godfather28
Registered User
دوستان نظرتون در مورد خرید شمش طلا چی هست؟
زیاد از سکه خوشم نمیاد
این پارسیس خوبه؟ برای حفظ ارزش پول؟
زیاد از سکه خوشم نمیاد
5گرم 17 میلیون؟؟ اینکه از گرمی 3 میلیون هم بیشتر میده!دوستان نظرتون در مورد خرید شمش طلا چی هست؟
زیاد از سکه خوشم نمیاد
این شمش ها خطر تقلبی بودن ندارن؟دوستان نظرتون در مورد خرید شمش طلا چی هست؟
زیاد از سکه خوشم نمیاد
وکیل ها هم همینطور هستند.دوستان یه سوال دارم به نظرتون چطوریه که طلافروشها چه طلا بره بالا چه بیاد پایین سود میکنن؟
هیچ جا نمی تونیدسلام
دوستان قیمت روز سکه رو که واقعا بشه بهش اکتفا کرد رو چطوری گیر بیارم
سایت ها مثل اینکه درست نیست
من چند تا سکه تهیه کردم ...پول خوردش رو ربع قدیم گرفتم . ربع قدیم تو سایت زده بود 6500 ماکزیمومش ولی من هم روز طلافروشی بهم با منت داد 7900
پرسیدم ... میگن سایت ها چرته قیمت هاشون !
فقط ربع سکه همینجوریه؟هیچ جا نمی تونید
حتی بازار هم اختلاف دارن
هفته پیش بازار کریم خان تهران قیمت ربع سکه از ۳ فروشنده گرفتم
یکی ۹۷۰۰
یکی ۹۹۰۰
یکی ۱۰۲۰۰
هر زمان قصد خرید یا فروش دارید حتما به ۵-۶ مغازه جدا سر بزنید و کمترین یا بیشترین قیمت رو خرید و فروش کنید
نه همشونفقط ربع سکه همینجوریه؟
وکیوم و پلمپ شدن بودن؟یه سری سکه ها تو کارگاه ها تولید میشه و گرم و عیار پایین تری داره واسه همین قیمتش کمتره.من چند سال پیش دوسه تا ربع سکه اینطوری رفت تو پاچم.قیمتشون ۳۰ درصد پایین تر از قیمت بازاره.حواستون باشه فقط از طلافروشیایی که تو اتحادیه ثبت شدند و هولوگرام دارند و کارت سکه به نام خودشون هست خرید کنید.واسه صد تومن ارزونتر تو پاچتون نکنند
یعنی وزنشون کمتره؟یه سری سکه ها تو کارگاه ها تولید میشه و گرم و عیار پایین تری داره واسه همین قیمتش کمتره.من چند سال پیش دوسه تا ربع سکه اینطوری رفت تو پاچم.قیمتشون ۳۰ درصد پایین تر از قیمت بازاره.حواستون باشه فقط از طلافروشیایی که تو اتحادیه ثبت شدند و هولوگرام دارند و کارت سکه به نام خودشون هست خرید کنید.واسه صد تومن ارزونتر تو پاچتون نکنند
بلهوکیوم و پلمپ شدن بودن؟
مگه میشه؟
پس استاندارد شیر خره؟
خب از کجاش بفهمیم؟
سکه هایی که میگین مشکل داره مگه از کجا خریدین؟یه سری سکه ها تو کارگاه ها تولید میشه و گرم و عیار پایین تری داره واسه همین قیمتش کمتره.من چند سال پیش دوسه تا ربع سکه اینطوری رفت تو پاچم.قیمتشون ۳۰ درصد پایین تر از قیمت بازاره.حواستون باشه فقط از طلافروشیایی که تو اتحادیه ثبت شدند و هولوگرام دارند و کارت سکه به نام خودشون هست خرید کنید.واسه صد تومن ارزونتر تو پاچتون نکنند
سکه بی ارزش نیست، هر کدومشون(ربع و نیم و تمام) x گرم طلا دارندوستان، یک سؤال خیلی مهم
دلار، ارز دیجیتال و... اعتبار بین المللی دارن
ولی سکه طلا. فقط داخل مرز های ایران قابل استفاده هست
پس چه فایده؟ طلا باشه ولی مختص ایران!!
خب چطوری طلا داشته باشیم ولی با اعتبار بین المللی؟؟
الان اعتبار سکه به روکش و بسته بندی پلاستیکی و هولوگرامشه!! یعنی بدون اون پلاستیک و هولوگرام ارزش نداره!!
انگار ارزش جلد پلاستیکی از طلا بیشتره خخخخ
خب حالا اعتبار شمش طلا یا هر نوع طلایی که فقط تو ایران اعتبار نداشته باشه به چیه؟ طوری باشه که مسئله اصلی یا تقلبی بودن، دسته دوم بودن و سایر مشکلات رو نداشته باشه