چند بار و چندین دفعه در تاپیک های مختلف عرض کردم که این جور سود کردن و پول دراوردن لذتی نداره. این جا هر کسی با هر مقدار مبلغ پس اندازی کمک فکری می خواست سریع پیشنهاد خرید ارز و طلا بهش می شد. این خود به خود به بقیه هم تسری پیدا می کرد. از یک طرف هم سایت های مختلف طلا و ارز و ... قارچ گونه تاسیس شدند و بعد شاهد جوی بودیم که در نهایت به نفع عده ای معدود و به ضرر خیلی از مردم شد.
از یک طرف هم جالب است دو برابر سود می کنند و بعد در برابر فشار تورمی که مسئولیت بخشی از اون خودشونن انتقاد می کنند. اگه مشکل از سیاست ضعیف دولت هست پس چرا شما همراهیش می کنین؟ ما داریم یک جنسی را دو برابر قیمت چند ماه قبل می فروشیم و بعد جنس دیگری رو دو برابر قیمت می خریم... این واقعا سوده؟
کارشناسان بی طرف می دانند که ایران مشکل ارزی ندارد منتها به دلیل تحریم های مستمر شبیه مرد میلیاردری شده که فقط می تواند در شبانه روز یک بار از باجه خودپرداز مبلغ ناچیزی پول دریافت کند. حالا فکر کنین همان مقدار هم به دست نااهلان بیفتد.
فقط می تونم تاسف بخورم برای کسانی که حاضرن به خاطر خوشبختی خودشان عده ی زیادی رو بدبخت کنند.
همین
سلام برادر محترم.
شما در مورد چی حرف می زنید؟
چرا نمی گید تا ۵۰٪ در عرض یک ماه و یا شاید هم کمتر ارزش پول مردم کم شد؟ من و شما مگه کم زحمت کشیدیم پول در بیاریم حالا بیاد و در مدت بسیار کمی سرمایمون نصف بشه؟ قدرت خریدمون نصف بشه؟ کی دنبال سوده!؟
من یکی که فقط دنبال اینم که سرمایم حفظ بشه. کیه که طلا خریده باشه و سود کرده باشه!؟ منظورتون سود به ریاله یا به دلار؟ اگر همین شخص بجای طلا خرید سرمایش رو به دلار نگاه می داشت تغییری در سرمایه خود می دید؟ این یعنی اینکه سود که نکرده هیچی فقط حفظ سرمایه کرده.
دوستان همچین حق به جانب گرفتند انگار کسانیکه باهوش بودند پول خودشون رو به طلا نگاه داشتند بجای ریال بی ارزش دارند از جیبشون می دزدند.
تا به حال دیدید که دولتی ها فقط قول دادند ولی همه قول هاشون به معنای کامل کلمه
دروغ بوده و به همین راحتی کم ارزش کردن ریال، تا ۵۰٪ سرمایه مردم رو به جیب زدند (نمی گم دزدیدند). اگر بلد نیستند بگن تا متخصصین دیگه (که در ایران هم کم نیستند) بازار رو کنترل کنند. از ۳ سال پیش با وجود این نرخ تورم تمام متخصصین گفتند پ
ایین نگاه داشتن سود بانکی و تزریق ریال بدون پشتوانه سرمایه مملکت رو به هدر میده ... غیر از اینه؟