• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سردرد و سرگیجه در زمان استفاده از مانیتور جدید

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
بله دوستان قضیه همون عادت کردن بود
البته صد درصد نشده ولی 95 درصد مشکل رفع شده..
ولی جدای از مشکل تو این چند روز به این نتیجه رسیدم که چقدر کیفیت مانیتور میتونه رو تجربه کاربری تاثیر بزاره
منم یه مانیتور خیلی با کیفیت ۱ میلیارد رنگی داشتم که باهاش سردرد میگرفتم و هیچ وقت هم عادت نکردم و علتش رو هیچ وقت نفهمیدم و هر تنظیماتی رو هم تست کردم! بالاخره فروختمش. ۲۷ اینچ
الان یه مانیتور دل معمولی دارم که باهاش خیلی راحت ترم. ۲۴ اینج.
ولی بهترین و راحت ترین صفحه نمایشی که تا الان باهاش کار کردم مک بوک بوده.
جالبه که هر سه این مانیتور ها هم ips بودند!

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
یه آپدیت داشته باشم ..
مشکل به صورت صد در صد رفع شد
در حال حاضر به هیچ عنوان سردرد یا حالت تهوعی حس نمیکنم
یه مورد رو هم بر مبنای تجربه تو این مدت با مانیتور جدید بگم :
جدای از کیفیت و رنگ ها,سایز مانیتور خیلی مهمه و تاثیر زیادی میزاره(به قول خارجیا حالت "ایمرسیو"(به معنای قوطه وری اگر درست نوشته باشم) بیشتری ایجاد میکنه)
و همین باعث میشه بسیار بسیار بیشتر از بازی لذت ببرید
بنده قبلا بیشتر از یک ساعت گیمی رو بازی نمیکردم
اصلا یه مدتی بود اصلا بازی نمیکردم!(از اوایل اسفند تا اوایل اردیبهشت) ولی خب با این مانیتور بعضا پیش میاد سه چهار ساعت پیوسته بازی میکنم و بسیار لذت بخشه
در کل سایز مانیتور هم اهمیت بالایی داره

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
یادمه تا سال ۲۰۱۰ یه مانیتور 900p داشتم ۱۹ اینچ بود به این عادت کرده بودم بعدش یه سامسونگ ۲۲ اینچ 1080p خریدم برا ps3 خیلی عالی بود ولی دیگه نمیتونستم بازی کنم همینکه ۲۰ دقیقه به صفحه نگاه میکردم چشمام کاسه خون میشد یکی دو ماه تحمل کردم دیدم عادت نکردم فروختمش همون مانیتور قبلیم رو استفاده کردم اوکی شدم تا همین ۴ سال پیش که اینبار یه asus ۲۲ اینچ گرفتم کاملا اوکی ام از همون لحظه ای که خریدم
الانم میخوام یه asus 28 اینچ 4k بگیرم میترسم بازم همون بلا سرم بیاد نتونم تحمل کنم:دی

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان حتما هنگام استفاده از مانیتور یا گوشی موبایل، عینک بلوکات بزنید
تاثیر خیلی خوبی داره، تست کنید

بالا