• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرعت اينترنت رايگان در كره جنوبي ٥٠٠ برابر اينترنت پولي ايران است

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
هیچ کسی حق نداره بگه اینترنت به درد مردم نمیخوره چون باهاش چت میکنن! در ضمن باید بگم من که با این اینترنت چت نمیکنم. ماههاست که توی روم های یاهو نرفتم برای چت.
شایدم چون سرعت اینترنت ما پایینه و به درد هیچ کاری جز چت نمیخوره اینطوری شده؟
یا شاید شما این کارو میکنید و فکر میکنید همه مثل خودتونن؟
من و اکثر دوستان استفاده مفید از اینترنت میکنیم. حتی یکی از شرکت ها اومده و توی ایران سایت هاست میکنه! یعنی وب سرور راه انداخته. ولی متاسفانه به علت کیفیت بسیار پایین خطوط. سایت ها مرتبا داون میشن.
در ضمن به علت قیمت فضایی اینترنت چند مگابیت بر ثانیه. قیمت هاست روی این سرور ها بسیار گرون تر از هاست توی کانادا و امریکا در میاد!

دلیل سرعت پایین اینترنت اینه که دولت دوست نداره اینترنت مشتری داشته باشه. دولت دلش نمیخواد یه فضای باز رسانه ای وجود داشته باشه دولت فقط میخواد مردم بشینن صبح تاشب به تلویزیون های خودش نگاه کنن و اخبار و اطلاعات رو از اونجا بگیرن و چشم و گوششون بسته باشه.
به خاطر همین همه همیتش رو گزاشته که اینترنت برای مردم گرون دربیاد هیچ شرکت خصوصی هم حق نداره به صورت ماهواره ای و کابلی و ... اینترنت وارد کشور کنه و برای داشتن یه دیش هم باید اجازه دولت رو داشته باشه!
خدانگهدار

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
تایید میشه. والا خود من هم چند سالی هست که چت نکردم. (البته برای صحبت کردن با دوستانی که اونطرف هست گاهی اوقات از یاهو مسنجر استفاده میکنم ولی چت روم نه)

اصلا شاید بد نباشه یه نظر سنجی راه بندازیم ببینیم واقعا چند درصد از کاربران ایرانی از اینترنت بیشتر برای چت کردن استفاده میکنن.

سلام
هیچ کسی حق نداره بگه اینترنت به درد مردم نمیخوره چون باهاش چت میکنن! در ضمن باید بگم من که با این اینترنت چت نمیکنم. ماههاست که توی روم های یاهو نرفتم برای چت.
شایدم چون سرعت اینترنت ما پایینه و به درد هیچ کاری جز چت نمیخوره اینطوری شده؟
یا شاید شما این کارو میکنید و فکر میکنید همه مثل خودتونن؟
من و اکثر دوستان استفاده مفید از اینترنت میکنیم. حتی یکی از شرکت ها اومده و توی ایران سایت هاست میکنه! یعنی وب سرور راه انداخته. ولی متاسفانه به علت کیفیت بسیار پایین خطوط. سایت ها مرتبا داون میشن.
در ضمن به علت قیمت فضایی اینترنت چند مگابیت بر ثانیه. قیمت هاست روی این سرور ها بسیار گرون تر از هاست توی کانادا و امریکا در میاد!

دلیل سرعت پایین اینترنت اینه که دولت دوست نداره اینترنت مشتری داشته باشه. دولت دلش نمیخواد یه فضای باز رسانه ای وجود داشته باشه دولت فقط میخواد مردم بشینن صبح تاشب به تلویزیون های خودش نگاه کنن و اخبار و اطلاعات رو از اونجا بگیرن و چشم و گوششون بسته باشه.
به خاطر همین همه همیتش رو گزاشته که اینترنت برای مردم گرون دربیاد هیچ شرکت خصوصی هم حق نداره به صورت ماهواره ای و کابلی و ... اینترنت وارد کشور کنه و برای داشتن یه دیش هم باید اجازه دولت رو داشته باشه!
خدانگهدار

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
تایید میشه. والا خود من هم چند سالی هست که چت نکردم. (البته برای صحبت کردن با دوستانی که اونطرف هست گاهی اوقات از یاهو مسنجر استفاده میکنم ولی چت روم نه)

اصلا شاید بد نباشه یه نظر سنجی راه بندازیم ببینیم واقعا چند درصد از کاربران ایرانی از اینترنت بیشتر برای چت کردن استفاده میکنن.

حتی اگه یه کاربر از اینترنت فقط برای چت هم استفاده بکنه باز به نظر من کسی حق نداره بگه که تو فقط چت میکنی پس اینترنت پر سرعت حق نداری داشته باشی!
من دلم میخواد با اینترنت 2 مگابیت چت کنم؟ به کسی چه؟
چطور وقتی نفعی در کاره و تروریستی قصد دستیابی به سلاحی خاص رو داره. انرژی هسته ای حق مسلم ماست؟
ولی چیزی به نام اینترنت نه تنها حق مسلم ما نیست بلکه جلوش سنگ اندازی هم میشه؟

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
اگه من گفتم بی فرهنگی مرض ماست منظورم چت کردن نبود. اگه کمی به ابعاد دیگه این ماجرا نگاه کنید می فهمید.
اگه کمی با این دانلودرهای محترم صحبت کنید می فهمید اشکال کار کجاست. چه سفارشاتی به اونا می دن. مثلا هفته ای 50 تا فیلم پور.و بهشون سفارش میدن یا 150 گیگ سفارش میدن گه 40 گیگ اون فیلم های ناجوره.

اگه تو کشور کره از این چیزها دانلود کنن دو جور میشه استنباط کرد و اونا رو تبرئه کرد : یکی اینکه اونا مذهب درست و حسابی ندارن که منعشون کرده باشه دوما جامعه شون اینقدر در مورد روابط دختر و پسر آزاد هست که برن از روشهایی عملا خودشونو ارضا کنن.

اما اینجا مثلا در یک کشور اسلامی زندگی می کنیم و به یه چیزایی اعتقاد داریم. و اگه تحریک بشیم به علت بسته بودن جامعه ما ممکنه فجایعی مثل خفاش شب به وجود بیادو که واقعا خطرناکه.

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
تایید میشه. یه طوری میگن فرهنگ نداریم که گویی! در خارج از ایران مردم با اینترنت اتم میشکافن.
لطفا بفرمایند بقیه تو خارج چیکار میکنن ما هم یاد بگیریم.

مساله اینترنت به کنار !
ولی کلا تو بسیاری از کشورها با تجهیزات (از جمله اینترنت) کاری می کنن که جهان سومی نباشن !

این تفاوتها اینقدر ریزن که دیده نمیشن ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب بكنن دوست عزيز

در همه جاى دنيا همينه. خيليها براى چت استفادو ميكنن و خيلى ها هم استفادهاى مثبت ديگه.

ما ايرانيها نه از اونها بهتريم و نه پايينتر از اونها از لحاظ شعور.

تایید میشه. یه طوری میگن فرهنگ نداریم که گویی! در خارج از ایران مردم با اینترنت اتم میشکافن.

متأسفانه ما ایرانيها فقط بلديم منم منم بکنيم ، ولی تو دنيا از لحاظ تکنولوژی کجا قرار داريم؟
چقدر از اینترنت استفاده مثبت میکنيم؟
ما هميشه همين بوديم..هيچوقت دنباله عيبهامون نيستيم و فقط بلديم بگيم ما هم از اینترنت استفاده + میکنيم....
درسته استعداد ایرانی زبان زده عامو خاصه بوده و هست ولی الان ما کجای دنيا قرار داريم؟
اگر ما داريم از اینترنت درست استفاده میکنيم پس چرا تو موتور جستجوگر google ( يه قسمتی داره که وقتی کلمه ای تايپ میکنی بهت میگه کدوم کشور اين کلمرو بيشتر تايپ کرده..الان حضور ذهن ندارم کدوم قسمته ) کلمات مستهجن از جمله se* و کلمات مشابه اين تايپ میشه ایران جزوه يکی از 3 4 تا کشور اوله تو اين زمينه....شايد بگيد ما تو اين جستجو امريکارو هم میبينيم..درسته ولی شما اگر يه کلمه علمی تو اونجا جستجو کنی ، 100% امريکارو تو يکی از چند کشور بالايی میبينی....ولی کلمه علمی پيدا کنيد که ایران تو جزوه يکی از کشورهای رده بالا تو اون مطلب باشه....میتونيد؟؟؟
در اخر بازم میگم من منظورم همه نيست دوستان..بعضيها فکر میکنن من دارم به همه اين حرفو میزنم....
ماها هميشه نسبت به همچی تعصبی عمل میکنيم و همش میخواهيم بگيم ما فلانيم با بساريم...ولی هيچوقت دوست نداشتم با واقعيتها کنار بياييم....بازم میگم هنوز خيليها فرهنگ اینترنت رو ندارن..

[QUOTEحتی اگه یه کاربر از اینترنت فقط برای چت هم استفاده بکنه باز به نظر من کسی حق نداره بگه که تو فقط چت میکنی پس اینترنت پر سرعت حق نداری داشته باشی!
من دلم میخواد با اینترنت 2 مگابیت چت کنم؟ به کسی چه؟][/QUOTE]
شما مختاری هر کاری دلت میخواد بکنی...و اصلاً اين حرفت چه ربطی به صحبتهای من داشت؟؟ هرچی فکر میکنم نمیفهمم.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بله اونا اتم ميشكفن مگه نشنيدي، نديدي؟؟؟!!!

"""لطفا بفرمایند بقیه تو خارج چیکار میکنن ما هم یاد بگیریم."""

تو خارج با اينترنت زندگي ميكنند!!! هنوز براي من و تو قابل درك نبوده كه كار به اينجا كشيده!!!!

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مساله اینترنت به کنار !
ولی کلا تو بسیاری از کشورها با تجهیزات (از جمله اینترنت) کاری می کنن که جهان سومی نباشن !

این تفاوتها اینقدر ریزن که دیده نمیشن ؟

من خواستم جوابه اين دوستمون رو که داديد بدم...ولی وقتی پست شمارو ديدم کاملتر و خلاصتر از پست شما جوابی برای اييشون نديدم.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متأسفانه ما ایرانيها فقط بلديم منم منم بکنيم ، ولی تو دنيا از لحاظ تکنولوژی کجا قرار داريم؟
چقدر از اینترنت استفاده مثبت میکنيم؟
ما هميشه همين بوديم..هيچوقت دنباله عيبهامون نيستيم و فقط بلديم بگيم ما هم از اینترنت استفاده + میکنيم....
درسته استعداد ایرانی زبان زده عامو خاصه بوده و هست ولی الان ما کجای دنيا قرار داريم؟
اگر ما داريم از اینترنت درست استفاده میکنيم پس چرا تو موتور جستجوگر google ( يه قسمتی داره که وقتی کلمه ای تايپ میکنی بهت میگه کدوم کشور اين کلمرو بيشتر تايپ کرده..الان حضور ذهن ندارم کدوم قسمته ) کلمات مستهجن از جمله se* و کلمات مشابه اين تايپ میشه ایران جزوه يکی از 3 4 تا کشور اوله تو اين زمينه....شايد بگيد ما تو اين جستجو امريکارو هم میبينيم..درسته ولی شما اگر يه کلمه علمی تو اونجا جستجو کنی ، 100% امريکارو تو يکی از چند کشور بالايی میبينی....ولی کلمه علمی پيدا کنيد که ایران تو جزوه يکی از کشورهای رده بالا تو اون مطلب باشه....میتونيد؟؟؟
در اخر بازم میگم من منظورم همه نيست دوستان..بعضيها فکر میکنن من دارم به همه اين حرفو میزنم....
ماها هميشه نسبت به همچی تعصبی عمل میکنيم و همش میخواهيم بگيم ما فلانيم با بساريم...ولی هيچوقت دوست نداشتم با واقعيتها کنار بياييم....بازم میگم هنوز خيليها فرهنگ اینترنت رو ندارن...

با واقعیت کنار اومدن یه حرفه اینکه بگید امیدوارم یاهو بسته بشه که یه سری چت نکنن یه حرف دیگست! و این دوتا اصلا به هم ربطی نداره !

از کامپیوتر میشه استفاده علمی کرد . میشه باهاش بازی کامپیوتری هم انجام داد ! حالا بگیم چون شما(نوعی) میخوای با کامپیوتر بازی کنی یا حالا به هر نوعی وقتت رو با بازی هدر بدی پس اصلا نباید کامپیوتر در اختیارت قرار بگیره !

شما وقتی همه چیز اینترنت برای شما بسته است فکر میکنی قابل استفاده هست ؟ و اتفاقا شاید برای شما جالب باشه بدونید که اونایی که اینترنت پر سرعت استفاده نمیکنن میرن سراغ اینجور چیزا ! چون وقتی اینترنت پرسرعت داشته باشی اینقدر وسیله برای استفاده مفید و غیر مفید برای اینترنت داری که دیگه سراغش نمیری!

ولی وقتی نه کردیت کارد داری که چیزی بخری ! نه حتی میتونی برنامه ای که خریدی رو آپ دیت کنی ! نه حتی میتونی چیزی که احتیاج داری رو دانلود کنی تا ازش چیزی یاد بگیری . اینترنت اون موقع برای علم هم به درد نمیخوره!

آمریکایی ها هزاران سایت س ک * دارن ! روزی هزاران دلار خرج این کارشون میشه. بازی این مدلی میسازن . کارتون این مدلی میسازن ولی علمشون رو هم به موقع از اینترنت میگیرن !

در کل محدودیت باعث حریصتر شدن آدما میشه .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
با واقعیت کنار اومدن یه حرفه اینکه بگید امیدوارم یاهو بسته بشه که یه سری چت نکنن یه حرف دیگست! و این دوتا اصلا به هم ربطی نداره !

از کامپیوتر میشه استفاده علمی کرد . میشه باهاش بازی کامپیوتری هم انجام داد ! حالا بگیم چون شما(نوعی) میخوای با کامپیوتر بازی کنی یا حالا به هر نوعی وقتت رو با بازی هدر بدی پس اصلا نباید کامپیوتر در اختیارت قرار بگیره !

شما وقتی همه چیز اینترنت برای شما بسته است فکر میکنی قابل استفاده هست ؟ و اتفاقا شاید برای شما جالب باشه بدونید که اونایی که اینترنت پر سرعت استفاده نمیکنن میرن سراغ اینجور چیزا ! چون وقتی اینترنت پرسرعت داشته باشی اینقدر وسیله برای استفاده مفید و غیر مفید برای اینترنت داری که دیگه سراغش نمیری!

ولی وقتی نه کردیت کارد داری که چیزی بخری ! نه حتی میتونی برنامه ای که خریدی رو آپ دیت کنی ! نه حتی میتونی چیزی که احتیاج داری رو دانلود کنی تا ازش چیزی یاد بگیری . اینترنت اون موقع برای علم هم به درد نمیخوره!

آمریکایی ها هزاران سایت س ک * دارن ! روزی هزاران دلار خرج این کارشون میشه. بازی این مدلی میسازن . کارتون این مدلی میسازن ولی علمشون رو هم به موقع از اینترنت میگیرن !

در کل محدودیت باعث حریصتر شدن آدما میشه .
گويا شما مطلاب منرو به خوبی استنباط نکرديد....منظور من تا موقعی بود که ما فرهنگ اینترنتو ياد بگيرّيم..نه اين که تا وصل میشيم به ياهو زودی ياهورو باز کنيم ببين فلانی انلاينه يا نه؟ فلانی off چی گزاشته؟؟

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا کی چی؟
عشق ها شده اینترنتی ایمیلی
اگر رفسنجانی نبود الان همین اینترنت ذغالی هم نبود پهنای باند دست خودشه

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
اگه من گفتم بی فرهنگی مرض ماست منظورم چت کردن نبود. اگه کمی به ابعاد دیگه این ماجرا نگاه کنید می فهمید.
اگه کمی با این دانلودرهای محترم صحبت کنید می فهمید اشکال کار کجاست. چه سفارشاتی به اونا می دن. مثلا هفته ای 50 تا فیلم پور.و بهشون سفارش میدن یا 150 گیگ سفارش میدن گه 40 گیگ اون فیلم های ناجوره.

اگه تو کشور کره از این چیزها دانلود کنن دو جور میشه استنباط کرد و اونا رو تبرئه کرد : یکی اینکه اونا مذهب درست و حسابی ندارن که منعشون کرده باشه دوما جامعه شون اینقدر در مورد روابط دختر و پسر آزاد هست که برن از روشهایی عملا خودشونو ارضا کنن.

اما اینجا مثلا در یک کشور اسلامی زندگی می کنیم و به یه چیزایی اعتقاد داریم. و اگه تحریک بشیم به علت بسته بودن جامعه ما ممکنه فجایعی مثل خفاش شب به وجود بیادو که واقعا خطرناکه.

كرهايها مذهب درست حسابى ندارن!!!

خوب گيرم كه اينتطوره كه نيست. چون از لحظ شما فكرشون اينطوريه پس همشون لش و لجامگسيخته هستن؟؟

دوست گرامى يه نفر ممكنه ادم مذهبى باشه وا بقول شما خفاش شب بشه، يه نفر هم ممكنه ماترياليست باشه وا بسيار ادم شريف و درستكار.

البته با عرض معذرت

فكر كنم يه مقدار چيژا را فقط در ظاهر نديدن و عمقى فكر كردن بهتر باشه.

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
كرهايها مذهب درست حسابى ندارن!!!

خوب گيرم كه اينتطوره كه نيست. چون از لحظ شما فكرشون اينطوريه پس همشون لش و لجامگسيخته هستن؟؟

دوست گرامى يه نفر ممكنه ادم مذهبى باشه وا بقول شما خفاش شب بشه، يه نفر هم ممكنه ماترياليست باشه وا بسيار ادم شريف و درستكار.

البته با عرض معذرت

فكر كنم يه مقدار چيژا را فقط در ظاهر نديدن و عمقى فكر كردن بهتر باشه.

من که نگفتم همه کره ای ها اینطوری هستند. منظورم این بود که اگه اونا این کارو هم بکنن باز هم براشون جای توجیه هست. اما تو جامعه کنونی ما هیچ توجیهی نداره.

انسانه خوب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من الان کارم با اینترنته. تمام چیزاییم که واسه پیشرفت در کارم یاد میگیرم از اینترنته.
خداییش چند نفر مثله م تو ایران هست؟ کمه؟؟
با اینترنت ایران مثلن چقدر طول میکشه یه DVD آموزشی Zbrush 3 دانلود کرد؟ هوم؟ 128 بالاتر بازم نیازی نیست؟

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
تا وقتي افرادي تو جامعه هستند كه از بدبختي حمايت ميكنند وضعمون همينه

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
میبینم که دوستان باز دارن در مورد فرهنگ مردم و سرعت اینترنت حرف میزنن!
یکی دو نفر از دوستان میگن اینترنت به درد نمیخوره چون باهاش پورنو نگاه میکنن.
مگه اون زمانی که اینترنت نبود فیلم پورنو توی ایران نبود؟ از زمانی که ویدیو توی ایران اومد فیلم پورنو هم اومد.
عکس پورنو هم که توی ایران پر بود!

درضمن چه ربطی به سرعت اینترنت داره؟
اگه یه نفر با اینترنت دو مگابیت میره یه دی وی دی پورنو دانلود میکنه. یه نفر هم با اینترنت پنجاه و شیش کیلو بیت میره عکس پورنو دانلود میکنه. یا فیلم کوتاه پورنو.
پس نفس عمل یکیه و اگه بخوایم به حرف اون دو سه تا دوست گوش کنیم باید اینترنت و کامپیوتر و ویدیو و وی سی دی و ماهواره و ... رو از ایران جمع کنیم. چون مردم میشنن با اینا فیلم پورنو نگاه میکنن و فرهنگ ندارن.

دو تا نکته. اول این که کسایی که میشنن فیلم پورنو نگاه میکنن یا به قول شما چت میکنن اکثرا نوجوان هستند و استفاده مفید تری بلد نیستن.
در ضمن کسی حق نداره بگه اینترنت تو باید صد و بیست و هشت باشه چون میشنی پورن نگاه میکنی.
در ضمن خود من تا به حال چند تا فیلم سینمایی دو ساعته با همین اینترنت 128 دانلود کردم. حالا من اگه میخواستم فیلم پورنو دوساعته دانلود کنم به نظر شما نمیتونستم؟

پس اینترنت باید باشه. پر سرعتم باید باشه. من حاظرم همین الان قسم بخورم که اگه اینترنت پر سرعت توی ایران به قیمت ارزون یا رایگان بیاد استفاده های مفید و ... اون ده ها برابر استفاده های مضر اون هست.
با یه محاسبه ساده میتونید اینو درک کنید.
اگرم طرفدار اینترنت کم سرعت هستین خب امیدوارم نسیبتون بشه. ما که بخیل نیستیم.
هر کی هم اینترنت پر سرعت میخواد ایشالا نسیبش بشه. فقط یه نکته.

ممکنه در کشورهایی اینترنت از ایران خیلی گرون تر باشه یا حتی برای داشتنش نیاز به مجوز سخت داشته باشی یا ممنوع باشه!!!
ولی توی تمام کشورهای هم سطح ایران و حتی مقداری پایین تر از ایران از نظر اقتصادی و سیاسی و فرهنگی! اینترنت از ایران بسیار ارزون تره! کشور های بزرگ اقتصادی که جای خود دارند.

ببخشید زیاد حرف زدم
خدانگهدار

بالا