• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري با 30 دلار هديه عضويت+ فيش دريافتي خودم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام
در حين وبگردي تجاري بودم كه با معرفي ناقص يك سايت سرمايه گذاري آشنا شدم
پس از بررسي بيشتر در خود سايت متوجه منحصر به فرد بودم اين سايت شدم (براي ما ايراني ها) و بلافاصله ثبت نام كردم و با تحقيق در محتواي فعاليت و سود دهي سايت روش كار رو بطور خلاصه و مفيد براتون تشريح مي كنم.

اين سايت كه چند ماهي از فعاليت آن مي گذره ، گستره فعاليتي و سرمايه گذاري خودش رو مرحله به مرحله پيش برده كه مرحله نهايي آن از اول سال 2015 كليد خواهد خود. هرچند كه توي ابعاد ديگه سرمايه گذاري همينك فعال هست.

شما با ثبت نامتون 30 دلار در ابتدا هديه عضويت خواهيد گرفت
سپس بعد از ثبت نام بايد شماره حساب هاي اينترنتي خودتون رو وارد كنيد كه خوشبختانه حساب پرفكت ماني و بيت كويين رو هم پشتيباني مي كند.
شما با دريافت اين 30 دلار كه غير قابل برداشت هست مي تونيد اقدام به سرمايه گذاري به روشهاي مختلف كه در ادامه ذكر ميشه بكنيد و سپس سودش رو مي تونيد برداشت كنيد.

تصوير زير سود بنده بعد از دو روز از ثبت نام با همان 30 دلار هديه عضويت رو نشون ميده

تصوير زير محيط كاربري يكي از دوستان رو نشون ميده كه سرمايه گذاري واقعي كرده

تصوير زير واريز سود واقعي سرمايه گذاري به حساب پرفكت ماني رو نشون ميده

نكته مهم: براي دريافت سود لازمه كه يه 10 دلاري سرمايه گذاري كنيد و به محض اينكه 10 دلار سرمايه گذاري كرديد مي تونيد درخواست برداشت سود بديد كه بلافاصله و آني اين سود به حسابتون واريز ميشه.

تصوير زير: به زمان سرمايه گذاري بنده و دريافت سودم دقت كنيد
2dgvmgg.jpg

براي اقدام به سرمايه گذاري از منوي عمودي سمت چپ روي گزينه Buy position كليك كرده و در پنجره بعدي ابتدا تيك گزينه Doubler كليك كنيد.
(در اينجا داخل پرانتز مي گم كه شما با انتخاب گزينه Doubler حداقل بايد 10 دلار از هديه عضويتتون رو بديد كه مستلزم آن اينه كه در پايين گزينه Doubler در كادر خالي عدد 1 رو بزنيد . اگه 2 بزنيد يعني 20 دلار سرمايه گذاري مي كنيد و اگه 3 رو بزنيد يعني 30 دلار )
(سرمايه گذاري از نوع Doubler به اين شكل هست كه سود روزانه 2.2% هست و بازه سود رساني 90 روز هست و در پاپان 198% سود دريافت خواهيد كرد . يعني اگه 10 دلار بذاريد در مجموعه 19.8 دلار به شما سود تعلق خواهد گرفت)
(تذكر مهم اينكه بايد هر روز يكبار وارد سايت و محيط كاربري خودتون بشيد)
اما در بخش Buy Position گزينه دوم AdPack رو اگه بزنيد (حتما اول حداقل يه 10 دلاري با انتخاب Doubler رو بزنيد) شما حداقل بايد 20 دلار از هديه عضويت خودتون رو پرداخت كنيد كه براي اين كار در كادر خالي پايين ترش عدد 1 رو بزنيد.
(روش سوددهي در قسمت AdPack اين چنين هست كه سود روزانه 3% خواهد بود در يك بازه 50 روزه كه در مجموع 150 درصد به شما سود تعلق خواهد گرفت )

ضمن اينكه براي ساير گزينه هاي سرمايه گذاري مي تونيد از قسمت Deposit پول به سايت تزريق كرده و به سرمايه گذاري اقدام نماييد.

يادتون باشه اين سايت 100% مطمئن هست و از نوع اسكريپت لايسنس نال هست.

دوستان علاقمند براي ثبت نام و استفاده از اين فرصت استثنايي بر روي گزينه زير كليك كنيد
http://letshavecash.com/?ref=mojesepid

به زودي توضيحات كامل در وبلاگ قرار خواهد گرفت. http://iranvirtacoin.blogfa.com

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
الان به نظرتون همه ش رو روی Doubler خرج کنم یا Ad Pack خریداری کنم؟

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
اگه فقط ملاك سود گرفتن باشه قطعا Ad pack بهتره . چون هم سود روزانه اش بهتره و هم بازه زمانيش كمتره

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
من میخوام وارد بشم داخل سایت
میگهAccount disabled.
لطفا راهنمایی کنید

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان من یه روشن سازی بکنم اونم اینه که اون 30 دلاری که اول می ده نه خودش و نه سودش به هیچ وجه قابل برداشت نیست.
به محض اینکه شما deposit کنید اون از اکانت شما پاک می شه.هم سود و هم پول.
اون فقط برای اشنا شدن با طرز کار سایته

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان من یه روشن سازی بکنم اونم اینه که اون 30 دلاری که اول می ده نه خودش و نه سودش به هیچ وجه قابل برداشت نیست.
به محض اینکه شما deposit کنید اون از اکانت شما پاک می شه.هم سود و هم پول.
اون فقط برای اشنا شدن با طرز کار سایته
حق با اين دوستمونه . البته يه درصد كمي از سود 30 دلار پرداخت ميشه اما خيلي نيست. اما سود پولي كه ميذاريد به محض اينكه درخواست برداشت بديد كه حداقلش هم 20 سنت هست (يعني به ازاي 10 دلار روزي 22 سنت) بلافاصله و آني به حساب بانكيتون واريز ميشه

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من میخوام وارد بشم داخل سایت
میگهAccount disabled.
لطفا راهنمایی کنید
شايد ثبت نامت رو كامل نكردي. اگه ديدي بعد چند ساعت برطرف نميشه يوزر پسوردت رو بفرست برم توي محيط كاربريت ببينم از چه قراره ؟ لينك فعال سازي به ايميل رو كليك كردي؟ شايد بعد چند ساعت درست بشه . شايد هم نام كاربري رو اشتباه مي زني يا اينكه پسورد رو به فارسي مي نويسي

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
با اجازه از استارتر عزیز.
دوستان یه فرصت استثنایی از اول ژانویه این سایت دو پوزیشن عالی معرفی میکنه که هنوز استارت نخورده و بسیار عالی هستش دوستایی که هنوز سرمایه نذاشتن همین حالا با ده دلار شروع کنن ببین سایت واقعا قابل اطمینانه و تقریبا یه ماه دیگه میتونن با اون پلان های عالی کار کننCOMING SOON! COMING SOON!! COMING SOON!!!

BUY Six Position One at A Time and Get a CUBE.

When CUBE expires, Enjoy a FREE Position.

For Doubler: Invest $60 and Earn $160 with FREE Position.

For AdPack: Invest $120 and Earn $270 with FREE Position.

And From January 1, 2015, CPA Camp Is Starting. REMEMBER THIS!

alireza5200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من تو این سایته چند وقته عضو هستم ۱۰ دلار ریختم تا الانم ۱۰ دلارمو برداشت کردم البته اون موقع ۱۰ دلار جایزه میداد حالا نمیدونم تا کی به این ۱۰ دلاره سود تعلق میگیره

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
دوست عزیز تا نود روز یعنی تا سودت با بیست دلار بشه سی ونه دلار

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
برداشت سود روزانه و آني هست . لذا لزومي نداره كه منتظر بموني تا 90 روز. از اين جهت اين سايت عالي هست . من هر روز مي تونم سود پولم رو برداشت كنم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
فيش دريافتي چهارم، بعد از يك روز از دريافت فيش قبلي
14w7epy.jpg

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
فيش دريافتي پنجم (مبلغ 2 دلار و 10 سنت) ، چند روز پس از دريافت سود قبلي
23wnxvb.jpg

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
نكته مهم: براي دريافت سود لازمه كه يه 10 دلاري سرمايه گذاري كنيد و به محض اينكه 10 دلار سرمايه گذاري كرديد مي تونيد درخواست برداشت سود بديد كه بلافاصله و آني اين سود به حسابتون واريز ميشه.

رفرال گیری به چه قیمتی ؟
موقعی که برداشت زدم نوشت حساب شما دمو است بعد از واریز 10 دلار میتوانید سود خود را برداشت کنید نکته قابل توجه این است که بعد از سرمایه گذاری کلیه تراکنش های حساب دمو پاک خواهد شد !

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
رفرال گیری به چه قیمتی ؟
موقعی که برداشت زدم نوشت حساب شما دهست بعد از واریز 10 دلار میتوانید سود خود را برداشت کنید نکته قابل توجه این است که بعد از سرمایه گذاری کلیه تراکنش های حساب دمو پاک خواهد شد !
پ ن پ می خواستی یه ثبت نام کنی ۳۰ دلار بی زبون رو بهت همینطور بدن بگن بفرما سودش هم خودمون میدیم. بعد اون وقت از خودت نمی پرسیدی چه نفعی برای سایت داری که هم پول بهت بدن و هم سود پول رو؟

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
10 دلار بریزی چند روز طول میکشه که همون 10 دلارت در بیاد؟

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان اولا باید بگم 30 دلار نمیپره ، تقسیم بر 100 میشه که 30 سنت بهت هدیه سرمایه گذاری میدن . بعدش هم انتظار دارین به قول دوستمون 30 دلار مفتی بهتون بدن؟
این 30 دلار برای اینه که با کار سیستم آشنا بشین و بعد که دیدین به چه صورته با خیال راحت سرمایه گذاری کنین همون کاری که من کردم . بعد 5 روز که اشنا شدم بدون هیچ ترسی و با اعتماد بنفسی بالایی که قراره سود کنم سرمایه گذاشتم و الان هم خیلی راضی ام.

در مورد اینکه چند روز طول میکشه سودتون گیرتون بیاد 90 روزه و اینکه چند میگذره تا مایه تون در بیاد تقریبا با پلن Doubler پنجاه روز طول میکشه ؛ روزی 22 سنت که 2 سنتش فی هست میشه روزی 20 سنت.

الان بعضیا هستن که 200 دلار سرمایه گذاشتن که 20 دلار هم سایت خودش بهشون هدیه میده دارن روزی 2 یا 3 دلار در میارن . سایت کاملا معتبره و به تازگی توی انگلستان ثبت شده پس نگران اسکم شدنش نباشین.

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
اگه با این سی دلاری که میده سرمایه گذاری کنیم بعد چند مدت 10 دلار شد میشه اون ده دلار رو سرمایه گذاری کرد تا از حالت دمو در اومد؟:D

بالا