من هم فکر میکنم بمور بیاد پاییین .....1-زمزمه های پیشنهاد ایران برای برداشتن تحریم بانک ها شروع شده 2- دیگه از صحبت حمله به ایران هم خبری نیست 3- ایران امادگی خود را برای ادامه مذاکره اعلام کرد .........بنظر میاد پشت پرده توافقاتی صورت گرفته .
صرافی 10 تومن میگیره وکیوم کنه، شما 5 تومن زیر قیمت می دی؟تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست![]()
قیمت: 5 تومن زیر قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت و تحویل حضوری در غرب تهران(دم عابر بانک قرار میزاریم)
9122065365
شما زحمت نکش جیگر.صرافی 10 تومن زیر قیمت فروش برمیداره بدون روکش.گفتم اینجا بگم شاید کسی بخوادصرافی 10 تومن میگیره وکیوم کنه، شما 5 تومن زیر قیمت می دی؟
من 670 می خرم، توی دفتر خودم هم باهات قرار می ذارم، پول رو هم از طریق اینترنت بانک منتقل می کنم اگه موافقی PM بده
صرافی 10 تومن میگیره وکیوم کنه، شما 5 تومن زیر قیمت می دی؟
من 670 می خرم، توی دفتر خودم هم باهات قرار می ذارم، پول رو هم از طریق اینترنت بانک منتقل می کنم اگه موافقی PM بده
سکه فروشی ها با گرفتن مبلغی(توی این تاپیک شنیدم گفتن 2 تومان) براتون پلمپش میکنن
برعکس، وقتی بانک 636 برداره، بازار هم قیمت رو می آره پایین تر.
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست![]()
قیمت: 5 تومن زیر قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت و تحویل حضوری در غرب تهران(دم عابر بانک قرار میزاریم)
9122065365
صرافی 10 تومن میگیره وکیوم کنه، شما 5 تومن زیر قیمت می دی؟
چه دلیلی داره بازار قیمتشو بیاره پایین؟ وقتی بحث رقابت در خرید پیش بیاد، قیمت میره بالا، پایین که نمی یاد. موقع رقابت در فروش شاهد افت قیمتیم، نه برعکس.
با پایین اوردن قیمت خرید قیمت بازار پایین نمیاد که , این قیمت فروش هست که اگه بانک پایینتر از قیمت بازار بده بازار هم مجبوره قیمتشو بیاره پایین , بازاریا که حاضر نیستن جنسشونو زیر قیمت بدن که چی , که بانک قیمت رو 636 اعلام کرده, که خودشم به این قیمت نمیفروشه ! , پس ما هم بیایم 636 بخریم بعد 646 بفروشیم ! قیمت خریدشونو پایین بیارن قیمت فروششم باید پایین بیارن , نمیتونن 630 تومن بخرن بعد 710 تومن بفروشن.خب رقابت یعنی 1 تومن بیشتر، نه 100 تومن بیشتر. دقیقا به خاطر رقابت هست که اگر بانک 636 تومن برداره، با مالیات و این ها بخوای حساب کنی، بازار هم چیزی بیشتر بر نمی داره، چون شما دیگه راه دیگه ای برای فروش نداری، رو دستت مونده و معطل پولی.
دوست عزیز قیمت سکه به قیمت دلار و انس بستگی داره و هیچ وقت زیره قیمت طلاش که با فرموله ساده ای محاسبه میشه معامله نمیشه.حتی اگر میلینها سکه عرضه بشه.اخیرا هم که سکه ارزوم شد علتش کاهش قیمت دلار بودخب رقابت یعنی 1 تومن بیشتر، نه 100 تومن بیشتر. دقیقا به خاطر رقابت هست که اگر بانک 636 تومن برداره، با مالیات و این ها بخوای حساب کنی، بازار هم چیزی بیشتر بر نمی داره، چون شما دیگه راه دیگه ای برای فروش نداری، رو دستت مونده و معطل پولی.
دوست عزیز قیمت سکه به قیمت دلار و انس بستگی داره و هیچ وقت زیره قیمت طلاش که با فرموله ساده ای محاسبه میشه معامله نمیشه.حتی اگر میلینها سکه عرضه بشه.اخیرا هم که سکه ارزوم شد علتش کاهش قیمت دلار بود
دوستان کلا بیخیاله فروشه سکه تو فروم شدم
با توجه به اینکه واگذاري مسکوک طلا صرفاً به شخصي که مشخصات هويتي وي بر روي "رسيد پيشخريد مسکوک طلا" درج گرديده است انجام میشه شما باید قبل از هر اقدامی به بانک یا شعبه مربوطه مراجعه کنید تا شمارو راهنمایی کنن.دوستان من میخوام برم مسافرت و سکه ی پیش فروش رو سری اول آخرین روز ثبت نام کردم .
حالا تکلیف این سکه ها چی میشه؟
کس دیگه ای مثلا پدرم میتونه سکه ها رو بگیره یا وکالت بهش بدم .
اصلا میتونم نگیرمش و مثلا 6 ماه بعد برم ازشون بگیرم؟
سکه تمام 709 تومن
طلا فروشا بیشتر تمایل به فروش دارند تا خرید! یعنی احتمالا پایین تر میاد
به نقل از ehsan_y1 :طبق اطلاعیه بانک کارگشایی از مورخ 1391/2/2 حراج سکه ها در این بانک فقط در روزهای شنبه و چهارشنبه صورت می گیرد.
این یعنی کاهش عرضه .
برداشت من درسته ؟