• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
من هم فکر میکنم بمور بیاد پاییین .....1-زمزمه های پیشنهاد ایران برای برداشتن تحریم بانک ها شروع شده 2- دیگه از صحبت حمله به ایران هم خبری نیست 3- ایران امادگی خود را برای ادامه مذاکره اعلام کرد .........بنظر میاد پشت پرده توافقاتی صورت گرفته .

HEY YOU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتحادیه اروپا از احتمال بازنگری در طرح تحریم نفتی ایران خبر داد
منبع "خبرگزاری مهر"
حتما میاد پایین

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تعدادی سکه بهار آزادی دارم که میخوام بفروشم.سکه 86 هستش و از این پیش فروشیا هست
biggrinsmiley.gif

قیمت: 5 تومن زیر قیمت سایت طلا
پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت و تحویل حضوری در غرب تهران(دم عابر بانک قرار میزاریم)
9122065365

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
biggrinsmiley.gif

پرداخت:فقط به صورت کارت به کارت و تحویل حضوری در غرب تهران(دم عابر بانک قرار میزاریم)
9122065365
صرافی 10 تومن میگیره وکیوم کنه، شما 5 تومن زیر قیمت می دی؟
من 670 می خرم، توی دفتر خودم هم باهات قرار می ذارم، پول رو هم از طریق اینترنت بانک منتقل می کنم اگه موافقی PM بده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من 670 می خرم، توی دفتر خودم هم باهات قرار می ذارم، پول رو هم از طریق اینترنت بانک منتقل می کنم اگه موافقی PM بده
شما زحمت نکش جیگر.صرافی 10 تومن زیر قیمت فروش برمیداره بدون روکش.گفتم اینجا بگم شاید کسی بخواد

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

10 تومن ؟
دونه ای 200 تومن برای خودشون خرج داره ! اگر برای مشتری بکنن (که تک و نوک میکنن 1 تومن میگیرن) +اینکه مگه ایه نازل شده که وکیوم باشه ؟ شما با وکیوم هم که به سکه فروش های سبزه میدان میفروشی وکیوم رو سریع قیچی میکنن میندازن دور که وکیوم خودشون رو بزنن !

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
سکه فروشی ها با گرفتن مبلغی(توی این تاپیک شنیدم گفتن 2 تومان) براتون پلمپش میکنن

دوستان این حرفها چیه؟ پول مفت برای پلمب سکه ندین یه وقت! هیچ فرقی نداره. ارزش سکه به طلای اونه نه به پلمبش. شما اگه سکه پلمب شده رو هم برای فروش ببرین، صرافی پلمب اونها رو قیچی می کنه و چکشون می کنه. من تا حالا 120 تا سکه بانکی بدون پلمب از 2 سال پیش تا حالا فروختم (منطورم اینه که 2 سال پیش هم که کسی توی کار سکه نبود پلمب ارزشی نداشت) و کسی یک ریال هم بابت پلمب نبودن کسر نکرده ازشون. پس یه وقت نرین پول الکی بابت پلمب بدین ها

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
برعکس، وقتی بانک 636 برداره، بازار هم قیمت رو می آره پایین تر.

چه دلیلی داره بازار قیمتشو بیاره پایین؟ وقتی بحث رقابت در خرید پیش بیاد، قیمت میره بالا، پایین که نمی یاد. موقع رقابت در فروش شاهد افت قیمتیم، نه برعکس.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
biggrinsmiley.gif

9122065365

دوست عزیر، صرافی ها هم 4 تومان زیر قیمت سایت طلا م ازتون می خرن. همین امروز 4 تا سکه تمام رو توی آریا شهر (سکه سرمایه) ساعت 12:30 دونه ای 705000 تومان فروختم. فروش در اون لحظه هم 709000 تومان بود. سکه ها هم پلمب نداشتن و ضرب 86 بودن. حالا برای من سواله که چرا خیلی راحت نمی ری توی بازار بفروشی و حاضری با دردسر به بچه های فروم بفروشی!!!!

دوست عزیز، همونطور که گفتم، پلمب هیج ارزشی نداره و فرقی بین سکه پلمب شده و باز نیست. هر دوتا یک قیمت هستند. بیخودی مردمو گمراه نکنین.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
:blink:
این پستها را فکر کنم اشتباه زدید مال تاپیک بقلیه :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وا مرض دارن پاره میکنن این پرسهارو .عصبانین

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چه دلیلی داره بازار قیمتشو بیاره پایین؟ وقتی بحث رقابت در خرید پیش بیاد، قیمت میره بالا، پایین که نمی یاد. موقع رقابت در فروش شاهد افت قیمتیم، نه برعکس.

خب رقابت یعنی 1 تومن بیشتر، نه 100 تومن بیشتر. دقیقا به خاطر رقابت هست که اگر بانک 636 تومن برداره، با مالیات و این ها بخوای حساب کنی، بازار هم چیزی بیشتر بر نمی داره، چون شما دیگه راه دیگه ای برای فروش نداری، رو دستت مونده و معطل پولی.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب رقابت یعنی 1 تومن بیشتر، نه 100 تومن بیشتر. دقیقا به خاطر رقابت هست که اگر بانک 636 تومن برداره، با مالیات و این ها بخوای حساب کنی، بازار هم چیزی بیشتر بر نمی داره، چون شما دیگه راه دیگه ای برای فروش نداری، رو دستت مونده و معطل پولی.
با پایین اوردن قیمت خرید قیمت بازار پایین نمیاد که , این قیمت فروش هست که اگه بانک پایینتر از قیمت بازار بده بازار هم مجبوره قیمتشو بیاره پایین , بازاریا که حاضر نیستن جنسشونو زیر قیمت بدن که چی , که بانک قیمت رو 636 اعلام کرده, که خودشم به این قیمت نمیفروشه ! , پس ما هم بیایم 636 بخریم بعد 646 بفروشیم ! قیمت خریدشونو پایین بیارن قیمت فروششم باید پایین بیارن , نمیتونن 630 تومن بخرن بعد 710 تومن بفروشن.
قیمت فرمایشی , که البته این دیگه از فرمایشی هم ضعیفتره , هیچوقت جا نمی افته.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوست عزیز قیمت سکه به قیمت دلار و انس بستگی داره و هیچ وقت زیره قیمت طلاش که با فرموله ساده ای محاسبه میشه معامله نمیشه.حتی اگر میلینها سکه عرضه بشه.اخیرا هم که سکه ارزوم شد علتش کاهش قیمت دلار بود
دوستان کلا بیخیاله فروشه سکه تو فروم شدم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دوست عزیز قیمت سکه به قیمت دلار و انس بستگی داره و هیچ وقت زیره قیمت طلاش که با فرموله ساده ای محاسبه میشه معامله نمیشه.حتی اگر میلینها سکه عرضه بشه.اخیرا هم که سکه ارزوم شد علتش کاهش قیمت دلار بود
دوستان کلا بیخیاله فروشه سکه تو فروم شدم

من برای سکه های شما که نگفتم. من خودمم هم ثبت نام کرده بودم، اما کلا برای پس انداز بود، نه برای فروش. به نظرم وقتی یه عده زیادی به امید این خریده بودند که زود بفروشند، وقتی فروشنده و عرضه زیاد باشه، قیمت هم پایین بیاد. همین.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان من میخوام برم مسافرت و سکه ی پیش فروش رو سری اول آخرین روز ثبت نام کردم .
حالا تکلیف این سکه ها چی میشه؟
کس دیگه ای مثلا پدرم میتونه سکه ها رو بگیره یا وکالت بهش بدم .
اصلا میتونم نگیرمش و مثلا 6 ماه بعد برم ازشون بگیرم؟

busines

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان من میخوام برم مسافرت و سکه ی پیش فروش رو سری اول آخرین روز ثبت نام کردم .
حالا تکلیف این سکه ها چی میشه؟
کس دیگه ای مثلا پدرم میتونه سکه ها رو بگیره یا وکالت بهش بدم .
اصلا میتونم نگیرمش و مثلا 6 ماه بعد برم ازشون بگیرم؟
با توجه به اینکه واگذاري مسکوک طلا صرفاً به شخصي که مشخصات هويتي وي بر روي "رسيد پيش‌خريد مسکوک طلا" درج گرديده است انجام میشه شما باید قبل از هر اقدامی به بانک یا شعبه مربوطه مراجعه کنید تا شمارو راهنمایی کنن.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
طبق اطلاعیه بانک کارگشایی از مورخ 1391/2/2 حراج سکه ها در این بانک فقط در روزهای شنبه و چهارشنبه صورت می گیرد.
این یعنی کاهش عرضه .
برداشت من درسته ؟

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
منم با این موضوع برخورد کردم که سکه ندارن و تمایل به فروش دارن تا خرید

سکه تمام 709 تومن
طلا فروشا بیشتر تمایل به فروش دارند تا خرید! یعنی احتمالا پایین تر میاد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از ehsan_y1 :
طبق اطلاعیه بانک کارگشایی از مورخ 1391/2/2 حراج سکه ها در این بانک فقط در روزهای شنبه و چهارشنبه صورت می گیرد.
این یعنی کاهش عرضه .
برداشت من درسته ؟

کلا این روزا بانک هر کاری میکنه در جهت بالابردن قیمت سکست!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

بالا