• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ظاهرا قیمت ارز نسبت به دیروز افزایش داشته ولی سکه بصورت غیر واقعی پایین اومده.

غیر واقعی نیست , همونطوری که این چند روزه گفتم سکه با خطرات زیادی روبروهه , این کاهش هم به همین دلیله , نشون میده گنده های این کار فهمیدن چه خبره و خودشونو دارن از سکه میکشن کنار و این ثابت میکنه گنده ها هستن که باعث بالا پایین شدن قیمت میشن نه چهار نفر که میرن سکه میخرن میزارن گوشه خونه, البته من نه میگم کسی یفروشه یا بخره یا چیزی , باراز جوری شده یه لحظه بعدشم قابل پیش بینی نیست , ولی به هر حال خطر رو توی بارار سکه میشه از همین جریان امروز فهمید.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
تذکر بابت اسپم
ارسال مجدد باعث محدود شدن دسترسی تون خواهد شد .

Last edited by a moderator:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بالاخره ذخایر مشخص نشد. یه عده تو مجلس میگن ذخیره ارزی نداریم. یکی میگه بالای 100 میلیارد داریم، بعضیا از اون هم جلو میزنن میگن 120 میلیارد داریم! یه نماینده مجلس میگه (فکر کنم همونی که ریس کمیسون اقتصادی هست، مطمئن نیستم) ارز داریم ولی به شکل اسکناس نه، و اسکناس کمبود داریم. بعضیا میگن اسکناس هم کمبود نداریم. طلا رو هم بعضیا میگن حدود 300 تن داریم، بعضیا میگن 800-500 تن، بعضیا هم رسوندنش به حدود 1000 تن. این که نشد هرکی یه چیزی بگه. بالاخره قاعدتا همه اینها دروغ میگن و حداکثر! یکیشون راست میگه دیگه. اگر گند کاری شده صادقانه به مردم بگن و شرایط رو برای مردم توضیح بدن. 2 ماهه صحبت مردم شده سکه و دلار، فروشنده، خریدار، واردکننده همه رو هوا هستن.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
پلیس آگاهی تهران بزرگ از برخورد ضربتی با دلالان دلار در میدان فردوسی خبر داد.

به گزارش فارس، پلیس آگاهی تهران بزرگ ظهر امروز طی یک عملیات ضربتی در خیابان فردوسی، تعدادی از دلالان فعال ارز در این خیابان را دستگیر کرد.

این اقدام در راستای مبارزه نیروی انتظامی با دلالان ارز و برای ساماندهی بازار ارز و جلوگیری از فعالیت دلالان که به صورت غیرمجاز در کنار خیابان اقدام به فروش ارز می‌کنند انجام شده و ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام کار اطلاعاتی ظهر امروز طی یک عملیات ضربتی در خیابان فردوسی، تعدادی از دلالان ارزی این خیابان را دستگیر کردند.

برطبق ماده 5 مصوبه هیئت وزیران‏، خرید و فروش ارز خارج از سیستم بانکی و یا صرافی های غیرمجاز بدون رعایت قوانین و مقررات مجاز نیست و مشمول قانون نحوه اعمال تعزیرات حکومتی قاچاق کالا و ارز است.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
جعفر قادری نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به لایحه بودجه 1391 کل‌ کشور که قرار است در جلسه علنی فردای مجلس ارائه شود، در خصوص میزان قیمت نهایی نفت و دلار در این لایحه گفت: بنده اطلاعات دقیقی در این رابطه ندارم، اما در صحبت‌هایی که با برخی از مسئولان دولتی داشتم، قیمت هر بشکه نفت خام بین 85 تا 90 دلار و قیمت ارز حدود 1200 تا 1250 تومان بسته خواهد شد.

* قیمت نفت در بودجه ۹۰، ۸۱.۵ دلار پیش بینی شده بود

قادری در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به پیش رو بودن انتخابات مجلس نهم و ارائه با تأخیر لایحه بودجه 91 توسط دولت، آیا مجلس می‌تواند تا پایان سال جاری، رسیدگی به این لایحه را به اتمام برساند، توضیح داد: به نظر می‌رسد مجلس حداکثر تا پایان سال جاری می‌تواند رسیدگی به لایحه بودجه 91 را در کمیسیون‌های تخصصی به اتمام برساند.

وی یادآور شد: در این صورت بودجه دو یا سه دوازدهمی توسط مجلس به تصویب می‌رسد تا انشاءالله بعد از انتخابات مجلس نهم، رسیدگی به بودجه 91 را در کمیسیون تلفیق آغاز کنیم.

نماینده شیراز در خانه ملت بر همین اساس تصریح کرد: ممکن است انتخابات مجلس نهم در برخی از حوزه‌های انتخابیه به مرحله دوم کشیده شود، از این رو به نظر نمی‌رسد مجلس بتواند لایحه بودجه 91 را تا پایان سال به اتمام برساند.

انتهای پیام/ص

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
رئیس کمیسیون اصل 44 در گفت‌وگو با فارس خبر داد
طرح مجلس برای توسعه بیمه‌ اجتماعی به جای افزایش یارانه نقدی در فاز دوم
خبرگزاری فارس: رئیس کمیسیون اصل 44 گفت: 35 تا 40 نفر از نمایندگان طرحی ارائه کردند که به جای افزایش یارانه نقدی در مرحله دوم، دولت پوشش بیمه‌های اجتماعی و حل مشکل مسکن را در دستور کار قرار دهد.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
عزیز جان
این سه تاپست چه ربطی به سکه داشت ؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
پست اول تشدید قاچاق دلار رو میگه که باعث گرون شدن دلار آزاد و به تبع اون سکه خواهد شد.

پست دوم قیمت دلار تو بودجه هستش که نسبت به پارسال نزدیک 10 تا 15 درصد بیشتره یعنی اینکه کمترین سقف افزایش برای قیمت ها نزدیک 15 درصده که اگه تورم رو هم بهش اضافه کنیم نزدیک 35 درصد همه چی گرون خواهد شد که تو سود بانکی فقط نصف اون تامین میشه و بقیه گردن مردم می افته البته اوناییکه پس انداز یا سپرده ای ندارن تا سود بگیرن همه این 35 درصد رو تحمل خواهند کرد. اگه قیمت واقعی سکه بدون حباب مثلا 750 باشه آخر سال بعد قیمتش نزدیک یک تومن خواهد بود که اگه حبابش هم تا اون زمان پابرجا باشه نزدیک 1100 تا 1200

پست سوم هم میگه که مجلس به شدت از افزایش نقدینگی ترسیده و میخاد از نقدی کردن یارانه مرحله دوم جلوگیری کنه که اگه نکنه خودتون میدونید چه اتفاقی میافته

نتیجه اینکه : چون ارزش ریالی یارانه ها در مقابل تورم افزایشی نداره اگه هر فرد امسال 45 تومن یارانه میگیره سال بعد مثل اینکه 30 تومن میگیره
سکه هم قیمت نقدیش تا پایان سال بعد نزدیک 1100 در خوش بینانه ترین شرایط

حالا فهمیدین ربطش چیه
تازه شما به مبالغ ، افزایش اونس جهانی رو هم اضافه کن تا حساب کار دستت بیاد.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اقای مدیر شما از من خواستید که اینجا ثابت کنم

اینجا من رو محکوم کردید

فرمودید باید ثابت کنم

تاپیک بزنم

بعد ارسال پاره ای از مدارک تاپیک رو بستید گفتید منصرف شدید دیگه پیگیری نکنیم

شما خلاصه میخواید من ثابت کنم یا نه؟

به حرف خودتون پایبند باشید

و یا بابت این تهمت ها باید جوابگو باشید

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من که نفهمیدم اینها می گفتند تو سوریه و عراق میشه از ریال استفاده کرد. الان دوبی رو هم ۴۰۰ دلار؟

Eranico - دستورالعمل جدید فروش ارز مسافرتی + میزان ارز تخصیصی به هر کشور - ارانیکو

یعنی دوبی بری با ۴۰۰ دلار چکار می تونی بکنی!؟ من یادمه ۲۰۰۰ دلار بود ۶ ماه پیش.
پول هتلت میشه؟

بعد می گن برای ذخیره کردن ارز نمی دیم. این که ذخیره کردن نیست!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
من گفتم تهمتی که زدید رو اثبات کنید وگرنه دسترسی تون محدود میشه ، خب شما تاپیک زدید و توسط ادمین قفل شد .
ضمن اینکه تهمت شما همچنان بدون اثبات باقی مونده بود دسترسی تون هم محدود نشد .
الان هم برای بار سوم پستی زدید که چیزی جز تهمت و توهین در اون نداره ، علیرغم تذکری که قبلش بهتون دادم
خب ، به ناچار دسترسی تون برای 10 روز محدود شد .
حق اعتراض دارید ولی بعد از این مدت 10 روزه ، پس پیشاپیش بگم که ساختن یوزر جدید یا فعالیت با یوزر دیگه ای به معنی بن دائم این یوزرتون هست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سکه تمام بهار امامی سال 86؟؟؟:blink::wacko:
من بهترین فرصتی که واسه خرید داشتم 5 شنبه بود 700 تومن که دوست منم خودش خریده بود 680 .ولی چون طرف همه سکه هاشو یجا میفروخت نتونستم بخرم.
شما پیش خرید کردین دیگه ؟
پ
من 10 تا سکه گرفتم 627 موفق باشید

Bad Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدیدترین قیمتهای بازار ارز :whistle::whistle::whistle:

:thumbsdow

download.jpg

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خیلی جالب بود ولی اون قسمت فروش به مسافران چرا قیمتش بیشتره مگه اون زمانم چند نرخی بوده؟مگه اون زمانم دلار سهمیه بندی بود؟

جدیدترین قیمتهای بازار ارز :whistle::whistle::whistle:

Bad Luck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالب بود ولی اون قسمت فروش به مسافران چرا قیمتش بیشتره مگه اون زمانم چند نرخی بوده؟

راستش سنم قد نمیده که دقیق بدونم:D

اما این طور که برداشت کردم دلیلش این بوده که ارزش ریال در برابر دلار اونقدر بالا بود که مردم حتی با 80 درصد بالاتر از قیمت رسمی بانک دلار میخریدن و توی بانکهای امریکا سرمایه گذاری میکردن،

از طرفی نرخ فروش به مسافران هم بیشتر از قیمت رسمی بوده به این دلیل که دقیقا برخلاف استدلال دولتمردان امروز، ارز مسافرتی مصداق کامل خروج ارز از مملکت بوده

بدون اینکه حتی کوچکترین کالایی وارد کشور بشه یا خدماتی به مردم عرضه بشه....

بالا