mojesepid
Registered User
- نوشتهها
- 160
- لایکها
- 43
حساب كن ديگه . روزي 22 سنت10 دلار بریزی چند روز طول میکشه که همون 10 دلارت در بیاد؟
حساب كن ديگه . روزي 22 سنت10 دلار بریزی چند روز طول میکشه که همون 10 دلارت در بیاد؟
كلا اون 30 دلاره مجازيه . هم خودش و هم سودشاگه با این سی دلاری که میده سرمایه گذاری کنیم بعد چند مدت 10 دلار شد میشه اون ده دلار رو سرمایه گذاری کرد تا از حالت دمو در اومد؟![]()
اگه فقط ده دلار سرمايه گذاري كنيد مجبوريد پنل Doubler رو بخريد كه توي 90 روز 2 برابر سود ميدهیه جورایی هایپه؟
توی اون پلن بعد از 50 روز پولت دو برابر میشه؟
نه عزیز هایپ نیست . هایپ ها با پول بقیه پول تو رو با سودت بهت میدن اینا با پولایی سرمایه گذاری شده خودشون یه جا دیگه سرمایه گذاری میکنن و روش کار میکنن و سودشو میدن بهت و از اونجا که طولانی مدته معقول به نظر میاد کارشون.یه جورایی هایپه؟
توی اون پلن بعد از 50 روز پولت دو برابر میشه؟
عزیز من اون 30 دلار کلا قابل برداشت نیست . شما 1000 دلار هم بزاری 30 دلارت قابل برداشت نیست . اگه 10 دلار سرمایه گذاری کنی سودتو میتونی روزانه برداری از سایت . من 10 دلار گذاشتم روزی 22 سنت سودمو میگیرم.فرض کنیم الان 50 روز گذشته و اون 20 دلارمون شده 30 دلار
برای برداشت باید ده دلار واریز کنم خب بعد از واریز موجودی قابل برداشتم چقد میشه؟