هدفتون نوسانگیریه یا میان مدت؟نمودار قیمت سکه از اول سال تا امروز، صبر کنیم یا وقتشه؟!
مشاهده پیوست 1147801
هدفتون نوسانگیریه یا میان مدت؟
هرچند برای هیچکدومش شرایط مناسبی نیست. اونس گارد نزولی داره و بازار داخل هم خریدار قوی نداره
قیمت سکه 20 فروردین 98 5180 و 19 اردیبهشت 98 5250 هم شد، چرا نفروختید؟بلند مدت یعنی چقدر؟
من بالا ۵ خریدم و ۱ سال خورده ایه به ۵ حتی نرسیده ، بالاتر پیشکش
قیمت سکه 20 فروردین 98 5180 و 19 اردیبهشت 98 5250 هم شد، چرا نفروختید؟
نمودار قیمت سکه از اول سال تا امروز، صبر کنیم یا وقتشه؟!
مشاهده پیوست 1147801
کف سبزه میدون ۳۹۷۵ ازتون میخرن همین الان. اگه میتونی بخر فردا تحویل بگیر بازار بفروش.سکه 3930....
من چی کارم که بقیه از منبع باخبر نشن؟ خیلی خبره هستم پولدار شدم چیزی میفمم!میخوای ما به منبعت دسترسی نداشته باشیم؟
الان همین منبع موثق من، مثقال!سکه 3930....
کپی رایت کیلویی چنده؟حق کپی رایت رو رعایت کن
سکه بعد از برجام به هیچ عنوان ۷۰۰ هزار تومن نشداولین و آخرین باری که سکه خریدم یه دونه قیمت یه تومن ، برجام شخمی اومد از ترس اون فروختمش همون یه تومن، روز اول برجام قیمتش شد 700 تومن، الان 4 میلیونه، مثل سگ پشیمونم که فروختمش، کسی قصدش پس انداز و بلند مدت باشه این آمار ها بدردش نمیخوره فقط باید بدون پرسش بخره یه جا نگهداره
اینجا که شد! رقم دقیقش یادم نیست ولی زیر هشتصد تومن بود و فقط برای یکی دود روز همچین قیمتی بودسکه بعد از برجام به هیچ عنوان ۷۰۰ هزار تومن نشد
کمترین قیمت سکه بعد از برجام ۸۸۵ هزار تومن بود اونهم ارتباط چندانی به برجام نداشت، بلکه دلیلش سقوط شدید اونس به قیمت ۱۰۵۰ دلار بود که خیلی اتفاقی مصادف شد با برجام.
نه به عنوان نظر کارشناسی، به عنوان نظر شخصی: به نظرم تا یک سال آینده به ۵ تومن نمیرسه.کی میره رو ۵ ؟
نه به عنوان نظر کارشناسی، به عنوان نظر شخصی: به نظرم تا یک سال آینده به ۵ تومن نمیرسه.
هر طلافروشی که بیشتر از یک درصد کمیسیون بابت خرید از شما کم کنه کلاهبرداره. اگه نرخ تابلو ۴۴۰۰ باشه باید ۴۳۶۰ از شما بخره. این ۱ درصد دیگه نهایت کمیسیون سکه نقدیهمیره رو ۴.۴۰۰ که رو ۴.۲۰۰ بفروشم
۱۳ تا سکه
کلی ضرر کردم
هر طلافروشی که بیشتر از یک درصد کمیسیون بابت خرید از شما کم کنه کلاهبرداره. اگه نرخ تابلو ۴۴۰۰ باشه باید ۴۳۶۰ از شما بخره. این ۱ درصد دیگه نهایت کمیسیون سکه نقدیه
من تهران نیستم. طلافروشی برید و تابلوی قیمت رو ببینید. هر قیمتی رو تابلو بود ۴۰ یا نهایتا ۵۰ تومن پایین تر باید ازتون بخرن. اگه اون قیمت نخریدن برید مغازه بعدیمن هر جا پرسیدم چند میخری
دقیقا ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار کم کردن
شاید بخاطر نوسانات شدید بزار زیاد کم میکنن
شما جایی معرفی کنید با شرایط میگید برداره برم بفروشم خودمو خلاص کنم
من بالای ۱۰ میلیون از سکه ضرر کردم ولی چون پولش رو لازم داشتم مجبور به فروش شدم به اندازه ی سودی که می خوای ببری ده برابر استرس به ادم وارد میشه به فنا رفتم سر این قضیهآدم همیشه خونه نیست یا سکه هاش تو جیبش نیست
من نبودم تو اون تاریخ شهرستان بودم که چند روز بعدس باز کشید پایین
از اون موقع چند ماه میگذره
قیمت خرید هم طلا فروشیا ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار کمتر از قیمت فروش میخرن
من بالای ۱۰ میلیون از سکه ضرر کردم ولی چون پولش رو لازم داشتم مجبور به فروش شدم به اندازه ی سودی که می خوای ببری ده برابر استرس به ادم وارد میشه به فنا رفتم سر این قضیه
من بالای ۱۰ میلیون از سکه ضرر کردم ولی چون پولش رو لازم داشتم مجبور به فروش شدم به اندازه ی سودی که می خوای ببری ده برابر استرس به ادم وارد میشه به فنا رفتم سر این قضیه