Snow
مدیر بازنشسته
ضعف اپرا: قابلیت کاستومایزی که فایر فاکس بهت میده رو نمیده. یعنی همینه که هست.
دقیقا برعکسه اینی که شما میفرمایین هست!
ضعف اپرا: قابلیت کاستومایزی که فایر فاکس بهت میده رو نمیده. یعنی همینه که هست.
واقعا من دارم نگاه میکنم میبینم فایر فاکس به شدت داره افت میکنه و کم کم داره از میدان رقابت خارج میشه. توی فایرفاکس 4 که تقریبا هیچ چیز جدیدی نیست (البته من بتای 8 رو ریخته بودم). مثلا قابلیت هایی مثل Paste and search یا Paste and go کپی کاری محض از کروم هستن و اگر فایرفاکس بخواد اینجور پیش بره به شدت با افت کاربر روبرو میشه.
به نظر من رقابت در آینده بین IE و Chrome
پس این وسط Opera نقش هویج رو داره؟
هرچند که Operaنیازی به رقابت نداره
===============================================
یادم نبود که خودم گفتم بهتر هستش در اینجا بحث مرورگرها مطرح نشه...شرمنده:blush:
مخصوصا الان که فایرفاکس داره کم کم کاربرانش رو از دست میده.
من که راضیم از فایرفاکس 4
خیلی کامله از هر نظر باهاش حال میکنم
فقط یکم سنگین شده، یجورایی زیادی رم میکشه، یا سیستم من ضعیفه نسبت به این نسخه، نمیدونم والا مشکل چیه
سخت در اشتباهی دوست من ، فایرفاکس هیچ وقت محبوبیتش رو بین کاربرانش از دست نمیده
دانلود IE9 در 24 ساعت 2.3 میلیون بوده ولی برای FIrefox4 هنوز به 24 ساعت نرسیده حدود 5 میلیون رسیده بود.. کم مونده بود رکورد سال 2008 در 24 ساعت هم بزنه
امار زنده رو مشاهده کن :
http://glow.mozilla.org
![]()
من fire fox 4 رو سيستمم نصبه ولي بعضي وقت ها هنگ ميکنه مشکلش چيه؟
من هر دوی IE 9 و Firefox 4 رو نصب کردم. IE نسبت به نسخه های قبلی خیلی پیشرفت کرده و خیلی بهتر شده ولی Firefox یه چیزه دیگس. IE هنوز همون مشکلات هنگ کردن رو داره و سرعت خود اپلیکشن زیاد جالب نیست.( سیستم هم ضعیف نیست که فکر کنید از سیستم باشه ها Core i5 با 4 'گیگ رم سیستمه) تنها ایرادی که به Firefox 4 می تونم بگیرم سازگار نبودن با بعضی ار پلاگین ها از جمله Kaspersky و free download manager هست که یکم اذیت می کنه و امیدوارم این مشکل حل بشه.
اتفاقا همین IE 9 روی همین ویندوز 7 هنگ می کنه گاهی اوقات. تازه هم ویندوز تازه نصب شده و هم اینکه اورجینال هست. و خیلی تعجب کردم که هنگ کرد 2-3 بار. ولی جدا خیلی از نسخه های قبلی IE بهتر شده.قبول کنید که اگه IE همراه با ویندوز به صورت برنامه default ویندوز ارائه نمیشد اینقدر محبوبیت پیدا نمی کرد. درصد زیادی از کاربرای کامپیوتر همون چیزی که تو خود ویندوز هست رو استفاده می کنن و اصلا از Broswser ها اطلاعی ندارن و همین یکی از امتیازهایی هست که IE داره و بقیه ندارن!
مشکل از ویندوزه نه از IE. مایکروسافت کلی روش کار کرد تا یک ورژن درست و حسابی بده بیرون اونوقت شما به همین راحتی میگی هنگ میکنه و ...
مشکلی که هست اینه که چون ویندوزهای داخل ایران غیر قانونی هستن. آپدیت نیمشن و کلی از باگ های ویندوز توشون هست ولی ویندوزی که مرتب آپدیت میشه چنین مشکلاتی براش پیش نمیاد.
نه آقا گفتم که ویندوز اورجینال هست کپی نیست اورجیناله و سرویس پک 1 هم نصبه و کلیه آپدیت های امنیتی هم نصب شده و هیچ برنامه اضافه ای هم نصب نیست . مایکروسافت سعی کرده ولی کافی نبوده! از نسخه های قبلی IE که خیلی بهتره. اصلا ویندوز آپدیت نباشه هم IE باید درست کار کنه این که دلیل نمیشه. گفتم که اگه IE برنامه default ویندوز نبود همین قدری که الان هست همه گیر نمیشد
واقعا من دارم نگاه میکنم میبینم فایر فاکس به شدت داره افت میکنه و کم کم داره از میدان رقابت خارج میشه. توی فایرفاکس 4 که تقریبا هیچ چیز جدیدی نیست (البته من بتای 8 رو ریخته بودم). مثلا قابلیت هایی مثل Paste and search یا Paste and go کپی کاری محض از کروم هستن و اگر فایرفاکس بخواد اینجور پیش بره به شدت با افت کاربر روبرو میشه.
به نظر من رقابت در آینده بین IE و Chrome
ببین اگر شما بخوای اینجوری به قضیه نگاه کنی که تقریبا 1.5 سال پیش اعلام شد آمار دانلودهای فایرفاکس از مرز یک بیلیون گذشت. تازه این آمار مال 1.5 سال پیش بود الان فکر کنم تعداد آمار دانلودش باید به اندازه جمعیت چین باشه! ولی آیا فایرفاکس اینقدر کاربر داره؟! ابدا!
یادمه یک مقدار قبل از اینکه کروم بیاد سهم فایرفاکس چیزی حدود 40 درصد بود ولی الان چقدره؟ به سختی 20 درصد!
دلیل اینکه اینقدر فایرفاکس افت کرده اینه که اصلا ما شاهد ایده توش نیستیم فقط سعی میکنن باگ های قبلی رو برطرف کنن ولی این دقیقا همون چیزیه که کروم داره به علاوه همونطور که میدونید مخارج موزیلا رو گوگل تامین میکنه و اگر به این پی ببره که مرورگرش به تنهایی توانایی رقابت با آی.ای رو داره دیگه موزیلا رو ساپورت نمیکنه اونوقت موزیلا از کجا میخواد هزینه کارمنداش رو بده؟!
علت اینکه میگم آی.ای اینه که مال خود مایکروسافته و یکپارچگی عجیبی با ویندوز داره مثلا همین IE 9 رو نگاه کنید چقدر با ویندوز 7 هماهنگه.
منظورتون کپی کاری محض کروم از Opera و الان فایرفاکس از Opera هستش دیگه...؟
.
.
.