورگر پشفرض ویندوز بودن این درصد کاربران رو داره...

Google Chrome هم علت 95 درصد موفقیتش به نظر من فقط و فقط تبلیغات فجیع و گسترده گوگل روی این محصولش هستش... دقیقاً همون کاری که گوگل در تبلیغ برای موزیلا فایرفاکس کرد الان دیگه خبری از تبلیغ برای فایرفاکس نیست و فقط و فقط مرورگر خودش رو تبلیغ میکنه...

و در کل و نتیجه به نظر من بیش از 80 درصد کاربران IE و کروم جزو عوام حساب میشن که در مورد IE اصلاً خبر ندارن مرورگر دگه ای هم اختراع شده و در مورد کروم هم هر عوام الناسی وقتی 60 درصد سایتایی که توشون میره تبلیغات گوگل کروم کنارشونه که میگه "کروم بهشته عالیه بهترینه سرعتش خفنه" خوب میره دانلود و نصب میکنه و بعدش از ترفند نمایش یهویی صفحه cache شده توی کروم شگفت زده میشه میگه "ااااااا ببین جیک ثانیه سایته اومد چقده خفنه!"...

و یا وقتی این روزا نصف برنامه های رایگانی که دانلود میکنیم توی اینستالرشون یه agreement واسه نصب گوگل کروم گذاشتن (اکثریت مردم همینطور next میزنن و در نتیجه ناخواسته گوگل کروم رو خیلیا نصب میکنن) و در کل این حجم هزینه و تبلیغات کروم توسط گوگل نتیجه ای غیر این نمیتونستن داشته باشه که درصد زیادی از عوام الناسی که با تبلیغات گوگل برای فایرفاکس به اون جذب شدن (مطمئن باشید حداقل 70 درصد کاربرای فایرفاکس حتی نمیدونن اکستنشن و اپن سورس چیه و فقط به خاطر تبلیغات یا توصیه دیگران ازش استفاده میکنن) به راحتی عقلشون رو به چشمشون و تبلیغات گوگل بسپرن و برن سراغ کروم...!

ولی Opera تبلیغات هیچ کمپانی مشابه گوگلی رو در پشت خودش نداره و من کاربرش خوشحالم که دارم از یه چی استفاده میکنم که به خاطر تبلیغاتش بهش جذب نشدم و فقط به خاطر ان دارم ازش استفاده میبرم چون ارزششو داره و از کاری که روش شده لذت میبرم...

دلیل اینکه اینقدر فایرفاکس افت کرده اینه که اصلا ما شاهد ایده توش نیستیم فقط سعی میکنن باگ های قبلی رو برطرف کنن ولی این دقیقا همون چیزیه که کروم داره به علاوه همونطور که میدونید مخارج موزیلا رو گوگل تامین میکنه و اگر به این پی ببره که مرورگرش به تنهایی توانایی رقابت با آی.ای رو داره دیگه موزیلا رو ساپورت نمیکنه اونوقت موزیلا از کجا میخواد هزینه کارمنداش رو بده؟!
علت اینکه میگم آی.ای اینه که مال خود مایکروسافته و یکپارچگی عجیبی با ویندوز داره مثلا همین IE 9 رو نگاه کنید چقدر با ویندوز 7 هماهنگه.

البته صحیحه که گوگل داره کم کم حمایتش رو کاملاً از موزیلا قطع میکنه تا مرورگر خودش رو بیشتر پر و بال بده و دیگه اصولاً مدت هاست که هیچ تبلیغی به نفع فایرفاکس نمیکنه...

شما تصور صحیحی نسبت به برنامه ای اپن سورس و اون اکستنشن ها و توسعه دهندگان ندارید...

همچنین فکر میکنید که کمپانی Opera Software که زمینه تخصصی اصلیش مرورگرهای وب و امکانات تعاملی با وب هستش از چه راهی کسب درآمد میکنه و حقوق کارمنداش رو میده...؟ فکر میکنید بنیاد موزیلا نمیتونه به همین روش کسب درآمد کنه و پول کارمندای نه چندان زیادش رو بده...؟!

+ هیچ میدونید همون search field در گوشه بالای مرورگرها چه منبع درآمدی هستش...؟

پ.ن.: دلیلی وجود نداره که چون من طرفدار افراطی Opera هستم با دیگر مرورگرها دشمن باشم و این تفکر که برخی به شکل نامناسبی سر مرورگرها با هم میجنگن رو زیاد باهاش موافق نیستم... من همیشه به بنیاد موزیلا و کارهاش توجه و علاقه ویژه ای داشته و دارم ولی از سیاست های بد و بعضاً کثیف گوگل چندان خوشم نمیاد... :)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
منظورتون کپی کاری محض کروم از Opera و الان فایرفاکس از Opera هستش دیگه...؟
.
.
.

این تاپیک خیلی از بحثش منحرف شد. برای همین یک تاپیک جدا زدم که همه کل کل هاشون رو در رابطه با مرورگر ها بیارن اونجا:
http://www.forum.persiantools.com/t189693.html

از طرف خودم از آقا حمید به خاطر منحرف شدن بحث عذز خواهی میکنم. ;)

بالا