• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرقت اطلاعات توسط کریو

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
امکان سرقت اطلاعات شخصی وجود نداره نداره ولی امکان اسنیف کردن و دزدیدن یک نشست یا session hijacking وجود داره. برای مثال شما دارید توی سرویس دهنده ایمیلتون یا فیسبوک خودتون تبادل اطلاعات می کنید و صاحب سرور با دزدیدن نشست شما می تونه خودش رو جای شما جا بزنه و اطلاعات نشست شما با اون سرویس دهنده بهم بزنه ولی قادر به رمزگشایی رمز عبور شما نیست.به عبارتی یک نوع حمله man in middle یا مردی در میان انجام بده. ولی در همین حد هم خطرناک است و همیشه باید مراتب احتیاط را رعایت کرد.

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
امکان سرقت اطلاعات شخصی وجود نداره نداره ولی امکان اسنیف کردن و دزدیدن یک نشست یا session hijacking وجود داره. برای مثال شما دارید توی سرویس دهنده ایمیلتون یا فیسبوک خودتون تبادل اطلاعات می کنید و صاحب سرور با دزدیدن نشست شما می تونه خودش رو جای شما جا بزنه و اطلاعات نشست شما با اون سرویس دهنده بهم بزنه ولی قادر به رمزگشایی رمز عبور شما نیست.به عبارتی یک نوع حمله man in middle یا مردی در میان انجام بده. ولی در همین حد هم خطرناک است و همیشه باید مراتب احتیاط را رعایت کرد.
ممنون
ولی با چه مدرکی این ها رو میگین؟
مطمئن هستین از صحت اطلاعاتتون؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من نميدونم چرا تا وقتي كه قندشكن هاي خارجي با امنيت خيلي بالاتر وجود داره چرا بايد از داخلي استفاده كرد؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
برعکس قند شکن هایی مثل هات اسپات بی امنیت ترین و بی کیفیت ترین نوع هستن
تبلیغات اعصاب خرد کنشو هم که بزارین کنار باعث افت سرعت شدید سیستم هم میشن و مجبورت میکنن بعد از یه مدت ویندوز عوض کنی

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
حتی برای آندروید هم همین مشکلات رو ایجاد میکنن

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
ممنون
ولی با چه مدرکی این ها رو میگین؟
مطمئن هستین از صحت اطلاعاتتون؟

بله دوست عزیز. شما زمانی که از این سرویس دهنده استفاده می کنید اتصالات اینترنتی توسط این سرویس دهنده مسیر دهی میشه و داده ها ذخیره سازی میشن. در خود پنل کریو فقط امکان مشاهده آی پی و لاگ های سایت های بازدید شده وجود داره ولی زمانی که شما به یک شبکه وی پی ان متصل می شید در واقع سرور قند شکن یک روتر به حساب میاد اگر خود برنامه مدیریت قند شکن هم امکان لاگ کردن و ذخیره سازی داده ها رو به شما نده امکان شنود اطلاعات با استفاده از برنامه های زیادی وجود داره و به راحتی میشه ترافیکی که از مبدا به مقصد می رسه رو گوش داد و طی یک حمله یک نشست فعال را پیدا کرد وسپس همه ترافیکی که تاکنون از طریق کاربر ارسال و دریافت شده رو جاسوسی کرد و از طریق اون اطلاعاتی مثل پسوردهای استفاده شده و اطلاعات دیگر به کار رفته در نشست رو سرقت کرد. همینطور روشی دیگر هم که میشه اطلاعات رو شنود کرد زمانی که شما به کریو متصل میشید شما به یک پورت متصل می شید که روی همون پورت امکان طراحی و اضافه کردن گزینه شنود اطلاعات وجود داره. از طرفی همون طور که می دونید در HTTP داده ها به صورت متن ساده یا plain text هستند اما در HTTPS رمزنگاری داده ها به وسیله SSL انجام میشه و زمانی که شما به سایتی مثل فیسبوک یا جیمیل یا سایت هایی که از گواهی SSL برای رمزنگاری اطلاعات مثل بانک ها ایمیل ها و غیره استفاده می کنند وارد می شید اطلاعات رد و بدل شده بدلیل کلیدهای رمزنگاری نامتقارن و متقارن تحت هیچ عنوان ببرای رباینده قابل درک و استفاده نیست و از این حیث خیالتون راحت باشه که اطلاعات مهمتون به جایی درز نمی کنه. قصد نداشتم اینجا بدلیل جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد راه و روش عملی رو توضیح بدم که این سرقت اطلاعات چگونه میسر میشه ولی همیشه باید مراتب احتیاط رو رعایت کرد و از سرویس دهنده های امن استفاده کرد چه بسا هیچ گاه نمیشه امنیت کامل رو برقرار کرد ولی با رعایت مواردی میشه از امنیت نسبی برخوردار بود و پیشنهاد می کنم اگر قصد استفاده از وی پی ان رو دارید از سرویس دهنده های زیر استفاده کنید
http://www.dw.de/نگاهی-به-۱۰-سرویسدهنده-امن-و-مطمئن-ویپیان/a-15457080

jax2

Registered User
لایک‌ها
227
سلام،من خودم برای استفاده خودم سرور کریو دارم
بهت اطمینان میدم صاحب سرور هیچگونه دسترسی ای نداره به رمز ها
Sent from my Lovely Nokis LUMIA 920 using Tapatalk

unp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از همه دوستان
ولی متاسفانه نظرات خیلی متفاوت بود و نمیشه تصمیم گیری صد در صدی کرد...

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام
سرور های کریو، لاگ و کوکی رو ذخیره میکنن
اگه طرف یکم سرش بشه، میتونه راحت هک کنه :)
بار ها برای من پیش اومده که سرور کریو زدم (هک) و از اون طریق کلی کوکی به دست آوردم :)
در حالت عادی رمز رو ذخیره نمیکنه و فقط لینک و کوکی رو ذخیره میکنه
اما پلاگینی برای این کار هست که کلیه یوزر و پسورد شما رو ذخیره میکنه :|

unp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اقا این pm9 چی

بالا