• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من ساعت حدود 6 بعد از ظهر از یه صرافی پرسیدم، گفت خریدمون بین 815 تا 820 هستش و فروش مون هم بین 825 تا 830.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
کسی نظری نداره؟ قیمتش همین شده یا من کم فروختم؟ البته 3 جا رفتم 2 تا 790 یکی هم 780 گفت

من به نظرم زمان خوبی را برای فروش انتخاب نکردی.
البته نظر شخصی و دیدگاهی هست که نسبت به بازار پیدا کرده ام.

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&quot]رخ ارز (اسکناس)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]فروش[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]خرید[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]دلار آمریکا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]یورو[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]پوند انگلیس[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]دلار کانادا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]دلار استرالیا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]درهم امارات[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]ین ژاپن[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون سوئد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون نروژ[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون دانمارک[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نرخ سکه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]یک گرمی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]105.000[/FONT]
[FONT=&quot]95.000[/FONT]
[FONT=&quot]ربع سکه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]212.000[/FONT]
[FONT=&quot]206.000[/FONT]
[FONT=&quot]نیم سکه[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]412.000[/FONT]
[FONT=&quot]400.000[/FONT]
[FONT=&quot]سکه امامی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]852.000[/FONT]
[FONT=&quot]840.000[/FONT]
[FONT=&quot]سکه بهار آزادی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]860.000[/FONT]
[FONT=&quot]ربع سکه (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]195.000[/FONT]
[FONT=&quot]185.500[/FONT]
[FONT=&quot]نیم سکه (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]387.000[/FONT]
[FONT=&quot]371.500[/FONT]
[FONT=&quot]سکه امامی (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]775.000[/FONT]
[FONT=&quot]743.500[/FONT]

[FONT=&quot]طلا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]گرم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]75.200[/FONT]
[FONT=&quot]مظنه هر مثقال[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]340000[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

نوشته شده توسط admin, در تاريخ 16/11/1390 | نظرات(1)

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
من به نظرم زمان خوبی را برای فروش انتخاب نکردی.
البته نظر شخصی و دیدگاهی هست که نسبت به بازار پیدا کرده ام.

منم با نظر ایشون موافقم احتمالا تا شب عید باید منتظر سکه 950 تومانی باشیم.

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ساعت حدود 6 بعد از ظهر از یه صرافی پرسیدم، گفت خریدمون بین 815 تا 820 هستش و فروش مون هم بین 825 تا 830.

[FONT=&quot]رخ ارز (اسکناس)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]دلار آمریکا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]1890[/FONT]

[FONT=&quot]1870[/FONT]

[FONT=&quot]یورو[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
2450
2430

[FONT=&quot]پوند انگلیس[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]2950[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]2920[/FONT]

[FONT=&quot]دلار کانادا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]1900[/FONT]

[FONT=&quot]1840[/FONT]

[FONT=&quot]دلار استرالیا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]2030[/FONT]

[FONT=&quot]2000[/FONT]

[FONT=&quot]درهم امارات[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]510[/FONT]

[FONT=&quot]500[/FONT]

[FONT=&quot]ین ژاپن[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون سوئد[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون نروژ[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]0[/FONT]
[FONT=&quot]کرون دانمارک[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]نرخ سکه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]یک گرمی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]105.000[/FONT]
[FONT=&quot]95.000[/FONT]
[FONT=&quot]ربع سکه[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]212.000[/FONT]
[FONT=&quot]206.000[/FONT]
[FONT=&quot]نیم سکه[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]412.000[/FONT]
[FONT=&quot]400.000[/FONT]
[FONT=&quot]سکه امامی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]852.000[/FONT]
[FONT=&quot]سکه بهار آزادی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]860.000[/FONT]
[FONT=&quot]ربع سکه (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]195.000[/FONT]
[FONT=&quot]185.500[/FONT]
[FONT=&quot]نیم سکه (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]387.000[/FONT]
[FONT=&quot]371.500[/FONT]
[FONT=&quot]سکه امامی (زیر 86)[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]775.000[/FONT]
[FONT=&quot]743.500[/FONT]

[FONT=&quot]طلا[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]گرم[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]75.200[/FONT]
[FONT=&quot]مظنه هر مثقال[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]340000[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

نوشته شده توسط admin, در تاريخ 16/11/1390 | نظرات(1)

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ک کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با فارس خبر داد
ریزش قیمت سکه در ماه‌های آینده/ تقلای شایعه‌‌پردازان برای افزایش قیمت
خبرگزاری فارس: یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه با توجه به دلار 1226 تومان و پیش فروش سکه با نرخ مناسب دلیلی برای افزایش قیمت سکه و دلار وجود ندارد، گفت: این افزایش قیمت‌ها به دلیل بازار سازی برخی افراد برای بالا بردن قیمت سکه است.
181543296_PhotoA.jpg

فرزان سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی فارس در خصوص وضعیت معاملات آتی سکه و افزایشی که از عصر روز گذشته رو به افزایش بوده است،‌ اظهار داشت:‌ دلیل روند افزایش قیمت سکه و دلار از روز گذشته مبهم است و بر خی از افراد سعی می‌کنند با انتشار شایعات و بازار سازی قیمت ها را بالا ببرند.
وی افزود: امروز وزیر صنعت و تجارت اعلام کرد که از شنبه ثبت سفارشات کالا‌ها با دلار 1226 تومان ارائه می‌شود و لزومی ندارد دلار در بازار غیر رسمی بالا معامله شود زیرا دلایل مختلفی برای سقوط قیمت سکه حداکثر تا 4 ماه آینده وجود دارد.این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: اقدام خریداران سکه از بانک ملی پس از دریافت به فروش و دلایل تکنیکال و فاندامنتال، ارائه دلار با نرخ 1226 تومان به تولید کنندگان و وارد کنندگان از جمله دلایلی است که نباید نرخ سکه و دلار غیر رسمی افزایش یابد.سهرابی با اشاره به اینکه وقتی متقاضیان ارز می توانند با نرخ رسمی 1226 تومان دلار دریافت کنند چه دلیل دارد قیمت ها افزایش یابد، گفت: شایعاتی که در بازار برای بالا رفتن قیمت سکه مطرح می‌شود تنها بازار سازی افرادی است که از کاهش قیمت سکه در ماه‌های آینده مطلع هستند ولی این شایعات را مطرح می‌کنند تا با ایجاد نگرانی در بین مردم سکه‌ها را با نرخ بالا بفروشند. *عدم تحویل سکه‌‌های پیش فروش صحت ندارداین کارگزار معاملات آتی با پیش‌بینی کاهش قیمت سکه در معاملات آتی به زیر قیمت سکه در بازار نقد حداکثر تا 4 ماه آینده، تصریح کرد: دولت باید با این اخلال گران به شدت مقابله کند،زیرا سکه را با قیمت مناسب پیش فروش می‌کند و دلار را نیز به افردای که نیاز دارند به نرخ 1226 تومان می‌فروشد، بنابراین تلاش خود را برای کنترل بازار انجام داده است ولی وقتی با این شرایط همچنان قیمت ها بالا می‌روند نشان دهند برخی بازار سازی‌ها است.سهرابی با بیان درآمد کشور از نظر دلاری کافی است، گفت: این بازار سازی‌ها تمام رشته‌ها هدفمندی و اقدامات کنترلی که دولت انجام می‌دهد را پنبه می‌کند،بنابراین باید با هر اقدامی با آن مقابله کند. همچنین،‌ در هفته گذشته پیش‌بینی‌ها این بود که بازار آماده ریزش است ولی چنین اتفاقی رخ نداد.وی با اشاره به اینکه افرادی شایعاتی را مبنی بر عدم تحویل سکه از سوی بانک ملی را اعلام می‌کنند و ای چیزی جر شایعه نیست، گفت:‌ این اطمینان را می‌دهم که همه سکه‌ها تحویل خواهد شد و به تعهدات خود عمل می‌کند.این کارشناس اقتصادی در خصوص وضعیت طلای جهانی خاطر نشان کرد: در سال 2012 نیز لزومی وجود ندارد البته نرخ بیکاری در امریکا در حال کاهش است و اقتصاد آنها در حال بازسازی است. همچنین روند رو به رشد اقتصاد امریکا شروع شده ولی این روند کند ولی مداوم است.*معاملات آتی از صف خرید خارج شدوی با اشاره به اینکه امروز صبح بازار آتی با صف خرید روبه‌رو بود ولی با اعلام خبر ثبت سفارش به نرخ 1226 دلار از سوی وزیر صنعت معدن و تجارت بازار از صف خرید خارج شد، افزود:‌ در حال حاضر بازار هنوز مثبت است ولی قیمت ها در حال کاهش و از صف خرید خارج شده است.سهرابی در پایان تأکید کرد: سکه بالای 650 هزار تومان در حال حاضر حباب است.انتهای پیام/م ‌

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من به حرف دوستان گوش کردم و بجز 4 نیمسکه برای روز مبادا بقیه ش رو فروختم با اندکی ضرر.دیگه هم فکر نکنم وارد این بازار بشم.بازیگرهای بازار زیاد شدن.بسیاری سکه خریدن.واین صف خرید به صف فروش برسه صراف ها بنرخ پفک میخرن سکه رو.
دلال ها(سکه فروشها)از قماشهایی هستن که ادم حالش با دیدن اینا میگیره ما برای صد تا تک تومن کلی حلال و حروم رو میسنجیم ولی این از همه چیز بی خبرا فرق خرید و فروششون بیش از 40 شده...از دیدنشون متنفر شدم با این رفتار پست.
بنظرمیاد پنیر در حال جابجا شدنه...پنیر بعدی رو پیدا کردید به ما خبر بدید.

راستی بانک مهر برای سپرده بالای ده تومن روزانه 18 درصد سودمیده ...این فعلا جای مناسبیه تا زمان کار بعدی

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من به حرف دوستان گوش کردم و بجز 4 نیمسکه برای روز مبادا بقیه ش رو فروختم با اندکی ضرر.دیگه هم فکر نکنم وارد این بازار بشم.بازیگرهای بازار زیاد شدن.بسیاری سکه خریدن.واین صف خرید به صف فروش برسه صراف ها بنرخ پفک میخرن سکه رو.
دلال ها(سکه فروشها)از قماشهایی هستن که ادم حالش با دیدن اینا میگیره ما برای صد تا تک تومن کلی حلال و حروم رو میسنجیم ولی این از همه چیز بی خبرا فرق خرید و فروششون بیش از 40 شده...از دیدنشون متنفر شدم با این رفتار پست.

راستی بانک مهر برای سپرده بالای ده تومن روزانه 18 درصد سودمیده ...این فعلا جای مناسبیه تا زمان کار بعدی
خوب تبدیل به چیش کردی؟
زدن بیرون گزینه بدی نیست ولی باید تبدیل به یک چیز دیگش کنی وگر نه نرخ رسمی تورم ۲۰٪ و نرخ غیر رسمی ۴۰٪ هستش انگار هر روز داری ضرر می کنی!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
نمیخوام طوری حرف بزنم که منظروم اینطور برداشت بشه که در خونه ما دلار ارزونه و گوجه کیلو 100 تومانه...ولی احساس میکنم زندگی در دنیای واقعی ما خیلی تحت تاثیر افکار منفی برخی ها در دنیای مجازی شده...مردم به روند عادی دارن ادامه میدن و منم دوست دارم بجای فکر کردن به اینکه کی جنگ میشه و این افکار منفی بافانه بیام بیرون با مردم زندگی کنم...مگر جنگ بشه کسی از تیررس خارج هست؟! عبدا...حالا چه بدون طلا چه با یک گونی طلا ...به قول شاعر یک دانه گندم طلایی از تشت طلا گرانبهاتره....
من دوست دارم با شرایط موجود بجنگم تا سکه بدست بشینم تا کی گران میشه کی ارزان...احساس قمارباز بودن بهم دست داده...
---------------------------
تبدیل به پول ....الانم توی بانک مهر هست و روزشمار 18% تا برای یک مغازه یا یک شانس ...حداقل دو ماه دیگه شرایط رو برای یک کار جدید میسنجم و شروع میکنم...میگن کرده و پشیمان بهتر از نکرده و پشیمان هست...وسلام.

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
نمیخوام طوری حرف بزنم که منظروم اینطور برداشت بشه که در خونه ما دلار ارزونه و گوجه کیلو 100 تومانه...ولی احساس میکنم زندگی در دنیای واقعی ما خیلی تحت تاثیر افکار منفی برخی ها در دنیای مجازی شده...مردم به روند عادی دارن ادامه میدن و منم دوست دارم بجای فکر کردن به اینکه کی جنگ میشه و این افکار منفی بافانه بیام بیرون با مردم زندگی کنم...مگر جنگ بشه کسی از تیررس خارج هست؟! عبدا...حالا چه بدون طلا چه با یک گونی طلا ...به قول شاعر یک دانه گندم طلایی از تشت طلا گرانبهاتره....
من دوست دارم با شرایط موجود بجنگم تا سکه بدست بشینم تا کی گران میشه کی ارزان...احساس قمارباز بودن بهم دست داده...
---------------------------
تبدیل به پول ....الانم توی بانک مهر هست و روزشمار 18% تا برای یک مغازه یا یک شانس ...حداقل دو ماه دیگه شرایط رو برای یک کار جدید میسنجم و شروع میکنم...میگن کرده و پشیمان بهتر از نکرده و پشیمان هست...وسلام.

دوست عزیز جنگ خیلی وقت هست شروع شده! شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی ریال اینقدر سقوط کرده یعنی جنگ :D تو خونه نشستی صدا انفجار میاد شیشه ها داره میریزه! پدر صنعت موشکی ایران رو میکشن یعنی جنگ! تو روز روشن دانشمندهای هسته ای ایران رو نزدیک وزارت خونه میکشن هیچ کس هم نمی تونن بگیرن یعنی جنگ :D والا جنگ میشد خسارتش کمتر بود از این 33 سال وضعیت نه جنگ نه صلح!!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
حرفتون صحیح
هر کسی اختیار مال خودش رو داره.

اولا که فرشتگان ۱۸.۵ درصد میده روز شمار رو اگر دوست داشتی نگاش کن.

دوما در مورد اینکه گفتید حرف شما درسته که آدم به آینده روشن باید فکر کنه و اینقدر خودش رو نبنده که الان چه اتفاقی می خواد بیفته ولی ما هر جا که نشستیم بحث همین سکه و دلار و گرانی بود.

ولی فکر کنم این خوب نیست که هر کسی توی لاک خودش بره و برای همین خوبه که اینجا هم فکری بشه ببینیم چه راه حل هایی هست که از بحران رد بشیم.

متاسفانه دولتمردان به این عقیده ندارند و روی حرف خودشون بدون دلیل منطقی تاکید دارند در صورتیکه با شور و در نظر گرفتن ایده های جمع می شود عملکردی بهتر داشت.

مشورت را خدا در قرآن هم بیان کرده و پیش زمینه هر تصمیم درستی علم به آن است. فکر کنم هدف حداکثر هم که اینجا پست می زنند همینه که چکار می توانند بکنند تاثیرات تحریم ها کمترین تاثیر را روی زندگیشان بگذارد.

خدا نکنه بخواد جنگی بشه در هیچ جای دنیا ولی خوب همه جوانب را باید در نظر گرفت و زمانیکه هیچ کدوم از طرف ها قصد عقب نشینی ندارند باید به فکر بود. اینی که بشینی و هیج کاری نکنی دیوونگیه مخصوصا زمانیکه نمی تونی به بیرون اعتماد کنی.

با امید آینده ای بهتر برای همه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه سرمایت بالای 100 میلیون هست تصمیمی بس عاقلانه گرفتی.الان ضرر کردی پس بهت توصیه نمیشه بلافاصله به این کار برگردی یکمی استراحت کن بعد اگه خواستی دوباره برگرد.ولی کاش تا دم عید صبر میکردی بعدش میفروختی به هر حال موفق باشید.

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
حرفتون صحیح
هر کسی اختیار مال خودش رو داره.

اولا که فرشتگان ۱۸.۵ درصد میده روز شمار رو اگر دوست داشتی نگاش کن.

دوما در مورد اینکه گفتید حرف شما درسته که آدم به آینده روشن باید فکر کنه و اینقدر خودش رو نبنده که الان چه اتفاقی می خواد بیفته ولی ما هر جا که نشستیم بحث همین سکه و دلار و گرانی بود.

ولی فکر کنم این خوب نیست که هر کسی توی لاک خودش بره و برای همین خوبه که اینجا هم فکری بشه ببینیم چه راه حل هایی هست که از بحران رد بشیم.

متاسفانه دولتمردان به این عقیده ندارند و روی حرف خودشون بدون دلیل منطقی تاکید دارند در صورتیکه با شور و در نظر گرفتن ایده های جمع می شود عملکردی بهتر داشت.

مشورت را خدا در قرآن هم بیان کرده و پیش زمینه هر تصمیم درستی علم به آن است. فکر کنم هدف حداکثر هم که اینجا پست می زنند همینه که چکار می توانند بکنند تاثیرات تحریم ها کمترین تاثیر را روی زندگیشان بگذارد.

خدا نکنه بخواد جنگی بشه در هیچ جای دنیا ولی خوب همه جوانب را باید در نظر گرفت و زمانیکه هیچ کدوم از طرف ها قصد عقب نشینی ندارند باید به فکر بود. اینی که بشینی و هیج کاری نکنی دیوونگیه مخصوصا زمانیکه نمی تونی به بیرون اعتماد کنی.

با امید آینده ای بهتر برای همه

:D تایید میشه! کسایی که میگن سیاسی حرف نزنین و فقط اقتصادی حرف بزنین موافق سیاست های این ر.ژیم هستن! والا گناه ما نیست که سیاسی حرف میزنیم! تقصیر این **** هست که هرکاری میکنه سیاسی هست و همه مردم هم سیاسی کرده! از سینما گرفته تا اقتصاد و سریال مهران مدیری و... همه رو سیاسی کرده!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون از اظهار لطف دوستان...گفتم که فعلا فکر نکنم وارد بشم والا اوضاع ممکنه تغییر کنه و منم دوست دارم که پولم توی بانک باشه تا یک موسسه کم اعتبار....100 میلیونم داشتم میرفتم افغانستان زندگی میکردم لا اقل از اینجا بهتره.

همیشه تهدید و ترور بوده و همیشه سقوط ارزش ریال بوده...مثال:
بدترین بحران ارزی بعد از انقلاب مربوط به سال ۱۳۷۴ میشود که در آن سال پس از اینکه تیم اقتصادی دولت وقت در محاسبه میزان بدهی خارجی کوتاه مدت اشتباه کرد، ارزش ریال بی سابقه ترین سقوط خود در تاریخ را تجربه کرد و از حدود ۳۰۰تومان در فروردین۷۴ به حدود ۷۰۰ تومان در خرداد همان سال رسید. در آن سال دولت توانست نرخ دلار را در حدود ۴۴۰ تومان تثبیت کند.
یادم میاد بچه گی ها بعضی وقتا رادیو اسر...میگرفتیم احساس میکردی همین فردا جنگ میشه...
بخاطر سیاست های خاتمی یخورده آرام شده بودیم ولی فعلا باید ساخت و چاره ای نیست...بنظر من القا اینکه نمیدونم 2012 و پایان دنیا و جنگ و .... میتواند کار گروه هایی داخل حکومت که مردم رو از تلاش برای رسیدن به حق و زندگی سالم باشه دور نگه دارن...همون آقایی که ناخواسته میاد هی میگه جنگ جنگ جنگ(سوتفاهم نشه منظور شما نیستید)باید بفکر باشه تک تک کاراکترهای اون دارای قدرت هست و با این کار مردم رو چطور بگم....دلسرد میکنه افسرده میکنه....مخصوصا ما دهه شصتی ها که افسرده سرخود هستیم...باید به خودمون امید بدیم ،نبازیم...
از نگاهی دیگه شمای جوان عملا خودتون رو از دایره افراد مدعی احقاق حقوق (چی شد...) کنار میزارید و خودتون رو GameOver میبینید...خوب ببینید چه راهی از این راحتتر برای خفه کردن صدای منو شما...که چی که چندر پولم بشه غاز ؟! با این کار عملا از خط جریان زندگی خارج شدم ..یه ماهه هی کارم شده رفرش مزنه و مثقال

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از اظهار لطف دوستان...گفتم که فعلا فکر نکنم وارد بشم والا اوضاع ممکنه تغییر کنه و منم دوست دارم که پولم توی بانک باشه تا یک موسسه کم اعتبار....100 میلیونم داشتم میرفتم افغانستان زندگی میکردم لا اقل از اینجا بهتره.

یادم میاد بچه گی ها بعضی وقتا رادیو اسر...میگرفتیم احساس میکردی همین فردا جنگ میشه...
بخاطر سیاست های خاتمی یخورده آرام شده بودیم ولی فعلا باید ساخت و چاره ای نیست...بنظر من القا اینکه نمیدونم 2012 و پایان دنیا و جنگ و .... میتواند کار گروه هایی داخل حکومت که مردم رو از تلاش برای رسیدن به حق و زندگی سالم باشه دور نگه دارن...همون آقایی که ناخواسته میاد هی میگه جنگ جنگ جنگ(سوتفاهم نشه منظور شما نیستید)باید بفکر باشه تک تک کاراکترهای اون دارای قدرت هست و با این کار مردم رو چطور بگم....دلسرد میکنه افسرده میکنه....مخصوصا ما دهه شصتی ها که افسرده سرخود هستیم...باید به خودمون امید بدیم ،نبازیم...

همونی که هی میاد اینجا معلوم نیست پشت آی دی ش کی نشسته بکجا وصله و سودش از این جریانات چیه ....هی میگه سکه بخر سکه بخر سکه بخر(چون بزودی برای یک لیتر آب باید یک میلیارد پول بدید ) ...از نگاهی دیگه شمای جوان عملا خودتون رو از دایره افراد مدعی احقاق حقوق (چی شد...) کنار میزارید و خودتون رو GameOver میبینید...خوب ببینید چه راهی از این راحتتر برای خفه کردن صدای منو شما...که چی که چندر پولم بشه غاز ؟! با این کار عملا از خط جریان زندگی خارج شدم ..یه ماهه هی کارم شده رفرش مزنه و مثقال

تایید میشه :rolleyes:

dont9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از نگاهی دیگه شمای جوان عملا خودتون رو از دایره افراد مدعی احقاق حقوق (چی شد...) کنار میزارید و خودتون رو GameOver میبینید...خوب ببینید چه راهی از این راحتتر برای خفه کردن صدای منو شما...که چی که چندر پولم بشه غاز ؟! با این کار عملا از خط جریان زندگی خارج شدم ..یه ماهه هی کارم شده رفرش مزنه و مثقال
واضحه که خرید سکه بهترین راه برای جلوگیری از کاهش ارزش سرمایه راکد است.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86

موسسه صالحین روز شمار 17 درصد می ده (خودم حساب دارم)
بانک انصار هم شنیدم روز شمار 21 درصد می ده

parato

Registered User
لایک‌ها
1
تا جايي كه ميشه سكه نخرين ولي اگر خواستين بخرين صبر كنين موقع اولين سري تحويل برسه چون همه ميرن پول پس ميگيرن كسي اين همه سكه تحويل نميده

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
نرخ بیکاری آمریکا در ماه ژانویه با کاهشی غیرمنتظره به 8.3 درصد رسید که پایین­ترین نرخ بیکاری در آمریکا طی سه سال گذشته به شمار می­رود. به گزارش گروه بین الملل بورس نیوز به نقل از خبرگزاری بلومبرگ از واشنگتن، آمارهای اداره کار آمریکا نشان می دهد که در ماه ژانویه تعداد افراد شاغل در این کشور 243 هزار نفر افزایش یافته است. این رقم که در نه ماه گذشته بی سابقه بوده، حتی از خوشبینانه ترین پیش بینی های مطرح شده در نظرسنجی بلومبرگ نیز فراتر رفته است. گزارش­های دیگر حاکی از اینست که بخش خدمات آمریکا نیز در این ماه بالاترین رشد خود در یک سال اخیر را تجربه کرده است. با توجه به ابراز امیدواری کارشناسان نسبت به احتمال تاثیرگذاری مثبت کاهش نرخ بیکاری آمریکا بر بحران بدهی کشورهای اروپایی، نرخ بازده سهام و اوراق قرضه نیز در بازارهای سرمایه جهان افزایش یافت. گزارش­های اخیر همه نشان از بهبود سودآوری در بخش­های مختلف اقصادی آمریکا، از کارخانه های بزرگ گرفته تا خرده فروشان جزء، دارند. این گزارش­ها می توانند شانس اوباما را برای پیروزی در انتخابات آینده افزایش دهند.

مقوا آسوده بخواب که آمریکا نابود شد و دنیا رو داره محمود خودمون می چرخونه!
:whistle:

یادمه یک سری که تولید شغل در آمریکا صفر شده بود در یک ماه (یعنی در طول اون ماه به اندازه شغل های تولید شده آدم بیکار شده بود و خالص اشتغال زایی صفر شده بود) هیچ بخش خبری توی تلویزیون نبود که این خبر رو بصورت کامل و جامع پوشش نده :)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به همگی صبح به خیر
راستش من فکر نمیکنم حتی با دادن سکه ها البته اگه تحویل بدن قیمتها پایین بیاد چون اگه شرایط همینطوری باشه مسلما مردم بازم حرص دارن که جمع کنن و نفروشن تا بالا بره چون هر روز که میگذره تورم داره میره بالا تازه اگه بامبولی در نیاد و پیش فروشها با همون نرخ به دست مردم برسه طمع بیشتر شده و برای سود بیشتر نگه میدارن و چون الان سرمایه گذاری روی آیتم دیگه ای وجود نداره حداقل تا یکی 2 سال دیگه سکه باز هم سود خواهد کرد .بنابراین نظر شخصیه من اینه که باید به سکه ها فعلا دست نزد راستش نمیخوام اینو بگم ولی حدسم اینه که الان قیمت رو کفه .پیش بینیم اینه که قبل از عید بعید نیست باز برسه به 1 میلیون .
نمونش هم همون سکه هایی که چند وقتی روزی 5 تادادن به هر حال کم نبودن کسانی که رفتن و گرفتن پس چرا قیمت پایین نیومد .

بالا