• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
والله ما که رئیس جمهور نیستیم

ایران هم که سیستمش با دنیا کلا فرق میکنه

اما چیزی که میدونم رئیس کل هر قبیله - اداره - گروه - فرمانداری - استانداری - کشور و خلاصه هرجای دیگه وقتی ریاست کل مجموعه رو به دست میگیرن یعنی مسئولیت تصمیم گیری برای کل جامعه در دست این افراد هست

پس در دوره ریاست خودشون تمام فکر و زندگیشون رو میزارن

وقت رئیس یک کشور باید ارزشمند تر از یک کارگر منزل باشه

حقوق بالایی که این افراد دریافت میکنن باید مقداری صرف کاگر و کارمند هایی بشه که به طور خصوصی کار این افراد رو انجام بدن

البته بعضا برای تفریح بله انجام میدن اما این جور حرکات و مشابه اون مثل ساندویچ خوردن رئیس جمهور ها و ... نمادین هست

رئیس جمهور ما هم در لباس رفتگر عکس داره

ایا همیشه اشغال جمع میکنه ؟ :lol: البته اینگه گندکاریهاشو جمع کنه یه موضوع دیگست

--------------

قربانت / حجت
سلام حجت جان

شما وقتی که یک سیستم داشته باشی دیگه نمی خواد هر روز رو سرش باشی. آقای اوباما برای انتخاب سگ برای فرزندانش یک هفته وقت گذاشت که خیلی هم انعکاس پیدا کرد.
توی کریسمس آقای اوباما رفته بودند یکی دو هفته هاوایی با خانواده. چطور می تونه رئیس جمهور بزرگترین اقتصاد جهان این کار رو بکنه!؟

انگلیسی ها یک ضرب المثل دارند میگه:
بهترین مدیر اونیه که پاشو بندازه روی میز پیپ بکشه.

یعنی بتونه مدیریت کنه افراد لایق رو روی کارهای مناسب بگمارانه. مدیر یعنی همین نه اینکه شبانه روز بشینه روی هر مساله کوچکی دست بزاره.

رئیس جمهور که نباید نامه بده به بانک که به این شخص وام بدید یا نه. همه چی باید مکانیزه باشه. من فکر می کنم این جلسات استانی همش نمایشی و تشریفاتی هست و علاوه بر هزینه ای که روی دست می گذاره کلی هم تجملات برای کار هایی که مکانیزه باید انجام بشه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام حجت جان

شما وقتی که یک سیستم داشته باشی دیگه نمی خواد هر روز رو سرش باشی. آقای اوباما برای انتخاب سگ برای فرزندانش یک هفته وقت گذاشت که خیلی هم انعکاس پیدا کرد.
توی کریسمس آقای اوباما رفته بودند یکی دو هفته هاوایی با خانواده. چطور می تونه رئیس جمهور بزرگترین اقتصاد جهان این کار رو بکنه!؟

انگلیسی ها یک ضرب المثل دارند میگه:
بهترین مدیر اونیه که پاشو بندازه روی میز پیپ بکشه.

یعنی بتونه مدیریت کنه افراد لایق رو روی کارهای مناسب بگمارانه. مدیر یعنی همین نه اینکه شبانه روز بشینه روی هر مساله کوچکی دست بزاره.

رئیس جمهور که نباید نامه بده به بانک که به این شخص وام بدید یا نه. همه چی باید مکانیزه باشه. من فکر می کنم این جلسات استانی همش نمایشی و تشریفاتی هست و علاوه بر هزینه ای که روی دست می گذاره کلی هم تجملات برای کار هایی که مکانیزه باید انجام بشه.

تو ایران متاسفانه همیشه کارهای پوپولیستی انجام میگیره برای جذب مردم عامه اینکه ا.ن لباس رفتگری میپوشه یه جور درش تظاهر وجود داره برای فریب اما اینجا......کاش بدنه مسئولین ما نه به خاطر وابستگی و تعلق ایدئولوژیک بلکه به خاطر نخبه بودن انتخاب میشده که با این سیستم من اینو جزئ محالات میدونم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
شما اگه پول نقد داشتی رو چی سرمایه گذاری میکردی ؟

زمین و مسکن هم الان بد نیستند اگه عددت بالاست ولی من هیچوقت طرفش نمیرم. نقد شوندگیش خیلی پایینه فقط برای دراز مدت خوبه.
من یا حواله ماشین می گرفتم چون همیشه پول نقده و قیمتشم باید بره بالا با توجه به اینکه واردات داره سخت تر میشه. البته ماشینی که تحویل بدن یا هم طرف طلا و ارز می رفتم در کوتاه مدت.

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
زمین و مسکن هم الان بد نیستند اگه عددت بالاست ولی من هیچوقت طرفش نمیرم. نقد شوندگیش خیلی پایینه فقط برای دراز مدت خوبه.
من یا حواله ماشین می گرفتم چون همیشه پول نقده و قیمتشم باید بره بالا با توجه به اینکه واردات داره سخت تر میشه. البته ماشینی که تحویل بدن یا هم طرف طلا و ارز می رفتم در کوتاه مدت.

نه پولم در حد زمین نیست
در مورد حواله ماشینم هیچوقت چیزی سر درنیاوردم، اما در مورد طلا و ارز پیشنهادت چیه بخرم بهتره؟
کوتاه مدت تا قبل از عید منظورمه
من خودم پیشبینیم این است که شمش طلا قیمتش میره بالا نظر شما چیه ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
نه پولم در حد زمین نیست
در مورد حواله ماشینم هیچوقت چیزی سر درنیاوردم، اما در مورد طلا و ارز پیشنهادت چیه بخرم بهتره؟
کوتاه مدت تا قبل از عید منظورمه
من خودم پیشبینیم این است که شمش طلا قیمتش میره بالا نظر شما چیه ؟

من یکی که تخصص ندارم توی سکه و طلا من به زور دلار پیدا می کنم برای اینکه سایتم نخوابه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان قیمتهای الان برای خرید خوب هستن تا چند وقت دیگه رویای میشه به خاطر:
1.همانطوری که می دانید با یک مکاتبه معمولی بین دو بانک، ممکن است میلیونها دلار پول جا به جا شود، لذا بانک داران نمی توانند به نامه ها و فکس های معمولی و یا ایمیل اعتماد کنند، چون خیلی راحت افراد متقلب کلاه برداری کنند.

لذا بین بانک های دنیا، سیستم امن و مطمینی به نام سویفت راه اندازی شده است.

سویفت چیست؟!

سویفت خلاصه کلمات زیر است:

SOCIETY FOR WORLDWIDE INTERBANK FINANCIAL TELECOMMUNICATION

حال بنا به گزارش رویتزر، دو سناتور آمریکایی طرحی را تهیه کرده اند که بر اساس آن، ایران از این شبکه بین المللی کنار گذاشته شود، در رویترزمی خوانیم:

" The bill, if it becomes law, would direct the White House to press the Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, or SWIFT, to shut out Iran's central bank and its other financial institutions from the system used to move money between banks around the world."
بنا به این گزارش، اگر این قانون تصویب شود، از شبکه سویفت خواسته خواهد شد که ایران را از این شبکه کنار بگذارند.

این قطع ارتباط به معنای کنار گذاشتن کامل دولت ایران از سیستم بانکی جهانی است و دولت ایران نمی تواند با هیچ کشور دیگری، رابطه مالی داشته باشد.

می توان امیدوار بود که این تحریم جدید، فشار بسیار زیادی را به دولت ایران وارد کند.
2.به خاطر عدم جذابیت سرمایه گذازی در بورس خیلی حرفه ایها دران بیرون میکشن از بورس چون بازدهی نداشته ( در همین 3 روز 400 واحد منفی )
.اروپاییها در تحریم نفتی ثابت قدم هستن وبا متحدان خود و کشورهای عربی اقدامات را انجام دادن و بلدوزری از تحریم و تنبیه راه انداخته اند؛ که برای زیر و رو کرده یک اقتصاد سالم کافی است چه برسه به اقتصاد ناسالم ما
3.مسئولین عزیز هم که عمرا کم بیارن ومیخوان تو قطع فروش نفت پیش دستی کنن
آنهایی را هم که تا کنون به مسائل اقتصادی نیمچه امیدی داشتند، با این رفتار حکومت متوجه می‌شوند که اوضاع بسیار بسیار خطیر است.

زمانی که این قبیل اقدامات آغاز می‌شود نتیجه‌اش این می‌شود که کار قاچاقچیان آسان‌تر شده و مردم از ترس اینکه اوضاع بدتر نشود، با عجله می‌خواهند دارایی‌شان را به خارج منتقل کنند.
4.بانک مرکزی که مثل اینکه کفگیر خزانش دراه به ته دیگ میخوره (قطع پیش فروش 4 ماه چون کسی 6 ماه پبت نام نمی کنه یعنی عملا پیش فروش قطع کرده)
دوستان دیگه تحلیل اونس را بی خیال بشید موضوع فقط حفظ ارزش پولمونه
پس بدون تحلیل فقط طلا بخرید اقتصاد ایران کاملا بسته شده است منتظر شوک جدید
قیمتها باشید البته هنوز وقت هست تا آخر هفته و تا 12 اسفند ولی خرید در این هفته بهتر از خرید هفته بعد تا 12 اسفنده ولی بعدش دیگه قیمتها منفجر میشه

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.همانطوری که می دانید با یک مکاتبه معمولی بین دو بانک، ممکن است میلیونها دلار پول جا به جا شود، لذا بانک داران نمی توانند به نامه ها و فکس های معمولی و یا ایمیل اعتماد کنند، چون خیلی راحت افراد متقلب کلاه برداری کنند.

سویفت چیست؟!

حال بنا به گزارش رویتزر، دو سناتور آمریکایی طرحی را تهیه کرده اند که بر اساس آن، ایران از این شبکه بین المللی کنار گذاشته شود، در رویترزمی خوانیم:

" The bill, if it becomes law, would direct the White House to press the Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, or SWIFT, to shut out Iran's central bank and its other financial institutions from the system used to move money between banks around the world."
بنا به این گزارش، اگر این قانون تصویب شود، از شبکه سویفت خواسته خواهد شد که ایران را از این شبکه کنار بگذارند.

این قطع ارتباط به معنای کنار گذاشتن کامل دولت ایران از سیستم بانکی جهانی است و دولت ایران نمی تواند با هیچ کشور دیگری، رابطه مالی داشته باشد.

می توان امیدوار بود که این تحریم جدید، فشار بسیار زیادی را به دولت ایران وارد کند.
2.به خاطر عدم جذابیت سرمایه گذازی در بورس خیلی حرفه ایها دران بیرون میکشن از بورس چون بازدهی نداشته ( در همین 3 روز 400 واحد منفی )
.اروپاییها در تحریم نفتی ثابت قدم هستن وبا متحدان خود و کشورهای عربی اقدامات را انجام دادن و بلدوزری از تحریم و تنبیه راه انداخته اند؛ که برای زیر و رو کرده یک اقتصاد سالم کافی است چه برسه به اقتصاد ناسالم ما
آنهایی را هم که تا کنون به مسائل اقتصادی نیمچه امیدی داشتند، با این رفتار حکومت متوجه می‌شوند که اوضاع بسیار بسیار خطیر است.

زمانی که این قبیل اقدامات آغاز می‌شود نتیجه‌اش این می‌شود که کار قاچاقچیان آسان‌تر شده و مردم از ترس اینکه اوضاع بدتر نشود، با عجله می‌خواهند دارایی‌شان را به خارج منتقل کنند.
4.بانک مرکزی که مثل اینکه کفگیر خزانش دراه به ته دیگ میخوره (قطع پیش فروش 4 ماه چون کسی 6 ماه پبت نام نمی کنه یعنی عملا پیش فروش قطع کرده)
قیمتها باشید البته هنوز وقت هست تا آخر هفته و تا 12 اسفند ولی خرید در این هفته بهتر از خرید هفته بعد تا 12 اسفنده ولی بعدش دیگه قیمتها منفجر میشه

كاملا موافقم بسيار اوضاع خراب است و با 1000 زور جلوي منفجر شدن را گرفته ان بالاخره اين زور غلبه كرده و همه چيز را نابود مي كند. ريال با سرعت نور در حال افت است امروز دلار 1950 هم گير نمي آري و همه مي گويند نداريم (يعني همه از فروش خود داري مي كننند و منتظر انفجار قيمتها هستند سكه 1.5 ميليوني و دلار 3000 توماني را تا عيد خواهيم داشت

dont9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خوش به حال صراف ها!

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

سویفت چیست؟!

تایید میشه شمش بهترین گزینه میتونه باشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ولی به نظر من بهترین گزینه شمش نیست من معتقدم که سکه بهترینه .چون شمش قدرت نقد شوندگیش کمه و مشتری براش کم پیدا میشه ولی سکه بهتره از این لحاظ

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
ولی به نظر من بهترین گزینه شمش نیست من معتقدم که سکه بهترینه .چون شمش قدرت نقد شوندگیش کمه و مشتری براش کم پیدا میشه ولی سکه بهتره از این لحاظ

علاوه بر این در موقع فروش سکه، اگر حباب داشته باشه میشه حباب اون رو به پول تبدیل کرد

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
در ادامۀ تحریم های فراگیر بین المللی علیه جمهوری اسلامی و ساعاتی پس از آنکه رئیس جمهور ایالات متحده از مجازات مرتبطین با بانک های ایرانی خبر داد، امارات متحده عربی و قطر با قطع تامین مالی مبادلات بازرگانی با ایران عملا تحریم بانک مرکزی در منطقه را کلید زدند.باراک اوباما، رييس جمهوری آمريکا، روز دوشنبه فرمان اجرايی تحريم های جديد و گسترده مالی عليه ايران و بانک مرکزی اين کشور را امضا کرد و وزارت خزانه داری آمريکا نیز به نهاد ها و موسساتی که با ايران معامله می کنند هشدار داده بود که با خطر تحريم و تنبيه از سوی ايالات متحده مواجه خواهند شد.براساس اعلام رویترز، بانک‌های مرکزی قطر و امارات هر گونه تامین مالی مبادلات بازرگانی با ایران را ممنوع کردند.به نوشته شرق و براساس این گزارش شماری از فعالان بانکی در شهر دوبی گفته‌اند که بانک‌های مرکزی کشورهای امارات و قطر به بانک‌های کشورهای خود دستور داده‌اند، تامین مالی تعاملات بازرگانی با ایران را متوقف کنند. این اقدام امارات و قطر در راستای تحریم‌های پولی و بانکی علیه ایران است.ایران و امارات دارای تاریخی طولانی از مبادلات بازرگانی هستند و شمار زیادی از بازرگانان ایرانی در شهر دوبی فعالیت می‌کنند. رویترز همچنین خبر داده است که در هفته گذشته چند کشتی با بار حبوبات، وارد بنادر ایران شده‌اند اما به دلیل نرسیدن پول حبوبات از ایران به صادر‌کننده در خارج از کشور، این کشتی‌ها از تخلیه بار خود در بنادر ایران خودداری کرده و به مقاصد دیگر رفته‌اند.اتفاقی که به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور تامین بسیاری از کالاهای مصرفی، سرمایه‌ای و مواد اولیه را با چالش مواجه خواهد کرد. کاهش واردات از چین و افت چشمگیر ثبت سفارش کالا در کشور، بر بازار مواد غذایی و کالاهای مصرفی تاثیرگذار خواهد بود.بر همین اساس مسعود دانشمند با تایید اینکه هم‌اکنون دو کشور قطر و امارات گشایش اعتبار اسنادی توسط ایرانی‌ها در بانک‌های خود را ممنوع اعلام کرده‌اند به «ایسنا» گفت: اگر یک تاجر ایرانی تا پیش از این می‌خواست مثلا به کشور چین سنگ‌آهن صادر کند، می‌توانست یک ال.‌سی در کشور امارات باز کند و از طریق آن اعتبار اسنادی، کار مالی خود را با تاجر چینی انجام دهد یا اینکه بانک‌های اماراتی برای شرکت‌های ایرانی ال.سی باز می‌کردند که از این طریق شرکت‌های ایرانی بتوانند کار تجارت خود را به صورت رسمی انجام دهند اما اکنون این کار ممنوع شده است.وی ادامه داد: ‌با این اتفاق تاجر ایرانی دیگر باید فقط از طریق اعتماد به طرف مقابل، کار تجارت خود را انجام دهد. ‌به عبارت دیگر با این اتفاق از تجارت رسمی فاصله می‌گیریم.رییس شورای مشترک ایران و امارات در ادامه در مورد تاثیر اتفاق اخیر در امارات بر تجارت ایران بیان کرد: ‌تا پیش از این وقتی ما می‌خواستیم از طریق امارات تجارت خود را سهل کنیم، اعتبار اسنادی در کشور امارات باز می‌کردیم اما اکنون دیگر شرکت‌های ایرانی ناچار هستند که به کشورها و گزینه‌های دیگر برای گشایش ال.سی مراجعه کنند یا اینکه از طریق ارتباط مستقیم با طرف مقابل خود کار خود را انجام دهند. اما این‌گونه نیست که با این اقدام تجارت ایران متوقف شود. گفتنی است، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده که بر اساس بخشنامه جدید، رییس جمهوری آن کشور، کلیه دارایی های تمام وزارتخانه های ایران و نهادهای متعلق به دولت از جمله بانک مرکزی ایران مسدود می شود.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
به نظرتون نیم سکه که الان قیمتش 390 تومنه چقدر میشه؟ میارزه آدم بخره و بعد دو ماه بفروشه؟

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
به نظرتون نیم سکه که الان قیمتش 390 تومنه چقدر میشه؟ میارزه آدم بخره و بعد دو ماه بفروشه؟

به احتمال زیاد تا آخر فروردین سکه گران میشه اما در کل سکه رو برای کوتاه مدت نخرید!

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
یه خبر شاید کم اهمیت ولی بد: (و البته قابل توجه اونهائی که می گن دلار 1226 تومنه)
شنیدم کسانیکه برای امتحان GRE به سازمان سنجش مراجعه کردند با دلار حدود 1800 ثبت نام کردند.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
یه خبر شاید کم اهمیت ولی بد: (و البته قابل توجه اونهائی که می گن دلار 1226 تومنه)
شنیدم کسانیکه برای امتحان GRE به سازمان سنجش مراجعه کردند با دلار حدود 1800 ثبت نام کردند.

در تایید حرف دوستمون باید عرض کنم که تعدادی از دوستانم میخوان برای آزمون CFA ثبت نام;کنن که هزینه اون 1080 دلاره و طبق پیگیری ای که کردندیدیم این حرف بانک مرکزی و دولت که به نیازهای ضروری بدون هیچ مشلی ارز دولتی اختصاص میدهیم، بلوف محضه و حتی کسی در هیچ جایی حاضر نیست توضیحی درمورد این قضیه بده. چه برسه به دلار.
مجبوریم برناز بازار سیاه دلار 2000 تومنی حواله بگیرن.
همون یک مقدار شکی هم که داشتم تاز بین رفته و مطمونم در همین روزها دیگه رنگ دلار زیر 2000 تومن را هم نخواهیم دید.

بالا